اخبار گروه خودرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : اخبار گروه خودرو

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    جناب Abad شما هم صحبت از 2-3 برابری قیمت سهام خودرو میکنید !

خوب اگر بناست این 2-3 برابری فقط با فشار پول و نقدینگی رقم بخوره دیگه خودرو و غیر خودرو نداره !

اگر هم این نقدینگی نیاد تکرار تاریخ ! که اینهمه برخی براش آسمون ریسمون میبافن رقم نخواهد خورد !

حالا چرا اینهمه این افراد تبلیغ میکنند برای تکرار تاریخ و 2-3 برابر شدن قیمت سهام خودرویی ! یکی از اینها براساس قیمت آزاد خودرو یه پیش بینی نمیده ببینیم از لحاظ بنیادی چیزی گیر اینها میاد یا نه !؟

چون چیزی گیرشون نمیاد به احتمال زیاد ! اهرم هزینه ای اینها به مراتب بالاتر از اهرم فروش عمل میکنه !

اما همین حامیان خودرویی هر روز میگن دیگه پتروشیمی ها مثلا سودشون بیشتر نمیشه چون دلار سقفشو زده ! و روندش نزولیه !!

با همین سقف دلاری که اینها میگن زده مگه خودرویی نزول کرد به این اندازه ! که الان بیاد بالاتر !

دلار 4-5 هزار بود اینا قیمتشون همین بوده ! 9-10 هزار هم شده همینه تقریبا ! برخیشون بالاتر هم اومدن تازه !

اگه میزاشتن میریخت درست ! حالا رشد مقطعی یه چیزی ! اونم نه 2-3 برابری !
    با سلام

ببینید من برداشتم را از تکنیکال گروه خودرو برای شما و دوستان گفتم و این نظر حاصل حدود 2 ساعت وقت برای بررسی بود ، اینکه این نظر درست باشه یا نه بحث احتمالات است .

اما این سخن که همه اتفاقات از جمله عوامل بنیادی خودش رو در قیمت و حجم نشون می ده سخن درستی است اما تشخیص و تفسیر آن به سادگی نیست مثلا در گذشته من تونستم روند فرسایشی سهم ایران خودرو و نزول احتمالی آن را تا حدود 200 تومان حدس بزنم و تحلیل درستی داشته باشم در فاذر هم همین طور در خکاوه هم همینطور و .....

و البته اشتباهات زیادی هم داشته ام که از تشخیص نادرست همین نمودارها زیان ایجاد کرد مثلا در ونفت ، در پلاسک ( آخرین معامله ) و یا ورود زود هنگام به لسرما و .... که البته تجربیات این ها زیان حاصل را پوشش می ده و اشتباهات آینده را هم کاهش خواهد داد

مثالی دیگری می زنم من روی نماد سفارود که سهم پر ریسکی هست خرید داشته ام و اخیرا هم شروع به افزایش آن کرده ام اخیرا می بینم که سهامدار عمده هر روز مقداری سهم می فروشد (اتفاقی که داریم می بینیم ) من از خودم می پرسم که چرا ؟ نمودار سهم رو بررسی می کنم و اون اتفاق را کنارش می ذارم و به چیزی مشکوک میشم و احتمال می دم خبری پشت این سهم هست .من هم ریسک می کنم و خرید می کنم حالا اگر درست بود با توجه به اینکه الان تا حدودی تخصص این را دارم که نمودار به کدام سمت و سو خواهد رفت ، می تونه سود خوبی به من بده .......
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/08/09, 21:14.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      با سلام

ببینید من برداشتم را از تکنیکال گروه خودرو برای شما و دوستان گفتم و این نظر حاصل حدود 2 ساعت وقت برای بررسی بود ، اینکه این نظر درست باشه یا نه بحث احتمالات است .

اما این سخن که همه اتفاقات از جمله عوامل بنیادی خودش رو در قیمت و حجم نشون می ده سخن درستی است اما تشخیص و تفسیر آن به سادگی نیست مثلا در گذشته من تونستم روند فرسایشی سهم ایران خودرو و نزول احتمالی آن را تا حدود 200 تومان حدس بزنم و تحلیل درستی داشته باشم در فاذر هم همین طور در خکاوه هم همینطور و .....

