صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
    بنظردوستان پس از عرضه حدود 2میلیون سهم در نماد قنیشا باید منتظر چه رخدادی باشیم!
    دست به ماشه باشید
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

جالبه که توی قشرین دیگه حجم هم پر نمی کردند چهارشنبه.... این یعنی چی؟;)
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
        دست به ماشه باشید
        مصطفی عزیز
        نور همدانیان یکبار این بازی رو روی 220 انجام داد و اومد روی 205 دوباره خرید کرد اینبار احتمال داره با برگشت روی 400 این بازی رو تکرار کنه و در غیر اینصورت باید سهمو شلیک کرد.راستی بعد از فروش بلوکی 2500000سهم بانک ملت در 197 تومان این سهم تقریبا 100 درصد رشد کرده البته با کمک همون خریدار که فکر کنم یک میلیون سهم در زیر 200 از بازار جمع کرد و جمعش شد حدود 3500000و الان 1300000 سهم داره حالا از لحاظ ریاضی شانس انجام دوباره این بازی یک به سه است بنظرم باید دندون طمع رو کشید و سهمو شلیک کرد.نورهمدانیان از 12 مرداد تا دیروز تونسته از محل فروش سهمش فقط460 میلیون سود بسازه در صورتی که بابت خرید کل2500000 میلیون سهمه ملت فکر کنم 500 میلیون پرداخت کرده.بعد از این باقیمانده سهام همش میشه سود یا نگهش میداره برای مدیریت یا میره برای شناسایی سود.برای حالت اول باید دوباره بازار رو تحریک کنه و یک صف میلیونی بسازه و بعد بای بای . بانک ملت بیاد یاد بگیره سهامبازی رو اون فقط در روزی که سهم مثبت میشد 50000 تا از +4 تا -4 رنج میکشید و اجازه رشد بسهم نمیداد.ببینیم بازی بعدی نور همدانیان کجاست اگه خبردار شدین اطلاع رسانی کنید تنها تنها نزنید تو گوشش.
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• يگانه
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 616

نظر

• بابي چارلتون
            عضو فعال
            • May 2011
            • 993

دوستان لطف مي کنن نظرشون رو در مورد شرکت قند قزوين بگن
            ممنون

نظر

• nazanin
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 289

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
              باسلام هیچ تفسیری برای شکلتون ندارید؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                مصطفی عزیز
                نور همدانیان یکبار این بازی رو روی 220 انجام داد و اومد روی 205 دوباره خرید کرد اینبار احتمال داره با برگشت روی 400 این بازی رو تکرار کنه و در غیر اینصورت باید سهمو شلیک کرد.راستی بعد از فروش بلوکی 2500000سهم بانک ملت در 197 تومان این سهم تقریبا 100 درصد رشد کرده البته با کمک همون خریدار که فکر کنم یک میلیون سهم در زیر 200 از بازار جمع کرد و جمعش شد حدود 3500000و الان 1300000 سهم داره حالا از لحاظ ریاضی شانس انجام دوباره این بازی یک به سه است بنظرم باید دندون طمع رو کشید و سهمو شلیک کرد.نورهمدانیان از 12 مرداد تا دیروز تونسته از محل فروش سهمش فقط460 میلیون سود بسازه در صورتی که بابت خرید کل2500000 میلیون سهمه ملت فکر کنم 500 میلیون پرداخت کرده.بعد از این باقیمانده سهام همش میشه سود یا نگهش میداره برای مدیریت یا میره برای شناسایی سود.برای حالت اول باید دوباره بازار رو تحریک کنه و یک صف میلیونی بسازه و بعد بای بای . بانک ملت بیاد یاد بگیره سهامبازی رو اون فقط در روزی که سهم مثبت میشد 50000 تا از +4 تا -4 رنج میکشید و اجازه رشد بسهم نمیداد.ببینیم بازی بعدی نور همدانیان کجاست اگه خبردار شدین اطلاع رسانی کنید تنها تنها نزنید تو گوشش.
                امروز صف فروش داشت ولی انصافا خوب جمع شد...بیش از 1 میل معامله واسه چنین سهم کوچیکی
                فکر میکنم بازم نورهمدانیان امروز جمع کرد
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                  امروز صف فروش داشت ولی انصافا خوب جمع شد...بیش از 1 میل معامله واسه چنین سهم کوچیکی
                  فکر میکنم بازم نورهمدانیان امروز جمع کرد
                  مصطفی عزیز درسته حجم بالا بود ولی با تقاضایی که امروز تو سفارشها بود از طرف خریداران جزء اونم تو منطقه هیجان خرید فکر کنم امروز تونسته نورهمدانیان یه تعدادی از سهامشو بفروشه . تعداد 300 دستور که برای هر دستور 4370 دونه سهم میشه.حالا باید صبر کنیم ببینیم تا شب تو آمار چی میاد.اگر خرید کرده باشه یعنی میتونه چند روزی بازی ادامه داشته باشه و گرنه. =(( .بای بای . انشاالله خرید کرده باشه تا خریدارهای امروز ضرر نکنن امروز به چند نفرشون هرچی گفتم ریسکش بالاست تو کتشون نرفت که نرفت همه تارگتهای بالای 700 رو در نظر داشتند سهامدارای صدرا بیان یکم یاد بگیرن همراهی باسهمو نرن تو صف فروش هم خودشون هم سهمو هم تمام بورسو بدبخت نکنن ببخشید احساسی شدم یاد بازگشایی قبلی صدرا در اول سال افتادم که گند زد به بازار سرمایه .ایندفعه هم ...:(
                  اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                  "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

