بررسی سهام مسابقه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

بررسی سهام مسابقه

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
    چون كه احتمال داره اين يكي دو روز نباشم بنابراين چراغ اول هفته بعد رو خودم روشن ميكنم.
    اولين سبد رو معرفي ميكنم به اميد اينكه اول بشمو

1- خعتبار
    2- كاما
    3-فخوز
    (ميتونستم رو خعتبار تك سهم بشم و مطمئنم كه اول ميشدم ولي گفتم لااقل به نوشته خودم پايبند باشم). ضمن اينكه سبدم شامل گروههاي مختلفه و معني سبد رو داره.
    مصطفي جان لطفا دليل انتخاب كاما و فخوز را برايمان بيان كنيد. آيا مثل خعتبار بهشوان اعتقاد كامل داري؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@
  • analyst
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 446

بررسی سهام تاپیک مسابقه

سلام
    چون دوستانی که در مسابقه شرکت میکنند علاقه به تحلیل سهام تاپیک مذبور دارند. این تاپیک رو ساختم تا در اینجا به بررسی سهام بپردازند.
    با تشکر

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

در مورد سهم رتکو خریدش در این قیمت ها به نظر بنده همراه با ریسک می باشد.
      از نظره تکنیکال یه خورده باید اصلاح کنه
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• محمود شریعت
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 1358

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
        در مورد سهم رتکو خریدش در این قیمت ها به نظر بنده همراه با ریسک می باشد.
        از نظره تکنیکال یه خورده باید اصلاح کنه
        با توجه به سروشانه كف تشكيل شده و اتفاق نظري كه اكثر چارتيستها دارند و حجم مبناي پايين و حجم معاملات كم حتي اگر بچه هاي همين سايت قصد خريد اين سهام در هفته آتي را داشته باشند ميتونه تمام هفته را حداكثر مثبت بخورد و كساني هم كه اين سهم را در سبدشان دارند حداكثر استفاده را ببرند
        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
        [/RIGHT]
        [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

به نظر ميرسه سهم هاي پارسيان مپنا و رتكو داراي بيشترين تكرار در سبدهاي معرفي شده براي مسابقه هستند.
            دوستان اگر بتوانند تحليل هاي بنيادي و تكنيكي خود از اين سهم در اينجا بگذارند بسيار عالي ميشد.
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• rahimi
              عضو جدید
              • Feb 2011
              • 17

رتکو به نظر میرسه که موج 1 از 3 بزرگ رو تکمیل کرده باشه و الان تو اصلاحی 2 از 3 بزرگ باشه (احتمالا تمام شده)
              درضمن به سقف تارگت کلاسیک سرو شانه در نمودار تعدیل نشده هم رسده
              در نمودار تعدیل شده قیمت مقاومت 490 تومن رو به نظر با حجم مناسب شکونده که تا حوالی 1200 تومن هیچ مقاومتی در نمودار تعدیل شده به چشم نمیاد مگر مقاومت در نمودار تعدیل شده روی قیمت 600 660 و 960 تومان

نظر

• Amo Hoseian
                عضو عادی
                • Oct 2010
                • 212

با سلام حضور دوستان و شرکت کنندگان گرامی در مسابقه
                بدینوسیله گزارش نهایی از سبدهای پیشنهادی هفته سوم بهمن ماه به شرح ذیل تقدیم می گردد:
                در این هفته تعداد 35 سبد و 48 سهم به شرح ذیل پیشنهاد گردید:

امید است اساتید گرامی در خصوص سهام های مسابقه در این تاپیک اظهار نظر فرمایند.
                با تقدیم احترام
                عمو حسین
                [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• Amo Hoseian
                  عضو عادی
                  • Oct 2010
                  • 212

با سلام
                  تحلیل سفارود برای هفته سوم بهمن
                  نکاتی در مورد نمودار سفارود و حاشیه های آن بصورت فهرست وار:
                  1- عدم دریافت واگرایی منفی و توجه به وجود واگرایی مثبت قابل توجه در Macd قبل از الگوی سر و شانه کف
                  2- افزایش حجم معاملات
                  3- عبور از خطوط MA (بخصوص MA 200 که در آخرین روز معاملاتی شکسته شد)
                  4- وجود الگوی سر و شانه کف با هدف قیمتی 120 تا 122 تومان که هنوز محقق نشده است.
                  5- رفتار مشابه در دوره های قبل ( به خط پیکان دار مارپیچ قرمز توجه کنید: هرجا نمودار قیمت خط MA100 را شکسته است، بازار وارد محدوده هیجان شده است و به صورت هیجانی صعود با نزول کرده است)
                  6- در حال عبور از خطوط میانی کانال است و تمایل به خط میانی چنگال اندروز دارد.
                  7- افزایش سهام سهامدار حقیقی در هفته گذشته و توجه به سهامدار شدن بانک کارآفرین در هفته گذشته. (حاشیه بازار)
                  8- افزایش p/e در روزهای اخیر معاملات.(حاشیه بازار)
                  [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Post
                    مصطفي جان لطفا دليل انتخاب كاما و فخوز را برايمان بيان كنيد. آيا مثل خعتبار بهشوان اعتقاد كامل داري؟
                    دوست عزيز
                    با توجه به ايت قيمتهاي جهاني براي روي انتظار تعديلات خوبي براي شركتهاي رويي داريم. پس باما گزينه خوبي است.
                    ولي همچنان گزينه اول من خعتبار است.
                    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام به همه
                      در این تاپیک قصد داریم، نمادهایی که هر هفته در مسابقه بیشتر مورد توجه هستند رو از دیدگاههای گوناگون بررسی کنیم. امیدواریم دوستان که نمادهای مورد نظر در سبد هفتگی دارند. بیشتر به این بخش توجه کنند.