و البته اشتباهات زیادی هم داشته ام که از تشخیص نادرست همین نمودارها زیان ایجاد کرد مثلا در ونفت ، در پلاسک ( آخرین معامله ) و یا ورود زود هنگام به لسرما و .... که البته تجربیات این ها زیان حاصل را پوشش می ده و اشتباهات آینده را هم کاهش خواهد داد

مثالی دیگری می زنم من روی نماد سفارود که سهم پر ریسکی هست خرید داشته ام و اخیرا هم شروع به افزایش آن کرده ام اخیرا می بینم که سهامدار عمده هر روز مقداری سهم می فروشد (اتفاقی که داریم می بینیم ) من از خودم می پرسم که چرا ؟ نمودار سهم رو بررسی می کنم و اون اتفاق را کنارش می ذارم و به چیزی مشکوک میشم و احتمال می دم خبری پشت این سهم هست .من هم ریسک می کنم و خرید می کنم حالا اگر درست بود با توجه به اینکه الان تا حدودی تخصص این را دارم که نمودار به کدام سمت و سو خواهد رفت ، می تونه سود خوبی به من بده .......
      ماههاست که طرفداران خودرویی از تکرار تاریخ و 2-3 برابر شدن سهام این گروه میگن ! و خبری نشده !

قبلش هم چندین سال در دولت روحانی از تحولات بنیادین ! و سودهای چند ده تومانی در خودرویی ها میگفتند ! که از آنها هم خبری نشد !

تکرار تاریخ برای تحریم رخ داد ! برای دلار رخ داد ! برای سکه و طلا به مراتب قویتر از گذشته رخ داد ! برای اغلب سهام دلاری در حال رخ دادن است !!

حتی برای گروه بانکی در صورتیکه شاهد تحولات بنیادی در ترازنامه و صورتهای مالی بعد از رفتن سیف باشیم ! ممکنه تا حدی به قیمتهای گذشته برگردن !

اما برای گروه خودرویی با این چنبره ای که مافیای دولتی زده رو شرکتها ! خبری نخواهد نشد ! مگر اینکه از نظر بنیادی تغییراتی حاصل بشه !!!

در مورد آزاد شدن قیمت خودرو به نظر من اگر دلار تثبیت بشه روی 8-10 هزار تومان بعدش رکود سنگین گریبانگیر خودرویی ها خواهد شد !

سال 92-94 در همین سایت نوشتم با دروغ هایی که در مورد این گروه گفته شد و فریبکاری هایی که صورت گرفت ! این گروه چوپان دروغگوی بازار شده !

و در زمانی که راست هم بگویند در موردش ! شاید کسی باور نکند ! به دلیلی بی اعتمادی که در سهامداران ایجاد کرد !

تا دیروز بارها حامیان خودرویی گفتند اروپایی ها نمیرن حتی بعد از تحریم قراردادهای ما سرجاشه با اروپایی ها !!

حالا اما مدیرانشان مصاحبه می کنند و میگویند قطعات را از چین داریم جایگزین میکنیم !!

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        ماههاست که طرفداران خودرویی از تکرار تاریخ و 2-3 برابر شدن سهام این گروه میگن ! و خبری نشده !

قبلش هم چندین سال در دولت روحانی از تحولات بنیادین ! و سودهای چند ده تومانی در خودرویی ها میگفتند ! که از آنها هم خبری نشد !

تکرار تاریخ برای تحریم رخ داد ! برای دلار رخ داد ! برای سکه و طلا به مراتب قویتر از گذشته رخ داد ! برای اغلب سهام دلاری در حال رخ دادن است !!

حتی برای گروه بانکی در صورتیکه شاهد تحولات بنیادی در ترازنامه و صورتهای مالی بعد از رفتن سیف باشیم ! ممکنه تا حدی به قیمتهای گذشته برگردن !

اما برای گروه خودرویی با این چنبره ای که مافیای دولتی زده رو شرکتها ! خبری نخواهد نشد ! مگر اینکه از نظر بنیادی تغییراتی حاصل بشه !!!

در مورد آزاد شدن قیمت خودرو به نظر من اگر دلار تثبیت بشه روی 8-10 هزار تومان بعدش رکود سنگین گریبانگیر خودرویی ها خواهد شد !

سال 92-94 در همین سایت نوشتم با دروغ هایی که در مورد این گروه گفته شد و فریبکاری هایی که صورت گرفت ! این گروه چوپان دروغگوی بازار شده !

و در زمانی که راست هم بگویند در موردش ! شاید کسی باور نکند ! به دلیلی بی اعتمادی که در سهامداران ایجاد کرد !

تا دیروز بارها حامیان خودرویی گفتند اروپایی ها نمیرن حتی بعد از تحریم قراردادهای ما سرجاشه با اروپایی ها !!

حالا اما مدیرانشان مصاحبه می کنند و میگویند قطعات را از چین داریم جایگزین میکنیم !!

این رکودو تورم با دلار 8 الی 10 هزار تومان فقط مختص گروه فرغون سازی نخواهد بود

دامن گروه فولادی - مس و پتروشیمی برای مصرف داخلی را هم خواهد کرفت

کدام سازنده مسکن میتواند در داخل فولاد را با دلار 8 هزار تومانی خرید کنه با این هزینه ها و مشکلات مسکن بسازه بعد با چه قیمتی بتواند بفروشه و خریدار با کدام پول بتواند خرید کنه
        دلار 7 الی 8 هزار تومانی حتی 6 هزار تومانی در این شرایط اقتصادی برای ایران هیچ توجیه ای منطقی با قدرت خرید مردم نداره

به زودی تمام بازار ها قفل میشه

ببینیم با این تحریم ها میتوانند صادرات داشته باشند گروه پتروشیمی و فولادی چند ماه چند وقتی که آثار تحریم ها معلوم شده گریه خریدارانی که در اوج وارد شدند را میببینیم بعد میاید فحش میدهند به روحانی !!!
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

جمعه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۲

از سوی یک کارشناس اقتصادی مطرح شد

بسته جدید ارزی به تنهایی از پس سفته‌بازی‌ها بر نمی‌آید

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به بسته جدید ارزی اعلام شده از طرف بانک مرکزی، عنوان کرد که این بسته در عمل به تنهایی برای کنترل سوداگری‌های بازار ارز کفایت نمی کند.

به گزارش ایسنا، اعلام بسته جدید ارزی توسط عبدالناصر همتی، به عنوان اولین حرکت او در سمت رئیس کلی بانک مرکزی، تا اینجای کار موفق بوده و توانسته است تا حدودی از شدت جهش افزایش قیمت‌ها در بازارهای ارز و به تبع آن سکه و طلا هم جلوگیری کند. برخی از کارشناسان این حرکت مثمر ثمر همتی را ناشی از اقتصاددان بودن او می‌دانند که باعث شده تا او قدرت در کنار هم قرار دادن فاکتورهای مختلف را بهتر از سیف داشته باشد. ولی اله سیفی که می‌گویند به دلیل حسابداری خواندنش نگاه جزئی و تک بعدی به مسائل داشته است. با این همه و به رغم اقتصاد کلان بلد بودن رئیس جدید بانک مرکزی اما مسائلی وجود دارد که به نظر می‌رسد برای دیدن آنها باید نگاه‌ها را کلان‌تر از کلان کرد. در این زمینه با یکی از اقتصاددانان گفت‌وگویی داشته‌ایم.

وحید شقاقی شهری، عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی تهران، با بیان اینکه بسته ارزی پیشنهاد شده مشکلات بدیهی و آشکار سیاستگذاری‌های غلط سه ماه گذشته را برطرف کرده است، اضافه کرد: با این حال واقعیت این است که این بسته تنها توانسته است خطاهای فاحش سیاستگذاری‌های دو سه ماهه گذشته را جبران کند، اما در عمل به تنهایی برای کنترل سوداگری های بازار ارز کفایت نمی‌کند.

نظام مالیاتی باید اصلاح شود

این اقتصاددان با بیان اینکه تنها با اصلاح نظام مالیاتی و تعریف پایه‌های مالیاتی جدید می‌توان اثرات منفی بسته ارزی پیشنهادی را جبران کرد، گفت: از طریق مالیات بر عایدی سرمایه، مالیات بر ثروت و مالیات بر درآمد می‌توان سوداگری‌های بازار ارز را کنترل کرد. در کنار اینها هم اصلاح نظام یارانه‌ای باید انجام شود.

شقاقی شهری در ادامه با بیان اینکه طبیعتا اصلاح نرخ ارز تبعات تورمی دارد، اظهار کرد: این تبعات تورمی مستقیما متوجه طبقات و دهک‌های پایین جامعه خواهد شد. به همین خاطر هم دولت باید از طریق اصلاح نظام مالیاتی منابع کافی را برای افزایش درآمد دهک‌های پایین جامعه کسب کند.

یارانه ها بالا نرود بازار قفل می شود

وی با بیان اینکه دولت باید یارانه طبقات ضعیف را تا ۱۵۰ و ۲۰۰ هزار تومان افزایش دهد، اضافه کرد که در غیر این صورت قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و از طرف دیگر هزینه‌های تولید هم بالا خواهد رفت و در نهایت بازار قفل می‌شود.

شقاقی همچنین با بیان اینکه ما در اقتصاد یک نوع بازتوزیع ثروت باید انجام دهیم، تاکید کرد که اگر بر سرمایه و سوداگری‌های بازار ارز مالیات بسته شود آن وقت می‌توان منابع حاصل از آن را برای طبقات ضعیف‌تر مورد استفاده قرار داد.

او با بیان اینکه حالا زمان مالیات بستن بر تولید نیست، ادامه داد: در شرایط فعلی که تولیدکنندگان اوضاع خوبی ندارند، نباید فشار مضاعفی را متوجه آنها کرد بلکه در این شرایط ثروتمندان را باید مشمول پایه‌های جدید مالیاتی قرار دهیم تا هم جلوی سوداگری های ارز گرفته شود و هم منابع کافی برای حمایت از اقشار ضعیف تر فراهم شود.

اقتصاد ایران کشش دلار ۸ تومانی را ندارد

شقاقی شهری با اشاره به اصطلاح قفل شدن بازار توضیح داد: واقعیت این است که اقتصاد ایران قدرت کشش دلار ۸۰۰۰ تومانی را ندارد. زمانی که دلار در اقتصاد ما بالای ۸۰۰۰ تومان نرخ‌گذاری شده و از طرفی میانگین حقوق‌ها دو میلیون تومان است، در چنین شرایطی قدرت خرید کاهش پیدا می‌کند که باعث می‌شود خرید کالاها پایین آمده و در نتیجه بازار دچار رکود شود و بسیاری از تولیدکنندگان قدرت خرید تجهیزات و یا پرداخت هزینه استهلاک تولید را نخواهند داشت.

به گزارش ایسنا، همزمان با اعلام بسته جدید ارزی توسط بانک مرکزی قیمت‌ها در بازارهای مالی و سرمایه‌ای همچون بازار ارز و سکه آرایش کاهشی به خود گرفت به طوریکه رئیس اتحادیه فروشندگان طلا از روند کاهشی قیمت‌ها در بازار ارز خبر داده و گفته بود که طلا سیر معمول خود را طی می‌کند و تقریبا با قیمت‌های جهانی برابر است. با این حال اما این کاهش قیمت در بازارهای آزاد طلا و سکه نمی‌تواند باعث کاهش قیمت در سایر بازارها شود چرا که اساسا علاوه بر اینکه قیمت‌ها معمولا چسبندگی خود را حفظ می‌کنند، دلار یارانه‌ای هم دیگر به همه واردکنندگان تعلق نمی‌گیرد و همین هم احتمالا باعث خواهد شد تا قیمت‌ها اساسا کاهش پیدا نکنند.
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

✅خبری خوب برای #قطعه_سازان
            رفع کسری قطعات خودروسازان تا نیمه شهریور

? معاون امور صنایع وزیر صنعت اعلام کرد: کسری قطعات خودروسازان برای تکمیل فرآیند تولید تا اواسط شهریور ماه رفع می شود و تولید محصولات بدون کاستی ادامه می یابد.
            ??
            @rezayatbours

نظر

• احمدخان
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2032

جهرودی مدیر عامل سایپا(خبر رسمی) اعلام کردند تمام قطعات مورد نیاز را پیش پیش و حتي قبل از خروج ترامپ يعني اوايل سال 97 و حتي اواخر 96 براي تا پایان سال خرید کرديم و انبار قطعات تكميله

@churchiil ✌️

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

برخی میگن چون اوضاع شرکتهای خودرویی خوب نیست پس سهامشون رو هم نباید خرید.
                البته این صحبت درسته ولی باید قیمت سهم رو دید که آیا با اوضاعشون متناسب هست یا خیر.
                با توجه به قیمتهای فعلی بنظر گزینه های بدی جهت خرید نیستن البته برخی هم چندین ماهه که در کانالها هرروز 50 تا پست ارسال میکنن که امروز فرصت خرید است و ده برابر میشوند و جا نمانید و...در این مدت برخی سهم ها 2برابر شدن که اینها شبو روز مشغول تبلیغ سهم خودرویی هستن انهم بشکل خیلی .....

