اخبار قند و شکر

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • قنات
    عضو عادی
    • May 2013
    • 52

    #676
    پاسخ : اخبار قند و شکر

    در اصل توسط Nay پست شده است View Post
    در حالی که بر اساس مصوبه جدید ستاد هدفمندی یارانه‌ها قیمت هر کیلوگرم شکر به 2100 تومان افزایش یافت، صنایع قند و شکر معتقد است این مصوبه علی‌رغم گذشت بیش از دو هفته هنوز به آن‌ها ابلاغ نشده است.
    4 آذرماه سال جاری ستاد هدفمندی یارانه‌ها پس از گذشت حدود سه ماه از پیشنهاد انجمن صنفی صنایع قند و شکر مبنی بر افزایش 30 درصدی قیمت شکر بالاخره تصمیم گرفت تا نرخ جدید خرید این محصول را درب کارخانه کیلویی 2100 تومان تصویب کند که البته به نظر می‌رسد در این ابلاغیه که از سوی معاون اول رییس جمهور اعلام شد، مابه‌التفاوت 200 تومانی قیمت مصوب شکر با قیمت محاسبه شده توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز دیده شده است.البته بهمن دانایی دبیر انجمن صنفی صنایع قند و شکر در این باره معتقد است علی‌رغم گذشت بیش از سه ماه از پیشنهاد انجمن صنفی صنایع قند و شکر برای تجدید نظر در قیمت این محصول و گذشت بیش از 100 روز از بهره‌برداری چغندر قند که میزان آن به بیش از 4 میلیون تن به ارزش بیش از 1200 میلیارد تومان رسیده است، هنوز این مصوبه دولتی به صنایع قند و شکر اعلام نشده است.وی افزود: به دلیل عدم اعلام قیمت‌های جدید چغندرقند و نیشکر، شکر تولیدی در انبارها دپو شده و همه تولید کنندگان و صنایع را درگیر کرده است.
    دانایی تاکید کرد: از سویی ستاد تنظیم بازار زمان بسیار زیادی برای تصویب این قیمت جدید و اعلام آن صرف کرد و از سوی دیگر این قیمت چندان مورد رضایت صنایع نیست چرا که بر اساس آنالیز قیمت و هزینه‌های تولید صنایع قند و شکر حداقل قیمت منطقی برای این محصول کیلویی 2450 تومان است.


    --------------------------------
    من فول قندی هستم، پس قاعدتاً بایست از قندی ها خوب بگم

    اما عادتم اینه که واقع بین باشم و اون اینه که اوضاع کلی بازار خوب نیست و بتای منفی قندی ها، داره با ریزش بازار همگام و مثبت عمل میکنه. صف فروشهایی هم که می بینیم، به نسبت از سایر گروه ها کمتر نیست! جاییکه شرکت 10 میلیارد سهمی، 2 میلیون حجم میخوره، حجم چند صد هزار تایی قندی ها، در حقیقت بالای 20 - 10 میلیون سهم معادل میشه!

    اما با این وجود، که قندی ها تو کف بلند مدتی هستند و شاخصش قدری هم در کف نفوذ کرده، به نظرم جای افت بیشتری ندارند (که بشه بهش گفت ریزش) و باید منتظر صعود یکپارچه گروه بود، هر چند با هیجان ریزش شاخص، هر احتمالی هم محتمل است. از جمله شکست کف بلند مدتی قندی ها!

    نمودارش رو قبلاً گذاشته ام و قیمت جهانیش هم تو کف بلند مدتی 4 ساله است که فعلاً با شاخص دلار رابطه معکوس داره، اما خشکسالی و تولید جهانی و هزینه های دلاری، همگی حاکی از افزایش قیمت شکر در بازار داخلی خواهد بود که با توجه به خبری که گذاشته ام و دپوی محصولات، به نظر میاد فروش شکر تا قیمت های مد نظر تولید کننده، ذره ای و جیره ای باشه تا بتوانند فشار بیشتری برای افزایش قیمت دلخواهشون بگیرن!

    از لحاظ بنیادی و با توجه به گرفتن افزایش نرخ، قندی ها الان از مطمئن ترین سهم ها هستند. چون کلیت بازار منفی است، سهام قندی هم در امان نیست، ولی اگر دیگر گروه ها با اقبال جدیدی روبرو نشوند که بعید هم هست، علی الخصوص خودرویی ها و بانکی ها، امکان شیفت روی این دست از سهم ها بالاتر خواهد رفت!

    فعلاً ریزش نفت یعنی کم ارزش شدن ریال که خود در با ارزش تر شدن سهام قندی نقش بسزا داره!


    این گروه در WATCHING LIST خیلی از بازیگران بازار قرار گرفته چون الان تقریبا نزولی بودن و فرسایشی بودن بازار برای مدت طولانی (1تا2 سال) پیش بینی اول فعالان بازار است.
    قیمت نفت و پیش بینی روند نزولی آن و تثبیت ان برای حداقل 2 سال آینده زیر 65-70 دلار فاکتور اصلی و ارزشمندی است.
    لذا گروه های مستعد صعود به زودی از سوی بازار شناسایی می شوند.
    الان موعد چغندرگیری کارخانجات تمام شده است.امار برداشت چغندر و تخمین تولید سال جاری+نرخ جدید+افزایش نرخ دلار و فرار نقدینگی و اعتماد از سهم های بزرگ همگی می توانند عامل این صعود باشند.این گروه را باید زیر نظر داشت و خرید پله ای در این قیمتها ریسک جا ماندن را از بین می برد.
    یک جرقه کافیست...

    نظر

    • قنات
      عضو عادی
      • May 2013
      • 52

      #677
      پاسخ : اخبار قند و شکر

      قشکر گزینه خوبی در بازار فعلی است.
      در تایم هفتگی احتمال اتمام اصلاح قیمتی و زمانی در محدوده قیمتی 178-180تومن و صعود در قدم اول تا243تومن.

      [IMG][/IMG]

      نظر

      • قنات
        عضو عادی
        • May 2013
        • 52

        #678
        پاسخ : اخبار قند و شکر

        قپیرا هم در وضعیت مشابهی مانند بقیه سهم های گروه قرار دارد.
        کاملا و بطور قطع در کف کانال صعودی بلندمدت خود در حال معامله است.
        سقف کانال در محدوده960-1000 است.

        [IMG][/IMG]

        نظر

        • قنات
          عضو عادی
          • May 2013
          • 52

          #679
          پاسخ : اخبار قند و شکر

          قشیر در قیمت فعلی یک اکازیون واقعی برای خرید محسوب میشه.
          واگرایی مخفی مثبت بین قیمت و MACD و RSI
          فروشنده خسته و حجم معاملات پایین و نوسانات پی در پی در کف کانال صعودی بلند مدت قیمت.
          فعلا سقف کانال850-830

          [IMG][/IMG]

          نظر

          • parviz982
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 28

            #680
            پاسخ : اخبار قند و شکر

            دولت براي رها سازي خود از فشار پرداخت هاي سوبسيدي اولين اقدامات جهت شروع آزاد سازي قيمت اقلام اولويت يك وشروع آزاد سازي قيمت شكر را كليد زد.

            تین نیوز | با مصوبه چندی پیش مجلس قیمت‌گذاری دولتی روی کالاها و خدمات عمومی، انحصاری و کالاهای اساسی یارانه‌ای و ضروری محدود شده است.
            بر این اساس در فهرست جدیدی كه شورای اقتصاد ارائه خواهد كرد، احتمال حذف برخی اقلام مانند مرغ، تخم‌مرغ و=5]شكر] از اولویت نخست كالاهای مشمول قیمت‌گذاری دولتی و ورود شیر خام به این فهرست وجود دارد.كاهش تصدیگری و خروج دولت از بازار كالاها و خدمات ازجمله تكالیف مطرح در قانون برنامه و سایر اسناد بالادستی به‌ویژه سیاست‌های ابلاغی اصل 44قانون اساسی است. با وجود این، هنوز هم بسیاری از وظایف دولت در قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه معوق مانده و اجرای این قانون به واگذاری برخی امور قیمت‌گذاری و تنظیم بازار به تشكل‌های صنفی با نظارت مستقیم دولت خلاصه شده است. از سوی دیگر دولت ملزم به قیمت‌گذاری برخی كالاها و خدمات با درنظر گرفتن هزینه تمام‌شده تولید و سود عادلانه بوده اما تا‌كنون این موضوع در مورد قیمت‌گذاری برخی كالاها و خدمات رعایت نشده است.

            نظر

            • Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

              #681
              پاسخ : اخبار قند و شکر

              شاخص جهانی شکر



              از سقف 17.9 سنتی تا کف 13.5 سنتی، نمودار جهانی شکر روی 38 درصد فیبو حمایت شده

              تو نمودار چیزی شبیه سر و شانه معکوس و شاید یه جورایی بشه پرچم رو تشخیص داد، اما کانال نزولی کاملاً مسجل و مشخصه

              اگر کف 15 سنتی بشکنه، رفته برای سطح بعدی 14.40 (یا 23% برگشتی) اما با تلاقی با کف، شاید نقطه برگشت از همان 15 سنت باشه و صعود شارپی به درازای میله پرچم یا فاصله سروگردن معکوس که حوالی 19 سنت (رد شدن از سقف میان مدتی 18.25 سنتی) را نشان میدهد، داشته باشیم (تا 3 ماه آینده)

              بنظرم با شکسته شدن 16 سنت، روند صعودی تایید میشه (سقف کانال نزولی)

              در حال حاضر، با تقویت شاخص دلار، این کاهش ها، رابطه منطقی داره!

              در هر صورت، قیمت ها در کف بلند مدتی هستند و تنها نزدیک 12 درصد از کف دوقلوی (بازه 4 ساله) فاصله داره!!!!! که این صنعت رو به کم ریسک ترین صنعت حاضر بورس ما بدل کرده! باید منتظر اخبار و شایعات محرک قندی ها ماند، علی الخصوص که شاخص اصلاً حالش خوب نیست!

              نظر

              • "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

                #682
                پاسخ : اخبار قند و شکر

                قند 2300 تومانی آنچنان بر سود شرکت ها تاثیر ندارد
                2500 تومان اگر میشد امیدی وجود داشت

                نظر

                • rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

                  #683
                  پاسخ : اخبار قند و شکر

                  افزایش ۳۰ درصدی قیمت شکر هنوز به بازار نرسیده است




                  محمد آقا طاهر در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از مصوبه افزایش قیمت شکر ابراز بی‌اطلاعی کرد و اظهار کرد: هنوز مصوبه‌ای به طور رسمی به اتحادیه بنکداران ابلاغ نشده و شکر در بازار بدون تغییر در حال عرضه است .

                  وی با بیان این که ، با توجه به آن که اتحادیه مصوبه‌ای دریافت نکرده است امکان ارائه نظر در رابطه با تصمیمات اتخاذ شده وجود ندارد، گفت: احتمال می‌رود در این مصوبه تعرفه و مسائل پیرامونی واردات شکر مورد تغییر قرار گرفته باشد .

                  رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در پاسخ به این سوال مبنی بر این که در حال حاضر قیمت هر کیلو شکر در بازار عمده فروشی چه میزان است، خاطرنشان کرد: قیمت شکر در بازار عمده فروشی با توجه به وزن آن متفاوت است اما در حال حاضر هر بسته 10 کیلویی شکر، کیلویی 2200 تومان و بسته بندی 50 کیلویی، کیلویی 2150 تومان به فروش می‌رسد .

