در اصل توسط nazanin پست شده است
View Post
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
جالبه که توی قشرین دیگه حجم هم پر نمی کردند چهارشنبه.... این یعنی چی؟;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدست به ماشه باشید
نور همدانیان یکبار این بازی رو روی 220 انجام داد و اومد روی 205 دوباره خرید کرد اینبار احتمال داره با برگشت روی 400 این بازی رو تکرار کنه و در غیر اینصورت باید سهمو شلیک کرد.راستی بعد از فروش بلوکی 2500000سهم بانک ملت در 197 تومان این سهم تقریبا 100 درصد رشد کرده البته با کمک همون خریدار که فکر کنم یک میلیون سهم در زیر 200 از بازار جمع کرد و جمعش شد حدود 3500000و الان 1300000 سهم داره حالا از لحاظ ریاضی شانس انجام دوباره این بازی یک به سه است بنظرم باید دندون طمع رو کشید و سهمو شلیک کرد.نورهمدانیان از 12 مرداد تا دیروز تونسته از محل فروش سهمش فقط460 میلیون سود بسازه در صورتی که بابت خرید کل2500000 میلیون سهمه ملت فکر کنم 500 میلیون پرداخت کرده.بعد از این باقیمانده سهام همش میشه سود یا نگهش میداره برای مدیریت یا میره برای شناسایی سود.برای حالت اول باید دوباره بازار رو تحریک کنه و یک صف میلیونی بسازه و بعد بای بای . بانک ملت بیاد یاد بگیره سهامبازی رو اون فقط در روزی که سهم مثبت میشد 50000 تا از +4 تا -4 رنج میکشید و اجازه رشد بسهم نمیداد.ببینیم بازی بعدی نور همدانیان کجاست اگه خبردار شدین اطلاع رسانی کنید تنها تنها نزنید تو گوشش.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postمصطفی عزیز
نور همدانیان یکبار این بازی رو روی 220 انجام داد و اومد روی 205 دوباره خرید کرد اینبار احتمال داره با برگشت روی 400 این بازی رو تکرار کنه و در غیر اینصورت باید سهمو شلیک کرد.راستی بعد از فروش بلوکی 2500000سهم بانک ملت در 197 تومان این سهم تقریبا 100 درصد رشد کرده البته با کمک همون خریدار که فکر کنم یک میلیون سهم در زیر 200 از بازار جمع کرد و جمعش شد حدود 3500000و الان 1300000 سهم داره حالا از لحاظ ریاضی شانس انجام دوباره این بازی یک به سه است بنظرم باید دندون طمع رو کشید و سهمو شلیک کرد.نورهمدانیان از 12 مرداد تا دیروز تونسته از محل فروش سهمش فقط460 میلیون سود بسازه در صورتی که بابت خرید کل2500000 میلیون سهمه ملت فکر کنم 500 میلیون پرداخت کرده.بعد از این باقیمانده سهام همش میشه سود یا نگهش میداره برای مدیریت یا میره برای شناسایی سود.برای حالت اول باید دوباره بازار رو تحریک کنه و یک صف میلیونی بسازه و بعد بای بای . بانک ملت بیاد یاد بگیره سهامبازی رو اون فقط در روزی که سهم مثبت میشد 50000 تا از +4 تا -4 رنج میکشید و اجازه رشد بسهم نمیداد.ببینیم بازی بعدی نور همدانیان کجاست اگه خبردار شدین اطلاع رسانی کنید تنها تنها نزنید تو گوشش.
فکر میکنم بازم نورهمدانیان امروز جمع کردوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postامروز صف فروش داشت ولی انصافا خوب جمع شد...بیش از 1 میل معامله واسه چنین سهم کوچیکی
فکر میکنم بازم نورهمدانیان امروز جمع کرداگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postمصطفی عزیز درسته حجم بالا بود ولی با تقاضایی که امروز تو سفارشها بود از طرف خریداران جزء اونم تو منطقه هیجان خرید فکر کنم امروز تونسته نورهمدانیان یه تعدادی از سهامشو بفروشه . تعداد 300 دستور که برای هر دستور 4370 دونه سهم میشه.حالا باید صبر کنیم ببینیم تا شب تو آمار چی میاد.اگر خرید کرده باشه یعنی میتونه چند روزی بازی ادامه داشته باشه و گرنه. =(( .بای بای . انشاالله خرید کرده باشه تا خریدارهای امروز ضرر نکنن امروز به چند نفرشون هرچی گفتم ریسکش بالاست تو کتشون نرفت که نرفت همه تارگتهای بالای 700 رو در نظر داشتند سهامدارای صدرا بیان یکم یاد بگیرن همراهی باسهمو نرن تو صف فروش هم خودشون هم سهمو هم تمام بورسو بدبخت نکنن ببخشید احساسی شدم یاد بازگشایی قبلی صدرا در اول سال افتادم که گند زد به بازار سرمایه .ایندفعه هم ...:(
قنیشا بای بای
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
نازنين عزيز
تصاوير و اعداد گوياي همه چيز هست
اشباع خريد و تمامي انديكاتورها اين اشباع رو تاييد كردن
با توجه به عدم تعديل در سهم و اخبار جديد و پايان فصل قنديها و خروج نور همدانيان در چند روز اخير حتي اگه دوباره 100 تا 200 تا در روز بخره خروج اكيدا توصيه شده
نظر
-
نظر