بنظر خزامیا 65 تومانی یا ختوقا 140 خپارس 65 خکاوه و خاور زیر 50 و.... برای اختصاص بخشی از سبد مناسب باشن و بنظر زمان شروع رشدش ولو محدود هم با توجه به کف سازی که در برخی نمادها شده نزدیکه
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

مجموع زیان انباشته ایرانخودرو و سایپا،

سال 95 : 76 هزار میلیارد ریال !

سال 96 : 119 هزار میلیارد ریال ! (بیش از 50% افزایش)

پیش بینی سال 97 : 200 هزار میلیارد ریال !

میگن دلار هم 13 هزار تومان شده !

طرفداران گروه خودرو با تخریب شرکتهای صادراتی مدعی اند با افزایش تحریمها حجم صادرات این شرکتها کم میشه !

اما هیچ اشاره ای به افزایش هزینه های مالی ! و هزینه های تولید خودروسازان نمیکنن !

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

با رنج کشیدن های بیخودی مشغول چارت سازی هستن ! تا تکرار تاریخ ! به قول خودشون قابل باور بشه برای بقیه هم !

نظر

• NewAge
                      عضو عادی
                      • Jun 2018
                      • 285

بالاخره انجام شد

قیمت خودروهای زیر 45 میلیون تومان 20 تا 25 درصد افزایش می یابد / پیش فروش سایپا با قیمت های جدید انجام خواهد شد

خبرگزاری میزان به نقل از نایب رئیس کمیسیون صنایع کشور اعلام کرد که خودرو‌های زیر ۴۵ میلیون ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش قیمت خواهند داشت و این افزایش قیمت از امروز و در خودرو‌های پیش فروش شرکت سایپا نیز اعمال خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، داریوش اسماعیلی نایب رئیس کمیسیون صنایع اظهار کرد: طی جلسه‌ای که عصر روز گذشته با خودروسازان برگزار شد مقرر شد حدود ۷۰۰ هزار خودرویی که در پارکینگ‌ها وجود دارد و نقص قطعه دارد، قطعات تکمیلی آن‌ها تهیه شود و طی ۱۰ روز تا دو هفته آینده وارد بازار شود.
                      وی افزود: در این جلسه مقرر شد پیش فروش خودرو توسط شرکت‌های سایپا و ایران خودرو صورت بگیرد که شرکت سایپا از امروز این کار را صورت خواهد داد، همچنین برنامه ریزی به گونه‌ای خواهد بود که دیگر کسری قطعه نداشته باشند.
                      نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس درباره تصمیم‌گیری برای قیمت خودرو گفت: با تصمیمی که گرفته شده خودرو‌های زیر ۴۵ میلیون ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش قیمت خواهند داشت.
                      اسماعیلی خاطرنشان کرد: این افزایش قیمت از امروز و در خودرو‌های پیش فروش شرکت سایپا نیز اعمال خواهد شد.
                      وی درباره قیمت خودرو‌های بالای ۴۵ میلیون تومان اظهار کرد: به دلیل اینکه عمده نیاز مردم بر روی خودرو‌های زیر 45 میلیون تومان است درباره خودرو‌های بالای ۴۵ میلیون تومان در حال حاضر تصمیم گیری نشده است.
                      نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: در بازه زمانی فعلی شورای رقابت از روند قیمت گذاری خودرو کنار گذاشته شده و سازمان حمایت عهده دار این مسئولیت شده است.

منبع: خبرگزاری قوه قضائیه
                      [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• NewAge
                        عضو عادی
                        • Jun 2018
                        • 285

بعد از اعلام عرضه 70 هزار خودرو با افزایش قیمت 20 تا 25 درصد توسط نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن

خبر افزایش 25 درصدی قیمت خودرو توسط وزارت صنعت تأیید نشد / بازار ظرفیت 70 هزار خودرو طی 10 روز تا دو هفته را ندارد

روابط عمومی وزارت صنعت نسبت به خبر منتشر شده به نقل از نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس مبنی بر افزایش 25 درصدی قیمت خودرو واکنش نشان داد و این امر را تأیید نکرد و گفت که وزارت صنعت هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت اعلام نکرده است.

