اقاي جمالي ضمن تشكر بابت مطالب اموزشي مفيدتان pdf فارسي اموزشي در باره نرم افزارهاي دايناميك تريدر -امي بروكر -متااستوك سراغ نداريد
متا استاک و داینامیک تریدر
Collapse
X
-
-
در اصل توسط rezasatari پست شده است View Postاقاي جمالي ضمن تشكر بابت مطالب اموزشي مفيدتان pdf فارسي اموزشي در باره نرم افزارهاي دايناميك تريدر -امي بروكر -متااستوك سراغ نداريد
خواهش میکنم , متاسفانه pdf فارسی ندارم .
البته به زودی قراره یه سری کتاب و pdf رو تو بخش معرفی کتاب و منابع آموزشی بذاریم که سعی میکنم اگر مطلب مناسبی برای آموزش این نرم افزارا پیدا کردم اونجا قرار بدم .از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
سلام
pdf فارسي آموشي براي دايناميك تريدر خدمت دوستان . متاسفانه براي آمي بروكر ندارم .براي متااستوك هم طريقه نصبش دارم .
:)
نظر
-
ممنون حاج مصطفي
اگر ممكنه لينك نرم افزار دايناميك تريدر را هم بذاريد. البته ورژن 6.
با تشكر فراوانآخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/05, 12:40.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postممنون حاج مصطفي
اگر ممكنه لينك نرم افزار دايناميك تريدر را هم بذاريد. البته ورژن 6.
با تشكر فراوان
نظر
-
سلام
من متاتریدر 6 رو نصب کردم . البته هر چی روی کی گن کلیک کردم اجرا نشد اگه فایل کرکی دارید که کار کنه ممنون میشم لطف کنید
یه مشکل دارم و اون هم نمایش اطلاعات هست. اول مسیری که بابت ورود اطلاعات رفتم رو بگم از sciisetup دیتاهایی که علیرضا جان داده بودن رو وارد کردم و با نام bours ذخیره کردم وقتی خاستم از قسمت new chart مثلا اخابر رو لود کنم برای بار اول تونستم اون دکمه های رادیویی انتخاب نمایش روزانه و یا ماهیانه رو انتخاب کنم ( که روی همون nown گذاشتم ) وقتی ok رو زدم یه ارور داد و نممودار رو نمایش نداد برای بار دوم که خاستم همین مسیر رو برم دیگه هیچ قسمتی فعال نبود اینم عکسش
حالا میگید چیکار باید بکنم؟فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام
من متاتریدر 6 رو نصب کردم . البته هر چی روی کی گن کلیک کردم اجرا نشد اگه فایل کرکی دارید که کار کنه ممنون میشم لطف کنید
یه مشکل دارم....
حالا میگید چیکار باید بکنم؟
یک بار دیگه دیتا رو کانورت کن و بعد تو داینامیک تریدر لود کن
اگر باز مشکل داشت بگو تا تو این چند روزه تنظیمات و نحوه ورود دیتا به داینامیک تریدر رو توضیح بدم.
البته میدونی که بدلیل استقبال کمی که از این تاپیک شده بود بحث تنظیمات و ورود دیتا به داینامیک تریدر ادامه داده نشده بود....
موفق باشیداز ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
سلام
من براي ورد ديتاي بورس به دايناميك اول ديتا رو به متااستوك تبديل ميكنم . بعد تو دايناميك تريدر از منوي file
portfolio manager سپس edit قسمت سمت چپ data type گزينه metastock new رو انتخاب كنيد و در قسمت drive مسير پوشه متااستوك تا همه نمادها بياد .
نكته : من ديتا بصورت اكسل ميگيرم .و با نرم افزار get data به txt تبديل ميكنم .
نظر
-
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postسلام
یک بار دیگه دیتا رو کانورت کن و بعد تو داینامیک تریدر لود کن
اگر باز مشکل داشت بگو تا تو این چند روزه تنظیمات و نحوه ورود دیتا به داینامیک تریدر رو توضیح بدم.
البته میدونی که بدلیل استقبال کمی که از این تاپیک شده بود بحث تنظیمات و ورود دیتا به داینامیک تریدر ادامه داده نشده بود....
موفق باشید
ممنون میشم روش صحیح وارد کردن دیتا روتوضیح بدیفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
سوال
در اصل توسط مصطفي پست شده است View Postسلام
pdf فارسي آموشي براي دايناميك تريدر خدمت دوستان . متاسفانه براي آمي بروكر ندارم .براي متااستوك هم طريقه نصبش دارم .
:)
http://up.iranblog.com/images/nh1kolvj8ed7av5g0noy.pdf
می خواستم اگر برایتان امکان دارد در زمینه نصب داینامیک تریدر راهنمایی بفرمایید.
نظر
-
سلام
نحوه نصب داینامیک تریدر در این تاپیک بطور کامل توضیح دادم :
نظر
نظر