                  به گزارش تسنیم، پیشنهاد افزایش 30 درصدی قیمت شکر که از دو ماه گذشته در دستور کار قرار گرفته بود، از سوی معاون اجرایی رئیس جمهور ابلاغ شد. در این ابلاغیه آمده است قیمت هر کیلو شکر سفید در محل کارخانه با قیمت 2100 تومان عرضه شود که همراه آن برای مصرف‌کننده کیلویی 200 تومان یارانه در نظر گرفته شده است.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                  نظر

                  • orkideh
                    عضو عادی
                    • Aug 2014
                    • 180

                    #684
                    پاسخ : اخبار قند و شکر

                    سلام چندروز پیش درخواست کردم که یه تحلیل از قشهد با نمودارش بزارید ولی نمیدونم چرا کامنتم حذف شده؟! لطفا جواب بدید ممنونم

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #685
                      پاسخ : اخبار قند و شکر

                      در اصل توسط orkideh پست شده است View Post
                      سلام چندروز پیش درخواست کردم که یه تحلیل از قشهد با نمودارش بزارید ولی نمیدونم چرا کامنتم حذف شده؟! لطفا جواب بدید ممنونم
                      دوست عزیز قشهد خودش تاپیک داره ؛لطفا" مطالب موبوط به هرسهم رو تو تاپیک خودش عنوان کنید .مطالبی که ربط به تاپیک نداشته باشه واسه نظم بیشتر حذف میشه .

                      با تشکر از همکاریتون
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

                        #686
                        پاسخ : اخبار قند و شکر

                        ادامه واردات بی‌رویه شکر خام





                        علیرضا اشرف در خصوص آخرین وضعیت کارخانجات تولیدی قند و شکر و همچنین قیمت چغندر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: متأسفانه واردات بی‌رویه 740 هزار تنی شکر خام در سال جاری با وجود عدم ثبت سفارش در سال 93، افزایش 14 درصدی قیمت چغندر که سبب شده هر تن این محصول از 240 به 270 هزار تومان تغییر قیمت دهد و همچنین با توجه به قیمت 2 هزار و 100 تومانی که شفاها از سوی دولت اعلام شد، باعث شده تا کارخانجات تولیدکننده در وضعیت خوبی نباشند .

                        رئیس انجمن قند و شکر گفت: بر اساس مصوبات دولت مبنی بر افزایش 47 درصدی قیمت چغندر در سال جاری و همچنین افزایش قیمت شکر داخلی به 2 هزار و 100 تومان به علاوه 200 تومان برای هر کیلو یعنی کمتر از 20 درصد این نرخ که به صورت شفاهی از سوی دولت اعلام شده، سبب خواهد شد با توجه به تورم بالای 37 درصد، کارخانه‌های قند و شکر زیان حداقل 17 درصدی را در سال‌جاری تجربه کنند .

                        اشرف با بیان اینکه نظر انجمن، تناسب در افزایش قیمت با هزینه‌های تولید چغندر است اضافه کرد: متأسفانه با توجه به اینکه هنوز نرخ تورم کشور بالا است سبب شده ما شاهد برگشت چغندر به تولیدکنندگان این محصول باشیم .

                        وی در خصوص واردات شکر خام و همچنین شکر سفید به کشور نیز تصریح کرد: با وجود اینکه مسئولان از عدم ثبت سفارش شکر سفید و شکر خام به کشور خبر دادند ولی ورود حجم عظیمی از شکر به کشور به خصوص شکر خام که به 740 هزار تن می‌رسد سؤال‌برانگیز شده است

                        رئیس انجمن قند و شکر در خصوص نرخ نیشکر نیز که از سوی دولت تعیین خواهد شد افزود: تاکنون نرخی برای نیشکر از طرف دولت در گذشته و حال اعلام نشده است .

                        وی در پایان یادآور شد: در صورتی که نرخ شکر داخلی روی 2 هزار و 100 تومان که به صورت شفاهی اعلام شده تصویب گردد، متأسفانه باعث کاهش تولید این محصول مهم و استراتژیک خواهد شد و همچنین سایر صنایع جانبی دیگر را که با تولید شکر در ارتباط هستند را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                        نظر

                        • orkideh
                          عضو عادی
                          • Aug 2014
                          • 180

                          #687
                          پاسخ : اخبار قند و شکر

                          خوب دوست عزیز قشرین -قشکر-قپیرا وقشیر هم که در صفحات قبل نمودار وتکنیکالشون گذاشته شدبرای خودشون تاپیک مجزادارن !!!!

                          نظر

                          • غفران
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 1123

                            #688
                            پاسخ : اخبار قند و شکر

                            کند شدن میزان تولید شکر در برزیل به دلیل نزدیک شدن پایان زودهنگام نیشکرکوبی

                            تاریخ ایجاد در 10 آذر 1393


                            سه‌شنبه، 25 نوامبر 2014 – انجمن صنایع نیشکر برزیل، یونیکا (Unica)، روز سه‌شنبه اعلام کرد که تولید شکر در برزیل، بزرگترین صادرکننده این کالا در جهان، به سرعت در حال کند شدن است زیرا خشک‌سالی در طول سال گذشته پایان زودهنگامی را برای فصل نیشکرکوبی در طول چند هفته آینده رقم می‌زند.
                            کارخانه‌های کمربند اصلی نیشکر در مرکز-جنوب برزیل 1.21 میلیون تن شکر را در طول دو هفته نخست نوامبر تولید کردند که
                            42 درصد نسبت به مقدار تولید شده در دو هفته پایانی اکتبر و 39 درصد نسبت به دو هفته مشابه سال گذشته کمتر بود.
                            اخبار تا حدودی از قیمت‌های قراردادهای آتی شکر پشتیبانی کردند اما معامله‌گران احتمالاً تمرکز خود را به جای دیگری معطوف خواهند کرد زیرا پایان تدریجی فصل نیشکرکوبی در برزیل و نتایج خوب برداشت اولیه در هند توجه‌ها را به خود جلب می‌کنند.
                            یونیکا گفت افت تولید شکر بازتابی از افت مورد انتظار در میزان نیشکرکوبی این فصل بود. خشک‌سالی شدید در کمربند نیشکر که از ماه ژانویه آغاز شد به محصول آسیب زد و به برداشت امسال شتاب داد.
                            آنتونیو ده پادوآ رودریگس(Antonio de Padua Rodrigues)، مدیر یونیکا، گفت: «آسیب‌های وارده به محصول خود را در این دو هفته نشان داد، زیرا این برای نخستین بار در این فصل است که مجموع نیشکر فرآوری شده از مقدار مشاهده شده در سال گذشته جا مانده است.»
                            تا اواسط نوامبر، 82 کارخانه از مجموع 320 و اندی کارخانه این منطقه فعالیت خود در این فصل را تعطیل کرده‌اند که آن را می‌توان با 31 واحد تعطیل شده در یک سال قبل مقایسه کرد.
                            یونیکا برآورد کرد که کارخانه‌ها به طور میانگین فصل نیشکرکوبی را در حوالی پایان نوامبر، یا 30 روز زودتر از حد معمول، به پایان خواهند برد. کارخانه‌ها به طور معمول نیشکرکوبی را تا تعطیلات آخر سال، که بارندگی‌ها برداشت را با دشواری مواجه می‌کنند و بازدهی‌ها را کاهش می‌دهند، به پایان می‌رسانند.
                            انتظار می‌رود پیش‌بینی بارندگی‌های شدید در کمربند نیشکر برزیل در طول پنج روز آینده – که بخشی از بارندگی‌های آغاز فصل هستند – تصمیم کارخانه‌ها برای تعطیلی را تسریع کنند.
                            هزینه‌های عملیاتی کارخانه‌ها در آب و هوای بارانی به طور معمول افزایش پیدا می‌کند، و کیفیت نیشکری که در حال حاضر برداشت می‌شود به طور خاص پایین است زیرا به شکل عمده از آب و هوای خشک ابتدای امسال اثر گرفته است.
                            مایکل مک‌دوگال (Michael McDougall) از شرکت Newedge گفت که تازه‌ترین آمار یونیکا تا حد قابل قبولی نزدیک به انتظارات بازار بود اما اضافه کرد که تولید شکر همچنان به افت نسبت به سطح سال گذشته ادامه خواهد داد.
                            مک‌دوگال گفت: «در حال حاضر نگاه‌ها از برزیل به جای دیگری برمی‌گردد. افت تولید حمایت‌کننده بود، اما هم‌زمان با نزدیک شدن ما به پایان نیشکرکوبی [آمار یونیکا] اهمیت کمتری پیدا می‌کنند.»
                            قراردادهای آتی ماه پیش رو در بورس آیس (ICE) نیویورک پس از انتشار گزارش یونیکا، نسبت به قیمت پایانی روز دوشنبه 0.4 درصد افزایش پیدا کرد تا در قیمت 16.07 سنت در هر پوند بسته شود.
                            ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

                            نظر

                            • غفران
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1123

                              #689
                              پاسخ : اخبار قند و شکر

                              روند تغییر قیمت شکر تا پایان روز جمعه، 28 نوامبر 2014

                              تاریخ ایجاد در 10 آذر 1393


                              نمودار تغییرات قیمت قرارداد شکر خام تحویل مارس، فعال‌ترین قرارداد شکر خام در بورس آیس (ICE)، تا تاریخ 28 نوامبر 2014








                              نمودار تغییرات قیمت قرارداد شکر سفید تحویل مارس، فعال‌ترین قرارداد شکر سفید در بورس لیف (Liffe)، تا تاریخ 28 نوامبر 2014



                              ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #690
                                پاسخ : اخبار قند و شکر

                                نعمت زاده:

                                دلیل واردات بی رویه شکرکاهش تعرفه آن در سال 91 بود/دومین کارت زرد مجلس به وزیر صنعت

                                تهران - ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت، آمار و اطلاعات دو نماینده سوال کننده درمورد واردات شکر و خودرو را نادرست اعلام کرد و گفت: واردات بی رویه شکر در سال های گذشته کمر کارخانجات قند و شکر را شکست،
                                در سال 91 تعرفه واردات صفر شد و از 110 درصد به صفر کاهش یافت به همین دلیل شکر به صورت بی رویه وارد کشور شد.



                                به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «محمدرضا نعمت زاده» روز سه شنبه برای پاسخ به سوال سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان و زهره طبیب زاده نوری نماینده تهران در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس حضور یافت.

                                نماینده فلاورجان از نعمت زاده سوال کرد که چرا شرکت بازرگانی دولتی ایران بدون توجه به ذخایر استراتژیک کشور و نیازهای آینده اقدام به عرضه بیش از اندازه برخی اقلام اساسی با قیمت های زیر قیمت بازار می کند؟ علت این اقدامات دور از تدبیر این شرکت چیست؟

                                طبیب زاده نوری نیز از وزیر صنعت، معدن و تجارت درمورد علت حجم واردات بی رویه برنج و خودرو سواری لوکس در سال جاری اجازه ورود داده شده است سوال کرد.

                                نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که آمار و ارقامی که امروز سوال کنندگان ارایه کردند، درست نیست، اظهار داشت: تقاضا می کنم که طراحان سوال جدای از بحث نمایندگی به آمار رسمی واردات و صادرات رجوع کنند، متأسفانه اطلاعاتی که اکنون بیان شد نادرست است که نمونه آن بحث واردات نیمی از خودروهای یک خودروساز است.

                                وی اظهارداشت: برخی می گویند که واردات برنج و شکر افزایش یافته در حالی که طی سال گذشته واردات شکر یک میلیون و 579 هزار تن بوده اما در 8 ماهه نخست امسال 742 تن وارد شده است و مطمئنا تا پایان سال هم آمار آن به هزار تن نخواهد رسید، ما نه به سازمان دولتی اجازه واردات دادیم واز سوی دیگر توزیع آن را هم به صورت خرد انجام داده ایم.

