دوستان یه اخلاق خیلی خوبی که موی عاقل داره اینه که سهامداری میکنه نه سفته بازی بخاطر همین هیچوقت ضرر نمیکنه.>:D<
لبنيات پاك ( غپاك )
Collapse
X
-
-
[QUOTE=dpi;424276]دوستان یه اخلاق خیلی خوبی که موی عاقل داره اینه که سهامداری میکنه نه سفته بازی بخاطر همین هیچوقت ضرر نمیکنه.
با سلام
کاملأ درسته, مدتی نوشته های ایشون رو دنبال می کنم ,از معدود تریدرهایی هستن که استراتژی معاملاتی دارن, یکی از نقاط قوت ایشون تمرکزه , با نگاه به آینده بهترین صنایع
و سهام رو واسه سرمایه گذاری انتخاب می کنن و از این شاخه به اون شاخه نمیپرن, خودم قبل از اینکه مطالب ایشونو بخونم زیاد نوسانگیری میکردم ولی با راهنماییهای ایشون الان فقط با سهام بنیادی سهامداری میکنم سوای از اینکه ضرر نمیکنم باعث شده استرسم کمتر بشه حتی تو کار و زندگی شخصیمم تاثیر مثبت گذاشته
کاش موی عاقل رو زودتر پیدا می کردم:((
بابت زحمات و وقتی که واسه تاپیکا مخصوصأ تاپیک فرصت خرید میذارن ازشون تشکر میکنم
امیدوارم همیشه تندرست و سالم باشن:x:xآخرین ویرایش توسط تنهایی؛ 2013/12/16, 22:42.
نظر
-
افزایش قیمت لبنیات از دستور کار خارج شد/ واردات ماهانه ۵ هزار تن کره از اروپا و آمریکا
رضا باکری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: تامین کره کشور با واردات 5 هزار تن کره فلهای در ماه تامین میشود و کارخانههای داخل کشور نیز بستهبندی و روانه بازار میکنند.
دبیر انجمن صنایع لبنی افزود: قیمت کره در بازار تثبیت شده و تا پایان سال افزایشی نخواهد داشت.
*افزایش قیمت لبنیات از دستورکار ستاد تنظیم بازار خارج شد
وی همچنین گفت: افزایش قیمت محصولات لبنی از دستور کار ستاد تنظیم بازار خارج شده و این ستاد موضوع افزایش قیمت را پیگیری نمیکند.
دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: با تعیین اعتبار 600 میلیارد تومانی برای دامداران افزایش قیمت محصولات لبنی و شیر خام تا پایان سال منتفی است.تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
۵ قلم کالای اساسی سبد کارمندی
وی در خصوص سبد کالای کارمندی به خبرنگار فارس گفت: این سبد کالا شامل برنج، روغن، مرغ، تخممرغ و پنیر است و بر اساس اطلاعات اولیه ۸۰ هزار تن مرغ در این سهم بین مردم توزیع میشود. قبادی گفت: بر اساس بررسیهای کارشناسی اولیه ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر از سبد کالایی استفاده میکنند که شرکت بازرگانی دولتی برنج، روغن و مرغ را تأمین میکند و همچنین بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده است تا تخممرغ و پنیر را برای سبد کالایی تأمین کند.
آخرین ویرایش توسط موی عاقل؛ 2013/12/18, 16:48.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
پاسخ : لبنيات پاك ( غپاك )
من غپاک رو الگوی مثلث صعودی در نظر گرفتم و اگر سناریویی که در تحلیل زیر برایتان قرار دادم درست ار آب در بیاید، بعد از شکست سقف الگو و امکان پولبک میتواند اهداف 980 را نیز ببیند
navidتار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران :
شیر تا پایان سال گران نمیشود/ اعتبار۳۰۰۰ میلیاردی برای مدیریت قیمت
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: قرار است دولت ۳۰۰۰ میلیارد ریال به مدیریت قیمت علوفه تخصیص دهد که قیمت لبنیات بیش از این گران نشود، بنابراین افزایش قیمت شیرخام صحت ندارد.انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
در اصل توسط نجاT... پست شده است View Postشیرخام گران شد
رییس انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه از این پس کارخانجات شیر خام را به قیمت ۱۳۵۰ تومان از دامداران خریداری میکنند،گفت: قیمت لبنیات تا پایان سال ثابت میماند.
احمد مقدسی با اشاره به تخصیص 3 هزار میلیارد ریال به دامداران افزود: هنوز دستورالعملی در مورد اینکه نحوه اختصاص این یارانه به چه شکل است به وزارتخانههای مربوطه ابلاغ نشده است.
وی اضافه کرد: ما منتظر هستیم هیات دولت دستورالعمل مذکوررا به این وزارتخانهها ابلاغ نماید.
مقدسی با بیان اینکه یارانه مزبور برای 4 ماه دامداران در نظر گرفته شده است، ادامه داد: با توجه به این موضوع تولیدکنندگان به مدت پنج ماه هزینه تامین علوفه را از جیب خود پرداخت کردهاند.
رییس انجمن صنفی گاوداران اضافه کرد: براساس پیشنهاد وزارت جهاد به هیات دولت قرار است کارخانجات شیر خام را به قیمت 1350 تومان از دامداران خریداری کنند .
مقدسی ادامه داد: با این حال قیمت لبنیات برای مصرف کنندگان ثابت می ماند و دولت مابه التفاوت آن را به کارخانجات میپردازد.
قیمت پایه شیر خام پیش از این 960 تومان بوده است.أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
نظر