اخبار قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bache mahal
    عضو جدید
    • Mar 2013
    • 2

http://s3.picofile.com/file/77047689...D9%81.pdf.html

نظر

• babak2020
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 37

تبریک به تمام سهامداران صبور قندی
      دوستانی که از عرضه نشدن سهم قمرو درحد حجم مبنا گله دارن.این سهم ارزش بالایی داره به خاطر 70درصد ذخیره شکر تولیدی سال قبل.با یه تعدیل این سهم به ارزش واقعی خودش میرسه.تازه بعدشم یه افزایش 100درصدی از انباشته داره.
      منتظر تعدیل توپ از قندیهایی باشید که ذخیره شکر وقند بالایی دارن
      پرسود باشید
      اول تحقیق وبعد تصمیم به خرید

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

نقل از بورس 24 : (اخبار ویزه )
        نرخ جدید فروش شکر سفید به قیمت 1700 تومانی سلام گفت .

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
          نقل از بورس 24 : (اخبار ویزه )
          نرخ جدید فروش شکر سفید به قیمت 1700 تومانی سلام گفت .
          نرخ شکر 1700 >>>>>> p/e تحلیلی گروه قندی به کمتر از 4 خواهد رسید .

نرخ شکر 2000>>>>>> p/e تحلیلی گروه قندی به کمتر از 3 خواهد رسید .

نظر

• alireza9967
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 123

دوستان یه خبر خیلی خوب
            شاهد خبر مثبتی از گروه قندی در بازار هستیم. این خبر مربوط به افزایش قیمت شکر می باشد. همانطور که قبلاً هم گفته شد، گروه قند و شکر در مذاکرات با افراد دولتی برای افزایش نرخ شکر بوده اند که روز اخیر خبر این افزایش نرخ در بازار پیچیده است و قندی ها در اواخر بازار صف های خرید خوبی را تجربه کردند که در بسیاری از این شرکت ها به دلیل عدم عرضه سهم، قیمت پایانی تغییری را در خود ندیده است. فعلاً خبرهای شایعه وار بازار گویای این مطلب است که قیمت 1700 تومان مورد قبول واقع شده است. از طرف دیگر در بررسی دقیق تر نرخ مواد اولیه ی برخی شرکت ها به این نتیجه رسیدیم که اکثر شرکت های این گروه (مثل قند اصفهان، قند شیروان ،قند قزوین، قند چهارمحال و ...) چغندر را بیشتر از نرخ مصوب 165 تومانی در گزارش های مالی خود لحاظ کرده اند که این مورد نشان می دهد که در شرکت های معتبر و بنیادی ، این خبر افزایش نرخ خرید مواد اولیه تاثیر نخواهد داشت. البته این قیمت ها با توجه به تفاوت عیار هر کارخانه برای چغندر در نظر گرفته شده است.
            منبع:تحلیلها
            خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2579

گزارش بازار

قندی ها بازهم خلاف جهت بازار حرکت کردند و امروز یکپارچه با صف خرید روبرو بودندبنظر می رسد اعلام خبر افزایش 30 تومانی نرخ خرید تضمینی چغندر قند از کشاورزان در جهت حمایت از تولید داخل بتواند جان تازه ای به سهام گروه قندی بورس بخشیده است و نرخ 1700 تومانی برای شکر قطعی باشد.البته با اختصاص دلار مبادله ای به کالاهای اساسی احتمالا این نرخ بیشتر هم شود.

پرشین تحلیل -1392

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2579

سایت بورس 24 در قسمت اخبار ویژه، یه خبر درباره قندی ها زده!

آیا دوستی دسترسی به این اخبار ویژه دارد و یا اطلاع داره که متن خبر چیست!

بورس24 (اخبار ویژه )

