دیتای عملکردی بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mkarimi_mavad
    ستاره دار (1)
    • Dec 2015
    • 121

دیتای عملکردی بورس

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    با توجه به اینکه دیتای عملکردی بورس مورد توجه اکثر فعالان و دوستان بورسی هستش تصمیم گرفتم که در این تاپیک در روزهایی که وقتش را دارم این اطلاعات را براتون قرار بدم تا بتونید استفاده کنید
    امیدوارم براتون مفید باشه و بتونید استفاده کنید/:.winksmiley02.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.:/:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim
  • mkarimi_mavad
    ستاره دار (1)
    • Dec 2015
    • 121

پاسخ : دیتای عملکردی بورس

اینم دیتای روزانه 1394/12/26
    فایل های ضمیمه شده

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

ممنون

دو تا سوال:

1- این داده ها را از کجا گرفته اید؟

2- چقدر به صحت آنها مطمئنید؟

ممنون
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
        با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
        با توجه به اینکه دیتای عملکردی بورس مورد توجه اکثر فعالان و دوستان بورسی هستش تصمیم گرفتم که در این تاپیک در روزهایی که وقتش را دارم این اطلاعات را براتون قرار بدم تا بتونید استفاده کنید
        امیدوارم براتون مفید باشه و بتونید استفاده کنید/:.winksmiley02.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.://:.winksmiley02.:/:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim
        ممنون ، چند وقته دنبال همچین تایپیکی هستم ، متاسفانه هیچ جایی دیتای عملکردی سهام شرکتها را نداریم ، سایت ره آورد دیتای عملکردی را داره که به نظر من اطلاعاتش صحیح نیست ، چون طبق دیتای عملکردی بازدهی بلند مدت شرکتها را با بازدهی بلند مدت شاخص مقایسه کنیم ، میزان رشد قیمتها با رشد شاخص تفاوت زیادی داره .

نظر

• mkarimi_mavad
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 121

اطلاعات 1395/01/07
          فایل های ضمیمه شده

نظر

• mkarimi_mavad
            ستاره دار (1)
            • Dec 2015
            • 121

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام

ممنون

دو تا سوال:

1- این داده ها را از کجا گرفته اید؟

2- چقدر به صحت آنها مطمئنید؟

ممنون
            راستش این اطلاعات رو یکی از دوستان که الحق یکی از اساتید بزرگ هستن لطف دارن و ازشون میگیرم. در مورد صحتش هم فقط اینو میدونم که هم خودشون و هم بقیه دوستانی که میشناسم از این داده ها در داینامیک تریدر استفاده میکنن.ولی برای اطمینان خودتون میتونید اطلاعات را بررسی بکنید ببینید همون چیزیه که میخواستید یا دقت لازم را نداره

نظر

• mkarimi_mavad
              ستاره دار (1)
              • Dec 2015
              • 121

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
              ممنون ، چند وقته دنبال همچین تایپیکی هستم ، متاسفانه هیچ جایی دیتای عملکردی سهام شرکتها را نداریم ، سایت ره آورد دیتای عملکردی را داره که به نظر من اطلاعاتش صحیح نیست ، چون طبق دیتای عملکردی بازدهی بلند مدت شرکتها را با بازدهی بلند مدت شاخص مقایسه کنیم ، میزان رشد قیمتها با رشد شاخص تفاوت زیادی داره .
              امیدوارم که تونسته باشم یه کمک کوچیکی به شما دوست عزیزو بقیه دوستان کرده باشم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اگر اطلاعات درست باشد که واقعا عااااااااااااااااالی است.
                خدا یک در دنیا و صد در آخرت به شما جزا بدهد ان شاء الله.
                =========
                امروز یک نگاهی می اندازم و صحتش را بررسی می کنم.
                ممنون
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

یک سوالی،
                  اسم بانک قوامین (وقوام) و تاپیکو در این فایل ها چیست؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
                    ستاره دار (1)
                    • Dec 2015
                    • 121

یک سوالی،
                    اسم بانک قوامین (وقوام) و تاپیکو در این فایل ها چیست؟
                    اسم تاپیکو باید sarnaftogazpetroshimitamin باشه. بانک قوامین توی بازار پایه هستش و فکر میکنم اطلاعات مربوط به بازار پایه داخل این فایلا نیست/:.rolleyessmileyani

نظر

• mkarimi_mavad
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 121

میخواستم فایلها را آپلود کنم ولی ظاهرا در این سایت نمیشه بیشتر از 25 مگابایت فایل آپلود کرد اگه دوستان راه حلی میدونن راهنمایی کنن تا بتونم فایلها را به دستشون برسونم/:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• mkarimi_mavad
                        ستاره دار (1)
                        • Dec 2015
                        • 121

چون توی این سایت نمیشه فایل آپلود کرد یه گروه توی تلگرام زدم که فایلا را اونجا قرار میدم اگه خواستید با لینک زیر عضو بشید

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

میخواستم فایلها را آپلود کنم ولی ظاهرا در این سایت نمیشه بیشتر از 25 مگابایت فایل آپلود کرد اگه دوستان راه حلی میدونن راهنمایی کنن تا بتونم فایلها را به دستشون برسونم/:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.Heart.://:.Heart.:/
                          چون توی این سایت نمیشه فایل آپلود کرد یه گروه توی تلگرام زدم که فایلا را اونجا قرار میدم اگه خواستید با لینک زیر عضو بشید

https://telegram.me/joinchat/BCfXQgZDr5vRf8p9Yf3e1g
                          سلام جناب کریمی عزیز؛

1.
                          25 مگابایت فوق العاده زیاد است... راهی نمی شناسید که کمتر شود؟ مثلا یک سری را حذف کنید و هر چند وقت یک بار (مثلا در انتهای هفته) قرار بدهید... (یک سری اگر اشتباه نکنم مربوط به زیره است!) راستی فایل های قبلی که 10 مگابایت بودند! (البته همان هم اگر کم شود بهتر است!)