                                وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: ما نمی دانیم به کدام سوال جواب دهیم از یک سو اعلام می شود که چرا شکر زیر قیمت عرضه شد و از سوی دیگر اعلام می شود که مردم مستضعف هستند و دلیل گران فروشی چیست.

                                نعمت زاده گفت: می گویند که ما دروغ می گوییم اما دروغ را آن کسی می گوید که آمار مستند ندارد، آمار ما مستند بوده و براساس آمار حرف می زنیم.

                                وی خاطر نشان کرد: واردات بی رویه شکر در سال های گذشته کمر کارخانجات قند و شکر را شکست، امسال دستگاه های اقتصادی به این جمع بندی رسیدند که با توجه به آنکه قیمت تمام شده شکر برای کارخانجات داخلی 2300 تومان است و قیمت وارداتی آن 1900تومان تمام می شود، 200 تومان مابه التفاوت از واردات اخذ و به کارخانجات داخلی داده شود تا کشاورز و کارخانه ضرر نکند.

                                وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین درباره علت عرضه کالاهای اساسی زیر قیمت بازار، اظهارداشت: در اوایل سال 92 و در آغاز به کار دولت یازدهم موجودی شکر و برنج در کشور کم نبود به همین دلیل به شرکت های واردات دولتی دستور دادم که وارداتی انجام نشود.

                                نعمت زاده درباره واردات برنج هم گفت: در 8 ماهه سال 92 جمعا یک میلیون و 956 هزار تن برنج خارجی وارد شد، در هشت ماهه اول امسال نیز یک میلیون و 385 هزار تن برنج وارد شده است که نسبت به هشت ماهه اول سال گذشته 820 هزار تن یعنی 40 درصد کاهش داشته است.

                                وی اضافه کرد: از لحاظ ارزش هم 47 درصد کاهش یافته و در مورد شکر نیز سقف قیمت هر کیلو شکر 1700 تومان تعیین شده بود و چون شرکت بازرگانی دولتی موجودی بیشتری داشت خواهان فروش بیشتر این محصول شد اما کسی آن را نخرید.

                                وی خاطر نشان کرد: امسال نیز قیمت هر کیلو شکر را 1900 تومان قیمت گذاری کردیم و گفتیم که موجودی ما بیشتر از سال گذشته است و باز هم کسی به صورت عمده خریداردی نکرد.

                                وزیر صنعت،معدن و تجارت در پاسخ به سوال زهره طیب زاده نوری نماینده تهران درباره واردات برنج و خودرو سواری لوکس نیز اظهارداشت: در سال 88، 41 هزار و 628 فقره خودرو وارد شده که حدود 31هزار دستگاه آن خودروی بالای 2 هزار و 500 سی سی بوده است یعنی 75 درصد از واردات خودرو بوده است.

                                نعمت زاده افزود: در سال 89 نیز 43 هزار خوردو وارد شد که 23 هزار دستگاه آن بالای 2 هزار و 500 سی سی و در سال 90، در مجموع 39 هزار دستگاه وارد شد که 18 هزار دستگاه آن بالای 2 هزار و 500 سی سی بود و در سال 91 نیز 45 هزار دستگاه خودروی خارجی وارد شد که 16 هزار دستگاه آن بالای 2 هزار و 500 سی سی بوده است.

                                وی تصریح کرد: در سال 92 و پس از استقرار دولت یازدهم، واردات گروه بندی شد و خودرو در گروه 10 قرار گرفت و از مجموع 78 هزار خودروی وارد شده، فقط 4 هزار و 80 دستگاه آن بالای 2 هزار و 500 سی سی بوده است.

                                وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: در هشت ماهه اول سال 93 نیز 40 هزار خودرو وارد کشور شده که 133 دستگاه آن بالای 2 هزار و 500 سی سی بوده و بیش از نیمی از همین میزان نیز به سفارش سفارتخانه ها بوده است و بقیه دستگاه های وارد شده در دولت قبل به کشور وارد شده و در گمرک نگهداری می شد.

                                نعمت زاده ادامه داد: براساس ماده 103 قانون پنجم توسعه دولت، در سال جاری تعرفه واردات خودروهایی با 2 هزار و 500 سی سی را دو برابر شد و به همین دلیل واردات این خودرو در گمرک بسیار کم شده است.

                                وی تصریح کرد: البته در جاهایی نیز دیده ایم که تعدادی از خودروهای لوکس در حال تردد هستند که متاسفانه از مناطق آزاد وارد شده و استاندار اجازه تردد در آن استان را داده است اما صاحبان این خودروها از مبادی دیگر اقدام کرده و توانسته اند این خودروهای لوکس را به سراسر کشور وارد کنند.

                                وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: امسال دیدیم که چند دستگاه خودرو وارد کشور شده اند که البته این خودروها با عنوان کالاهای متروکه در گمرک مانده بود و شرکت کالاهای متروکه آن ها را به حراج گذاشته و فروخت، به همین دلیل این خودروها در حال حاضر در خیابان ها تردد می کنند.

                                نعمت زاده تاکید کرد: در سامانه شرکت آلمانی تولید کننده این خودروی لوکس دیدم که در سال 2013 فقط 165 خودروی بالای 2 هزار و 500 سی سی تولید کرده که از این میزان فقط 6 دستگاه آن وارد کشور شده و آن هم از مناطق آزاد بوده است.

                                وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنانش گفت: تعرفه برنج در سال جاری دو قسمتی شده است، تا ابتدای مرداد تعرفه برنج وارداتی 22 درصد مقرر شده که نسبت به سال گذشته دو برابر شده است و از ابتدای مرداد تا انتهای دی ماه نیز 40 درصد مقرر شده زیرا این زمان فصل تولید نمایندگان جمع باشد دولت و وزارتخانه های مرتبط در ابتدا مصالح ملی، مصالح تولید داخل و اقتصاد مقاومتی را در نظر می گیرد و سپس تصمیم اتخاد می کند و مطمئن باشید آماری که عرض کردم قطعاً در جهت حفظ منافع، کاهش واردات و حمایت از تولید داخل است.

