متا استاک و داینامیک تریدر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nader8484
    عضو جدید
    • May 2011
    • 2

با سلام
    از دوستان عزیز در این مورد که :
    وقت گذاشتن برای یادگیری و استفاده از نرم افزارهای تحلیل تکنیکال مانند آمی بروکر و متا استاکس مفید می باشد با توجه به اینکه برخی از نمودارها را سایت Tsetmc ارائه می دهد .
    خواهشمندم مرا راهنمایی فرمائید .
  • sanko
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 104

میشه لطفا کاربرد نمودار های ترسیمی tse رو اینجا به طور کامل آموزش بدین

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

به نظرم برای یک تنکیکالیست هیچ چیزی جای نرم افزارهای اصلی امی بروکر یا متا استاک را نمی گیرد

نظر

• محاد
        عضو فعال
        • May 2011
        • 601

سلام دوستان
        لطفا طریقه وارد کردن دیتا به متااستاک را آموزش بدید
        هر کاری میکنم نمیتونم دیتای دریافتی از tseclient رو وارد متا استاک کنم.
        با تشکر

نظر

• عليرضا جمالی
          مدیر (ستاره‌دار 20)
          • Oct 2010
          • 1296

در اصل توسط mohad پست شده است View Post
          سلام دوستان
          لطفا طریقه وارد کردن دیتا به متااستاک را آموزش بدید
          هر کاری میکنم نمیتونم دیتای دریافتی از tseclient رو وارد متا استاک کنم.
          با تشکر
          سلام
          دیتا رو با downloader که همزمان با نصب متا استاک نصب شده به فرمت متااستاک تبدیل (convert) کنید.
          بعد با باز کردن متا استاک سهم مورد نظر رو انتخاب کنید و ...
          سعی میکنم تو فرصت مناسب با قرار دادن تصویر مراحل کار رو نشون بدم.
          موفق باشید
          از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• محاد
            عضو فعال
            • May 2011
            • 601

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
            سلام
            دیتا رو با downloader که همزمان با نصب متا استاک نصب شده به فرمت متااستاک تبدیل (convert) کنید.
            بعد با باز کردن متا استاک سهم مورد نظر رو انتخاب کنید و ...
            سعی میکنم تو فرصت مناسب با قرار دادن تصویر مراحل کار رو نشون بدم.
            موفق باشید
            ممنون میشم علیرضای عزیز
            من دیتای دریافتیم رو وقتی میخوام convertکنم پس از convert یه تیک سبز رنگ برای درست بودن کار باید نشون بده که برای من ضربدر قرمزه.
            اما دیتایی که تو قسمت دیتا روزانه بورس برای دانلود گذاشته شده راحت convert میشه.اگه ممکنه طریقه بدست آوردن این دیتا رو هم بگید.
            در ضمن اگه زحمت نیست یه سئوال هم تو پرسش و پاسخ گذاشتم.لطف کنید ممنون میشم.^:)^^:)^
            آخرین ویرایش توسط محاد؛ 2011/05/04, 10:30.

نظر

• عليرضا جمالی
              مدیر (ستاره‌دار 20)
              • Oct 2010
              • 1296

با سلام
              با توجه به اینکه دوستان زیادی چه تو تاپیک های موجود و چه در پیام خصوصی راجع به نحوه ورود دیتا به متا استاک و داینامیک تریدر سوال داشتند, سعی میکنم تو این تاپیک به یاری دیگر دوستانی که با این نرم افزارها تحلیل میکنند نحوه ورود دیتا و کار با این نرم افزار ها رو مرور کنیم.
              امیدوارم که تاپیک مناسبی برای دوستان علاقمند باشه.
              از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

جاي استاد هولي هم خالي هست تو اين تاپيك اميدوارم هر چه زودتر شاهد حضور ايشان در اين بحث باشيم از شما هم سپاسگزارم استاد جمالي كه اين تاپيك را ايجاد فرموديد

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 278

با سلام
                  با توجه به اینکه دوستان زیادی چه تو تاپیک های موجود و چه در پیام خصوصی راجع به نحوه ورود دیتا به متا استاک و داینامیک تریدر سوال داشتند, سعی میکنم تو این تاپیک به یاری دیگر دوستانی که با این نرم افزارها تحلیل میکنند نحوه ورود دیتا و کار با این نرم افزار ها رو مرور کنیم.

سلام علیرضا جان میشه خود نرم افزارها رو بزاری تا دانلود کنیم ممنون
                  yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 1422

با سلام
                    علی رضا جان داینامیک تریدرو من یه روش مخصوص براش پیدا کردم که نیازی به متا نداره اگر دوست داشتید در خدمتم:x

نظر

• مهدی
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 93

اگه دوستان لطف کنن ودر مورد نحوه وارد کردن دیتا از tse,ویا اریا سهم به صورت مستقیم به داینامیک تریدر راهنمایی کن خیلی عالی میشه .من که به هر دری زدم نشد!!:2:~X(
                      [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• عليرضا جمالی
                        مدیر (ستاره‌دار 20)
                        • Oct 2010
                        • 1296

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                        سلام علیرضا جان میشه خود نرم افزارها رو بزاری تا دانلود کنیم ممنون
                        سلام آقا فرهاد
                        حتما این کار رو انجام میدم. تو اولین فرصتآ لینک مربوط به دانلود این نرم افزارها رو قرار میدم.

نظر

• عليرضا جمالی
                          مدیر (ستاره‌دار 20)
                          • Oct 2010
                          • 1296

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                          علی رضا جان داینامیک تریدرو من یه روش مخصوص براش پیدا کردم که نیازی به متا نداره اگر دوست داشتید در خدمتم:x
                          سلام
                          خوشحال میشم اگه این روش رو آموزش بدید. (البته یه راه میتونه گرفتن دیتا از نرم افزار متاتریدر پایلوت بورس تهران باشه)
                          ممنونم

نظر

• عليرضا جمالی
                            مدیر (ستاره‌دار 20)
                            • Oct 2010
                            • 1296

در اصل توسط مهدی پست شده است View Post
                            اگه دوستان لطف کنن ودر مورد نحوه وارد کردن دیتا از tse,ویا اریا سهم به صورت مستقیم به داینامیک تریدر راهنمایی کن خیلی عالی میشه .من که به هر دری زدم نشد!!:2:~X(
                            دوست عزیز قراره تو این تاپیک با کمک دوستان این مباحث رو مرور کنیم و آموزش بدیم.

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 1422

سلام
                              خوشحال میشم اگه این روش رو آموزش بدید. (البته یه راه میتونه گرفتن دیتا از نرم افزار متاتریدر پایلوت بورس تهران باشه)
                              ممنونم
                              لطف دارید>:d< ولی اینم نیست والا این روش من در اوردی بعد از روزها کلنگ زدن بود که به طور اعجاب انگیزی جواب داد و شر این متااستوک رو که همه جا برای تبذیل دیتا باید باشه کم کرد
                              چه معنی داره این متااستوک کنترل تمام امور و به دست بگیره :d

نظر

در حال کار...
                              X