لبنيات پاك ( غپاك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dpi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 578

دوستان یه اخلاق خیلی خوبی که موی عاقل داره اینه که سهامداری میکنه نه سفته بازی بخاطر همین هیچوقت ضرر نمیکنه.>:D<

نظر

• Fundamental
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 697

با شکست مقاومت 719 این سهم رشدی خوبی در پیش دارد.

نظر

• تنهایی
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 39

[QUOTE=dpi;424276]دوستان یه اخلاق خیلی خوبی که موی عاقل داره اینه که سهامداری میکنه نه سفته بازی بخاطر همین هیچوقت ضرر نمیکنه.

با سلام
        کاملأ درسته, مدتی نوشته های ایشون رو دنبال می کنم ,از معدود تریدرهایی هستن که استراتژی معاملاتی دارن, یکی از نقاط قوت ایشون تمرکزه , با نگاه به آینده بهترین صنایع
        و سهام رو واسه سرمایه گذاری انتخاب می کنن و از این شاخه به اون شاخه نمیپرن, خودم قبل از اینکه مطالب ایشونو بخونم زیاد نوسانگیری میکردم ولی با راهنماییهای ایشون الان فقط با سهام بنیادی سهامداری میکنم سوای از اینکه ضرر نمیکنم باعث شده استرسم کمتر بشه حتی تو کار و زندگی شخصیمم تاثیر مثبت گذاشته
        کاش موی عاقل رو زودتر پیدا می کردم:((
        بابت زحمات و وقتی که واسه تاپیکا مخصوصأ تاپیک فرصت خرید میذارن ازشون تشکر میکنم
        امیدوارم همیشه تندرست و سالم باشن:x:x
        آخرین ویرایش توسط تنهایی؛ 2013/12/16, 22:42.

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
          دوست من ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است
          خوش اومدی >:D<
          قربون شما
          بتونم بازم فردا اضا فه میکنم
          آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/12/16, 22:36.

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

تعریفشو شنیدم هم میان مدت خوبه هم بلند مدت صحبت از 2000تومنه !!!کم الکی نیست

نظر

• کارآمد
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 315

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
              قربون شما
              بتونم بازم فردا اضا فه میکنم
              خواهش می کنم خوب وقتی وارد شدید با شکست 720 که به زودی اتفاق میفته حرکت تازه ای رو شروع میکنه.

نظر

• کارآمد
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 315

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
                دوستان یه اخلاق خیلی خوبی که موی عاقل داره اینه که سهامداری میکنه نه سفته بازی بخاطر همین هیچوقت ضرر نمیکنه.>:D<
                خاطرات خوبی با سهمهای ایشون دارم دابور وپخش چکاوه :x:x

نظر

• BETA
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 447

افزایش قیمت لبنیات از دستور کار خارج شد/ واردات ماهانه ۵ هزار تن کره از اروپا و آمریکا

رضا باکری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: تامین کره کشور با واردات 5 هزار تن کره فله‌ای در ماه تامین می‌شود و کارخانه‌های داخل کشور نیز بسته‌بندی و روانه بازار می‌کنند.

دبیر انجمن صنایع لبنی افزود: قیمت کره در بازار تثبیت شده و تا پایان سال افزایشی نخواهد داشت.

*افزایش قیمت لبنیات از دستورکار ستاد تنظیم بازار خارج شد

وی همچنین گفت: افزایش قیمت محصولات لبنی از دستور کار ستاد تنظیم بازار خارج شده و این ستاد موضوع افزایش قیمت را پیگیری نمی‌کند.

دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: با تعیین اعتبار 600 میلیارد تومانی برای دامداران افزایش قیمت محصولات لبنی و شیر خام تا پایان سال منتفی است.
                  تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

[QUOTE=کارآمد;424953]خواهش می کنم خوب وقتی وارد شدید با شکست 720 که به زودی اتفاق میفته حرکت تازه ای رو شروع میکنه.[/QUOTE

روندش شروع شد امروز اما از اول برج 10 فکر میکنم مقتدرانه تر بشه ;)

نظر

• موی عاقل
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 875

۵ قلم کالای اساسی سبد کارمندی
                      وی در خصوص سبد کالای کارمندی به خبرنگار فارس گفت: این سبد کالا شامل برنج، روغن، مرغ، تخم‌مرغ و پنیر است و بر اساس اطلاعات اولیه ۸۰ هزار تن مرغ در این سهم بین مردم توزیع می‌شود. قبادی گفت: بر اساس بررسی‌های کارشناسی اولیه ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر از سبد کالایی استفاده می‌کنند که شرکت بازرگانی دولتی برنج، روغن و مرغ را تأمین می‌کند و همچنین بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده است تا تخم‌مرغ و پنیر را برای سبد کالایی تأمین کند.

آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/12/18, 16:48.
                      أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• BETA
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 447

پاسخ : لبنيات پاك ( غپاك )

من غپاک رو الگوی مثلث صعودی در نظر گرفتم و اگر سناریویی که در تحلیل زیر برایتان قرار دادم درست ار آب در بیاید، بعد از شکست سقف الگو و امکان پولبک میتواند اهداف 980 را نیز ببیند

navid
                        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران :
                          شیر تا پایان سال گران نمی‌شود/ اعتبار۳۰۰۰ میلیاردی برای مدیریت قیمت
                          مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: قرار است دولت ۳۰۰۰ میلیارد ریال به مدیریت قیمت علوفه تخصیص دهد که قیمت لبنیات بیش از این گران نشود، بنابراین افزایش قیمت شیرخام صحت ندارد.
                          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

شیرخام گران شد
                            رییس انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه از این پس کارخانجات شیر خام را به قیمت ۱۳۵۰ تومان از دامداران خریداری می‌کنند،گفت: قیمت لبنیات تا پایان سال ثابت می‌ماند.

نظر

• موی عاقل
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 875

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                              شیرخام گران شد
                              رییس انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه از این پس کارخانجات شیر خام را به قیمت ۱۳۵۰ تومان از دامداران خریداری می‌کنند،گفت: قیمت لبنیات تا پایان سال ثابت می‌ماند.
                              احمد مقدسی با اشاره به تخصیص 3 هزار میلیارد ریال به دامداران افزود: هنوز دستورالعملی در مورد اینکه نحوه اختصاص این یارانه به چه شکل است به وزارت‌خانه‌های مربوطه ابلاغ نشده است.

وی اضافه کرد: ما منتظر هستیم هیات دولت دستورالعمل مذکوررا به این وزارتخانه‌‌ها ابلاغ نماید.

مقدسی با بیان اینکه یارانه مزبور برای 4 ماه دامداران در نظر گرفته شده است، ادامه داد: با توجه به این موضوع تولیدکنندگان به مدت پنج ماه هزینه تامین علوفه را از جیب خود پرداخت کرده‌اند.

رییس انجمن صنفی گاوداران اضافه کرد: براساس پیشنهاد وزارت جهاد به هیات دولت قرار است کارخانجات شیر خام را به قیمت 1350 تومان از دامداران خریداری کنند .

مقدسی ادامه داد: با این حال قیمت لبنیات برای مصرف کنندگان ثابت می ماند و دولت مابه التفاوت آن را به کارخانجات می‌پردازد.

قیمت پایه شیر خام پیش از این 960 تومان بوده است.
                              أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

آقا ما تا همينجاشو بيشتر نديديما !

نظر

در حال کار...
                                X