کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قمارباز جان اين بودان عزيز قچارو قشيرشو خيلي پايين فروخت و الان كلا حس خوبي نسبت به قنديا نداره...بعد از فروشش فك كنم قچارو تو 212 فروخت و بعدشم قچار تا 285 بالا رفت و قشير هم تا 320
منم جاي اون بودم همين حالو داشتم
در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است
View Post
بودان ان اشتباه میکنی
من نمیدونم چرا از سفته بازی تعریف درستی نمیشه؟
این گروه به نسبت اصلاح شدیدشون کمی هم رشد کردند که اصلا سفته بازی نیست
سازمان بورس اگه بیل زنه بره باغچه خودش بیل بزنه
تو گروه پالایش خودشون پدر مردم در آوردند حالا برای این گروه نامه میزنند
شکر جهانی از 10 سنت اومده تا 15.50 سنت
یعنی 50 درصد افزایش
به قول سامان هنوز بعضی از سهمای گروه جا برای رشد دارند
شما که تو تکنیکال استادی انتظار بیشتری ازتون میره
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نوشته بنده هیچ دخالتی برای کسانی که سهم های قندی را دارند و یا کسانی که می خواهند در آینده سهم قندی را خرید کنند نیست !
فقط یک موضوع باید برسی بشه ممکنه بعضی از کد های خاص حقیقی یا حقوقی بخواهند یک بار دیگه مثل بازی قشرین در بغیه سهم های قندی تکرار بشه ! اگر این حرکت دوباره تکرار بشه ممکنه سهم قندی مورد نظر و سهام های قندی مورد نظر بسته تا مدت زمانی بر هر حال هر کاری از دست این سازمان نا به حق برمیاید باتشکر
يه خبري همين دو ساعت پيش به من دادن در مورد قلرست....اول بگم كه قلرست يه دونه هم ندارم...صرفا دارم نقل ميكنم
ظاهرا گروهي كه رو قشير بوده اومده رو قلر و البته همونا هم الان رو قمرون كلا گروه قوي هستن و قندي بازن و از شهرهاي تهران اصفهان و مشهد رو گروه كار ميكنن
ظاهرا تو چند روز اخير خوب قلر خريدن و البته خريداشون هنوز تكميل نشده...تا چند ميخان ببرن من نميدونم اما گفتم كه در جريان باشيد
در مورد قمرو كه مطمئنم روش هستن و امادن تا عرضه بشه كه سنگين بخرن...در مورد قلر هم فردا اخبار تكميليشو ميزارم...ولي خب اگه فردا قلرو بدن احتمالا يه ناخنكي بهش ميزنم
بازم تاكيد ميكنم قلر ندارم
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر