بررسی سهام مسابقه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahsavan
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 66

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
    در مورد مپنا که در سبد خودم معرفی کردم چند تا نکترو عرض میکنم

همونطور که در نمودار مشخصه قیمت کنونی مپنا در روی خط روند قرمز که رسم کردم قرار داره و خیلی بعیده که این خط روند شکسته بشه
    به نظر بنده الان روی قیمت بسیار مناسبی معامله میشه
    در صورت برگشت مشهود قیمت از این خط روند در کوتاه مدت هدف قیمت 324 یعنی 61.8% فیبو میباشد
    هدف بعدی 361 میباشد در صورت عبور از این مقاومت هدف های بعدی قیمت های 370 ، 400 و 415 که مقاومت بسیار نشکن !!! هست ;)
    اضافه میکنم که اندیکاتور ها هم سیگنال مثبت دارند بجز مکدی که کمی همگرایی منفی درش دیده میشه که به نظرم شنبه واگرایی پیدا میکنه و اون هم سیگنالش مثبت خواهد شد

موفق باشین
    سلام
    یک سوال
    الان adxزیر30یعنی فعلا روندی نداریم ولی di+نمودارdi-روبه بالاقطع کرده
    نتیجه؟

نظر

• shahsavan
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 66

مپنااگه نتونه 2873حمایت بشه اوضاع بدی خواهدداشت حمایت 3190که حمایت بسیارمهمی هم بوده شکسته شده (من شنیدم کارکنان مپناعرضه می کنند)

البته اندیکاتورهاوضعیت خوبی دارن واگرایی درrsi,macd کاملاواضح دیده میشود
      چنانچه حمایت در287صورت بگیره اولین مقاومت320که حمایت قبلی بوده که شکسته شده وحالاتبدیل به مقاومت شده که بسیارمهم می باشد
      درصورت شکست 320هدف370قله قبلی قیمت وخط میانی چنگال و38.2تصحیح می باشد

نظر

• Mousavi
        عضو عادی
        • May 2011
        • 196

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
        در مورد مپنا که در سبد خودم معرفی کردم چند تا نکترو عرض میکنم

همونطور که در نمودار مشخصه قیمت کنونی مپنا در روی خط روند قرمز که رسم کردم قرار داره و خیلی بعیده که این خط روند شکسته بشه
        به نظر بنده الان روی قیمت بسیار مناسبی معامله میشه
        در صورت برگشت مشهود قیمت از این خط روند در کوتاه مدت هدف قیمت 324 یعنی 61.8% فیبو میباشد
        هدف بعدی 361 میباشد در صورت عبور از این مقاومت هدف های بعدی قیمت های 370 ، 400 و 415 که مقاومت بسیار نشکن !!! هست ;)
        اضافه میکنم که اندیکاتور ها هم سیگنال مثبت دارند بجز مکدی که کمی همگرایی منفی درش دیده میشه که به نظرم شنبه واگرایی پیدا میکنه و اون هم سیگنالش مثبت خواهد شد

موفق باشین
        بهترین حالت وقتیه که آ دی ایکس بالای 30 باشه و دی ال مثبت دی ال منفی رو رو با بالا قطع کنه و واگرایی درش باشه
        ولی اگر آ دی ایکس زیر 30 هم بود و واگرایی مذکور بود نشانگر روند صعودیه
        در این بین عدد آ دی ایکس نشانگر قدرت خریدار هست یا بهتر بگم نشانگر نسبت قدرت خریدار به فروشنده

نظر

• Mousavi
          عضو عادی
          • May 2011
          • 196

در اصل توسط shahsavan پست شده است View Post
          سلام
          یک سوال
          الان adxزیر30یعنی فعلا روندی نداریم ولی di+نمودارdi-روبه بالاقطع کرده
          نتیجه؟
          بهترین حالت وقتیه که آ دی ایکس بالای 30 باشه و دی ال مثبت دی ال منفی رو رو با بالا قطع کنه و واگرایی درش باشه
          ولی اگر آ دی ایکس زیر 30 هم بود و واگرایی مذکور بود نشانگر روند صعودیه
          در این بین عدد آ دی ایکس نشانگر قدرت خریدار هست یا بهتر بگم نشانگر نسبت قدرت خریدار به فروشنده

نظر

• Mousavi
            عضو عادی
            • May 2011
            • 196

در اصل توسط shahsavan پست شده است View Post
            مپنااگه نتونه 2873حمایت بشه اوضاع بدی خواهدداشت حمایت 3190که حمایت بسیارمهمی هم بوده شکسته شده (من شنیدم کارکنان مپناعرضه می کنند)

البته اندیکاتورهاوضعیت خوبی دارن واگرایی درrsi,macd کاملاواضح دیده میشود
            چنانچه حمایت در287صورت بگیره اولین مقاومت320که حمایت قبلی بوده که شکسته شده وحالاتبدیل به مقاومت شده که بسیارمهم می باشد
            درصورت شکست 320هدف370قله قبلی قیمت وخط میانی چنگال و38.2تصحیح می باشد
            بنده به شخصه با اعمال تعدیل مخالفم و بخاط همین هم سطوح حمایت و مقاومتی که رسم کردین رو بی اعتبار میدونم
            البته قصد جسارت ندارم دوست عزیز نظر شما رو محترم میدونم
            فقط یه سوال : سطوح فیبوناچی رو بر چه مبنایی رسم کردین ؟

نظر

• shahsavan
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 66

باسلام
              این نمودارتعدیل نشده
              این فقط یک فرض بود که اگردر2873حمایت شود این فیبو رومیشه رسم کرد که فکرنکنم زیراین بیاد