                                وی خاطر نشان کرد: طبق هماهنگی های انجام شده با وزارت جهاد کشاورزی از یک ماه پیش تاکنون اصلا ثبت سفارش برنج صورت نگرفته است.

                                نعمت زاده گفت: در شهریور سال گذشته جلوی واردات خودروهای 2500 سی سی به بالا گرفته شده است و برای موجود گمرک نیز تعرفه دوبرابری لحاظ شد، ضمن آنکه برای سال جاری نیز تعرفه دو برابری درنظر گرفته شد زیرا دولت قانوناً نمی تواند جلوی ورود کالاهای گروه 10 را بگیرد، با این حال دولت در مصوبه ای ورود خودروهای لوکس را ممنوع اعلام کرد و مقرر شد حتی خودروهای بالای 2500 سی سی که متروکه شده اند، حق به حراج گذاشته شدن را نداشته باشند و باید مرجوع شوند.

                                وی افزود: دولت در بهمن ماه 92 مصوبه دیگری داشت که بر اساس آن ثبت سفارش و ورود کالاهای گروه 10 به غیر از خودروهای لوکس با پرداخت تعرفه دو برابری و بدون امکان استفاده از ارز مبادله ای انجام می شود، در حالی که در بهمن ماه سال 91 دولت گذشته اجازه ورود و ترخیص یک هزار دستگاه خودرو با حجم بالای 2500 سی سی به وزارت تعاون و تامین اجتماعی داد که مشخص نشد این مصوبه ناحق برای یک سازمان چرا صادر شده است.

                                وی ادامه داد: زمانی در کشور تولید چغندر 6 میلیون تن بود که به دلیل اتخاذ رویکردهای مدیریتی نامناسب به نصف رسیده و همچنین تولید پنبه نیز یک سوم شده است.

                                وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: به دستور دولت، به دلیل شرایط مذاکره و نیز شرایط کشور در انتهای سال گذشته تصمیم گرفته شد ظرفیت و موجودی ذخیره استراتژیک گندم کشور دو برابر شود، لذا به جای 2/4 میلیون تن سال گذشته به میزان 8/6 میلیون تن گندم از کشاورزان داخلی خریداری شد که پول آن نیز به موقع تامین و پرداخت شد.

                                نعمت زاده ادامه داد: واردات این کالا نیز یک میلیون تن بیش از سال گذشته خریداری شد تا ذخیره کشور در این زمینه به اندازه 3 تا 4 ماه افزایش داشته باشد.

                                وی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید خرید داخلی در مورد کالاهای اساسی را افزایش داد.



                                **دومین کارت زرد مجلس نهم به وزیر صنعت

                                در جلسه علنی امروز مجلس پس از توضیحات وزیر صنعت ، معدن و تجارت و اظهارات نمایندگان سوال کننده، محمد رضا باهنر که ریاست ساعاتی از جلسه علنی را برعهده داشت از سوال کننده ها پرسید که آیا از پاسخ نعمت زاده قانع شدند که آنها اعلام کردند از اظهارات وزیر صنعت، معدن و تجارت قانع نشده اند بنابراین رای گیری شد اما نمایندگان با رای خود اعلام کردند که از توضیحات وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد واردات خودروهای لوکس و نیز قیمت برخی اقلام اساسی در کشور قانع نشدند و نعمت زاده دومین کارت زرد را از مجلس اخذ کرد.

                                نمایندگان با 102 رأی موافق، 87 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع اعلام کردند که از پاسخ های نعمت زاده قانع نشدند. در این رای گیری 219 نماینده حاضر در جلسه بودند.



                                **کالاهای بنجل چینی کشور را بیچاره کرده است

                                نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در هنگام طرح سوال خود از وزیر صنعت ، معدن و تجارت نسبت به برداشته شدن طرح شبنم و ایران کد انتقاد کرد و گفت: کالاهای بنجل چینی کشور را بیچاره کرده و علت آن هم به خاطر برداشته شدن ایران کد است.

                                سید ناصر موسوی لارگانی همچنین با طرح پرسش هایی از وزیر صنعت درباره فروش شکر در بورس با 200 تومان زیر قیمت مصوب اظهارداشت: این نکته ای که وزیر مطرح کرد و عنوان داشته که در بورس قیمت شکر را قرار دادیم و خریدار نداشت ، چنین چیزی وجود ندارد.

                                وی تصریح کرد: چه دلیلی دارد که زیر قیمت مصوب به فروش برسانیم و عده ای سرمایه دارتر شوند.

                                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: در حال حاضر مردم ما در برخی از مناطق به نان شب محتاج هستند. ذخیره ای که دولت برای مواقع ضروری وارد کرده و عنوان می شود بخش خصوصی واردات آن را به عهده داشته به چه دلیل 200 تومان زیر قیمت به فروش می رسد؟

                                موسوی لارگانی به حضور نعمت زاده در راس وزارتخانه صنعت ، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت: آن زمان که مطرح شده بود نعمت زاده بخواهد به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت معرفی شود ، همه تصور می کردند و می گفتند که وی صنعت را متحول می کند ؛ کجای صنعت متحول شده است؟ در زمینه خودروسازی پرایدی را که باد آن را می برد 22 میلیون و 3 برابر قیمت گذاشته شده است ؛ این چه مدیریتی است و این کارخانه تولیدکننده پراید عنوان می کند که هنوز 1500 میلیارد تومان در حال زیان دهی است؟

                                وی در ادامه به بحث واردات بی رویه کالا اشاره کرد و گفت: آیا واردات بی رویه کمک به اقتصاد مقاومتی می کند؟ آیا این رویکرد واردات مدنظر همان منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی است؟

                                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خطاب به نمایندگان گفت: دوستان به بحث شکر توجه کنید. شما فردای قیامت باید جوابگو باشید و ساده از این موضوع نگذرید.

