tseclient

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : tseclient

در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Post
    سلام

مشکل IP برای بروز رسانی Tse همچنان پابرجاست، دوستانی که توانستند رفعش کنند لطف می کنند بگویند کدام سرویس را قطع کرده اند که مشکل برطرف شده است.

با سپاس
    سلام
    گمان نکنم مشکل از سمت گیرنده باشد.
    احتمالا فرستنده است که مشکل دارد.
    چون می بینی اکنون هست، بعد یک دقیقه دیگر خراب می شود، دوباره دو دقیقه ی دیگر درست می شود...
    وقتی هم مشکل برای همه است بعید است مربوط به یک برنامه یا مربوط به پراکسی باشد. (مثلا من با فیلترشکن هم چند بار که خراب شده بود نتوانستم داده بگیرم. یا این مایکروسافت اج که جنا مهدی گفتند را اصلا ندارم. پس احتمالا مشکل از خودشان است.)
    جنس ایرانی است دیگر... بگیر نگیر دارد... سرورشان قطع و وصلی دارد...

یک نفر دارد آنجا رد می شود پایش هی می رود روی سیم! /.:blinksmiley.:/
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام
      گمان نکنم مشکل از سمت گیرنده باشد.
      احتمالا فرستنده است که مشکل دارد.
      چون می بینی اکنون هست، بعد یک دقیقه دیگر خراب می شود، دوباره دو دقیقه ی دیگر درست می شود...
      وقتی هم مشکل برای همه است بعید است مربوط به یک برنامه یا مربوط به پراکسی باشد. (مثلا من با فیلترشکن هم چند بار که خراب شده بود نتوانستم داده بگیرم. یا این مایکروسافت اج که جنا مهدی گفتند را اصلا ندارم. پس احتمالا مشکل از خودشان است.)
      جنس ایرانی است دیگر... بگیر نگیر دارد... سرورشان قطع و وصلی دارد...

یک نفر دارد آنجا رد می شود پایش هی می رود روی سیم! /.:blinksmiley.:/
      یکی دو ساعت پیش مشک داشت ولی اکنون (ساعت 10) دارد کار می کند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

یکی دو ساعت پیش مشک داشت ولی اکنون (ساعت 10) دارد کار می کند.
        امروز دوباره ساعت 10:45 برای من مشکل داشت و ساعت 11:25 (اکنون) مشکل ندارد.
        آن ساعت 10 و 45 دقیقه هم که مشکل وجود داشت بخش اول را می رفت... یعنی فهرست نمادها را دریافت می کرد...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

اکنون که ساعت 19 و 11 دقیقه باشد باز دوباره سرورشان قطع شده.
          (دوستان اگر کسی اکنون آنلاین است یک نگاه کند ببیند برای او هم اکنون مشکل دارد یا نه؟)

ویرایش ساعت 20 و 30 دقیقه:
          اکنون که جناب Mehdi1400 گفتند نگاه کردم دیدم... بلی... درست شده...

اکنون حکم ما شده حکم تلویزیون های سیاه سفید قدیمی... :D
          یادش به خیر...
          هر دفعه که خراب می شد پدر خانواده می رفت چند تا تقه ی اساسی! می زد به جاهای خاصی از تلویزیون!
          یک جوری هم ژست می گرفتند انگار مهندس ترین بشر روی زمین هستند! /:.ph34r-smiley.:/
          درست می شد!
          گاهی هی تقه می زدند درست نمی شد...
          هی تقه می زدند درست نمی شد...

خلاصه اینکه بعد از نیم ساعت تقه زدن کاشف به عمل می آمد که از خانه های دیگران هم دارد صدای تقه می آید... /:.mellowsmiley.:/
          و چند دقیقه ی بعد مجری صداسیما می آمد می گفت بینندگان عزیز، مشکل از فرستنده است! به گیرنده های خود تقه نزنید!
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/01, 19:44.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

