اخبار قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس 2016
    عضو عادی
    • Oct 2015
    • 186

پاسخ : اخبار قند و شکر

سلام
    سهام قندی ها رانت های اشخاص حقیقی و بازی با سهام قیمتها را افزایش
    می دهند با سرمایه کم وارد شوید احتما ضرر خیلی زیاداست قیمتها بنیادی و واقعی
    نیست گزارش های کدال بصورت واقعی ندارند با 6 سال تجربه بورس یه این نتیجه رسیده ام.
    نمونه اش قلرستان سهامدار عمده اش یک نفر حقیقی سهم را با دوستان بصورت مصنوعی بالا می آورند
    و بافروش سهام به افراد تازه کار و ناشی دوباره قیمتها بر میگردد به نقطه پایین سهام قندی خیلی ریسک داره.

نظر

• milad617
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 120

دبیر انجمن صنفی قند وشکر حبر داد: فروش 1000 میلیارد تومانی 3 میلیون تن چقندر و طلب 40 در صدی از دولت {بورس پرس}................ دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شكر با اشاره به تولید یک میلیون و 350 هزار تنی شكر در سال گذشته، اظهار داشت: با اختصاص 200 تومان یارانه به ازای هر کیلو شكر، دولت 270 میلیارد تومان به صنایع قند و شكر بدهكار است.

دانایی افزود: دولت به دلیل مشكلات مالی هنوز موفق به پرداخت وجه مابه‌التفاوت قیمت شكر به کارخانه‌ها نشده است، در حالی که اگر این مبلغ زودتر به کارخانه‌ها پرداخت شود، صنایع هم قادر خواهند بود، تا هر چه سریعتر مطالبات کشاورزان را بابت فروش چغندر به کارخانه‌ها دریافت کنند.

وی بیان داشت: تا 20 آبان ماه امسال 3 میلیون تن چغندر به ارزش هزار میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شده است.

دانایی با بیان اینكه امیدواریم دولت هر چه زودتر بدهی خود را به کارخانجات قند پراخت کند، افزود: حدود 40 درصد از مطالبات کشاورزان بابت خرید 3 میلیون تن چغندر از سوی کارخانه‌ها تاكنون پرداخت شده است.

دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شكر با بیان اینكه
      برداشت چغندر قند تا اواسط دی ماه ادامه دارد، بیان داشت: امیدواریم میزان خرید چغندر به حدود 5 میلیون تن برسد.

وی قیمت خرید هر کیلو چغندر در سال زراعی 94 - 93 را 270 تومان عنوان کرد.

براساس این گزارش نرخ خرید تضمینی هر کیلو‌گرم چغندر قند بهاره و پاییزه برای سال زارعی 95-94 به ترتیب 290 و 270 تومان مصوب شد.

نظر

• arman36
        ستاره دار(3)
        • Jan 2014
        • 962

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        نه موافق نیستم،بنظر من ایشون هم نظر خودش رو داره و دلیل نمیشه هر کسی مخالف بود بگیم نماینده فلانی هست.
        دوست عزیز ایشون تو مسابقه هفتگی وماهانه وشاخص کل هتریک کردن وهر3تا جا اخر شدن همون یک ستاره هم از دست دادن و الان یه ستاره بدهکارم هستن
        من میگم اگه کسی حرفش وپیش بینیش و تحلیلش درست باشه حداقل هتریک نمیکنه دراخرشدن
        ادم حرف کسی رو گوش میده که حداقل 8تا ستاره داشته باشه وحرفشو درعمل ثابت کنه نه با شعار

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
          دوست عزیز ایشون تو مسابقه هفتگی وماهانه وشاخص کل هتریک کردن وهر3تا جا اخر شدن همون یک ستاره هم از دست دادن و الان یه ستاره بدهکارم هستن
          من میگم اگه کسی حرفش وپیش بینیش و تحلیلش درست باشه حداقل هتریک نمیکنه دراخرشدن
          ادم حرف کسی رو گوش میده که حداقل 8تا ستاره داشته باشه وحرفشو درعمل ثابت کنه نه با شعار
          من مثل بعضی ها نیستم که بیام با 4 تا آیدی توی مسابقه شرکت کنم ، تا همه فکر کنند اون سهم طرفدار زیاد داره ، من هم اگر با چندتا آیدی شرکت میکردم پر از ستاره بودم .

