اخبار قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : اخبار قند و شکر

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    قنیشا فقط 200 میلیون تعداد سهامش هست که از این تعداد 70 میلیون شناور داره،کل سهم شناورش رو میشه با 8.5 میلیارد تومن یه جا خرید، این پول زیاده؟
    ثانیا جدیدا بورس یه قانون نانوشته پیدا کرده اونم اینه که هر چقدر زیان زیاد باشه اونقدر پتانسیل برای صعود بیشتر میشه.
    اگر قنیشا 200 میلیون سهم داره فرآوری 120 میلیون داره و با پول کمتری میشه جمعش کرد ، اون سهمهایی هم که میبینی زیانده هستند و رشد میکنند به دلیل ارزش جایگزینی بالاشون هست مثل فسرب که ارزش جایگزینی بالایی داره و میخواد 400 درصد افزایش سرمایه بده .

قندی ها از نظر سود که هیچی ، از نظر ارزش جایگزینی هم کلی سهم بهتر از این گروه داریم ، هیچی ندارند هیچی فقط و فقط سفته بازی .

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

دلار2575تومان
      ............................
      شاخص گروه قندی وارد کانال صعودی جدیدی شده است.
      این یعنی بخرم.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
        اگر قنیشا 200 میلیون سهم داره فرآوری 120 میلیون داره و با پول کمتری میشه جمعش کرد ، اون سهمهایی هم که میبینی زیانده هستند و رشد میکنند به دلیل ارزش جایگزینی بالاشون هست مثل فسرب که ارزش جایگزینی بالایی داره و میخواد 400 درصد افزایش سرمایه بده .

قندی ها از نظر سود که هیچی ، از نظر ارزش جایگزینی هم کلی سهم بهتر از این گروه داریم ، هیچی ندارند هیچی فقط و فقط سفته بازی .
        خب چیکار کنم فرآور 120 میلیون داره؟داشته باشه .مگه من گفتم فراور نخرید؟!
        عزیز من با اعصاب سهامدارهای قندی بازی نکن،اینجا همه حرفه ای هستند.خودشون میدونند کی بخرند، کی بفروشند،حد ضرر رو برای اینکار گذاشته اند.حد ضرر فعال شه میفروشند.
        دفعه قبل هم گفتم قندیها بریزن بمعنی این نیست که سهام شما بالا خواهد رفت.شما فکر سهام خودت باش.
        .
        .
        .
        .
        این پست شما در مورد قزوین هست.جالبه برای بیست روز پیشه.
        چطور شد توی این بیست روز این همه تغییر عقیده بنیادی دادین؟!
        اون قسمت قرمز رنگ پست خودت رو دوباره بخوان.

بعضی شرکتها فقط به دلیل مفت بودن رشد میکنند ، شاید خبری توی شرکت نباشه اما با افت زیادی که کرده باعث رشد سهم شده ، قیمتش یک چهارم سقف قبلی است ، البته شناوری پایینش هم باعث شده عرضه ای در کار نباشه .

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/11/17, 16:02.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

شما شناوری قزوین را با قنیشا مقایسه میکنی ؟ قزوین فقط 11 درصدش دست کارمنداشه .

نظر

• قمار باز حرفه ای
            Banned
            • Oct 2014
            • 647

اگر حق فولاد صف خرید بشه بورسمون شبیه بورس اروپا و آمریکا میشه

اگر قندی ها صف خرید بشن بورسمون میشه شبیه بورس کابل و بنگلادش

فکر کنم اگه تبلیغ حق فولاد کنیم این بنده خدا دیگه کاری به کارمون نداشته باشه:D

نظر

• سیدامیر
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1668

سلام.

اونهایی که امروز رفتن تو صفهای فروش و سهمشون و فروختن به نظرم خیلی آدمهای شجاعی هستن..

قنیشا رو دوروز پیش تو قیمت 135 تومن مشکل حجم مبنا داشتیم ولی امروز تو قیمت 127 تومن برای فروش مسابقه گذاشته بودن../:.smilingsmiley.:/

این یعنی شجاعت ...

من که خیلی ترسوام و امروز از صف فروش ،قچار و قنیشا خریدم..

..

..

