بچه های مشهد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MTZ
    Banned
    • Aug 2025
    • 670

من با کارگزاری بانک صادرات کار میکنم..هم آنلاین داره هم اینترنتی..برای عرضه اولیه با اینترنتی هم میتونید درخواست بدید ولازم نیست مثل مفید برید فرم پر کنید..اعتباری و تلفنی اصلا و ابدا کار نمی کنند . همه چیز قانونیه ..اما مسئولش آقای بخشی خیلی ادم خوبیه و تا جایی که میتونه همکاری میکنه..عرضه اولیه هم مثل بقیه کارگزاری است و نه زیاد میده نه کم..در حد معمول ..من به نسبت ازش راضی هستم
    شماره 7637350
    چهار راه خیام-جنب بانک صادرات-ساختمان 555

نظر

• soroush
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 561

سلام به دوستان همگی خسته نباشید
      منم با رضوی کار می کنم
      احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• eleyot
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 50

[QUOTE=hamed cici 2;15427]به به
        درود به همه بروبچس مشهد
        چه خبر؟

من نميدونستم مشهد هم كارگزاري نهايت نگر داره!
        ميشه لطفا آدرسش رو بگيد؟

هرچند اين بورس مشهد كه ماشاالله هر كارگزاربولوار سجاد خیابان جامی کنار شیرینی فروشی آنا

نظر

• ONLAINE
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 52

سلام به بچه های مشهد
          من از این به بعد تحلیل رو اینجا میزنم
          کاش اسم تاپیک رو هم میزاشتم سوال از بچه های مشهد فکر کنم تو انتخاب اسم اشتباه کردم
          Click image for larger version

Name:	farak.jpg
Views:	2
Size:	18.1 KB
ID:	1507291

نظر

• ONLAINE
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 52

دوستان نمیتونم عکس رو در صفحه بزارم برای همون اپلود میکنم و بصورت لینک میزارم براتون
            بخشش از شما

نظر

• ONLAINE
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 52

اینم از حفاری
              به نظر من داره یک دو قلو تشکیل میده اگر 294 رو ببینه

نظر

• ONLAINE
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 52

اینم از صدرا
                فکر میکنم قیمت نزولی صدرا اخرش 260 تومنه و بعد تا 285 در بازه زمانی اول که بعد از شکسته هیچ مشکلی نداره

نظر

• ONLAINE
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 52

دوستان اینم از وصنعت
                  دوستان اگر کم توضیح میدم فقط دلیلش اینه که میخوام کمی خودتونم به عکس ها نگاه کنید و عیب کار رو بگید
                  هدف اول 151 تومن هستش

نظر

• ONLAINE
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 52

اینم از پرچم خوشگل سایپا

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

دوستان مشهدي و هم استانيهاي عزيز اگر گزارتون به شهر خيام افتاد به تالار بورسش يه سري بزنيد .روزي 40 تا 50 نفر داخل تالار روبروي تابلو نشسته و مشغول خريد و فروش ميشن ياد تالار شيشه اي تهران ميفتيد من كه نمونه اون رو تو مشهد نديدم . حجم خريد فكر كنم تو شهرستانهاي استان بعد از مشهد اول باشه.سال گذشته دو سه ماه تو استان اول بود.كارگزارش عمران فارسه هرچند خود كار گزاري تعريفي نداره ولي نماينده اون آقاي قرشي عاليه.
                      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• eleyot
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 50

سلام بر دوستان گرامی آقا خواهشا یکی که با کارگزاری رضوی کارکرده راهنماییم کنه من الان چند روزی ساکن کرمان هستم و در کارگزاری رضوی مشهد حساب اینترنتی دارم به پول نیاز دارم راستش من واریز و برداشت پولو حضوری در کارگزاری انجام میدم الان نیاز به پول دارم مسولای شعبه میگن باید حضوری بیای درخواست وجه کنی منم که تو کرمان دانشجویم میخواستم طریقه برداشت اینترنتی رو یکی بهم یاد بده آیا کسی اینکارو کرده ؟ انجام میشه؟پول بعد چند روز تو حسابه؟

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

در اصل توسط eleyot پست شده است View Post
                          سلام بر دوستان گرامی آقا خواهشا یکی که با کارگزاری رضوی کارکرده راهنماییم کنه من الان چند روزی ساکن کرمان هستم و در کارگزاری رضوی مشهد حساب اینترنتی دارم به پول نیاز دارم راستش من واریز و برداشت پولو حضوری در کارگزاری انجام میدم الان نیاز به پول دارم مسولای شعبه میگن باید حضوری بیای درخواست وجه کنی منم که تو کرمان دانشجویم میخواستم طریقه برداشت اینترنتی رو یکی بهم یاد بده آیا کسی اینکارو کرده ؟ انجام میشه؟پول بعد چند روز تو حسابه؟
                          من هميشه تلفني درخواست ميدم بعد خودشون به شماره حسابي كه دادي ميريزند. مگه نميتوني تو اينكار رو بكني؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• eleyot
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 50

جناب اراک بورس خیلی ممنون که جواب دادید شما با دفتر مشهد کار میکنید یا جای دگه؟

نظر

• soroush
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 561

جناب اراک بورس خیلی ممنون که جواب دادید شما با دفتر مشهد کار میکنید یا جای دگه؟
                              منم از طریق اینترنت درخواست میدم شماره حساب دارن پ.لو به حسابم می فرستن
                              احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

اگر تو سايتشون درخواست وجه نداره يه درخواست كتبي با امضا براشون فكس كن تا برات اعمال كنند.
                                پرسود باشيد
                                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X