اکنون که ساعت 19 و 11 دقیقه باشد باز دوباره سرورشان قطع شده.
            (دوستان اگر کسی اکنون آنلاین است یک نگاه کند ببیند برای او هم اکنون مشکل دارد یا نه؟)
            سلام
            ساعت 20:25 موفق شدم
            در حالی که 1 ساعت قبل مشکل بود
            احتمالا جریان همون پا روی سیم است که اشارت رفتید/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

امروز کسی تونسته دیتا بگیره؟
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                امروز کسی تونسته دیتا بگیره؟
                سلام سجاد جان،

خاک بر سرش کنند. پریروز که از اول مشکل داشت تا تقریبا نیمه شب. /:.zzzzzz.:/
                دیروز از ابتدا (ساعت ۱۸) قشنگ داده ها را گرفت. /:.zzzzzz.:/
                امروز چند بار تلاش کردم و همین‌جور مشکل داشته. از ساعت ۱۸ تا اکنون که ساعت ۲۰ و ۱۷ دقیقه باشد.
                /:.zzzzzz.:/
                من نمی‌دانم... یعنی اینها واقعا این قدر بی عرضه هستند؟ یعنی مشکل را واقعا بلد نیستند حل کنند؟ یعنی برخط بودن یک سرور این قدر مسئله است؟ یا اینکه اینها می‌خواهند تولید اشتغال ملی کنند برای دوستانشان؟ (همان چیزی که من اسمش را می‌گذارم حرام‌خواری) /:.zzzzzz.:/
                خدا کند مشکل از بی‌عرضگی باشد. /:.zzzzzz.:/
                /:.zzzzzz.:/ /:.zzzzzz.:/ /:.zzzzzz.:/
                ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                به هر حال. من همه کارهایم را با برنامه‌ی خودم می‌کنم. تنها تعدیل داده‌ها است که این برنامه‌ی خاک‌برسری نصفه نیمه انجام می‌دهد و مجبورم ازش بگیرم. از دوستان کسی می‌داند چگونه به صورت مکانیزه می‌توان آمار تاریخی مربوط به افزایش سرمایه‌ها و تقسیم سودهای نقدی گذشته (و حال) را دریافت کرد؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

سلام سجاد جان،

خاک بر سرش کنند. پریروز که از اول مشکل داشت تا تقریبا نیمه شب. /:.zzzzzz.:/
                  دیروز از ابتدا (ساعت ۱۸) قشنگ داده ها را گرفت. /:.zzzzzz.:/
                  امروز چند بار تلاش کردم و همین‌جور مشکل داشته. از ساعت ۱۸ تا اکنون که ساعت ۲۰ و ۱۷ دقیقه باشد.
                  /:.zzzzzz.:/
                  من نمی‌دانم... یعنی اینها واقعا این قدر بی عرضه هستند؟ یعنی مشکل را واقعا بلد نیستند حل کنند؟ یعنی برخط بودن یک سرور این قدر مسئله است؟ یا اینکه اینها می‌خواهند تولید اشتغال ملی کنند برای دوستانشان؟ (همان چیزی که من اسمش را می‌گذارم حرام‌خواری) /:.zzzzzz.:/
                  خدا کند مشکل از بی‌عرضگی باشد. /:.zzzzzz.:/
                  /:.zzzzzz.:/ /:.zzzzzz.:/ /:.zzzzzz.:/
                  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                  به هر حال. من همه کارهایم را با برنامه‌ی خودم می‌کنم. تنها تعدیل داده‌ها است که این برنامه‌ی خاک‌برسری نصفه نیمه انجام می‌دهد و مجبورم ازش بگیرم. از دوستان کسی می‌داند چگونه به صورت مکانیزه می‌توان آمار تاریخی مربوط به افزایش سرمایه‌ها و تقسیم سودهای نقدی گذشته (و حال) را دریافت کرد؟

درود بر محمد حسین عزیز

معمولا وقتی خراب میشد با فیلتر شکن دیتا میومد ولی امروز با اونم دیتا نمیده.من که کلافه شدم.

