باربد جان با سلام هر 6 تا را اعلام كن تا دوستان خودشان تصميم بگيرند به ميزان سرمايه خود هر كدام از سهام را كه دوست داشتند خريد نمايند بدين طريق همه دوستان ميتوانند هرچند ناچيز سهام معرفي شده را خريد كرد ضمن تشكيل سبد برآيند سبدشان مثبت باشد يا اين كه شايد شخصي دوست داشته باشدبا سرمايه اش فقط يك سهم از 6 سهام معرفي شده را بخرد و با اين كارش صف خريد بر روي همان سهم ايجاد ميشود لا اقل اين امكان را به ديگر اعضا ميدهد كه بتوانند 5 سهم ديگر را خريد نمايند.....ببخشيد پر حرفي شد دوست دارم در اين سفره ايي كه توسط شما عزيزان پهن شد همه بتوانند لقمه ايي بر دارند .....با تشكر
بررسی سهام مسابقه
Collapse
X
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postباربد جان با سلام هر 6 تا را اعلام كن تا دوستان خودشان تصميم بگيرند به ميزان سرمايه خود هر كدام از سهام را كه دوست داشتند خريد نمايند بدين طريق همه دوستان ميتوانند هرچند ناچيز سهام معرفي شده را خريد كرد ضمن تشكيل سبد برآيند سبدشان مثبت باشد يا اين كه شايد شخصي دوست داشته باشدبا سرمايه اش فقط يك سهم از 6 سهام معرفي شده را بخرد و با اين كارش صف خريد بر روي همان سهم ايجاد ميشود لا اقل اين امكان را به ديگر اعضا ميدهد كه بتوانند 5 سهم ديگر را خريد نمايند.....ببخشيد پر حرفي شد دوست دارم در اين سفره ايي كه توسط شما عزيزان پهن شد همه بتوانند لقمه ايي بر دارند .....با تشكر
و من گاها وقتی میبینم دوتان در صف خرید گیر کرده اند سهم بعدی را معرفی میکنم
اگر همه با هم باشد
کلا برنامه بههم میریزه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا یک سوال دوست دارم دوستان صادقانه جواب بدهند
من بدلیل اینکه همیشه دنبال جذابیت هستم دوست دارم تو طرح مسابقه فعال باشم
اما گاها همین سهمها را در خیرد گروهی هم قراره مطرح کنم
خوب حالا یک موضوع اگر من سهم سبدم را در خرید گروهی مطرح کنم این شاعبه پیش میاد که با اون خرید سهم من مثبت شده
اگرم مطرح نکنم
این امر باعث شده مثلا گاها سهمهایی با پتانسیل بالا را یا من در سبد نگذارم
یا عنوان خرید نکنم
مثالش قشهد که من دوست داشتم همه دوستان از ان سود ببرند اونم بالای 25 درصد اما به خاطر برخی مسایل اعلام گروهی نکردم
و یا ...
دوستان یک همفکری کنند تا به نتیجه برسم
نظر
-
در ضمن من برای 3 روز به مسافرت می روم و شنبه هم به کامپیوتر و این سایت دسترسی ندارم اگر امکان داشته باشد فقط خرید های شنبه را برای من اس ام اس کنید خیلی ممنون می شوم و اگر هم نشد امیدوارم همه اعضای گروه در خرید سهم های معرفی شده موفق باشند و سود خوبی هم ببرند
پس تا یکشنبه خدانگهدار همگی
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا یک سوال دوست دارم دوستان صادقانه جواب بدهند
من بدلیل اینکه همیشه دنبال جذابیت هستم دوست دارم تو طرح مسابقه فعال باشم
اما گاها همین سهمها را در خیرد گروهی هم قراره مطرح کنم
خوب حالا یک موضوع اگر من سهم سبدم را در خرید گروهی مطرح کنم این شاعبه پیش میاد که با اون خرید سهم من مثبت شده
اگرم مطرح نکنم
این امر باعث شده مثلا گاها سهمهایی با پتانسیل بالا را یا من در سبد نگذارم
یا عنوان خرید نکنم
مثالش قشهد که من دوست داشتم همه دوستان از ان سود ببرند اونم بالای 25 درصد اما به خاطر برخی مسایل اعلام گروهی نکردم
و یا ...
