ورود موافقین ممنوع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آرتمیس
    عضو عادی
    • Sep 2025
    • 283

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    سلام
    منم 2 هفته از ایشان بی خبر بودم و خیلی نگران تا دیروز.زهره عزیز قدری کسالت دارند و از انجاییکه براشون استراحت مطلق تجویز شده خونوادشون اجازه نمیدن زهره جان فعلا با کسی در تماس باشند تا به لطف خدا مجددا سلامتیشونو بدست بیارند .به من هم گفتند از طرف ایشون از همه دوستان عزیزی که تو این چند هفته لطف داشتند و جویای احوالشون بودند تشکر کنم و به همگی سلام برسونم.

التماس دعا

پانی جان شما بهش بگو اگه برای همون بیماریه شماره دکتر خودم را بدم بره پیش اون عالیه!!
    تو پیغام خصوصی برات میزارم زحمتش را بکش بهش بگو
    [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
    [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

با تشکر فراوان از ناهید جان مدیر عزیز و مهربان و فرشته سایت بورسی و دوست عزیز اقا میثم و آرتمیس گل دوست داشتنی...

سلام همه رو به زهره جان میرسانم.

ارتمیس جان منتظر پیامت هستم

نظر

• آرتمیس
        عضو عادی
        • Sep 2025
        • 283

پیام دادم صندوقت را خالی کن تا دریافتش کنی!!
        [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
        [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

سلام
          منم 2 هفته از ایشان بی خبر بودم و خیلی نگران تا دیروز.زهره عزیز قدری کسالت دارند و از انجاییکه براشون استراحت مطلق تجویز شده خونوادشون اجازه نمیدن زهره جان فعلا با کسی در تماس باشند تا به لطف خدا مجددا سلامتیشونو بدست بیارند .به من هم گفتند از طرف ایشون از همه دوستان عزیزی که تو این چند هفته لطف داشتند و جویای احوالشون بودند تشکر کنم و به همگی سلام برسونم.

التماس دعا
          سلام

پانی عزیز خیلی ممنون از خبری که دادی واقعیتش دیگه داشتم شدید نگران میشدم سلام منم بهش برسونید :(
          امیدوارم زهره عزیز هر چه رودتر سلامتیشون رو دوباره بدست بیارن و باز هم به جمع صمیمی ما بپیوندند>:d<

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

سلام

التماس دعا
            :( خیلی نگرانمون کرد ....
            خدا رو شکر که تونستی باهاش ارتباط برقرار کنی
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!
            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

سلام و درود بر استاد پناهی عزیز و دوست خوبم اقا رضا(امپراطور 7)

حتما سلام شما عزیزان رو به زهره جان میرسونم.هرچند منم فعلا امکان تماس با ایشون رو ندارم چون خونواده محترمشون برای ارامش و هر چه سریعتر طی شدن دوران نقاهتشون همراه و لپ تاپشونو توقیف کردند تا زهره جان به دور از استرس هرچه سریعتر سلامتیشونو بدست بیارند.

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

سلام و درود بر استاد پناهی عزیز و دوست خوبم اقا رضا(امپراطور 7)

حتما سلام شما عزیزان رو به زهره جان میرسونم.هرچند منم فعلا امکان تماس با ایشون رو ندارم چون خونواده محترمشون برای ارامش و هر چه سریعتر طی شدن دوران نقاهتشون همراه و لپ تاپشونو توقیف کردند تا زهره جان به دور از استرس هرچه سریعتر سلامتیشونو بدست بیارند.
                منتظرم فقط برگردهx-(
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!
                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

در حال کار...
                X