اخبار قند و شکر
Collapse
X
-
پاسخ : اخبار قند و شکر
در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Postبا سلام. قند و شکر جهانی احتمال داره یه کف جدید ثبت کنه بعنوان موج 5 از c و سپس بسمت شکست مقاومت ها پیش بره. در مورد سهام شرکتای قندی هم خودم تک سهمه قلر هستم . بنظرم رشد خوبی خواهند داشت
و افتی که کرده تکمیل موج دوم از یه 5 موجی صعودی باشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
قیمت شکر سفید دیروز در بورس لندن 403 دلار بوده به علاوه 30 دلار هزینه حمل و 8 دلار هزینه بارگیری و تخلیه
میشه 441 دلار ما 55 درصد تعرفه واردات داریم
441*3550 تومان = 1565550
1565550/1000=1565 تومان
1565 *1.55= 2420 تومان
قیمت شکر سفید وارداتی
نظر
-
هرچی داریم به آخر بازار نزدیک میشیم
قندی ها دارن رو به بالا محکم تر میشن و بقیه بازار داره رو به پایین محکم تر میشه
به نظر آخر وقت تمام قندی ها صف خرید میشنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postهرچی داریم به آخر بازار نزدیک میشیم
قندی ها دارن رو به بالا محکم تر میشن و بقیه بازار داره رو به پایین محکم تر میشه
به نظر آخر وقت تمام قندی ها صف خرید میشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Postقچار و قپیرا با شاخص گروهشون همراه و هماهنگ شدن
و مقاومت شکستن
فردا هم انشالله باید نوبت قشیر و قثابت باشه که به گروه ملحق بشن
در مورد قشیر بنده سیاست بازیگرش رو نمیدونم
پس بهتره نظری ندم
ولی بازیگر قشیر اگر بخواد سهمو بالا ببره چنان به سرعت جمعش میکنه که نتونیم خرید کنیم
اگر واقعا فردا بخوان قشیر جمع کنن اول وقت ممکنه سهمو برخلاف گروه صف فروش کنن بعد از پایین تا صف خرید همراهیش کننآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2016/02/13, 21:28.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
رقیب سرسخت تولید شکر در کشور واردات شکر با ارز دولتی بوده و هست
و با خبر تک نرخی شدن دلار این رانت و فشار از تولید کنندگان شکر برداشته خواهد شد
الان وارد کنندگان چون شکر جزء کالاهای اساسی گروه اول است با ارز 3000 تومانی شکر وارد میکنن و وقتی ارز تک نرخی بشه احتمالا روی 3200 تا 3300 تک نرخی میشه این خودش تحول بزرگی برای گروه قندی محسوب میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر