آمی بروکر را رام کنیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • analyst
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 446

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
    جناب انالیست در مورد نرم افازر اولتون برای ار اس ای زیر 30 من این ارور و می گیرم لطفا راهنمایی کنید
    ;Buy=RSI(14)<30
    ^
    Error 32.
    Syntax error, probably missing semicolon at the end of the previous line
    با سلام
    سمی کالن را حتما در آخر کد بگذارید. اگر این کد را درون آمی بروکر کپی نمایید سمی کالن اشتباها به ابتدای کد خواهد رفت!!!

نظر

• abtin
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 55

سلام
      جناب انالیست من قبلا دوبار برنامه Pattern Explorer رو نصب کردم ولی بعد از اتمام 30 روز مجانی امی بروکر باز نمیشد و مجبور شدم امی بروکر رو دباره نصب کنم .برای این مشکل راهی هست ؟؟
      فرمول Ichimoku Chart در اینترنت و جاهای مختلف دانلود کردم ولی همش خطا میده شما فرمولش رو داریند که بدون نصب (Pattern Explorer ) کار بکنه ممنون از راهنمای شما .
      [SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]

نظر

• analyst
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 446

در اصل توسط abtin پست شده است View Post
        سلام
        جناب انالیست من قبلا دوبار برنامه Pattern Explorer رو نصب کردم ولی بعد از اتمام 30 روز مجانی امی بروکر باز نمیشد و مجبور شدم امی بروکر رو دباره نصب کنم .برای این مشکل راهی هست ؟؟
        فرمول Ichimoku Chart در اینترنت و جاهای مختلف دانلود کردم ولی همش خطا میده شما فرمولش رو داریند که بدون نصب (Pattern Explorer ) کار بکنه ممنون از راهنمای شما .
        بعد از نصب Pattern Explorer باید حتما کرک کنید. که نحوه کرک در پست معرفی Pattern Explorer گفته شده.برای Ichimoku Chart باید Pattern Explorer را نصب کنید.

نظر

• Alireza.J
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 51

جناب آنالیست عزیز، با سلام و تشکّر ویژه بابت مطالب خوبتان در این تاپیک آموزشی.

در تحلیل‏هایی که از شما خواندم، دیده‏ام که از اندیکاتور cci به خوبی استفاده می‏کنید. در صورت امکان مطالبی درباره‏ی چگونگی تنظیم این اندیکاتور و همچنین نحوه‏ی تفسیر آن بفرمایید.

با سپاس فراوان.
          [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• farhad61
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 512

سلام استاد آنالیست
            یه افزونه که تاریخ میلادی رو فارسی میکنه نصب کردم اما وقتی روی قیمت درگ میکنم این error رو میده

میشه بگید مشکل از کجاست
            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• analyst
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 446

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
              سلام استاد آنالیست
              یه افزونه که تاریخ میلادی رو فارسی میکنه نصب کردم اما وقتی روی قیمت درگ میکنم این error رو میده

میشه بگید مشکل از کجاست
              سلام،لطفا کد اجرایی تون رو بدید.

نظر

• analyst
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 446

&quot;شاخص کانال کالا یا cci&quot;

در اصل توسط Alireza.J پست شده است View Post
                جناب آنالیست عزیز، با سلام و تشکّر ویژه بابت مطالب خوبتان در این تاپیک آموزشی.

در تحلیل‏هایی که از شما خواندم، دیده‏ام که از اندیکاتور cci به خوبی استفاده می‏کنید. در صورت امکان مطالبی درباره‏ی چگونگی تنظیم این اندیکاتور و همچنین نحوه‏ی تفسیر آن بفرمایید.

با سپاس فراوان.
                با سلام

لامبرت 31 سال پیش "شاخص کانال کالا یا CCI" را طراحی کرد. در کتاب جان مورفی این اسیلاتور شرح داده شده است ولی مهم اینکه CCI و باندهای بولینگر هر دو در واقع از یک مفهوم آماری استفاده می کنند، در باندهای بولینگر دو پارامتر وجود دارد یکی فاصله زمانی و دیگری پارامتری که در آمی بروکر "ٌWidth" نام دارد در صورتی که width را برابر 1.5 قرار دهید نوسان ایندو دقیقا یکی است یعنی زمانی که قیمت به باند بالا و پایین برخورد می کند آنگاه CCI به حدهای +100 و -100 برخورد میکند. تنها تفاوت این است که CCI کانالیزه شده ولی باند بولینگر با قیمت بالا و پایین می رود.

