آخرین قسمت افسانه قندی ها با باز شدن قثابت تا دقایقی دیگر و پایان
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postآخرین قسمت افسانه قندی ها با باز شدن قثابت تا دقایقی دیگر و پایان
افسانه حالا که شده واقعيت ;););)
يک ميليون صف خريد ، هر که دوست داره ميتونه بفروشه و بره سهم هايي ديگه رو بخره توي اين بازار=))=))
حداقل توي اين بازار قشکر هنوز مثبت 4 هست و از فردا ديدن داره صف خريد قثابت ، قشکر
نظر
-
مالمیر=
رشد حبابی قندی ها را رد کرد و گفت نیازی به شفاف سازی نبوده و به صورت بنیادی رشد کرده اند و رشد انها به دلیل اتفاقات مثبت رخ داده بوده.
همچنین در خصوص کاهش قیمت جهانی و واردات شکر نیز گفت بنظر نمیرسد نگرانی خاصی وجود داشته باشد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
پس تا امروز یه چهار درصد تو پاچه مالمیر رفته!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبه نظرم اصلاح این گروه(قندی)خیلی زودتر از اون چیزی که دوستان فکر میکنن پایان بپذیره...
من امروز هم با قبول ریسک بسیار بالا قنیشا(حدودصف فروش)...
قپیرا...از صف فروش...و حدود آن...(البته حدودیم بالاتر )...
قند قزوین...
خریدم...البته به هر کدام از دوستان که باهم حرف زدیم گفتم بهشون گفتم نخرین یا نظر خاصی رو خرید یا حتی فروش نداشتم(چون مسولیتش بالا بود) وچون خیلی از جا موند های این صنعت چند روزی از هیچ کار و عملی برای جلوه دادن حباب یا سفته بازی یا مافیا گروه قندی...خود داری نکردن...
جو این گروهم بخاطر فشار همونا و هماهنگی با بازرسی و مدیران بورس شکایتهایی که شده بود...امروز و حداکثر فردا این گونه شد(دستوری عرضه و منفی)...
موفق باشید.در اصل توسط محمد ساده پست شده استبه نظرم اصلاح این گروه(قندی)خیلی زودتر از اون چیزی که دوستان فکر میکنن پایان بپذیره...
من امروز هم با قبول ریسک بسیار بالا قنیشا(حدودصف فروش)...
قپیرا...از صف فروش...و حدود آن...(البته حدودیم بالاتر )...
قند قزوین...
خریدم...البته به هر کدام از دوستان که باهم حرف زدیم گفتم بهشون گفتم نخرین یا نظر خاصی رو خرید یا حتی فروش نداشتم(چون مسولیتش بالا بود) وچون خیلی از جا موند های این صنعت چند روزی از هیچ کار و عملی برای جلوه دادن حباب یا سفته بازی یا مافیا گروه قندی...خود داری نکردن...
جو این گروهم بخاطر فشار همونا و هماهنگی با بازرسی و مدیران بورس شکایتهایی که شده بود...امروز و حداکثر فردا این گونه شد(دستوری عرضه و منفی)...
موفق باشید.
قنیشا افزودم...تشکر از هومن عزیز @@53
مقداری کدما خرید شد....
خرید و فروش کرمانشاه...خدارو شکر خوب بود نوسانش...
نظر
-
مشکل بهتر شدن اوضاع یک گروه در بورس و سود رساندن به سهامداران نیست مشکل اینجاست:
قشهد ....قهکمت....قپیرا....قمرو ....صف فروش
قشرین...قثابت...قجام...قزوین...قنیشا.....مثبت یا متعادل و آماده برای صف خرید فردا ...
و این یعنی فاجعه.....
یکی از دوستان تماس گرفت گفت بابا تو از همه جا بیخبری میدونی قراره تا ماه آینده قند و شکر بین 40 تا 50% افزایش قیمت بگیرن؟؟
خب ایشون اخبارشون موثقه و خودشم بازاریه درست...اما صنعت شیرینی و شکلات...نوشیدنی <آبمیوه و نوشابه>...و خیلی صنایع دیگر میخواهند با این گرانی چه کار کنند؟؟
گفت خب اونا هم گرون میکنن....الآن من نمیفهمم یعنی این مملکت صاحاب نداره که قیمت محصولات اینجوری بالا بره......به نظرم این اتفاقات و این اخبار اگر درست باشد باید منتظر ضربات محکم تیشه به ریشه ی............
جالب تر از همه اینکه اون سهامدارای عمده ای که تا دیروز همه ازشون بد میگفتن و لعن و نفرین و انگ دزدی و مال سهامدار جزئ خوری حالا شده اند انسان های شریفی که هدفشان سود رساندن به خلق الله است و اینکه همه بگویند مگه اینا رو نمیشناسی اینا کار درست ترین سهامدارای عمده هستن...مگه نمیدونی با فلانی در ارتباطن؟؟..مگه نمیدونی میخوان فلان سهمو ببرن تا اونجا؟ مگه نمیدونی مدیر عاملش گفته ق... رو تا 1200 میبریم...
بگذریم حال همه خوبه که انشا الله........پایه های لبو فروشی دستا بالا از امروز شروع میکنیم بچه های اصفهان یه شعبه میزنیم دروازه شیراز یکیم احمد آباد هرکی یماد پیام خصوصی بزنه...:dآخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/11/22, 12:39.
نظر
-
همزمان با ریزش صف خرید قندی ها در بازار و شائبه حبابی بودن سهام این شرکت ها در بورس تهران مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس دلایل توجه به سهام قندی ها را تشریح کرد.
امیرحمزه مالمیر در گفت و گو با بورس 24 در برابر این سوال که با وجود رشد حباب گونه و غیر طبیعی سهام قندی ها در بورس تهران،چرا شفاف سازی لازم در این خصوص صورت نگرفت؟گفت:سهام این شرکت ها متاثر از دلایل بنیادی طی ماه های گذشته با رشد قیمت مواجه شدند
به طوری که شکر با افزایش قیمت زیادی در ماه های گذشته روبه رو شده و بسیاری از تولیدکنندگان شکر نیز تولید سال گذشته خود را با بهای تمام شده پایین در انبارها نگهداری کرده بودند که فروش این تولیدات در سال جاری با قیمت های جدید، سودآوری شایان توجهی را برای این شرکت ها به وجود آورده است
وی افزود: در سال جاری اتفاقات مهم دیگری که در خصوص قندی ها رخ داد، این بود که شکرهای وارداتی وزارت بازارگانی تمام شد و با کاهش موجودی شکر در بازار داخلی ، قندی ها توانستند شکر تولیدی خود را در بازار داخلی با قیمت بسیار مناسبی به فروش برسانند.افزون بر این، شرکت های قندی از تجهیزاتی برخوردارند که هزینه استهلاک پایینی دارد
این مقام مسوول در سازمان بورس پایان خشکسالی را به عنوان یکی دیگر از دلایل پیش بینی افزایش سودآوری قندی ها و به تبع آن توجه به سهام این گروه بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشاورزان با سال پرآب و پر بارانی مواجهند و از این رو کشت چغندر قند بهبود پیدا کرده و به تبع آن وضعیت تولید شکر نیز با رونق بسیار زیادی مواجه شده است، از این رو صنعت قند و شکر به لحاظ بنیادی با پیش بینی های خوبی مواجه است
وی در عین حال کاهش قیمت جهانی قند و شکر و واردات شکر توسط وزارت بازرگانی با قیمت های نازل را از جمله ریسک های مترتب بر سهام قندی ها عنوان کرد و افزود: رشد قیمت سهام قندی ها در 6 ماهه اول سال به دلیل افزایش قیمت فروش تا سطح 1300 تومان طبیعی و قابل پیش بینی بود
، البته حتی اگر قیمت شکر به سطوح قبلی برسد با توجه به قیمت تمام شده پایین تولید شکر توسط کارخانجات مربوطه ( 500 تا 550 تومان ) نمی توان گفت که نگرانی خاصی درباره سهام این گروه وجود دارد
مالمیر در برابر این سوال که با توجه به رشد غیر طبیعی سهام قندی ها ظرف هفته های گذشته چرا سازمان بورس از ابزارهای کنترلی و نظارتی همچون شفاف سازی و توقف نماد برای جلوگیری از رشد حباب گونه قیمت سهام قندی ها استفاده نکرد، گفت
با توجه به موارد اشاره شده به آن، اعتقادی به توقف نماد و شفاف سازی عمومی این شرکت ها نداریم، ضمن این که در چند مورد از شرکت های قندی شفاف سازی لازم با صدور اطلاعیه هایی صورت گرفت و مابقی شرکت ها نیز تحت تاثیر اتفاق های مثبت رخ داده بنیادی با رشد قیمت مواجه شدند، بر همین اساس نیازی به شفاف سازی یا اقدامات کنترلی یا نظارتی دیگر، احساس نمی شد
این دیگه جالبه
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمشکل بهتر شدن اوضاع یک گروه در بورس و سود رساندن به سهامداران نیست مشکل اینجاست:
قشهد ....قهکمت....قپیرا....قمرو ....صف فروش
قشرین...قثابت...قجام...قزوین...قنیشا.....مثبت یا متعادل و آماده برای صف خرید فردا ...