به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، طبق پیگیری های انجام شده توسط خبرنگار بااقتصاد درباره افزایش 25 درصدی قیمت خودرو به نقل از نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، روابط عمومی وزارت صمت این خبر را تأیید نکرد و گفت وزارت صنعت هنوز هیچ برنامه اعلامی برای افزایش قیمت نداشته است.
                        پیام برازجانی سرپرست روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به پرسش خبرنگار بااقتصاد مبنی بر اعلام افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت خودرو برای خودروهای زیر 45 میلیون تومان توسط نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن ،ضمن رد این خبر گفت: «وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکنون هیچ افزایش قیمتی را برای خودرو نه تصویب کرده است و نه بررسی کرده است».
                        وی همچنین در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر افزایش 7.5 میلیون تومانی برای خودروهای زیر 45 میلیون تومان و 9.5 میلیون برای خودروهای بالای 45 میلیون تومان گفت که این نرخ گذاری مربوط به ابتدای سال بوده است ولی هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت در حال حاضر وجود ندارد.
                        سرپرست روابط عمومی وزارت صمت همچنین ضمن بیان اینکه نه چیزی را تکذیب می کند و نه چیزی را تأیید گفت که نماینده مجلسی که این نرخ گذاری را اعلام کرده است باید توضیح دهد که منبع خبری او از کجا بوده است، اما وزارت صنعت هیچ برنامه قیمتی تاکنون نداشته است.
                        برازجانی همچنین نسبت به 70 هزار خودروی اعلامی توسط نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس برای عرضه به بازار واکنش نشان داد و ضمن تکذیب این که این میزان خودرو در پاکینگ وجود ندارد گفت این میزان خودرو تولید سه ماه است و این گونه اخبار صرفا شائبه است و بازار ظرفیت ندارد که طی 10 روز تا دو هفته پذیرای 70 هزار خودرو باشد.
                        این مقام وزارت صنعت همچنین نسبت به این صحبت نایب رئیس کمیسیون صنایع که افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت خودرو در پیش فروش سایپا اعمال می شود واکنش نشان داد و گفت چنین چیزی صحت ندارد و گفت پیش فروش سایپا مبتنی بر قیمت قطعی نیست. وی ضمن بیان اینکه دو مدل فروش وجود دارد که یکی مبتنی بر قیمت قطعی است و دیگری مبتنی بر فروش روز، گفت پیش فروش سایپا بر اساس قیمت روز است یعنی در ازای دریافت مقداری وجه و همچنین محاسبه سود مشارکت روز تحویل مابقی مبلغ را متناسب با قیمت روز دریافت می کند.
                        برازجانی ضمن تعجب از اعمال افزایش 20 تا 25 درصدی در طرح پیش فروش سایپا گفت «طرح پیش فروش سایپا مبتنی بر قیمت قطعی نیست که میزان 25 درصد افزایش قیمت را اعمال کند».
                        برازجانی در پاسخ به پرسش خبرنگار بااقتصاد مبنی بر تأثیر اعلام افزایش قیمت بر بازار خودرو و همچنین قیمت سهام خودرویی ها در بازار بورس گفت: اتفاقا بخشی از این افزایش قیمت ها به صورت عمدی و با هدف تأثیرگذاری بر بازار سهام این صنایع صورت می گیرد که ممکن است از جانب برخی سهامداران رخ دهد و این اتفاقات گاهی اوقات وجود دارد اما مبتنی بر واقعیات نیست.
                        وی در پایان گفت که وزارت صنعت هنوز در مورد قیمت خودرو هیچ تصمیمی نگرفته است.
                        یک منبع آگاه از شرکت سایپا در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری با اقتصاد، در خصوص اعمال افزایش نرخ 20 تا 25 درصدی برای محصولات این شرکت در مرحله پیش فروش که در روز جاری آغاز گردیده، گفت: در طرح پیش فروش که زمان تحویل محصول به مشتریان آذرماه است در قرارداد نیز قید شده که با قیمت روز تحویل مشتری خواهد شد.
                        قاعدتا تا آن زمان نیز قیمت نهایی محصول مشخص نیست. در این مرحله مبلغی را بعنوان پیش دریافت از مشتریان دریافت می کنیم که آن نیز تغییری نیافته است و در نهایت شرکت طبق قیمت مصوب در آن زمان از مشتری مبلغ را دریافت می کند و این موضوع صحت ندارد.
                        [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• captin
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 42

سمند فعلا قصد بالا رفتن خودرو را ندارد
                          علتش را نمی دونم و این قیمت های کم وقتی میفروشه باعث تعجبه
                          سمندی که همیشه کف و سقف خودرو را تعیین کرده

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

همان هایی که از بالا رفتن قیمت محصولات پتروشیمی و فلزی نگران بودند ! و میگفتند نباید قیمت محصولات اینها بره بالا !!!

