مشکل با مفید تریدر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ميترا
    عضو جدید
    • Aug 2025
    • 9

پاسخ : مشکل با مفید تریدر

تشكر فراروان از توجه و وقتي كه گذاشتيد چشم همه اين مواردي كه گفتيد رو برسي ميكنم
    من ميخوام ويندوز اكس پي رو ول كنم اون علاقه خواصي به سيستم من داره
    سيستمم رم پايين داره و ويندوزاي جديد رو پشتيباني نميكنه

نظر

• ميترا
      عضو جدید
      • Aug 2025
      • 9

سلام اقاي محمد حسين ميشه لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد كه در قسمت هاي خالي عكس چي بنويسم ؟

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط ميترا پست شده است View Post
        http://s9.picofile.com/file/8338101250/bbbb.JPG
        سلام اقاي محمد حسين ميشه لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد كه در قسمت هاي خالي عكس چي بنويسم ؟
        سلام.
        ببخشید که این را عرض می‌کنم ولی بهتر است موارد آموزشی برای نصب و استفاده در اینترنت را یک نگاه بکنید. پاسخ تمام این پرسش‌ها هست.
        اینجا هم شما اگر از پیش یک حساب (حساب رایگان و دمو) تهیه کردید مشخصاتش را وارد کنید در غیر این صورت گزینه کنسل را بزنید و بعدا از داخل خود نرم افزار مشخصات را وارد بفرمایید.

به نقل از سایت مفید:

پس از نصب برای ورود باید چه کار کنم؟

اگر برای اولین بار از نرم افزار مفیدتریدر استفاده می کنید، بهتر است برای خود یک اکانت دمو بسازید و با آن در بازار واقعی و به صورت مجازی خرید و فروش کنید، برای این کار پس از انتخاب گزینه Open An Account از منوی File (در اولین اجرای نرم افزار پس از نصب این پنجره به صورت خودکار باز می شود)، سرور Mofidsecurities -server را انتخاب کرده و پس از زدن گزینه Next در صفحه بعدی گزینه New Demo Account را انتخاب و به صفحه بعد بروید، در این صفحه اطلاعات درخواستی را وارد کرده و پس از موافقت با گزینه دریافت خبرنامه و کلیک بر روی گزینه Next نام کاربری (Login) و کلمه عبور (Password) برای شما ساخته می شود.

چرا پس از انجام مراحل ساخت حساب دمو، اکانت برای من ساخته نمی شود؟

یکی از علل عمده این مشکل، استفاده از اینترنت تحت شبکه است. برای برطرف کردن مشکل باید از منوی Tools نرم افزار گزینه Options را انتخاب کرده و در پنجره باز شده روی سربرگ Server بروید، پس از آن با تیک زدن جلوی عبارت Enable Proxy Server دکمه Proxy فعال می شود، با کلیک بر روی دکمه Proxy، بایستی در پنجره باز شده اطلاعات مربوط به شبکه خود را وارد کرده و پس از آن اقدام به ساختن اکانت یا ورود به سامانه کنید.

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ميترا
          عضو جدید
          • Aug 2025
          • 9

سپاس

نظر

• kor000
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 232

پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

سلام نمی خواستم اینجا بنویسم تمام 10صحفه را گشتم پیداش نکردم صفحه مورد نظر را.ببخشید.سوالم در مورد مفیدتریدر هست.http://www.google.com/url?url=http:/...fL1iy5Qd4kiJV_

نظر

• kor000
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 232

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام
              فقط قیمت طلا را دارد اگر اشتباه نکنم....
              بلی...
              اینجا را نگاه کنید:

پنجره ی سیمبلز -> بخش بازارهای جهانی -> بخش فلزات گرانبها -> نماد XAUUSD که همان طلا به دلار باشد...
              سلام من امروز مفید تریدر 5 را نسب کردم ولی تواین قسمت TSEرا ندارم که بتونم نمادها را بیارم قسمت دیدبان.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