2. بابت تاخیر در پاسخ دادن عذر می خواهم ولی این فایل ها را در
                          باکس ها و سایت های آپلود (مثل پرشین گیگ یا پیکو فایل یا واندرایو و یا خیلی سایت های دیگر) می توان قرار داد.

3. من یک بررسی مختصر کردم (که قرار بود قبلا بکنم) به نظر می رسد داده هایی که شما قرار دادید خیلی
                          نزدیک به داده های نرم افزار tseclient باشد... خودتان چک کردید؟ (من برای بانک دی چک کردم فکر کنم یکی بودند)

4.
                          داده ها را شما راحت در نرم افزار داینامیک تریدر وارد می کنید؟ من برای وارد کردن هر کدام تقریبا پنج دقیقه زمان می گذارم: 1- فایل ها را تغییر نام می دهم از txt به csv و بعد 2- فایل ها را در اکسل باز می کنم و بعد 3- یک ستون جدید ایجاد می کنم و فرمولی می نویسم تا دو رقم اول سال داده ها عوض شود (مثلا 2008 تبدیل شود به 18 تا در نرم افزار داینامیک تریدر به صورت 1918 نشان داده شود...) و بعد 4- ستون را کپی پیست می کنم (به صورت عددی نه فرمولی) روی ستون قبلی و بعد 5- فایل را سیو می کنم و می بندم و نرم افزار را باز می کنم و داده را وارد می کنم و نمودار را بررسی می کنم... شما هم این کار را می کنید؟ یا اینکه راه راحت تری وجود دارد؟

با
                          تشکر از زحمات شما
                          یا علی
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
                            ستاره دار (1)
                            • Dec 2015
                            • 121

سلام جناب کریمی عزیز؛

1.
                            25 مگابایت فوق العاده زیاد است... راهی نمی شناسید که کمتر شود؟ مثلا یک سری را حذف کنید و هر چند وقت یک بار (مثلا در انتهای هفته) قرار بدهید... (یک سری اگر اشتباه نکنم مربوط به زیره است!) راستی فایل های قبلی که 10 مگابایت بودند! (البته همان هم اگر کم شود بهتر است!)

2. بابت تاخیر در پاسخ دادن عذر می خواهم ولی این فایل ها را در
                            باکس ها و سایت های آپلود (مثل پرشین گیگ یا پیکو فایل یا واندرایو و یا خیلی سایت های دیگر) می توان قرار داد.

3. من یک بررسی مختصر کردم (که قرار بود قبلا بکنم) به نظر می رسد داده هایی که شما قرار دادید خیلی
                            نزدیک به داده های نرم افزار tseclient باشد... خودتان چک کردید؟ (من برای بانک دی چک کردم فکر کنم یکی بودند)

4.
                            داده ها را شما راحت در نرم افزار داینامیک تریدر وارد می کنید؟ من برای وارد کردن هر کدام تقریبا پنج دقیقه زمان می گذارم: 1- فایل ها را تغییر نام می دهم از txt به csv و بعد 2- فایل ها را در اکسل باز می کنم و بعد 3- یک ستون جدید ایجاد می کنم و فرمولی می نویسم تا دو رقم اول سال داده ها عوض شود (مثلا 2008 تبدیل شود به 18 تا در نرم افزار داینامیک تریدر به صورت 1918 نشان داده شود...) و بعد 4- ستون را کپی پیست می کنم (به صورت عددی نه فرمولی) روی ستون قبلی و بعد 5- فایل را سیو می کنم و می بندم و نرم افزار را باز می کنم و داده را وارد می کنم و نمودار را بررسی می کنم... شما هم این کار را می کنید؟ یا اینکه راه راحت تری وجود دارد؟

با
                            تشکر از زحمات شما
                            یا علی

سلام عرض میکنم خدمت
                            mhjboursy عزیز

1- منظور من از 25 مگابلیت اینه که کلا یهکاربر در این سایت روی هم رفته میتونه 25 مگابایت فایل را آپلود کنه. با توجه به اینکه من دو بار این اطلاعات را آپلود کردم و حجم دیتای روزانه حدود 10 مگابایت هستش بنابر این حدود 20 مگابایت از حجم را استفاده کردم و اجازه آپلود فایلی با حجم 10 مگابایت را ندارم

2- این سایتها را امتحان میکنم اگه بشه حتما این کار را انجام میدم

3- راستش من خودم بررسی دقیقی انجام ندادم ولی چند تا دیتا را هر دفه چک میکنم، تا الان مشکل و اشتباهی در داده ها ندیدم.

4- من برای این کار اول داده ها را با قسمت downloader که یکی از قسمتهای متا استوک هستش تبدیل به پسوند متا استوک میکنم. بعد این داده ها را وارد داینامیک تریدر میکنم . کل دیتاهای روز را که تبدیل میکنم حدود 3تا 4 دقیقه طول میکشه. که البته سرعت کامپیوتر خیلی روی این موضوع اثر داره.

اگه پیشنهاد یا انتقاد دیگه ای هم هست من دربست در خدمتم /:.winksmiley02.://:.winksmiley02.://:.smilingsmiley.:/:.thumbsupsmileyanim

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بله در مورد تاپیکو بررسی کردم با tseclient متفاوت بود. الحمد لله در داده های tseclient ایرادی بود که در داده هایی که شما ارائه کردید این ایراد وجود نداشت.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                              X