افزایش قیمت شکر کلید خورد

نظر

• شانس
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 152

در اصل توسط امير - علي قنبري پست شده است
                  قچار

1. شرکت زیر مجموعه پانیذ پارس با دوره مالی منتهی به برج 12 و ظرفیت اسمی شرکت 1000 تن است که یک شرکت تولید شکر سایز کوچک در تولید شکر چغندری محصوب میشه
                  2.قند چهارمحال با توجه به تولید 57 هزار تن شکر تصقه شده از شكر خام در مقابل تولید 15 هزار تن شکر حاصل از چغندر بیشتر یک شرکت تصفیه شکر محصوب میشه تا یک شرکت تولید شکر از چغندر
                  3.عیار چغندر پیش بینی برای جذب شرکت 17.5 و ضریب استحصال شرکت 84 و راندمان بهره برداری 32 است که هر سه معیار متعادل است
                  4.شرکت با توجه به این که قبل از ورود به بورس تجدید ارزیابی کرده برنامه ای برای تجدید ارزیبای نداره
                  5.از نکات جالب توجه شرکت اینه که در سال 91 - 5 هزار تن شکر خام رو انتقال داده به سال 92 ولی دربودجه سال 92 تصمیم داره 5 هزار تن شکرخام + 5 هزار تن تصفیه شده رو انتقال بده به سال 93 با توجه به سابقه ای که من از اتحادیه گرفتم شرکت چندین ساله که صرفا در حدود 5 هزار تن خام رو به سال مالی بعدش انتقال میده به همین دلیل من هم صرفا انتقال 5 هزار تن خام به سال 93 رو در تحلیل در نظر گرفتم
                  6.شرکت قیمت خرید چغندر عیار 17.5 رو 198 تومن در نظر گرفته که با توجه به نزدیکی به 196 تومن محاسباتی ما عدد متعادلی محسوب میشه
                  اما برای خرید شکر خام جهت تصفیه اومده قیمت شکر رو 1300 تومن در نظر گرفته
                  من برای این که تحلیل دقتش رو حفظ کنه دو حالت در نظر گرفتم
                  الف.برای فروش شکر 2050 تومانی قیمت خرید شکر خام رو 1700 تومان (مطابق محاسباتی که قبلا در مورد قیمت تمام شده شکر وارداتی با دلار 2130 تومانی پای بازرگان حساب کرده بودم) در نظر گرفتم
                  ب. برای الترناتیو فروش شکر 1700 تومانی قیمت خرید شکر خام رو 1300 در نظر گرفتم

پ.ن: ضريب استحصال شركت 84 درصد هست كه متاسفانه به اشتباه در گزارش پيش بيني 92 نوشته شده 14.5 درصد
                  آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2013/03/31, 23:53.
                  [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• شانس
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 152

اما در مورد پيش بيني سود سال قچار 92
                    شركت با شكر 1585 توماني چغندر196 توماني پيش بيني 453 ريال سود كرد
                    نتايج تحليل واقعا حيرت انگيزه

حالت 1 :فروش كل شكر توليد از چغندر (و تصفيه شده + تصفيه و فروش 5 هزار تن شكر خام انتقالي به نرخ 2050 تومن و فروش تفال خشك به نرخ 830 ((شركت هيچ گونه موجودي براي سال 93 نگه نداره ) و خريد شكر خام 1700 توماني
                    به سود 319 تومني ميرسيم

حالت 2 : فروش بر مبناي ميزان فروش بودجه خود شركت و انتقال 5000 تن شكر خام به سال 93
                    با شكر 2050 توماني و خريد شكر خام 1700 توماني
                    به سود263 توماني ميرسيم
                    نزديكترين سود به واقعيت

حالت 3: فروش بر كل توليدات + شكر انتقالي از سال 91 بدون انتقال هيچگونه موجودي به سال 93 بر مبناي شكر 1700 توماني و خريد شكر خام 1300 توماني
                    به سود 295 توماي ميرسيم

حالت 4 : فروش بر مبناي بودجه خود شركت و انتقال 5 هزار تن خام به سال 93 بر مبناي فروش شكر 1700 توماني و خريد شكر خام 1300 تومان
                    به سود 247 تماني ميرسيم
                    برای مشاهده جدول ها بر روی عکس ها کلیک کنید
                    [
                    آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2013/03/31, 23:52.
                    [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• شانس
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 152

قشير:

شركت زير مجموعه پانيد پارس هست و در استان خراسان شمالي فعاليت ميكند ظرفيت توليد كارخانه 4000 تن در شبانه روز هست
                      شركت پيش بيني جذب 150 هزار تن چغندر و توليد 22 هزار تن شكر و در حدود 5 هزار تن تفاله خشك داره
                      در برسي گزارش شركت سه نكته مهم وجود داره كه قبلا تو جدول به بعضي هاشون اشاره شده بود
                      1. شركت نرخ خريد چغندر 17.5 رو 233 در نظر گرفته . كه واقعا جاي تعجب داره كه كارشناس اين رقم رو تاييد كرده
                      ما در اين تحليل قيمت چغندر 17.5رو در حدود 196 به صورت ثابت در نظر گرفتيم (مطابق محاسبات قبليمون و بر پايه چغندر 165 تومني عيار 16)
                      2. شركت در حدود 5 هزار تن شكررو به سال 92 انتقال داده و بر اورد كرده به همين ميزان رو از سال 92 به 93 انتقال بده
                      3. شركت در سال 91 -- 8500 تن شكر خام خريده و تصفيه كرده بود اما امسال كلا اين ميزان رو صفر در نظر گرفته ما هم صفر در نظر گرفتيم
                      4 شركت توي پيش بيني 92 به صراحت اعلام كرده ميخواهد 5 مليارد معادل 100 درصد افزايش سرمايه از تجديد ارزيبابي بده و فرايند كارشناسي رو انجام داد و منتظر اخرين مجوز هاي بازار اوليه هست