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط .......................... پست شده است
                سلام جناب حجت . می بخشید اگر مزاحم میشم
                می خواستم بپرسم با توجه به انتخاب فاسمین در سبد این هفته تون آیا در این هفته به 1300 برخورد می کنه ؟
                پیشاپیش از پاسختون سپاسگذارم:x

سلام فعلا که کل بازار منفی هست، اگر قیمت پایانی 11800 پایین تر بیاد. اوضاعش بد میشه و باید دوباره بررسیش کرد. از طرفی برای صعود باید از مقاومت 12700 عبور کنه. امیدواریم حرف شما بشه.
                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• shahsavan
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 66

فرداروزمهمی برای شاخص کل هستش

نظر

• shahsavan
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 66

مپنا مثل اینکه اوضاع جالبی نداره
                    مدین لاین چنگال شکسته شد-حمایت287شکسته شد-خط رونددرrsiشکسته شد-
                    فقط یک نکته مثبت داره واون همmfi صعودیه

نظر

• shahsavan
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 66

باسلام
                      امروز شاخص خودرو نگاه میکردم جالب به نظرمیرسیدن فکرمیکنم الان بانکی هاوخودرویی ها مناسب باشن
                      نظردوستان درموردسایپا220وخبهمن چیه؟من خودم خبهمن روترجیح میدم

نظر

• shahsavan
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 66

چقدرجذاب شده این فملی(البته اوضاع قیمتهای جهانی مس زیادجالب نیست)
                        به نظریک کنج نزولی ساخته

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

اقا یک سوال دوست دارم دوستان صادقانه جواب بدهند
                          من بدلیل اینکه همیشه دنبال جذابیت هستم دوست دارم تو طرح مسابقه فعال باشم
                          اما گاها همین سهمها را در خیرد گروهی هم قراره مطرح کنم
                          خوب حالا یک موضوع اگر من سهم سبدم را در خرید گروهی مطرح کنم این شاعبه پیش میاد که با اون خرید سهم من مثبت شده
                          اگرم مطرح نکنم

این امر باعث شده مثلا گاها سهمهایی با پتانسیل بالا را یا من در سبد نگذارم
                          یا عنوان خرید نکنم
                          مثالش قشهد که من دوست داشتم همه دوستان از ان سود ببرند اونم بالای 25 درصد اما به خاطر برخی مسایل اعلام گروهی نکردم

و یا ...
                          دوستان یک همفکری کنند تا به نتیجه برسم

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            اقا یک سوال دوست دارم دوستان صادقانه جواب بدهند
                            من بدلیل اینکه همیشه دنبال جذابیت هستم دوست دارم تو طرح مسابقه فعال باشم
                            اما گاها همین سهمها را در خیرد گروهی هم قراره مطرح کنم
                            خوب حالا یک موضوع اگر من سهم سبدم را در خرید گروهی مطرح کنم این شاعبه پیش میاد که با اون خرید سهم من مثبت شده
                            اگرم مطرح نکنم

این امر باعث شده مثلا گاها سهمهایی با پتانسیل بالا را یا من در سبد نگذارم
                            یا عنوان خرید نکنم
                            مثالش قشهد که من دوست داشتم همه دوستان از ان سود ببرند اونم بالای 25 درصد اما به خاطر برخی مسایل اعلام گروهی نکردم

و یا ...
                            دوستان یک همفکری کنند تا به نتیجه برسم
                            جناب باربد عزيز بنظر من اگر سهامي كه در سبد خود داريد در ابتداي رشد خود هست اعلام عمومي آن فكر ميكنم به نفع همه منجمله خود شما است اما اگر رشد قابل توجه اي داشته كه من فكر ميكنم خود شما هم از اعلام معرفي آن اكراه داريد و طبيعتا قصد شناسايي سود داريد پس من فكر ميكنم معرفي سبد سهامتون كار بسيار ارزنده و خوبي است البته با كمي توضيح در مورد بنيادي هر سهم سبد و در صورت امكان قيمت ورودي شما ودرصد سود انتظاري شما از هر سهم.

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

من فكر ميكنم از حالا شما هر سبدي را معرفي كنيد واسه مسابقه اون سبد صف خريد خواهد شد مگر اينكه شما با يك يوزر عادي هر بار سبد معرفي كنيد تا كسي نشناسه شما را و دست آخر در روز پاياني مسابقه بعد الان نتايج شما رو با كاربر جديد تون معرفي كنند البته يك نكته را هم بگم كه سبد شما لزوما تمامش صف خريد نخواهد شد چون بعضي دوستان هم گروهي تكنيكال اگر واگرايي يا مسئله تكنيكال در سهم ببينند شايد از خريد صرفه نظر كنند

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                                من فكر ميكنم از حالا شما هر سبدي را معرفي كنيد واسه مسابقه اون سبد صف خريد خواهد شد مگر اينكه شما با يك يوزر عادي هر بار سبد معرفي كنيد تا كسي نشناسه شما را و دست آخر در روز پاياني مسابقه بعد الان نتايج شما رو با كاربر جديد تون معرفي كنند البته يك نكته را هم بگم كه سبد شما لزوما تمامش صف خريد نخواهد شد چون بعضي دوستان هم گروهي تكنيكال اگر واگرايي يا مسئله تكنيكال در سهم ببينند شايد از خريد صرفه نظر كنند
                                همین الان من 6 تا سهم دارم که هم تایید تکنیکال دارند هم بنیادی
                                اما دو مشکل اول اینکه به قول شما تا من سبد اعلام کنم صف میشه
                                حتی اگر من قبلا خریده باشم
                                نه به خاطر اینکه من اعلام کردم
                                بلکه به خاطر اینکه به هر حال این سهم سیگنالش صادر شده

نظر

در حال کار...
                                X