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
            من مثل بعضی ها نیستم که بیام با 4 تا آیدی توی مسابقه شرکت کنم ، تا همه فکر کنند اون سهم طرفدار زیاد داره ، من هم اگر با چندتا آیدی شرکت میکردم پر از ستاره بودم .
            چه ربطی داره مغلطه نکن مگه ستاره ایدی دیگه به حساب من میاد؟ چرا صورت مسله رو پاک میکنی
            شما هم بیا با 10تا ایدی ببینم سهمهایی که معرفی میکنی چقدر گین میده منم همینطور
            الان شما دوماهه گفتی فولاد وفسرب وفملی وسشرق و.... کلا گروه روی وسیمان رو معرفی کردی همشون با کله خوردن زمین گروه روی هم که قیمت جهانیش از2300شده 1500 وهمچنین مس والمینیوم واین یعنی تعدیلات سنگین منفی دراینده......
            اما بنده3ماهه گفتم تو مسابقه ها چه ماهانه چه هفتگی گروه قند رو معرفی کردم وتا الان 3تا ستاره گرفتم فقط ازهمین گروه قندچون دلیل دارم روهوا حرف نمیزنم چون قیمت جهانی شکر50درصد رشد داشته مثل گروه روی 40درصد نریخته........
            ودلیل دیگر اینکه قیمت داخل گران شده و اینده گروه عالی هست باتوجه به خشکسالی شکر درجهان

نظر

• arman36
              ستاره دار(3)
              • Jan 2014
              • 962

خیلی جالبه که بعضی ها گروه قندرو بحساب قبول ندارن اما دست از تاپیک قندبرنمیدارن
              اقا یبار گفتی گروه خوب نیست دیگه برو چرا 2ماهه ول نمیکنی؟ یعنی دلت واسه مردم میسوزه؟
              هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
              من میگم گروه قند تنها گروهی هست که میان مدت منفجر میشه قیمتجهانی شکر وقتی رفت بالای 20دلار تازه بازار ازخواب زمستانی بیدار میشه
              البته اون موقع قیمت قندیها این نیستش

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

بقیه گروهها هیچ خبری نیست فقط واسه رد گم کنیه
                اما گروه قند با توجه به رشد دلار وافت زیاد و رشد50درصدی قیمت جهانی وخشکسالی درجهان وهمچنین جذب 3برابرچغندر نسب به سال قبل در اینده منفجر میشه
                امروز 94/7/27 قیمت قچار240 قشیرم 235 قنیشا 125 چندماه دیگه بالا میارم تا حسرت این قیمتها رو خیلی ها بخورن یادگاری بمونه تا الان نمیخواستم چیزی بگم اما بعضی ها از بس ادرس غلط دادن مجبور شدم جلوشونو بگیرم ونزارم مردم ساده رو از چاله به چاه بندازن
                بنده از 150قچار وقشیر خریدم وحالا حالاها هم فروشنده نیستم هرکی گوش نده تاوان سختی میده
                ونکته اخر دوستان دقت کنن اینجا خونه خاله نیست سفره جولوتون پهن کنن وبگن بفرمایید سودکنید اینجا بازار بورس وپوله طرف بخاطرش هرکاری میکنه حرفه ای باشید

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                  خیلی جالبه که بعضی ها گروه قندرو بحساب قبول ندارن اما دست از تاپیک قندبرنمیدارن
                  اقا یبار گفتی گروه خوب نیست دیگه برو چرا 2ماهه ول نمیکنی؟ یعنی دلت واسه مردم میسوزه؟
                  هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
                  من میگم گروه قند تنها گروهی هست که میان مدت منفجر میشه قیمتجهانی شکر وقتی رفت بالای 20دلار تازه بازار ازخواب زمستانی بیدار میشه
                  البته اون موقع قیمت قندیها این نیستش

سنت.......................
                  مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• AIDIN90
                    ستاره‌دار (21)
                    • May 2011
                    • 1061

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                    .................