                                موسوی لارگانی با بیان این جمله که بیت المال را در حال به تاراج بردن هستند ، اظهارداشت: می گویند که آن را دو بار در بورس گذاشته ایم ؛ آخر این که حکومت داری نیست.

                                وی در ادامه با انتقاد از وزیر صنعت، معدن و تجارت نسبت به طرح شبنم و ایران کد خاطرنشان کرد: طرح ایران کد که میلیون ها تومان هزینه دربرداشت از ورود کالاهای بنجل چینی که کشور را بیچاره کرده ، جلوگیری می کرد. نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه زمان پرسش از وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تمام کارگاه های ما و صنعت به خاطر واردات در حال تعطیلی است و همه آن هم به خاطر برداشتن ایران کد است که شما اقدام به آن کردید ؛ با وجود این که روی این طرح ها کار شده بود ، چرا شما فقط به خاطر این که طرح در دولت قبل مصوب شد و به خاطر مخالفت با دولت قبلی و به خاطر این که هزینه هایی به دست آورید آن را ملغی کردید؟

                                موسوی لارگانی با مطرح کردن این پرسش که چرا تعرفه کالاهای لوکس را 150 درصد بالا بردید ، گفت: چرا اجازه ورود خودروهای لوکس و کالاهای وارداتی را صادر کردید ؛ چرا باید یک جوانی در شمال تهران پورشه سوار شود و یک جوان دیگر به نان شب محتاج شود؟

                                به گزارش ایرنا، نماینده مردم فلاورجان در بخش دوم اظهاراتش و در واکنش به سخنان نعمت زاده مبنی بر لزوم ارایه اطلاعات مستند، اظهارداشت: آیا اطلاعات شما درست است و بقیه دروغ می گویند مثل صندوق توسعه ملی و مثل گران شدن گندم و آرد که در تریبون عمومی اعلام شد ما هیچ افزایش قیمتی نداریم اما حداقل 40 درصد قیمت گندم و آرد افزایش داشته است آیا اینها نادرست است و فقط اطلاعات شما درست است.

                                وی خطاب به نعمت زاده خاطرنشان کرد: وزیر محترم در کشوری که جوانانش به نان شب محتاج هستند، شما گفتید چرا ارزان فروخته اید در حالی که 10 هزار تن شکر را یک سرمایه دار و دلال خریده است و پس از آن به قیمت 3000 هزار تومان به مردم می فروشد.

                                عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: طبق مستندات کشور فرانسه در ماه های ابتدایی سال جاری 3 میلیون دلار لوازم آرایشی فروخته است شما که می فرمایید اطلاعات ما صحیح نیست درباره واردات خودرو از سایت گمرک جمهوری اسلامی این اطلاعات را عرض می کنیم.

                                موسوی لارگانی ادامه داد: در سه ماهه نخست سال گذشته درآمد واردات خودرو 93 میلیون دلار بوده است در حالی که این رقم در دو ماهه نخست سال جاری 263 میلیون دلار بوده است و این رقم کجا نشانگر کاهش واردات است و چرا اطلاعات دروغ می دهید.

                                نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چغندرکار محصول خود را کشت کرده و وقتی می فروشد دو ماه بعد می گویید، بیا شکر ببر و پول نمی دهید شکر را بگیرد چه کار کند.

                                موسوی لارگانی خطاب به نعمت زاده گفت: وقتی که گندم را از جو ارزان تر می خرید و کشاورزان محصول خود را به کشور عراق می فروشند و بعد از آن به دو برابر قیمت از خارج وارد می کنید کشاورز به چه جراتی گندم کاشت کند، آیا با این وضعیت صنعت متحول شده است؟

                                وی افزود: تا کنون چه اقداماتی برای حل مشکل سرمایه در گردش صنعتگران که با 30 یا 40 درصد ظرفیت کار می کنند انجام داده اید با صحبت کردن که نمی شود باید مدرک بیاورید که چرا صنعت با 30 درصد ظرفیت کار می کند.

                                وی تاکید کرد: جوانان ما از رنج بیکاری افسرده می شوند و سن ازدواج به 35 رسیده است و این به خاطر این است که اشتغال ندارند و آن هم ناشی از سوء مدیریت است.

                                موسوی لارگانی گفت: مدیری که حتی یک روز کارمند رسمی دولت نبوده است در راس اداره صنعت و معدن یکی از استان ها قرار داده اید ، کجای این قانون این اجازه را به شما داده است.

                                وی ادامه داد: در حال حاضر کالاهایی وارد کشور می شود که عین آن را در داخل تولید می کنیم و در نتیجه آن تولید داخلی محصولاتی همچون لوازم خانگی نابود شده است و با این وضعیت چگونه تولید رونق می گیرد.





                                ** کشوری که توانایی ساخت موشک های دوربرد را دارد آیا خجالت آور نیست که صنعت خودروی آن زیر بیرق رنو و پژو باشد.

                                پس از اظهارات نماینده مردم فلاورجان در مجلس، زهره طبیب زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز این سوال را مطرح کرد که چرا به حجم واردات بی رویه برنج و خودروهای سواری لوکس در سال جاری اجازه ورود داده شده است؟

                                این نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از ورود برنج های خارجی و ذخیره سازی آنها در انبارها اشاره کرد.

                                طبیب زاده تصریح کرد: در حال حاضر در شمال کشور به جای شالیزار در مزارع ، ویلا ساخته می شود و این رویکرد مناسب نیست.