اما کاربرد CCI دقیقا مانند RSI است و +100 و -100 بجای مقدار 70و 30 اشباع خرید و فروش را نشان میدهد و در هر دو می توان از واگرایی ها با قیمت، جهت دریافت سیگنال استفاده نمود. پارامتر دوره زمانی در CCI برخلاف RSI بدلیل فرمول آن تفاوتی دارد که بدلایل آماری مقدار 30 مناسب است اما چون نوسان اسیلاتور کند می شود به عقیده من 25 با اغماض قابل قبول است. شاید به همین خاطر بوده که خود لامبرت فاصله 20 روزه را انتخاب کرده در صورتی که خیلی ها مانند RSI از 14 استفاده می کنند ویا ممکن است برای تند شدن نوسانات از مقادیر کمتری هم استفاده کنند! (به همین دلیل استفاده از دوره های زمانی کوچک در باندهای بولینگر هم درست نیست)

در شکل زیر استفاده از خطوط +100 و -100 جهت اشباع خرید و فروش نشان داده شده

این شکل نشان می دهد که خطوط +200 و -200 سیگنال های بمراتب مهمتری جهت خرید و فروش هستند.

و این شکل نحوه استفاده از واگرایی ها را نمایش می دهد

این بود شرح حال CCI

پاینده و سربلند باشید.
                آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2011/02/02, 18:58.

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 1422

استاد پس شما فرمودید معمولا cci رو 20 می گیرید؟

نظر

• analyst
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 446

هنوز استاد نشدیم ولی من اکثرا 25 و اگر خیلی کند بود 20 میگیرم.
                    موفق باشید.

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 1422

استاد توروخدا بازم بنویسید دیگه؛ من دیونه این بخش سایت شدم همش ریفرش میکنم تا ببینم قلم طلایی شما چیزی نوشته یا نه
                      بی نهایت ازتون سپاسگذارم
                      خدابهتون سلامتی و ثروت عنایت کنه

نظر

• farhad61
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 512

سلام این هم کد

نظر

• farhad61
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 512

سلام این سایت و شخصی که برنامه رو نوشته بود

این هم فایل

نظر

• farhad61
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 512

یه سوال دیگه هم دارم در قسمتی که گفته بودی هیستو گرام رو رنگی کنیم من کردم اما یه اشکای داره و اون هم اینه که یه خط مشکی بالا و پائینش میفته البته مثل مال شما موارد افزوده شده به نمودار کم نیست و چند تایی اضافه داره

یه سوال مهم دیگه آیا TSEclinet شما هم قادر به آپدیت نیست من چند روزه نمیتونم آپدیت کنم . فایل ها رو پاک کردم و از اول دانلود کردم باز هم نشد ( البته میدونم جاش اینجا نبود ولیدیدم دارین جواب میدین گفتم یه باره زحمت اینم بکشید)

نظر

• ihalk7162

با عرض سلام و خسته نباشید به جناب آقای آنالیست
                              امیدوارم که در تمامی مراحل زندگی موفق و سربلند باشید
                              مطالب شما بسیار جذاب و بدیع میباشد و اینجانب بسیار خوشحال هستم که عضو این انجمن شده و مطالب این تاپیک را مشاهده کردم
                              از جنابعالی سئوالی داشتم اگر ممکن است به آن جواب دهید
                              - همانطور که قطعا میدانید در آمی بروکر در چارت هفتگی و یا ماهانه تاریخ کندلها به ترتیب از اول یکشنبه و برای ماهانه هم شروع ماه میلادی میباشد
                              آیا میتوان با دستکاری در آیتمی شروع هفته را شنبه و شروع ماه را نیز ماه شمسی نمود ؟

باتشکر و سپاس از وقتی که در اختیار من خواهید گذارد

نظر

• analyst
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 446

سلام جناب آقا فرهاد، من در اجرای برنامه هیچ مشکلی نداشتم. فکر می کنم همانطور که کوروش خان هم گفته شما از ورژن قدیمی تر از 5.3 استفاده کرده اید وگرنه برنامه درست کار می کند. در نهایت برنامه جالبی بود هر کس با آمی بروکر کار میکنه بهتره از این کد استفاده کنه.

نظر

در حال کار...
                                X