نظر

• AIDIN90
                      ستاره‌دار (21)
                      • May 2011
                      • 1061

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                      سامان جان حالا این بنده خدا یه اشتباهی کرد شماحساس نشو مهم اینکه واقعیتو داره میگه وحرفاش با دلیل هست نه روهوا
                      بنده خودم چندماهه رواین صنعتم وخداروشکرسودخوبی کردم اونم تو این بازار که همه توضررهستن
                      بنظرم کوتاه مدت شاید گروه قندبالایی نداشته باشه وحتی اصلاح کنه اما بلندمدت واسه سرمایه گذاری بدنیست
                      دوستانی که قصدخرید دارن اگه دیدبلندمدت دارن بیان تو گروه قند اما کوتاه مدت ممکنه گروه اصلاح کنه و ضررکنن
                      آخرین ویرایش توسط AIDIN90؛ 2015/11/19, 11:20.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                        سامان جان حالا این بنده خدا یه اشتباهی کرد شماحساس نشو مهم اینکه واقعیتو داره میگه وحرفاش با دلیل هست نه روهوا
                        بنده خودم چندماهه رواین صنعتم وخداروشکرسودخوبی کردم اونم تو این بازار که همه توضررهستن
                        بنظرم کوتاه مدت شاید گروه قندبالایی نداشته باشه وحتی اصلاح کنه اما بلندمدت واسه سرمایه گذاری بدنیست
                        دوستانی که قصدخرید دارن اگه دیدبلندمدت دارن بیان تو گروه قند اما کوتاه مدت ممکنه گروه اصلاح کنه و ضررکنن

نه حساس نشدم همينجوري گفتم

تو اين گروه فقط كوتاه مدتي كار كنيد و اصلا سهامداري نكنيد

تا موقعي كه روند گروه صعوديه باهاشون باشيد اگه ديديد تپ تپ دارن ميكنن بيخيالشون بشيد

نه تنها اين گروه هر گروهي

فعلا كه روند گروه صعوديه اما يه سري از نماداش خطرناكن
                        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• سیدامیر
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1668

سلام..

به نظرم قچار میتونه لیدر گروه بشه و پتانسیل خوبی داره ..

این سهم از نظر بنیادی هیچ مشکلی نداره و از نظر دارایی ارزش بالایی داره ..

شاید قچار قصفهای دیگه ای بشه...پول خوبی تو سهم اومده ...

...

..

نظر

• AIDIN90
                            ستاره‌دار (21)
                            • May 2011
                            • 1061

بنظرم قیمت جهانی شکرتا 12/33سنت پولبک کنه و گروه قندهم بعد یه رشدموقت یه اصلاح داشته باشن دوستان کوتاه مدت مواظب باشن

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

دوستان لطفا حد ضرر رو رعایت بفرمایید،من نظرم روی قشیر و قچار و قنیشا مثبته ولی با رعایت حد ضرر.
                              گرچه این سه تا نسبت به همگروهاشون رشدی نداشته اند ولی حد ضرر من بشکنه نصف میفروشم تا در قیمت پایین جایگزین کنم و یا چنانچه حد ضررم شکست و نصف فروختم ولی قیمت زیاد افت نکرد اون نصف فروخته شده رو در ابتدای روند صعودی در هر قیمتی که باشه اضافه میکنم.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بورس 2016
                                عضو عادی
                                • Oct 2015
                                • 186

سلام دوستان عزیز
                                در سهام قندی سفته بازان قیمتها را کاذب بالا می برند از این آدرس کارگزاری اردیبهشت
                                گزارش بازار را بخوانید. جالبه

نظر

در حال کار...
                                X