                                وی اضافه کرد: مصرف میانگین برنج ما در سال به 3 میلیون تن می رسد که شاهد بودیم واردات برنج در سال 91 بالغ بر یک میلیون و 300 هزار بوده و در سال 92 ، یک میلیون و 970 هزار تن بوده که ارزش این واردات در سال گذشته در تاریخ ورود این محصول به کشور بی سابقه بوده است.

                                نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که واردات در سال 92 در زمینه برنج دو برابر بوده است، گفت: آقای وزیر به این توجه کنند باتوجه به واردات بی سابقه ؛ انبارها که جایگاه های پیشرفته ای ندارند ، باعث آلودگی برنج ها می شوند.

                                وی ادامه داد: انبارها جایگاه های پیشرفته ای ندارند و به خاطر رطوبت و نبود سم پاشی ، برنج ها دچار مشکل می شوند.

                                این نماینده اصولگرای مجلس نهم از نحوه ورود دلالان به خرید برنج از کشاورزان نیز انتقاد کرد و یادآور شد: این محصول برای کشاورزی 4200 تومان تمام می شود اما دلالان آن را به قیمت 3500 تومان خریداری می کنند.

                                طبیب زاده تصریح کرد: همین رویکردها باعث شده کشت برنج پرمحصول در کشور کاهش یابد.

                                همچنین وی در بخش دوم سخنانش گفت: ایشان می فرمایند اطلاعات شما غلط است تمام اطلاعات ما از گمرک بوده و اگر آمارها غلط است آنجا را تصحیح بفرمایید.

                                نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: نیاز سالانه برنج 700 هزار تن است که در سال 92، دو میلیون تن وارد شده است به چه دلیل امسال هم 800 هزار تن برنج وارد کرده اید و باید به این پاسخ بدهید.

                                طبیب زاده ادامه داد: شما فرمودید ماده 103 قانون برنامه پنجم به شما اجازه نداده است که جلوی واردات را بگیرید، چرا صادقانه نمی فرمایید ستاد تدابیر ویژه در شرایط تحریم به شما اجازه ممنوعیت قانونی ورود برخی کالاها را می دهد و به همین دلیل هم کالاهای گروه دهم را دولت گذشته مشخص و ممنوع کرد و شما الان مجوز ورود را به کالاهای لوکس نمی دهید و این براساس چه قانونی است آیا جز ستاد تدابیر ویژه است که اجازه ورود ماشین آلات لوکس را نمی دهید.

                                نماینده مردم تهران در مجلس همچنین گفت: در مورد آماری که مربوط به جانبازان است باید گفت مجوزی که شما می گویید مربوط به سال 90 بوده است در مورد سال 92 تنها چیزی که مربوط به جانبازان بوده 15 دستگاه بوده که عینا در آمار گمرک وجود دارد.

                                وی ادامه داد: شما می گویید مجوز نداده اید در حالی که براساس آمار گمرک از شهریورماه 92 تا 7 شهریورماه 93 براساس نام اشخاص و مدل ماشین هزار و 428مورد ماشین بالای 2 هزار و 500 سی سی بالغ بر ارزش 66 میلیون و 146 هزار دلار که متوسط قیمت آنها از 20 هزار تا 435 هزار دلار است را مطرح کرده اید.

                                عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نهم با بیان این که از سال 89 آمار تفکیکی در این مورد داریم، اظهارداشت: آیا امسال معنی دارد که شما ظرف یک سال برای 1428 دستگاه خودرو اجازه ثبت سفارش بدهید و بعد با ارایه آیین نامه ای جلوی ان را بگیرید اگر می خواستید جلوی آن را بگیرید در تاریخ 7 شهریوماه 93 اجازه ثبت سفارش داده اید.

                                به گفته طبیب زاده، قیمت خودروها حدود یک میلیارد و 438 میلیون تومان است که در بازار آزاد به قیمت 2 میلیارد تومان فروخته می شود، شما برای وارد نشدن این ماشین ها بخش نامه داده اید اما تاوان سوء مدیریت شما در یک سال گذشته که اجازه ثبت سفارش داده اید را چه می کنید و همین الان به ثبت سفارش هایی که در شهریورماه 93 داده اید چه کار خواهید کرد.

                                به گفته وی بعد از ارایه بخشنامه دولت قیمت این خودورها بین 100 تا 120 میلیون تومان افزایش یافته است و اگر این سودها در عرصه دلالی و واردات وجود دارد کدام عقل سلیم سود محور است که مشقات سرمایه گذاری در تولید داخل را می پذیرد.

                                به گفته طبیب زاده ورود این خودروها در شرایط تحریم باعث آسیب های فرهنگی شدیدی شده است وقتی همشهریان لای در مترو گیر می کنند و مشکلات دارند شما به مرفهین بی درد اجازه می دهید خیابان های شمال شهر را میدان تاخت و تاز خود قرار دهند.

                                وی خاطرنشان کرد: در هشت ماه نخست امسال 64 هزار و 490 دستگاه خودرو با ارزش یک میلیارد و 295 میلیون دلار وارد شده است که این رقم از نظر ارزش 71 درصد و از نظر تعداد 77 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است و شما اجازه ورود مطلق خودرو را داده اید.

                                نماینده مردم تهران در مجلس اظهارداشت: در سال جاری 101 تن قلوه سنگ از چین، 59 هزار دلار سنجاق قفلی، یک میلیون و 800 هزار دلار اسب و 100میلیون تومان شتر از پاکستان وارد شده است آیا اقتصاد مقاومتی به شما اجازه ورود این قبیل کالاها را داده است.

                                طبیب زاده نوری ادامه داد: کشوری که توانایی ساخت موشک های دوربرد و پرتاب ماهواره را دارد آیا خجالت آور نیست که صنعت خودروی آن زیر بیرق رنو و پژو باشد.

                                وی در پایان اظهاراتش با بیان این که واردات تنها مختص برنج و خودرو نیست، قطعات خودرو و مرکبات را از دیگر بخش هایی عنوان کرد که از واردات آسیب دیده اند.

                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X