در اصل توسط behnam پست شده است
در اصل توسط baradaran پست شده است
سلام ممنون بهنام جان، اگر دقت کنی قبل اینکه در مورد سبدت، پست ساز مخالف رو بفرستم، تایید شد. امیدوارم قصد من رو فهمیده باشی، هدف جسارت به شما و یا به دیگران نیست، بنده هم اطلاعات بسیاری از تکنیکال ندارم. این حرفها که آقای برادران مینویسه، فقط هندونس، شما باور نکن. قصد من این هست که با جراحی سهمهای معرفی شده، به اطلاعات بیشتری از دلایل انتخاب دست پیدا کنیم. گفتم این قسمت جزئی از مسابقه نیست. دیدی که بعد از ارائه اطلاعات بیشتر سوال بیشتری مطرح نشد. اگر جسارتی از طرف بنده بوده، شما ببخش. ممنون که با صبر پاسخ دادی. هدف آموزش تکنیکال هست.
اما جناب برادران، دوست عزیز، بارها گفتم خودت استادی و .... ضمنا قانون مسابقه سرجاشه، تمام مطالب شما رو قبول دارم، میخوام به این وسیله معرفی کننده سبد در مورد نمادهای معرفی شدش بیشتر توضیح بده. معمولا دوستان با اینکه اغلب استاد هستند به چند دلیل ساده اکتفا میکنن، با این کار تلاش میکنن، به مغزشون بیشتر فشار میارن، دلایل بیشتری جور میکنن. اما در خصوص قانون اظهار نظر حرف شما درسته، اما این مطلب رو من مغایر با اون نمیدونم. چون داریم کمک میکنیم. به توضیحات بیشتر. ضمنا پاسخ به پست ساز مخالف اختیاری هست. و هیچ ربطی به مسابقه و تایید سبد نداره.
اما بازم چشم، تلاش میکنم، طوری مطالب رو عنوان کنم، که برداشت شما و دیگران ازش بد نباشه.
نظر