در مجموع هدفمون ارتقاء دانش هست.

ممنون از جناب موسوی که این راهکار رو پیشنهاد دادند.
                      پستهای اضافه تاپیک مسابقه به این تاپیک منتقل خواهد شد.
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/30, 00:42.
                      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

ساز مخالف

از این هفته قصد دارم، دلایلی که قانع کننده نیست رو به چالش بکشم، این مطلب فعلا جزئی از مسابقه نیست. دوستان لطف کنن دلایل قانع کننده بیارن.

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        با سلام
                        سبد این هفته
                        1-صدرا (برگشت سهم از سطح حمایتی 170-165 و احتمال رشد قیمت در کوتاه مدت با توجه به نزدیکی مجمع)
                        2-وپست (واکنش چند باره به سطح 600 و احتمال رشد قیمت تا حدود 670 در صورت گذر از سد 640 )

ساز مخالف

سلام بهنام جان
                        در وپست ،الان روی 6290 یک روند کوتاه مدت نزولی قرار داره، با توجه به اینکه فشار فروشنده امروز رو این سطح بالابود فکر میکنی میتونه از این سد عبور کنه، چرا؟
                        در خصدرا حفره ها داره پشت سر هم شکسته میشه، اما قله ها نه! آر اس آی بلند مدتش روند نزولی داره، روند نزولی قیمت هم شکسته نشده، هیچ حجم سنگینی هم که حاصل معکوس شدن روند باشه دیده نمیشه، به نظرت نمیتونه دوباره از حمایت 1650 رد بشه؟
                        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/30, 01:03.
                        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط (حجت) پست شده است

ساز مخالف

سلام بهنام جان
                          در وپست ،الان روی 6290 یک روند کوتاه مدت نزولی قرار داره، با توجه به اینکه فشار فروشنده امروز رو این سطح بالابود فکر میکنی میتونه از این سد عبور کنه، چرا؟
                          در خصدرا حفره ها داره پشت سر هم شکسته میشه، اما قله ها نه! آر اس آی بلند مدتش روند نزولی داره، روند نزولی قیمت هم شکسته نشده، هیچ حجم سنگینی هم که حاصل معکوس شدن روند باشه دیده نمیشه، به نظرت نمیتونه دوباره از حمایت 1650 رد بشه؟
                          سلام حجت جان
                          در زمینه تکنیکال اطلاعات من در حدی نیست که با شما بحث کنم
                          من خرید و فروشهای خودم رو با در نظر گرفتن سطوح حمایت و مقاومت ،حجم معاملات و بیشتر تجربه خودم انجام میدم
                          در مورد صدرا با توجه به حجم دیروز و امروز و بسته شدن سهم روی مثبت فکر میکنم تا حدود 190-185 میتونه بالا بره
                          اما در مورد وپست به نظر من کف سهم در حال بالا اومدنه و با توجه به جو خوب گروه بانکی میتونه 640 رو رو به بالا بشکنه
                          اینها نظرات من هستش که البته ممکنه اشتباه باشه
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• Mousavi
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 196

از این هفته قصد دارم، دلایلی که قانع کننده نیست رو به چالش بکشم، این مطلب فعلا جزئی از مسابقه نیست. دوستان لطف کنن دلایل قانع کننده بیارن.
                            بسیار عالیست

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

حجت جان جسارتا بنده با این کار مخالفم چون اولا طبق قوانین مسابقه اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع اعلام شده مگر اینکه این محدودیت برداشته بشه و در اون صورت هر کس میتونه در مورد سبد دیگری اظهار نظر داشته باشه .
                              و ثانیا ممکنه دلایل فرد با انتقاد شما از یک جنس نباشه مثلا یه نفر از نظر بنیادی میگه سهم خوبه شما ممکنه از نظر تکنیکال رد کنید و یا فرد اصلا نه بر اساس تکنیکال و نه بنیادی بلکه بر اساس تجربه و سابقه سهم رو انتخاب میکنه و بعد شما با دلایل تکنیکال رد میکنید در حالی که من چند نفر رو میشناسم که تجربی معامله میکنن و موفق هم هستن . حتی در مورد تکنیکال شما بهتر میدونید دو نفر چارتیست ممکنه از یک نمودار برداشتهای متفاوت داشته باشن و بارها دیده شده . مثلا یادتون هست زامیاد زمانی که 250 بود تعدادی از چارتیستها توصیه به خروج و تعدادی دیگه توصیه به خرید داشتن .
                              اشکال دیگه اینه که وقتی از سبد کسی انتقاد میشه احتمالا میخواد جواب بده و بعد پاسخ شما رو به دنبال داشته باشه و مسابقه از روال خارج میشه .
                              اشکال دیگه میتونه این باشه که بعد از انتقاد شما شرکت کننده ممکنه بخواد سهامهای سبدش رو تغییر بده که هم جالب نیست و هم با قوانین جور نیست ضمن اینکه اگه سهامش رو عوض کنه و احیانا در پایان هفته بازده سبدی که اول اعلام کرده خوب باشه میاد و مدعی میشه .
                              اشکال دیگه اینه که ممکنه بعد از مدتی شرکت کننده جرات و جسارت معرفی سبد رو بخاطر ترس از انتقاد از دست بده در حالی که اینجا محل خوبیه تا همه ترس رو از خودشون دور کنن و با شهامت نظرشون رو اعلام کنن .
                              به هر حال اینجا قرار بر اینه هر کسی سهم از نظر خودش رو البته با ذکر دلیل بیان کنه و بقیه دوستان هم حتما دلایل رو میخونن و اگه دلیل قانع کننده نباشه مورد توجه قرار نمیگیره .
                              به هر حال به نظر من اینکار با روح مسابقه سازگار نیست .
                              دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                              X