یک سوال خیلی خیلی مهم درباره بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohammad93
    عضو جدید
    • Jul 2014
    • 3

یک سوال خیلی خیلی مهم درباره بورس

سلام اول از همه چیز خیلی مذرت میخوام اگه به قوانین اینجا آشنایی ندارم
    اگه به این سوال من جواب بدین خیلی لطف کردید دوستان

من اصلا از بورس سردر نمیارم و به یکی از دوستان یک مبلغی رو دادم که برام تو بورس سرمایه گذاری کنه و حالا که پول لازم شدم دوست من میگه که شرکتی که ازش خریداری کرده نمیزاره بفروشه که پول من رو بتونه بده الان نزدیک به 3 ماهه داره همینو میگه. اسم اون شرکت تو بورس هم شتران یا شترون هست بنظم. میخواستم ببینم باید چکار کنم؟ چرا نمیزارن پولمو بگیرم حتی اگه با ضرر باشه؟ چرا همینطوری قفل کردن اجازه برداشت نمیدن؟ برای شما هم پیش اومده؟
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : یک سوال خیلی خیلی مهم درباره بورس

در اصل توسط Mohammad93 پست شده است View Post

من اصلا از بورس سردر نمیارم و به یکی از دوستان یک مبلغی رو دادم که برام تو بورس سرمایه گذاری کنه و حالا که پول لازم شدم دوست من میگه که شرکتی که ازش خریداری کرده نمیزاره بفروشه که پول من رو بتونه بده الان نزدیک به 3 ماهه داره همینو میگه. اسم اون شرکت تو بورس هم شتران یا شترون هست بنظم. میخواستم ببینم باید چکار کنم؟ چرا نمیزارن پولمو بگیرم حتی اگه با ضرر باشه؟ چرا همینطوری قفل کردن اجازه برداشت نمیدن؟ برای شما هم پیش اومده؟

زنگ بزن شرکتش بپرس کی بازگشایی میشه و برای چی بسته است شمارش اینه :
    55901021تا55901045
    بعد که باز شد میتونی بفروشیش
    تو بورس تا دلت بخواد از این اتفاقها میفته مخصوصا تو بورس ایران
    سلام

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

شایدم از پول شما ضرر داده این جوری گفته بلکه بازار برگرده وبتونه مقداریشو جبران کنه/:.sadsmiley.:/
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Mohammad93
        عضو جدید
        • Jul 2014
        • 3

دوستان ممنون از راهنماییتون. اصلا تا حالا امکان داشته یک شرکت 3 ماه قفل کنه نزاره بفروشی؟ این کلاهبرداری نیست؟
        راستی چه ساعتی تماس بگیرم؟

نظر

• کاظمی
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 331

دوستان ممنون از راهنماییتون. اصلا تا حالا امکان داشته یک شرکت 3 ماه قفل کنه نزاره بفروشی؟ این کلاهبرداری نیست؟
          دوست عزیز لینک معاملات و هر نوع اطلاعاتی که از شتران می خوای گیر بیاری رو برات میزارم ...هر اطلاعاتی که لازم داری در مورد سهم بهت میده ... از صورتحسابهای مالی و آخرین معامله و تلفن وآدرس تا جون آدمیزاد....امیدوارم موفق باشی

لینک شتران
          تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• ahmad m
            ستاره دار(2)
            • Aug 2012
            • 966

درود
            مورد داشتیم 2 ساله بسته هست پتروشیمی اصفهان . دوره های 6 ماهه و یک ساله و... هم بود مثل تاید واتر خاورمیانه و... حسن بورس در نقد شوندگی هست مشروط به اینکه نماد بسته نباشه البته نمادهایی هم وجود دارند که در صورت باز بودن هم نقد شدن در اون سهم ها مشکلات خودشو داره .

زنگ بزنید به 0216375 علت بسته بودن نماد شتران را برای شما پیگیری میکند.
            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Mohammad93
              عضو جدید
              • Jul 2014
              • 3

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
              درود
              مورد داشتیم 2 ساله بسته هست پتروشیمی اصفهان . دوره های 6 ماهه و یک ساله و... هم بود مثل تاید واتر خاورمیانه و... حسن بورس در نقد شوندگی هست مشروط به اینکه نماد بسته نباشه البته نمادهایی هم وجود دارند که در صورت باز بودن هم نقد شدن در اون سهم ها مشکلات خودشو داره .

زنگ بزنید به 0216375 علت بسته بودن نماد شتران را برای شما پیگیری میکند.
              یعنی ممکنه تا دو سال نتونم پولمو پس بگیرم؟ اصلا منصفانه نیست.

نظر

در حال کار...
              X