کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام به شما دوست عزيز
در حال بررسي هستم ، اميدوارم بزودي بنتيجه برسد.
آيا برنامه رو استفاده كرديد ؟ لطفا نظرتون رو راجع به برنامه مطرح كنيد.
با درود و سپاس
انشاالله که این سبز بودن بازار به همگی سود خوبی رسونده باشه
بنده چند مدتی هست که دنبال یه نرم افزار میگردم.میخواستم ببینم کسی هست که کمکم کنه؟
میخوام مثلا نماد صدتا شرکت رو به همراه چندتا قیمت برای هر نماد به نرم افزار بدم و وقتی سهم به اون قیمت رسید بهم اطلاع بده، آیا همیچین نرم افزاری هست یا نه؟
با سلام
من دوتا نرم افزار طراحی کردم که الان مدتهاست ازشون استفاده میکنم البته قصد ارایه اونو دارم ولی چون یجورایی منحصر بفرده تو نوع خودش و تو عملکردش ، فعلا تا یه قفل خوب روش نذارم که کسی نتونه کپی ش کنه عمومیش نمیکنم
از ویژگیهاش میتونم اینارو بگم
اولیش که چندتا قسمت داره شامل دیده بان بازاره یعنی سهامی که مدنظرتونه بهش میدید و اطلاعاتو انلاین هر یک دقیقه یکبار بهتون میگه
ویژگی دومش شامل اینکه که شما وقتی که یه سهمی رو تحلیل میکنید و قصد خرید تو یه قیمت خاص دارینو بهش میدید و وقتی که به اون قیمت برسه خودش اعلام میکنه و هشدار میده و همچنین قیمت فروشم میتونی بهش بدی که میزان بازهی رو بهتون میده
ویژگی شاهکار و منحصر به فردش سومین ویژگیشه که با توجه به قیمت پایانی ۴تا از حمایت و ۴تا از مقاومتای معتبر سهمو بهتون میده بدون اینکه لازم باشه سایتای متفاومتو هر روز چک کنید البته نمیگه که یهم از سر کدومش بر میگرده ولی اگه شما به یه محدوده مشکوک باشین که قیمت ممکنه از سر اون قیمت برگرده یا حمایت بشه نرم افزار بهتون کمک میکنه که قیمت دقیقش رو بدونید
به جرات میگم تو درصد دقتش ۹۹ درصده هر کی میخواد که من عکس این نرم افزارمو براش بفرستم تا خودش ببینه ولی تا وقتی قفل روش نذارم متاسفانه عمومیش نمیکنم
سلام دوستان
هر کدام از نرم افزارها امکانات و کمبودهایی دارند که بسته به نیاز شخص معامله گر طراحی شده اند، با تجربه 4 ساله ای که اینجانب دارم و هدفی که از سرمایه گذاری در بورس داشتم (کسب سود و اطلاع از میزان روزانه سود و زیان، موجودی نقدی، قیمت تمام شده هر سهم با توجه به قیمت های خرید، قیمت تمام شده هر سهم با توجه به کلیه سودهای دریافت شده، ثبت زمانبندی اعلامی شرکت، تقسیم سود مجامع و محاسبه میزان سود متعلقه، ثبت راحت و آسان معاملات و تراکنشهای روزانه و غیره) برنامه ای را در اکسل طراحی نمودم که میتوانید با مراجعه به این آدرس اطلاعات دقیقتر و خود نرم افزار را دریافت دارید. بدیهی است پشتیبانی و آموزش آن علاوه بر این که در خود نرم افزار موجود است، براحتی قابل ارایه به دوستان در همین سایت خواهد بود.
بعد از نام نویسی چند وقت پیش نسخه رایگان با پست اومد در خونه وقتی میخاستم نصب کنم error میداد وقتی با شرکت مکاتبه کردم گفتن که برنامه واسه نصب نیاز به فکر کنم 2 گیگ فضا داره ( دقیق یادم نیست چقدر بود ) اما اگه درایو c شما جای چندانی نداره بهتره همون اول توی یه درایو دیگه نصب کنید
با سلام
شما می تونید برای نرم افزار مدیریت سهام از نرم افزار هایی مثل نرم افزار همکاران سیستم یا آرین سیستم و ... استفاده کنید ، البته این نرم افزار ها برای شرکتهای سهامی استفاده می شن ولی تا اونجایی که می دونم می تونید از نسخه رایگان اونها استفاده کنید ، من خودم قبلا که جایی کار می کردم از نرم افزار سهام آرین سیستم استفاده می کردن که می تونم لینک اون رو براتون بذارم.
عرض ادب خدمت دوستانی که با جستجو در گوگل معمولا به این تاپیک تشریف میارن.
نرم افزار سهام یار جهت مدیریت پرتفوی بورس طراحی ومنتشر شده .این نرم افزار سعی کرده کلیه نیازهای معامله گران رو پوشش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر یا وب سایت گروه نرم افزاری زاویکس مراجعه کنید. http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3796
لینک معرفی نرم افزار سهام یار در وب سایت گروه نرم افزار زاویکس
[CENTER][COLOR=#ff0000]سهام یار [/COLOR]- نرم افزار فارسی و حرفه ای مدیریت سبد سهام با قابلیت های ویژه منتشر شد.
http://zawix.ir/sahamyar-portfolio-management-software/
[/CENTER]
برنامه یا اکسل مدیریت سهامی که دوستان قبلا معرفی کردن اکثرا حذف شدن و الباقی پولی هستن.
کسی می تونه نسخه جدیدی ، چیزی بذاره برای دانلود و استفاده ؟
ممنون
[CENTER][B][COLOR=#ee82ee][I]برندگان بورس در مورد سیستم معاملاتی خود حرف نمی زنند. چه حیف ولی هوشمندانه[/I][/COLOR][/B][/CENTER]
شما می تونید برای نرم افزار مدیریت سهام از نرم افزار هایی مثل نرم افزار همکاران سیستم یا آرین سیستم و ... استفاده کنید ، البته این نرم افزار ها برای شرکتهای سهامی استفاده می شن ولی تا اونجایی که می دونم می تونید از نسخه رایگان اونها استفاده کنید ، من خودم قبلا که جایی کار می کردم از نرم افزار سهام آرین سیستم استفاده می کردن که می تونم لینک اون رو براتون بذارم.
عرض ادب خدمت دوستانی که با جستجو در گوگل معمولا به این تاپیک تشریف میارن.نرم افزار سهام یار جهت مدیریت پرتفوی بورس طراحی ومنتشر شده .این نرم افزار سعی کرده کلیه نیازهای معامله گران رو پوشش دهد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر یا وب سایت گروه نرم افزاری زاویکس مراجعه کنید.http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3796لینک معرفی نرم افزار سهام یار در وب سایت گروه نرم افزار زاویکسhttp://zawix.ir/sahamyar-portfolio-management-software/
سايت مربوطه براي دانلود نرم افزار سهام يار خراب هست نمياره و قابليت دانلود نرم افزار نيست. اگر ممكنه فايلش رو در تاپيك قرار بدين ممنون
نظر