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

سلام
                دوست عزیز بنده زیاد با قندی سرکار ندارم ، ولی اینی که شما میگی شاید از لحاظ حسابداری و .... درست باشه ولی نمی تونه اصل و بنیان معامله رو تعریف کنه. وقتی پول پشت سر سهام شرکتی میاد مهم نیست اون
                اون شرکت چقدر دارایی داره یا چقدر زیان انباشته ، مهم اینست که پول پشتش باشه هرچند حتی اگر اون شرکت وجود خارجی هم نداشته باشه!! دوستانی هم که اینجا خرید فروش میکنند به خوبی میدونند که نمیشه قندی جماعت رو به دید چند ساله خرید (البته شاید بعضی سهم هاش ارزش اینکار رو داشته باشن) بیشتر دوستان نوسانشون روازشون میگیرند و تمام.
                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

فردا بعضی از قندیها به اولین حمایت مهم خود میرسند.بازار فردای قندیها رو رصد کنید.
                  نباید روز بی تصمیمی برای قندیها باشه باید قدرت خرید بسیار بیشتر از فروشنده هاباشه.
                  خوبه قیمت پایانی مثبت باشه اونم بالای سه جهار درصد و یا اینکه اگه این مقدار شد رفته رفته و با سپری شدن ساعات معاملات از مقدارش کم نشه.
                  غیر از اینها بود یعنی اینکه این حمایت ضعیف عمل کرده. به شکل شمع ها دقت شود .
                  بهترین حرکت شروع از دو یا سه درصد منفی و رنج زدن های پرحجم با افزایش قیمت پایانی و اومدن به بالای سه چهار درصد می باشد،غیر از این باشه یعنی یه جای کار ایراد داره.
                  برتری فروشندگان در بازار فردا و یا تعلل خریداران و عدم قدرت کافی خریداران بمعنی از دست دادن این حمایت میتونه باشه.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                    سلام
                    دوست عزیز بنده زیاد با قندی سرکار ندارم ، ولی اینی که شما میگی شاید از لحاظ حسابداری و .... درست باشه ولی نمی تونه اصل و بنیان معامله رو تعریف کنه. وقتی پول پشت سر سهام شرکتی میاد مهم نیست اون
                    اون شرکت چقدر دارایی داره یا چقدر زیان انباشته ، مهم اینست که پول پشتش باشه هرچند حتی اگر اون شرکت وجود خارجی هم نداشته باشه!! دوستانی هم که اینجا خرید فروش میکنند به خوبی میدونند که نمیشه قندی جماعت رو به دید چند ساله خرید (البته شاید بعضی سهم هاش ارزش اینکار رو داشته باشن) بیشتر دوستان نوسانشون روازشون میگیرند و تمام.
                    پول برای مدت کوتاهی وارد سهم میشه ، بعد سهم میره تا به جایگاه اصلیش برسه ، قشیر و قچار 130 تومان بیشتر نمی ارزند حالا شما حمایت کنید فقط وقت خودتان را تلف کردید ، جلوی افت را هم بتونید بگیرید تا 3 ماه دیگه بالایی ندارند و همینجا نوسان خواهند کرد فقط پولتان میخوابه .

حقوقی که سهم میخره صورتهای مالی میبینه و ترازنامه و دارایی ، قندی ها چی دارند که حقوقی بخواد بخره ، در دو ماه گذشته حقوقی ها هرچی داشتند خالی کردند ، سهمی که هیچی نداره پول با دید سفته بازی برای کوتاه مدت وارد شده و خیلی زود ازش خارج میشه .

حالا از من گفتن قندی ها تا عید بالایی ندارند ، سقف شاخص قند همینجا زده شد .

نظر

• سیدامیر
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1668

پول برای مدت کوتاهی وارد سهم میشه ، بعد سهم میره تا به جایگاه اصلیش برسه ، قشیر و قچار 130 تومان بیشتر نمی ارزند حالا شما حمایت کنید فقط وقت خودتان را تلف کردید ، جلوی افت را هم بتونید بگیرید تا 3 ماه دیگه بالایی ندارند و همینجا نوسان خواهند کرد فقط پولتان میخوابه .

حقوقی که سهم میخره صورتهای مالی میبینه و ترازنامه و دارایی ، قندی ها چی دارند که حقوقی بخواد بخره ، در دو ماه گذشته حقوقی ها هرچی داشتند خالی کردند ، سهمی که هیچی نداره پول با دید سفته بازی برای کوتاه مدت وارد شده و خیلی زود ازش خارج میشه .

حالا از من گفتن قندی ها تا عید بالایی ندارند ، سقف شاخص قند همینجا زده شد .
                      سلام

محمد جان اولا پولی که تو گروه اومده هنوز خارج نشده..

ثانیا من فکر کنم شما قصد خرید از این گروه رو داری ولی میخای مفت بخری، در غیر اینصورت چه دلیلی داره که مطالب اینجارو دنبال کنی ..