نظر

• شانس
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 152

اما در مورد پيش بيني سود سال قشیر92
                        شركت با شكر 1600 و چغندر 233 پيش بيني 831 ريال سود كرد
                        شايد باور كردنش سخت باشه ((من اگر خودم تحليل نكرده بودم به سختي باورم ميشد و حتما خودم يك بار حساب ميكردم ))
                        حالت 1 : فروش كل 5000 تن انتقالي 91 و فروش22 هزار تن شكر توليدي 92 به قيمت شكر 20500 ريالي و كل 8140 تن تفاله خشك به قيمت 8300 ريال
                        به سود باور نكردني 550 تومن ميرسه
                        حالت 2 : فروش بر مبناي ميزان فروش بودجه خود شركت يعني 22 هزار تن شكر و 5 هزار تن تفاله به نرخ شكر كيلويي 20500 ريال و تفاله 8300 ريال
                        به سود 344 تومني به ازاي هر سهم ميرسه
                        حالت 3: فروش بر مبناي حالت اول (موجودي انتقالي 91+ توليد 92 ) بر مبناي شكر 1700 تومني به سود 382 تومني ميرسيم
                        حالت 4 : فروش بر مبناي بودجه خود شركت (توليد 92 و انتقال موجودي به 93) بر مبناي شكر 1700 تومني به سود 211 تومني ميرسيم

نظر

• شانس
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 152

نتيجه گيري
                          از نظر خود من معقول ترين الترناتيو حالت دوم هست چون ميزان فروش شكر و تفاله شركت و ميزان موجودي انتقالي براي سال 93 در بودجه معقول در نظر گرفته شده و شكر 2050 تومني و چغندر قند 196 تومني هم مطابق محاسبات قبليمون به واقعيت بسيار نزديكه
                          پس رسيدن به سود 340 تومني براي شركت ممكن هست حالا تعديل از 88 تومن تا 344 تومن واقعا شگفت انگيزه درصدش رو خودتون زحمت بكشيد @@4
                          پي به اي تحليلي فعلي سهم در حدود 2.8 و افزايش سرمايه 100 درصدي تجديد ارزيباي بسيار نزديكه من خودم انتظار دارم تو ارديبهشت ماه يا نهايتا تو مجعش ساليانش به نتيجه برسه
                          واقعا با توجه به پتانسيل هاي شركت دادن تارگت سخته و من اگر الان براي اين سهم تارگت بدم از تحليل خارج و وارد تبليغ شدم اما فكر كنم الان ديگه همه بودن پي به اي رندم گروه قند چنده و بايد چه پي به اي به سهم داده بشه
                          تجربه به من نشون داده شايد بازار در كوتاه مدت در تحليل سهام هاي ارزشمند بازار كوتاهي ميكنه اما در ميان مد اون ها رو به ارزش واقعيشون ميرسونه
                          به هر حال بي حساب نگفتم گگروه پيشرو سال 92 قندي ها هستن
                          من سعي كردم تحليل رو به زبون ساده و عامياه بنويسم تا براي دوستان قابل فهم باشه انشالله پي دي افش رو هم تا فردا قرار ميدم تا دوستان به راحتي خودشون بتونن محاسبه كنن البته با توجه به اين كه قبلا فرمول محسابه قيمت چغندر با توجه به عيار و قيمت شكر وارداتي و يا توليد داخل رو قرار دام الان ديگه تحليل سهام قندي ها بسيار راحت شده
                          شايد بد نباشه دوستان دست به قلم بشن ;)
                          و در پايان به قول دكتر مهربان النکاح سنتی فمن رغب عن سنتی فلیس منی :D :D :D

نظر

• Smart
                            عضو عادی
                            • Mar 2013
                            • 212

خبر افزایش
                            خبر تعدیل
                            خبر بالا رفتن مرجع
                            .
                            .
                            .
                            .
                            پس منفی ها برای چیه ؟

نظر

• daryadel120
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 578

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
                              خبر افزایش
                              خبر تعدیل
                              خبر بالا رفتن مرجع
                              .
                              .
                              .
                              .
                              پس منفی ها برای چیه ؟
                              چند تا دلیل:

1- مهمترین دلیل اینه که زمان در چارت قندی ها رعایت نشده

2- مذاکرات پیش رو که هر کسی از ظن خودش یار اون میشه

3- پول پشت قندیها نیست فعلا ... فعلا نوسان گیرها روشون فعالن و برای یه نوسان گیر سود 15-20 درصدی جذابه
                              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• Smart
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 212

2 مورد اول رو کمی باز کن دریادل عزیز

نظر

در حال کار...
                                X