سوالات در مورد آمی بروکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک خان
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 246

دوستان سلام
    میخوام تکنیکال رو یاد بگیرم تا حالا چندین بار سعی کردم از مطالب سایتها استفاده کنم ولی معمولا ناقص هستند علاوه بر اینکه تو استفاده از نرم افزار هم مشکل داشتم (یه بار DOWNLOAD نمیشد بعد کرک میخواست بعد از کلی کلنجار رفتن تو تنظیماتش مشکل داشتم تازه آخرش هم از tsetmc داده های روزانه رو ناقص دریافت میکرد و هرکار کردم حل نشد منم بیخیال شدم.) میخوام کتابی بخرم که نرم افزار هم همراش باشه وکتابش هم بدرد بخور باشه برا یه مبتدی .خواستم دوستان راهنمایی کنن.کلاسهایی که برگزار میشه جهت آموزش چطورن؟میخوام شرکت کنم آیا دوستان نظری دارن؟
    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

سلام
      دوستان میدونن چه جوری میشه نرم افزار آمی بروکر رو با tsetmc لینک کرد تا با یک عملیات بشه اطلاعات روزانه نمادها رو دانلود کرد ؟ آمی بروکر من نسخه 5.25 هستش.
      ممنون
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• goloo10
        عضو جدید
        • Jan 2013
        • 5

من 5.6 رو دانلود کردم ولی کلیه منوهاش عربیه نمی تونم زبان نرم افزار رو تغییر بدم لطفا راهنمایی بفرمائید در ضمن نرم افزار کامل و با کرک سالمه

نظر

• طلاياب
          عضو جدید
          • Mar 2012
          • 4

سلام دوستان راهنمایی کنند چطور می توان اندیکاتورهای متاتریدر را به آمی بروکر ببریم

نظر

• hotaro3
            عضو جدید
            • Feb 2013
            • 17

دوست عزیز- برای دینامیک تریدر یک اندیکاتور بنام data for dt1 وجود دارد که پس از جایگذاری در قسمت اندیکاتورهاها در مفید تریدر یا متاتریدر و فعال کردن آن در هر نموداری در نرم افزارهای فوق، نمودارهای فوق به یک دایرکتوری در نرم افزار منتقل می شود به عنوان مثال در مفید تریدر در قسمت MQL5/files وارد میشه. اکستنشن این فایلها prn است که آمی بروکر هم می تونه بخونه. کافیه در آمی بروکر محل جدید رو معرفی کنی یا فایلها رو به دایرکتوری که معمولا آمی بروکر از آن دیتا ها رو می خونه منتقل کنی

نظر

• hotaro3
              عضو جدید
              • Feb 2013
              • 17

منظورت چیه که نمی تونی زبان نرم افزار رو تغییر بدی- آمی بروکر منوهاش خوب انگلیسی هست- باید بری منوالش رو به انگلیسی بخونی تا کار باهاش رو یاد بگیری

نظر

• hotaro3
                عضو جدید
                • Feb 2013
                • 17

بابک جان نرم افزاری مثل آمی بروکر رو نمی شه شخصی یاد گرفت حتما باید کلاس بری- لینکش با tsetmc هم وقتگیر هست. پس بهتره با آموزش شروع کنی

نظر

• طلاياب
                  عضو جدید
                  • Mar 2012
                  • 4

سلام دوستان راهنمایی کنند اگر در متاتریدر چندین چارت باز باشد و می خواهیم همه آنها را refresh کنیم به جای اینکه روی هر چارت برویم و تک تک این کار را انجام دهیم یک حالت refresh All باشد تا کلیه چارت های باز را رفرش کند خیلی ضروریه

نظر

• mmousavi
                    عضو جدید
                    • Jun 2013
                    • 4

سلام دوستان . من مراحلي كه توي فايل پي دي اف بود روانجام دادم اما هيچ نمادي تو برنامه نمياد. مشكل از كجا ممكنه باشه؟

نظر

• رضاکریمی
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 250

با سلام
                      قسمت چارت و اندیکاتورها برای من حذف شده
                      چطوری باید بیارمش؟
                      [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
                      [/CENTER]

نظر

• sabz1
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 76

این سایت را نگاه کنید یک نرم افزار ساختن به نام
                        پویا تک برای امی بروکر امتحان کنید این جا هم اطلاع رسانی کنید من که امتحان نکردم

نظر

• shayan0711
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 234

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
                          با سلام
                          قسمت چارت و اندیکاتورها برای من حذف شده
                          چطوری باید بیارمش؟

سلام
                          منوی ویو ( view ) را باز کرده و هر گزینه ای که لازم دارید کنارش تیک بزنید تا دوباره رؤیت شود
                          [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• رضاکریمی
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 250

با تشکر از آقا شایان بابت پاسخشون
                            توی آمی بروکر وقتی میخوام یه نماد رو وارد کنم اگر اسمش فارسی باشه لود نمیکنه
                            قبلا مشکلی نداشت ولی جدیدا فارسی ها رو اضافه نمیکنه ولی نماد هایی که از قبل لود کرده بودم و اسمشون فارسی هست رو به روز میکنه
                            لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه
                            [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
                            [/CENTER]

نظر

• shayan0711
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 234

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
                              با تشکر از آقا شایان بابت پاسخشون
                              توی آمی بروکر وقتی میخوام یه نماد رو وارد کنم اگر اسمش فارسی باشه لود نمیکنه
                              قبلا مشکلی نداشت ولی جدیدا فارسی ها رو اضافه نمیکنه ولی نماد هایی که از قبل لود کرده بودم و اسمشون فارسی هست رو به روز میکنه
                              لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه
                              سلام بر شما ذوست عزیز
                              احتمالا اگر فولدری که دیتاهای بورس در آن قرار دارد را ( به اسم انگلیسی یا عدد ) کنی ممکنه مشکلتان حل شود
                              البته من خیلی مطمئن نیستم چون چند سال پیش همچین مشکلی داشتم که با سعی بسیار درست شد و همچنان با همان تنظیمات استفاده میکنم
                              یا حق
                              [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• shayan0711
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 234

اینم لینک دانلود آمی بروکر 5.5 همراه با کرک

نظر

در حال کار...
                                X