صحبت از ترازنامه کردی من فکر کنم وضعیت قطعه سازها که خیلی اسفناکه ، باز قندی ها زمین و دارایی ارزشمندی دارن که قطعه ای ها اون روهم ندارن ..

محمد جان اینقدر تو سر سهام قندی نزن ، مفت تراز این نمیشه../:.winksmiley02.:/

..

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                        سلام

محمد جان اولا پولی که تو گروه اومده هنوز خارج نشده..

ثانیا من فکر کنم شما قصد خرید از این گروه رو داری ولی میخای مفت بخری، در غیر اینصورت چه دلیلی داره که مطالب اینجارو دنبال کنی ..

صحبت از ترازنامه کردی من فکر کنم وضعیت قطعه سازها که خیلی اسفناکه ، باز قندی ها زمین و دارایی ارزشمندی دارن که قطعه ای ها اون روهم ندارن ..

محمد جان اینقدر تو سر سهام قندی نزن ، مفت تراز این نمیشه../:.winksmiley02.:/

..
                        من به هیچ وجه در این قیمتها خریدار نخواهم بود ، اینکه اینجا مطلب میزنم چون میدونم خیلی تازه کارها بر اساس مطالب همین جا توی دام گیر میفتند ، قصفها 3 برابر شده طرف توی تالار بورس مطلب زده که تازه واردش شده ، قصفها مگه چقدر میتونه تعدیل بده که پی به ای 26 گرفته باور کن هیچی تعدیل نداره ، الان سهم داریم با پی به ای 4 قبل مجمع داره معامله میشه ، هیچ دلیلی نداره قصفها پی به ای 26 بگیره .

حالا قصفها تازه بنیادی ترینشونه ، بقیشون که دیگه هیچی ، قشیر تا 5 سال دیگه خیلی خیلی هنر کنه بتونه 170 تومان زیان انباشته اش را صفر کنه ، نمیدونم شما چطور میگی مفت تر از این نمیشه .

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          فردا بعضی از قندیها به اولین حمایت مهم خود میرسند.بازار فردای قندیها رو رصد کنید.
                          نباید روز بی تصمیمی برای قندیها باشه باید قدرت خرید بسیار بیشتر از فروشنده هاباشه.
                          خوبه قیمت پایانی مثبت باشه اونم بالای سه جهار درصد و یا اینکه اگه این مقدار شد رفته رفته و با سپری شدن ساعات معاملات از مقدارش کم نشه.
                          غیر از اینها بود یعنی اینکه این حمایت ضعیف عمل کرده. به شکل شمع ها دقت شود .
                          بهترین حرکت شروع از دو یا سه درصد منفی و رنج زدن های پرحجم با افزایش قیمت پایانی و اومدن به بالای سه چهار درصد می باشد،غیر از این باشه یعنی یه جای کار ایراد داره.
                          برتری فروشندگان در بازار فردا و یا تعلل خریداران و عدم قدرت کافی خریداران بمعنی از دست دادن این حمایت میتونه باشه.
                          امروز فشار فروش در منفی تقریبا گرفته شد ولی احساس کردم در مثبت و بالای 4 درصد مثبت هنوز تردیدهایی وجود داره و خریداران با قدرت نمی خرند.
                          بنابراین پیش بینم برای روزهای اینده اینه که یا از فردا صعود میکنند یا اینکه بصورت خیلی فرسایشی چند درصدی اصلاح میکنند و پس از اون صعود میکنند.البته منظورم قچار و قشیر و قنیشا هست.
                          این نظر من هست.حد ضرر حتما و حتما رعایت شود.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/11/18, 10:21.

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

دوستان دقت کنید این ایدی محمد66 همون ایدی بودان هست که دوماهه داره جو منفی میده تومسابقه ماهانه هم همش اخره گول نخورید نماینده حقوقی هست وداره ادرس غلط میده

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                              دوستان دقت کنید این ایدی .... همون ایدی .... هست که دوماهه داره جو منفی میده تومسابقه ماهانه هم همش اخره گول نخورید نماینده حقوقی هست وداره ادرس غلط میده
                              نه موافق نیستم،بنظر من ایشون هم نظر خودش رو داره و دلیل نمیشه هر کسی مخالف بود بگیم نماینده فلانی هست.

نظر

• farshidu
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Apr 2014
                                • 2222

احتیاط
                                شاخص گروه قندی

Trade Mindfully

نظر

در حال کار...
                                X