نظر

• kor000
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 232

پاسخ : فیلتر نویسی در tsetmc

پنجره ی سیمبلز -> بخش بازارهای جهانی -> بخش فلزات گرانبها -> نماد XAUUSD که همان طلا به دلار باشد...
                سلام من امروز مفید تریدر 5 را نسب کردم ولی تواین قسمت TSEرا ندارم که بتونم نمادها را بیارم قسمت دیدبان.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
                  سلام علیکم.
                  من اطلاع ندارم دقیق. (کلا با مفید و متا آشنایی زیادی ندارم و مدت‌هاست با آن کار نکرده‌ام.) کاش یک تصویر از پنجره‌ی Symbols قرار می‌دادید. شاید ایده‌ای به ذهنمان می‌رسید..
                  آهان. یک پرسشی: شما مطمئن هستید که با مفید تریدر دارید کار می‌کنید؟
                  شاید به جای مفیدتریدر۵ دارید با متاتریدر۵ کار می‌کنید! (توضیح اینکه مفیدتریدر همان متاتریدر است که کارگزاری مفید رویش داده‌های خودش را می‌گذارد)
                  آیکون اینها را نگاه کنید آن که رنگ نارنجی دارد درست است و مفیدتریدر است:
                  https://vgy.me/g0egpY.png
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/19, 15:49.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mkamyab
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 268

دوستان کسی آدرس ip سرور مفید تریدر و پارس رسا را داره؟؟

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

سلام،

مفید تریدر 2 روز است به سرور وصل نمی شود،

شما هم این مشکل را دارید؟
                      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

باسلام

بله در اپدیت جدیدش به سرور وصل نمیشه هم در نسخه اندروید هم در ویندوز

نظر

• بامبو
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 468

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                          سلام،

مفید تریدر 2 روز است به سرور وصل نمی شود،

شما هم این مشکل را دارید؟
                          صبح شما بخیر جناب میداس

استفاده از مفید تریدر برای عموم ناممکن شده واز این پس فقط کاربران خود کارگزاری میتونن ازش استفاده کنن اگه مشتری مفید هستید باید برید از قسمت پنل مشتری واز قسمت ایجاد حساب تحلیلگری یک اکانت دمو بسازید وبا اون یوزر پسوردجدید وارد مفیدتریدربشید

نظر

• Bruce
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 288

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                            صبح شما بخیر جناب میداس

استفاده از مفید تریدر برای عموم ناممکن شده واز این پس فقط کاربران خود کارگزاری میتونن ازش استفاده کنن اگه مشتری مفید هستید باید برید از قسمت پنل مشتری واز قسمت ایجاد حساب تحلیلگری یک اکانت دمو بسازید وبا اون یوزر پسوردجدید وارد مفیدتریدربشید
                            چرا با این همه درامد باز گدا بازی در میاره این کارگزاری مفید؟
                            همه کارگزاریهای درجه یک دنیاآرزوشونه که مردم بیان و تو نرم افزارشون حساب دمو باز کنن. انوقت اینا برعکس عمل میکنن.بعد اسم کارگزاریشونو گذاشتن درجه یک. زرشک شما درجه دهم هم نیستید!!!
                            هرکاریش بکنن باز جهان سومی از یه جایی بیرون میزنه.
                            خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• بامبو
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 468

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
                              چرا با این همه درامد باز گدا بازی در میاره این کارگزاری مفید؟
                              همه کارگزاریهای درجه یک دنیاآرزوشونه که مردم بیان و تو نرم افزارشون حساب دمو باز کنن. انوقت اینا برعکس عمل میکنن.بعد اسم کارگزاریشونو گذاشتن درجه یک. زرشک شما درجه دهم هم نیستید!!!
                              هرکاریش بکنن باز جهان سومی از یه جایی بیرون میزنه.
                              بی ارتباط با تحریم وافزایش هزینه ها نمیتونه باشه

آذرماه سال قبل پارس رسا(متاتریدر4)بهم گفت به دلیل تحریم علاوه برافزایش چند برابری نگهداری نمیتونیم هزینه اش رو پرداخت کنیم یعنی اگه پولش روهم داشته باشن نمیتونن پرداخت کنن گفت دیر یازود مفیدتریدر هم به همین وضع دچار خواهد شد از اون موقع تابحال6ماه میگذره ولی فعلا که اتفاقی نیفتاده

نظر

• TAJ2014
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 1027

ظاهرا متاتریدر پولی شده و باید مشتری مفید باشیم تا خدمات بدن

یه حساب دمو رو میشه روی چند تا گوشی یا کامپیوتر فعال کرد؟

نظر

در حال کار...
                                X