دیتا روزانه بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rezasatari
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 550

سلام دوستان من ديتا رو از tse beta 2 تا تاريخ 7/9/92 دريافت ميكردم اما از اونروز ديگه ديتاهام بروز نميشه يعني تمام مراحل رو انجام ميدم و وقتي دگمه توليد خروجي رو ميزنم مثل قبل مراحل رو انجام ميده اما موقعيكه به پوشه ذخيره ديتا ميرم تاريخ روز 7/9/92 رو نشون ميده بجاي اينكه مثلا10/9/92 باشه بعد كه تو امي بروكر باز ميكنم كندل برا اخرين روز 7/9/92 هستش اشكال از چي ميتونه باشه ممنون ميشم از هر بزرگواري كه مشكلمو حل كنه

نظر

• MahmoodReza
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 181

دوستان اطلاعات
      بازار عادي پايه فرابورس
      از کجا میشه گرفت؟ دیدم بعضا" نمودار های این نمادها رسم می کنن.

نظر

• reza.kh
        عضو جدید
        • Sep 2013
        • 14

پاسخ : دیتا روزانه بورس

سلام دوستات خوید
        من احتیاج دارم اطالاهات شاخص بورسو که از اینجا میگیرم >>>>>> http://tse.ir/market/Shakhes.aspx در آمی بروکر وارد کنم ، ولی مناسفانه نمیشه ، نمیدونم دردش چیه و بید چیکار کنم ظاهزا از پسوندش باید باشه ، میشه رانمایی بفرمایید .
        با تشکر از همه

نظر

• reza.kh
          عضو جدید
          • Sep 2013
          • 14

یکی از دوستان ما رو راهنمایی کنه

نظر

• NetNegar
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 30

در اصل توسط reza.kh پست شده است View Post
            سلام دوستات خوید
            من احتیاج دارم اطالاهات شاخص بورسو که از اینجا میگیرم >>>>>> http://tse.ir/market/Shakhes.aspx در آمی بروکر وارد کنم ، ولی مناسفانه نمیشه ، نمیدونم دردش چیه و بید چیکار کنم ظاهزا از پسوندش باید باشه ، میشه رانمایی بفرمایید .
            با تشکر از همه
            چون در این بخش فقط عدد شاخص را میده نه قیمت بازگشائی / پایانی / حجم / و....
            نرم افزار آخرين تغييرات لحظه اي سازمان بورس netnegar.ir جايگزين اطلاعات روزانه[B][COLOR=#000001] tseclient
            [/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
            X