دیتا روزانه بورس
Collapse
X
-
[SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE]
-
سلام به دوستان من ديتا رو از تي اس اي بصورت تكست ميگرفتم اما الان اين نرم افزار جديد رو نصب كردم ديتاش بصورت اكسل و سي اس وي هست ايا اين نرم افزار بصورت تكست هم ديتا ميده اگه نميتونه چطوري ديتا اكسل يا سي اس وي رو به تكست تبديل كنم يا چطوري ميشه اين ديتا ها رو به امي بروكر يا دايناميك تريدر داد ممنون از راهنماييتون
نظر
-
-
در اصل توسط rezasatari پست شده است View Postسلام محاد عزيز لطفا ميفرماييد تنظيمات شما چگونه هستش ممنون ميشم
سلام
ورژن قبلیه این نرم افزار عمده مشکلش با netframwork. و ناسازگاریش با ورژنای مختلفش بود که با نصب آفیس 2013 و فرم ورکی که داخلش موجوده این مشکلات حل میشد.این ورژن هم شاید همون مشکل رو داشته باشه.
نظر
-
محاد جان من دیتا رو تونستم امروز تو خونه بگیرم اما چرا کندل ها تو امی بروکر کشیده هستن و همچنین ستون قیمتها تو امی از 0 و1 و 2و .....تا بالا هست درصورتیکه قبلا اینطور نبود سوال دوم چرا هنگام بروزرسانی تو شرکت سیستم پیام میده ip سیستم معتبر نیست سپاس مجدد بخاطر جوابت
نظر
-
محاد جان سلام مجدد اشكال كندلها رو فهميدم (روزاي بدون معامله رو گرفته بودم ) حالا كه تنظيماتو درست كردمو ديتا جديد گرفتم بازم كندلا كشيدس ضمنا چرا تي اس اي جديد من قسمت تعديل شده رو نداره ميشه تي اس اي كه ديتا خا با تعديليشو داره با نت فرم وركي كه با هم همخوني داره رو برام لينكشو بزاري ممنونتم دوباره
نظر
-
سلام دوستان این tse 2.0 رو ریختم نام نماد هام بهم میریزه تبدیل به یه حروف عجیب غریبی میشه چی کار کنم؟هم با csv امتحان کردم چی کار کنم دیوانه کرد منو نمیتونم با امی بروکر کار کنم اینجوری عقب افتادم کلیذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط rezasatari پست شده است View Postمحاد جان من دیتا رو تونستم امروز تو خونه بگیرم اما چرا کندل ها تو امی بروکر کشیده هستن و همچنین ستون قیمتها تو امی از 0 و1 و 2و .....تا بالا هست درصورتیکه قبلا اینطور نبود سوال دوم چرا هنگام بروزرسانی تو شرکت سیستم پیام میده ip سیستم معتبر نیست سپاس مجدد بخاطر جوابت
هی گیر میده که آی پی سیستم معتبر نیست
دو بار هم پاکش کردم از سیستم و مجدد نصب کردمش ولی خبری نشد
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟
ممنون میشمفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postدوستان دو روزه منم همین بلا سرم اومده
هی گیر میده که آی پی سیستم معتبر نیست
دو بار هم پاکش کردم از سیستم و مجدد نصب کردمش ولی خبری نشد
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟
ممنون میشم[FONT=Arial][SIZE=5] بي خبر از همدگر آسوده خوابيدن چه سود
بر مزار مردگان خويش آب پاشيدن چه سود
زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد
ورنه بر روي مزارش دسته گل چيدن چه سود[/SIZE][/FONT]
نظر
-
-
چرا همه ی این دیتا ها را داینامیک تریدر نشون نمیده...؟اینم میدونم که داینامیک با اسم بعضیا مشکل داره ولی راهکار برای داشتن دیتای تعدیل شده در داینامیک تریدر چیه...؟؟؟
از متا به داینامیک بلدم ولی خسته کنندست...
نظر
نظر