و این یعنی فاجعه.....
یکی از دوستان تماس گرفت گفت بابا تو از همه جا بیخبری میدونی قراره تا ماه آینده قند و شکر بین 40 تا 50% افزایش قیمت بگیرن؟؟
خب ایشون اخبارشون موثقه و خودشم بازاریه درست...اما صنعت شیرینی و شکلات...نوشیدنی <آبمیوه و نوشابه>...و خیلی صنایع دیگر میخواهند با این گرانی چه کار کنند؟؟
گفت خب اونا هم گرون میکنن....الآن من نمیفهمم یعنی این مملکت صاحاب نداره که قیمت محصولات اینجوری بالا بره......به نظرم این اتفاقات و این اخبار اگر درست باشد باید منتظر ضربات محکم تیشه به ریشه ی............
جالب تر از همه اینکه اون سهامدارای عمده ای که تا دیروز همه ازشون بد میگفتن و لعن و نفرین و انگ دزدی و مال سهامدار جزئ خوری حالا شده اند انسان های شریفی که هدفشان سود رساندن به خلق الله است و اینکه همه بگویند مگه اینا رو نمیشناسی اینا کار درست ترین سهامدارای عمده هستن...مگه نمیدونی با فلانی در ارتباطن؟؟..مگه نمیدونی میخوان فلان سهمو ببرن تا اونجا؟ مگه نمیدونی مدیر عاملش گفته ق... رو تا 1200 میبریم...
بگذریم حال همه خوبه که انشا الله........پایه های لبو فروشی دستا بالا از امروز شروع میکنیم بچه های اصفهان یه شعبه میزنیم دروازه شیراز یکیم احمد آباد هرکی یماد پیام خصوصی بزنه...:d
کافیه یه نگاه به وضعیت کالاهای وارداتی بندازی ....
خصوصا قطعات خودرو که از دیروز تا حالا 17% رشد داشته....امروز خبر دادن بهمون که توزیع کننده های قطعات خودرو توی تهران ،فعلا لطف کردن عرضه رو قطع کردن! حالا باید به کی شکایت کرد؟؟ این مملکت دقیقا بی صاحابه!!
حالا نمیخوایم منفی بافی کنیم ولی اگر این طرحی که دیشب تصویب شد اجرایی بشه باید با دلار خدافظی کنیم چون به شدت نایاب میشه.
من پایه لبو فروشی هستم....خودم تمام وقت وایمیستم پشت استیشن لبو فروشی:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
امروز در عرض 20 دقیقه 20000فملی ،20000غدیر، 80000 فاراک و50000 وصنعت را با متوسط 11 درصد منفی با 15000قنیشا و 40000قشرین تعویض کردم ؟ اولین و شاید آخرین ریسک بزرگ احساسی من؟ نظرتون چیه ؟ ممکنه دو سر باخت بشم ، ممنون می شم اساتید باتوجه به جو بازار نظر بدهند .به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
در اصل توسط رویش پست شده است View Postامروز در عرض 20 دقیقه 20000فملی ،20000غدیر، 80000 فاراک و50000 وصنعت را با متوسط 11 درصد منفی با 15000قنیشا و 40000قشرین تعویض کردم ؟ اولین و شاید آخرین ریسک بزرگ احساسی من؟ نظرتون چیه ؟ ممکنه دو سر باخت بشم ، ممنون می شم اساتید باتوجه به جو بازار نظر بدهند .
که میگه کار درستی کردی یا اشتباه
نظر
-
دوستان نميخواستم ديگه درباره قنديها بنويسم ولي الان كه نگاه كردم متاسفانه نبايد جهاني زيز 24.5 واحد ميومد (سنت بر پوند)
الن 23.8 واحده
احتمالا رفتيم براي 21 واحد
lll➤ Zucker NYBOT Rolling Chart ✅ Chartanalysen ✔ aktuelle Performance jetzt in Realtime einfach und schnell bei ariva.de ansehen.
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Post8 آبان
دوستان يكم مراقب قنديها باشن
اميدوارم سطح قبلي كه ازشون برگشت داشتن با افزايش دلار رد بشه
ولي جهانيش نتونست 27 واحد رو رد كنه و خط روندش رو بشكونه
و داريم به سطوح ريزش قبلي نزديك ميشيم
http://www.ariva.de/zucker_nybot-kur...=126&t=quarter
نظر
نظر