مصطفی عزیز درسته حجم بالا بود ولی با تقاضایی که امروز تو سفارشها بود از طرف خریداران جزء اونم تو منطقه هیجان خرید فکر کنم امروز تونسته نورهمدانیان یه تعدادی از سهامشو بفروشه . تعداد 300 دستور که برای هر دستور 4370 دونه سهم میشه.حالا باید صبر کنیم ببینیم تا شب تو آمار چی میاد.اگر خرید کرده باشه یعنی میتونه چند روزی بازی ادامه داشته باشه و گرنه. =(( .بای بای . انشاالله خرید کرده باشه تا خریدارهای امروز ضرر نکنن امروز به چند نفرشون هرچی گفتم ریسکش بالاست تو کتشون نرفت که نرفت همه تارگتهای بالای 700 رو در نظر داشتند سهامدارای صدرا بیان یکم یاد بگیرن همراهی باسهمو نرن تو صف فروش هم خودشون هم سهمو هم تمام بورسو بدبخت نکنن ببخشید احساسی شدم یاد بازگشایی قبلی صدرا در اول سال افتادم که گند زد به بازار سرمایه .ایندفعه هم ...:(
                    متا سفانه مصطفی عزیز حدس من درست بود امروز 800 تا رد کرده
                    قنیشا بای بای
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• hamed89
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 617

چه میکنه این قلرست!!!!!!!!!!!!!!!!!!عشقه منه

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

متا سفانه مصطفی عزیز حدس من درست بود امروز 800 تا رد کرده
                        قنیشا بای بای
                        بله.....بای بای
                        700 تا دیگه بیشتر نداره
                        اونم حتما فردا رد میکنه
                        ولی خیلی زیبا بازی میکنه

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

بازي نور همدانيان غير قابل تصور ميباشد. احتمالات زيادي در سهم قنيشا وجود دارد.

نظر

• يگانه
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 616

نازنين عزيز

تصاوير و اعداد گوياي همه چيز هست

اشباع خريد و تمامي انديكاتورها اين اشباع رو تاييد كردن

با توجه به عدم تعديل در سهم و اخبار جديد و پايان فصل قنديها و خروج نور همدانيان در چند روز اخير حتي اگه دوباره 100 تا 200 تا در روز بخره خروج اكيدا توصيه شده

نظر

• hadi.a
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 32

دوستان قثابت بالاتر میاد یا تو همین قیمتا ردش کنیم؟
                              دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
                              مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط hadi.a پست شده است View Post
                                دوستان قثابت بالاتر میاد یا تو همین قیمتا ردش کنیم؟
                                فک میکنم بسش باشه
                                توی این گروه نباید طمع کرد....صفشم که عرضه شده...یه نگاه به قنیشا بنداز که بعد از عرضه صف، چی شد؟؟

نظر

در حال کار...
                                X