اون امار افزایش سرمایه و تقسیم سود شرکت ها رو من معمولا از کدال با گزارش سالانه هییئت مدیره شرکت ها میگیرم.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

به قول خانم مینوی باز دوباره خواستند روی بازار یک کاری بکنند زدند کل سامانه هنگ کرد.
                    این از وضع سایت و صفحه‌ی دیده‌بان بورس.
                    آن هم از وضع کارگزاری‌ها.
                    دست آخر این هم از tseclient.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• kam7504
                      عضو جدید
                      • Jul 2011
                      • 3

سلام.
                      جالبه که واسه من تو بعضی روزها تو کامپیوتر شخصی بروز نمیشه ولی توی لپ تاپ میشه، بعضی روزها برعکسه و بعضی روزها هم مشکلی نداره.
                      آخرین ویرایش توسط kam7504؛ 2018/06/30, 20:03.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط kam7504 پست شده است View Post
                        سلام.
                        جالبه که واسه من تو بعضی روزها تو کامپیوتر شخصی بروز نمیشه ولی توی لپ تاپ میشه، بعضی روزها برعکسه و بعضی روزها هم مشکلی نداره.

سلام.
                        برای من هم این‌گونه می‌شد یک بار با فیلتر شکن رفتم درست شد.
                        حالا احتمالا شما روی رایانه‌شخصی‌تان از فیلتر شکن استفاده نکرده‌اید. یک بار استفاده کنید شاید برای شما هم درست شد.

پی نوشت: امروز هم ساعت ۲۳ داده‌ها را گرفته‌ام. پس از سمت نرم‌افزار و سایت (زیاد) مشکلی نیست.
                        پی‌نوشت۲: احتمالا این رفتار از سوی سازمان در راستای ترویج فرهنگ استفاده از فیلترشکن بروز کرده است.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

مشکل از سایت هست فکر نمیکنم از فیلتر شکن و .... باشه
                          من یه بار با لب تاب که دیتا میگیرم همون موقع دوباره میخوام تعدیل شده بگیرم میزنه آی پی شما مشکل دارد یعنی در حد 10 ثانیه هم یهو میبینی مشکل پیدا میکنه.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دوستان برای شما هم صفحه‌ی دیده‌بان سایت tsetmc مدام به سمت بالا پرش می‌کند؟
                            کسی می‌داند چگونه این مشکل را باید برطرف کرد؟

شرح مشکل: وقتی روی یک نماد کلیک کرده‌ای و داری مشاهده‌اش می‌کنی (مثلا تکمبا) یکباره بدون اینکه دست بزنی چندین سطر یا یک صفحه دیده‌بان بالاپایین می‌شود (مثلا می‌رود روی قندی‌ها!) و دوباره باید صفحه را Scroll کنی به سمت بالا تا دوباره بیاید روی تکمبا... بعد از چند ثانیه دوباره همان آش و همان کاسه... می‌پرد پایین و باید بیاوری‌اش بالا...
                            در تنظیمات گردش خودکار را می‌زنم این پرش انگار کم می‌شود. ولی قطع نمی‌شود.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/02, 08:55.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

ببخشید ولی مرده شوره اون شخصی یا کسایی که پول میگیرند ولی دیتای این تی اس ای رو آپدیت نمیکنن که همش لنگ میزنه رو ببرن...
                              بازم ببخشید.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                                ببخشید ولی مرده شوره اون شخصی یا کسایی که پول میگیرند ولی دیتای این تی اس ای رو آپدیت نمیکنن که همش لنگ میزنه رو ببرن...
                                بازم ببخشید.
                                سلام.
                                گمان کنم دوره‌ای می‌گردند به آدم‌های مختلف گیر می‌دهند. برای من چندین هفته مشکل اساسی داشت جوری که هر روز شاپور و بروبچه‌هایش را مورد عنایت قرار می‌دادم... ولی چند وقت پیش یک بار با فیلترشکن از نرم افزار استفاده کردم... بعد دیگر همه‌چیز درست شد... و اکنون یکی دو هفته‌ای هست که هیچ مشکلی ندارم و ساعت ۵.۵ بعد از ظهر راحت می‌توانم داده‌ها را بگیرم و گیر و گوری هم ندارد... اتفاقا می‌خواستم امروز بیایم اینجا بگویم چه عجب سازمان دو روز است دارد کارش را درست انجام می‌دهد!
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X