نظر دوستان در مورد شرکت در بورس اینترنتی چیه؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tebyan31
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 24

نظر دوستان در مورد شرکت در بورس اینترنتی چیه؟

سلام

به عنوان اولین ارسال، میخواستم بگم من حدود 1 میلیون سرمایه دارم و چند تا سوال:

1. این سرمایه برای ورود به بورس مناسبه یا بیخیالش بشم وبرم تو کار خرید و فروش مقوا؟!؟!! :d

2. من میخوام از طریق اینترنت کار کنم، خوبه؟!

3. کودوم کارگزاری رو پیشنهاد می کنید؟

و پیشاپیش متشکر از اینکه دوستان با تجربه، من رو کمک میکنن...
    اینکه کسی فکر کنه ایده ی جدیدی داره و به ایده اش معتقد باشه، باعث میشه که اقدام کنه...با هر مقدار ریسک!!
  • tebyan31
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 24

چرا اینجا کسی به افراد مبتدی جواب نمیده؟!

از صبح تا حالا حدود 30 پست رو سایت اومده ولی یک نفر هم به این تاپیک جواب نداده!

حتماچون دیده خیلی سوالاش ابتداییه و حاضرنشده وقت بذاره چون احساس کرده وقتش تلف میشه!

به نظرتون همه ی شما از وقتی شروع کردید همین قدر حرفه ای بودید؟؟؟!!:(:((
    اینکه کسی فکر کنه ایده ی جدیدی داره و به ایده اش معتقد باشه، باعث میشه که اقدام کنه...با هر مقدار ریسک!!

نظر

• FENCER
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 601

دوست عزیز الان اکثر دوستان با معاملات مشغول هستند انشالا بعد 12 جواب شما رو میدن
      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

دوست من به نظرم پول ات را بزار تو بورس و اينترنتي هم خريد و فروش كن. از اساتيد اين سايت هم كمك بگير.
        الان بچه در حال معاملات هستند. آمدي تو بورس ميفهمي چه حسي دارند تو اين ساعات
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• tebyan31
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 24

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
          دوست عزیز الان اکثر دوستان با معاملات مشغول هستند انشالا بعد 12 جواب شما رو میدن
          در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          الان بچه ها در حال معاملات هستند. آمدي تو بورس ميفهمي چه حسي دارند تو اين ساعات
          واقعا امیدوارم کردید

ممنون از حسن توجهتون

پس ایشالا بعد دوازه این سوال رو جواب بدید که با توجه به سرمایه ی من، کودوم کارگزار رو پیشنهاد میکنید

من مفید و سامان و ملی و اقتصاد نوین(فیروزه) رو شنیدم ولی خب هنوز هیچ انتخابی نکردم

ممنننننننننننون

نظر

• tebyan31
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 24

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
            در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            الان بچه ها در حال معاملات هستند. آمدي تو بورس ميفهمي چه حسي دارند تو اين ساعات
            واقعا امیدوارم کردید

ممنون از حسن توجهتون

پس ایشالا بعد دوازه این سوال رو جواب بدید که با توجه به سرمایه ی من، کودوم کارگزار رو پیشنهاد میکنید

من مفید و سامان و ملی و اقتصاد نوین(فیروزه) رو شنیدم ولی خب هنوز هیچ انتخابی نکردم

ممنننننننننننون

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3076

در اصل توسط tebyan31 پست شده است View Post
              چرا اینجا کسی به افراد مبتدی جواب نمیده؟!

از صبح تا حالا حدود 30 پست رو سایت اومده ولی یک نفر هم به این تاپیک جواب نداده!

حتماچون دیده خیلی سوالاش ابتداییه و حاضرنشده وقت بذاره چون احساس کرده وقتش تلف میشه!

به نظرتون همه ی شما از وقتی شروع کردید همین قدر حرفه ای بودید؟؟؟!!:(:((
              باسلام
              ببخشيد اساتيد مشغولند حقير هم يكي از شاگردان تنبل كلاسشون هستم
              كارگزاري مفيد خوبه
              همون بهتر كه با سرمايه كم كار را شروع كنيد وبعدا اضاف كنيد
              حتما در همين سايت با استاد هولي عزيز مشورت فرماييد
              دوست گلم انشاءالله موفق باشيد

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

اقتصاد نوين خوبه يا آگاه هم ميگن عاليه
                مفيد اسمش از همه برتره. اونهم خوبه
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محمود شریعت
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 1358

براي انتخاب كارگزار سعي كنيد دنبال اسمهاي معروف نگرديد چون به علت مشتري زياد و مشغله كاري بالا توان رسيدگي به موقع به همه مشتريانشان را ندارند. مثل مفيد كه به نظرم جزو بدترين كارگزاري ها از لحاظ رفع نياز مشتريان است.
                  انتخاب كارگزاري در هر شهري فرق ميكند. بايد ديد معامله گر آن كارگزاري در شهرتان چه عملكردي داشته است. از نظر رتبه بندي هم كه كارگزاري بانك تجارت موفق به كسب رتبه الف بين كارگزاري ها شده اما از نزديك با عملكردشان آشنايي ندارم.