حالا از گران شدن قیمت خودرو استقبال میکنند ! و از آن به عنوان خبر خوب برای خودرویی ها یاد می کنند !!!

حالا باید پرسید چرا افزایش قیمت برای محصولات صنایع فلزی و پتروشیمی بده ! اما برای خودرویی خوبه !!؟؟

البته در این هیاهویی که برای افزایش قیمت خودرو به راه انداختن ! و پراید 40 میلیون تومانی را مدام در رسانه ها و سایت ها و کانالها فریاد میزنن !!!

هنوز یک طرفدار خودرویی جرات نکرده !!! یک محاسبه بکنه و بگه سود خودرویی ها ! و قطعه سازان با این افزایش قیمت محصول ! که چندبار هم تکذیب شده البته ! چقدر میشه !!!؟؟

درحالیکه همین طرفداران خودرویی بارها به محاسبه سود پتروشیمی ها و فلزاتی ها پرداختند و تلاش کردن با برخی فرضیات جوری نشون بدن که اینها دیگه جای رشد ندارن ! و پول بازار باید بره سمت خودرویی !!!

نظر

• NewAge
                              عضو عادی
                              • Jun 2018
                              • 285

در بازدید از ایران خودرو تبریز اعلام کرد:
                              پیش بینی وزیر از کاهش قیمت خودرو / تعداد معدودی خودرو ناقص احتکار نیست

وزیر صنعت با پیش بینی روند کاهشی قیمت خودرو و اعلام فروش همه خودروهای موجود در پارکینگ ایران خودرو تبریز گفت: وجود تعداد معدودی خودرو ناقص در پارکینگ خودروسازها به منزله احتکار نیست.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد شریعتمداری در جریان بازدید از ایران خودرو تبریز با بیان اینکه مطرح کردن ظن به احتکار خودرو غیر کارشناسی و غیر حرفه ای است، گفت: در خودروهای پرتیراژ هیچ مشکل خاصی وجود نداشته و وقفه تحویل خودروها بیشتر به دلیل عدم تامین قطعات مربوط به موارد ایمنی و الکترونیکی خودروها بود که عمدتا وارداتی هستند.
                              وی با بیان اینکه به زودی این قطعات تامین و تحویل و عرضه خودروها آغاز خواهد شد، ادامه داد: امیدواریم با تسریع در روند قضایی و تامین قطعات مورد نیاز به زودی روزانه ۵۰۰ خودرو تولیدی این شرکت تحویل مشتریان عزیز شود. بنابراین تمام خودروهای موجود در پارکینگ این شرکت به فروش رسیده که باید در اسرع وقت، رفع نقص شده و به مالکین تحویل داده شود.
                              این مقام مسئول افزود: ایران خودرو تبریز از جمله مراکز خودروساز مطرح کشور و استان آذربایجان شرقی است و از ظرفیت های بسیار خوبی برای تولید خودروهای روز داخلی برخوردار است. صنایع بزرگی همچون این مجموعه که زمینه تولید ، اشتغال و کارآفرینی را فراهم ساخته و باعث رونق اقتصادی می شوند باید مورد حمایت مسئولان قرار گیرد. زیرساخت های لازم جهت ایجاد سالن رنگ و بدنه در این شرکت وجود دارد و امید است با راه اندازی آن شاهد شکوفایی صنعت خودرو شمال غرب کشور خواهیم بود.
                              شریعتمداری با پیش بینی روند کاهشی قیمت خودرو به دلیل عرضه خودروها، خاطر نشان کرد: سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو در کشور که بخش اعظم آن در ایران خودرو تولید می شود و وجود تعداد معدودی خودرو ناقص در پارکینگ خودروسازها به منزله احتکار نیست و نباید صنایعی که زمینه ساز تولید و اشتغال و کارآفرینی هستند را مورد بی مهری قرار داد.
                              انتهای پیام

نظر

• prince0fpersia
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 101

سلام
                                توی این گروه کدوم سهم واقعا ارزش داره؟ یک کانالی هست همش خاذین رو تبلیغ میکنه و میگه هدف قیمتش 700 تومن و بالاتر هست!

نظر

در حال کار...
                                X