دوستان یک همفکری کنند تا به نتیجه برسم
اما درواقعیت انقد تو حر کت گروهی سهام معرفی میشه که فک نکنم کسی زیاد به سبدا توجه کنه ( چون تو حرکت گروهی گفته میش ه خرید کنین اما تو مسابقهقط پیشنهاده)هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
اقا من یک پیشنهاد دارم
من اگر دوستان صلاح بدونند
سبدم را برای 2 یا سه تا از مدیران ارسال میکنم
و انها بصورت امانت تا ساعت 12 شنبه نگه میدارند
و این سهمها را اس ام اس نمیکنم تا شاعبه پیش نیاد
واز روز شنبه این سبد به سبد ها اضافه بشه
اینجوری هم من میتونم مثل بقیه اعضا به کارم ادامه بدهم
عم در معاملات شخصیم و معاملات گروه خللی پیش نمیاد
دوستانی که با این نظر موافقند پایین پست بنده را تایید کنند
و دوستان مخالف هم انتقادشان را بنویسند
البته این یک پیشنهاده فقط
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا من یک پیشنهاد دارم
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postجناب باربد بعضي از جملات شما شايد براي خيليها نامفهوم باشه يكي اينكه چرا تا ساعت 12 شنبه احتمالا منظور شما اينه كه پايان ساعت كاري روز شنبه كاربران ببينند كه سبد شما چه شرايطي را + يا - در ساعات معامله داشته و جمله بعدي شما كه فرموديد از روز شنبه اين سبد به سبدها اضافه بشه يعني منظور شما اينه كه هركي خواست از سهام سبد شما اقدام به خريد بكنه و در جمله بعدي كه فرموديد من هم بتوانم مثل بقيه اعضا به كارم ادامه بدم يعني از اين پس فقط به معرفي سبد سهام خود و تغيير و تحولاتي كه ميدهيد اقدام ميكنيد .در هر صورت آنچه مسلمه اينه كه شما قطعا سهمي را ميخريد كه اطلاعات كامل از آن بدست آورده باشيد اگر اينطور كه بنده تصور كردم باشه شما فكر نميكنيد در آن شرايط ممكنه قدرت گروه براي حمايت از سهام پيشنهادي كمتر بشه چرا كه وقتي همه قدرت گروه روي يك سهم منعكس بشه بسيار بيشتر از چند سهم تاثيرگذارتره
و چه منفی چه مثبت شنبه بعد از ساعت معاملات تو لیست قرار میگیره
یادمه یک بار من سبدی را معرفی کردم و بدون اینکه خودم تو بازار باشم اون سهم صف خرید شد و حتی گیر حودم هم نیومد
سبد من سبد خاصی نیست که کسی بخواد از روی اون خرید کنه
بلکه میخوام کسی این اشتباه را نکنه چرا که مثلا دوستی با اطمینان تمام این سهم را میخره و ضرر هنگفت هم میکنه
کما اینکه این سبد منه شاید اصلا من از ان سهم خرید هم نکنم
این سبد من به سهمهای گروه مربوط نمیشه
این خرید شخصی و یا گاها پیشنهاده منه و انها خرید گروهی
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postهمین الان من 6 تا سهم دارم که هم تایید تکنیکال دارند هم بنیادی
اما دو مشکل اول اینکه به قول شما تا من سبد اعلام کنم صف میشه
حتی اگر من قبلا خریده باشم
نه به خاطر اینکه من اعلام کردم
بلکه به خاطر اینکه به هر حال این سهم سیگنالش صادر شده
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postولی باربد جان شما لیدر گروهید و تو این چند وقته به همه ثابت شده که چقدر در سود رسوندن به دوستان مهارت دارید و همه حرکات شما را زیر نظر دارند شایدم بعضی وقتا برای دوستان من جمله خودم این توقع پیش بیاید که حتی خرید های روزانه خودتونم فیل از صف خرید شدن باید حتما اعلام کنید تا دوستان خرید کنند لیدر شدن خداییش کار سختی هست از طرفی شما سبد مسابقه بدی همه میخرن دوستم دارن روزی 4 درصد و بزنه سطح توقعات دوستان بالا میره و خوب شما مسئولیتت سخت تر و درآینده شاید بعضی از دوستان خاطرشون هم مکدر بشه
وقتی من سبد میگم دوستان صفش میکنند
من حتی گیر خودمم نمیاد
خوب این بده
حالا اگر شنبه سبد من اعلام بشه
من خرید خودم تکمیل شده
اگر مثبت باشه دوستان میتونند در موردش فکر کنند
اگر منفی باشه دیگه اسیر اشتباه من نمیشن و اینجوری مسیولیت منم کمتره
من اگر یک سهمی را بخرم
اوضاع خراب شه
در بهترین حالت خروج میکنم
اما شاید یک دوستی نتونه این بهترین حالت را بررسی کنه و متاسفانه تو سهم گیر کنه
نظر
-
پيشنهاد شما با يك اصلاحيه : اگر از سبدتان كه معرفي ميكنيد اس ام اس زديد حركت گروهي هم شد اشكالي نداشته باشه- چرا؟
1- اس ام اس شما يك پيشنهاد است (نه اجبار) همانند وقتي كه تو سايت سبد خودتان را درج و معرفي ميكنيد.(تازه در اس ام اس تعداد محدودتري نسبت به سايت از معرفي آن خبر دار ميشوند) و اگر دوستان خريد ميكنند قاعدتا بايد اعتقادي به آن سهم داشته باشند.
2- اگر سهم معرفي شده صف خريد شد و مثبت خورد به همه سود رسيده چرا به ليدر آن سود ندهد؟ بنابر اين در سبد شما هم بايد سود آن شناسائي گردد.
3-آقا اصلا هفته اي يك ستاره تقديم شما<:-p
نظر
-
پیشنهادتون بسیار خوبه باربد جان من که موافقم اینطوری دوستان در خرید فقط به اسم شما نگاه نمی کنند و بدون بررسی سهم و اینکه سهم در چه جوی هست پایانیش چی هست رو مقاومته خریدش مناسبه اقدام به خرید نمی کنند و از رو دست شما به اصطلاح کپی برداری نمیشود و کمی هم مسئولیت پذیر می شویم همگی
نظر
-
اقا شما هر سهمی رو بگی در هر صورت ممکنه صف بشه مخصوصا اگه شرایط خوبی رو داشته باشه!
پیشنهاد بنده اینه:
شما 5 تا سبد معرفی کنید که 4 تا سبد رو الکی پر کنید و سبد پنجم همونی باشه که مد نظرتونه و اون سبد رو به ناظر مسابقه اعلام کنید
کسی هم از ما ها نمیفهمه کدوم سبد شماست
روز سه شنبه یا چهارشنبه هم ناظر پست شما رو ویرایش میکنه و مینویسه نظر شما کدوم سبد بوده
با توجه به اینکه هدف از مسابقه اینه که خودمون رو بسنجیم شما هم به این هدفتون میرسید و بعدا هیچ کسی نمیتونه حرف و حدیثی در بیاره
نظر
نظر