نتيجه گيري: بهتر است سراغ كارگزاري هايي برويد كه سرشان خلوت است و در عين حال عملكرد مناسبي دارند.

براي معامله هم ميتوانيد از سيستم معاملات بر خط ( Online trading) استفاده كنيد و معاملات اينترنتي را فراموش كنيد.
                  اگر بتوانيد اعتماد كارگزار را جلب كنيد بصورت تلفني هم ميتوانيد به خريد و فروش بپردازيد كه محاسن و معايب خودرا دارد.

و اما در مورد سرمايه تان!
                  بنده خودم روز اول با 300 هزار تومان شروع كردم. حالا به نظرت يك ميليون تومان كمه يا زياد؟
                  به مروز زمان با كسب موفيقت، سرمايه بصورت خودكار جذب خواهد شد ...

موفق و پيروز باشيد
                  . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                  [/RIGHT]
                  [/B][/SIZE]

نظر

• عادل
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 82

سلام محمود خان
                    میشه یه کم در مورد سيستم معاملات بر خط ( Online trading) توضیح بیشتری بدید؟
                    ممنون
                    [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

دوست عزیزم خوش اومدی
                      من خودم با 230 هزارتومن وارد بورس شدم:d
                      اول به فکر سود نباش..سعی کن آموزش ببینی و تجربه های مفید کسب کنی
                      شکر خدا اینجا اساتید ممتازی حاضر هستن که از متانت و صبر و حوصله قابل تحسینی در پاسخ گویی به مبتدیانی چون من برخوردارند
                      پس میتونی به راحتی باهاشون در ارتباط باشی
                      در مورد معاملات اینترنتی هم بنظر من کارگزاری مفید میتونه گزینه ی خوبی باشه..اما مشکل اینجاست که برای گرفتن یوزر و پسورد یه سری سوالاتی ازت میپرسن که نیازمند تجربه معاملاتیه...
                      امیدوارم که آینده خوبی در بازار داشته باشی
                      ااینجا بیشتر زیارتت کنیم و مثل من دوستای خوبی توی این فروم پیدا کنی
                      شاد باشی@};-
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• tebyan31
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 24

از تمامی دوستانی که پاسخ دادن ممنونم

من در قم هستم

کسی از دوستان همشهری ما هست؟

اساتید گرامی در مورد کارگزاران این شهر اطلاعات خاصی دارید؟

ضمنا فرق معاملات آنلاین و اینتر نتی چیه؟

یه سوال در گوشی هم دارم! سود تقریبی بازار بورس چه قدره؟ (با این فرض که به حرف اساتید حاضر در فروم گوش کنم!!)

و یه سوال دیگه اینکه روزانه تقریبا چه قدر وقت میگیره؟

بازم تشکر از پاسخ دادن به سوالات ابتدایی من، امیدوارم به جایی برسم که تجربه هام برای بقیه مفید باشه!

نظر

• iq_son
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 705

سلام

به عنوان اولین ارسال، میخواستم بگم من حدود 1 میلیون سرمایه دارم و چند تا سوال:

1. این سرمایه برای ورود به بورس مناسبه یا بیخیالش بشم وبرم تو کار خرید و فروش مقوا؟!؟!! :d

2. من میخوام از طریق اینترنت کار کنم، خوبه؟!

3. کودوم کارگزاری رو پیشنهاد می کنید؟

و پیشاپیش متشکر از اینکه دوستان با تجربه، من رو کمک میکنن...
                          سلام دوست عزیز
                          بنده هم سرمایه اندکی دارم اما در کنار اساتید و دوستان از تریدینگ لذت میبرم
                          و در کنارشان آموزش میبینم
                          شما هم میتوانید شروع خوبی داشته باشید
                          سلامت و پر سود باشید
                          سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• aliasadiham
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 71

من با بهمن کار میکنم و راضیم ;)
                            تو معاملات انلاین خودت میخریو میفروشی ولی با اینترنتی دستوره خریدو به کارگزار میدی.
                            انلاین عالیه. برای جواب دادن به سوالاتم از این لینک استفاده کن. منابع توشه ;)

موفق باشی @};-
                            @};-

نظر

• iq_son
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 705

از تمامی دوستانی که پاسخ دادن ممنونم

من در قم هستم

کسی از دوستان همشهری ما هست؟

اساتید گرامی در مورد کارگزاران این شهر اطلاعات خاصی دارید؟

ضمنا فرق معاملات آنلاین و اینتر نتی چیه؟

یه سوال در گوشی هم دارم! سود تقریبی بازار بورس چه قدره؟ (با این فرض که به حرف اساتید حاضر در فروم گوش کنم!!)

و یه سوال دیگه اینکه روزانه تقریبا چه قدر وقت میگیره؟

بازم تشکر از پاسخ دادن به سوالات ابتدایی من، امیدوارم به جایی برسم که تجربه هام برای بقیه مفید باشه!
                              بنده با کارگزاری کشاورزی کار میکنم که معاملات online هم داره حال خودتون تو تالار بورس قم برید و تحقیق کنید;)
                              دوست من اگه علاقهمند بشی روزانه 3 الی 5 ساعت خود به خود وقت خواهی گذاشت موفق باشید:-)/\:-)
                              سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

در حال کار...
                              X