کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببینیم میتونه رکورد زیر مجموعه های بنیاد بزنه
روی 12-13 حتما مقاومت داره چون یه طوریه شارپ میاد بالا یه اصلاح با استراحت کوچولو یا اصلاح قیمتی میکنه بعد دوباره حاجی حاجی مکه
درصورتی که تجدید دارایی ازمحل کلیت طبقات دارایی باشه احتمالا 4-5هزار درصد دارایی قابل فعلیت داره سهم که بخش اعظم آن سال های زیادی است آپدیت نشده
بافرض حتی3000درصد تجدید دارایی سهم میتونه تالب مرز20-25هزارتومن رشد بزنه ......
بلاخره بعد ریزش سهمگین سهم از 10500تا 7000 تومان پول خفنی امروز وارد سهم شد. عرضه اولیه عالیست هم بی تاثیر نبود ببینیم تا کجا میبرن بالا سهم رو حقوقی هرچه عرضه کرد بلعیدن
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
منفی 5 امروز خرید زدم یه دیوانه اول صبحی حال داد . فردا هم منفی هستیم درخدمت خلق الله فروشنده هرچند حقوقی آخر وقت تا 7300رنج کشید فردا بعیده منفی بدن.البته اگر بازار دوباره نریزه
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
بلاخره بعد ریزش سهمگین سهم از 10500تا 7000 تومان پول خفنی امروز وارد سهم شد. عرضه اولیه عالیست هم بی تاثیر نبود ببینیم تا کجا میبرن بالا سهم رو حقوقی هرچه عرضه کرد بلعیدن
غبهنوش، تایم فریم ماهانه ابر رنگین کمان و ایچی و مکدی سیگنال داده...یعنی مثل دفعه قبل جا داره 35-34 برابر یا حداقل 8-7 برابر بشه؟
گزارش نه ماهه بیاد ببینیم بهنوش خانم چه کرده توی پاییز. شش ماهه حسابرسی شده ۶۴۲تومان ساخته احتمالا نه ماهه تا ۸۰۰تومان برسونه.فقط امیدوارم زمستان امسال مثل سال قبل ضدحال نزنه.
نظر