گروه it : ( مرقام - رانفور - رپارس - مداران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
    خوشبختانه تاثير نرخ ارز روي مرقام محسوس نيست.

محمود جان محاسبات من اینجوریه یه ذره اذیتش میکنه ... البته میتونیم یه فرض رو بگیریم مثلا بگیم شرکت تو نیمه اول سال مالیش با همون یورو 1400 تومنی کار کرده که نکرده ....بازم چیزی حدود 25 تا 30 تومن تعدیل منفی رو با خودش داره

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• aminaran
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 254

سهام افزایش سرمایه رانفور از چه تاریخی قابل فروش هست ؟

نظر

• sea2003son
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 179

اوایل تیر ماه تا قبل مجمع تبدیل به سهم میشه

نظر

• نيما آزادي
          عضو عادی
          • Oct 2010
          • 24

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          نیما جان دانایان زیاد روش عرضه میکنه ارزش گذاری بنیادی با توجه به شرایط قبلی تایید کننده 650 تومن بود و سهم این قیمت رو دید

نکته ای که هست با شرایط فعلی مرقام وارد کننده بزرگی برای فعالیت های خودش هست و از دو زاویه داره آسیب میبینه یکی افزایش نرخ یورو و دلار دیگری تحریم ها رو شرکته در کل برای خرید باید بیشتر دقت بشه و دوباره ارزش گذاری بشه
          دانایان بعد از گزارش شش ماهه شرکت دیگه عرضه نکرد و مقداری هم خرید کرده . توی محدوده 5100 تا 5500 ریال فرهنگیان هم حمایت می کنه .

در خصوص مسائل بنیادی اش و تاثیر پذیری از یورو بنده اطلاعی ندارم و اساتید بنیادی باید نظر بدند من نگاهم صرفاً تکنیکی است .

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

محمود جان محاسبات من اینجوریه یه ذره اذیتش میکنه ... البته میتونیم یه فرض رو بگیریم مثلا بگیم شرکت تو نیمه اول سال مالیش با همون یورو 1400 تومنی کار کرده که نکرده ....بازم چیزی حدود 25 تا 30 تومن تعدیل منفی رو با خودش داره

دوست عزيز
            بنده از مشتريهاي مرقام هستم
            من از صورتهاي ماليش هيچ اطلاعي ندارم. چون تخصصي در اين زمينه ندارم
            فقط اينو ميدونم كه درصد سود مرقام ثابته. يعني هرچقدر افزايش نرخ ارز باعث افزايش بهاي تمام شده بشه ازون طرف قيمت محصولات و خدماتش افزايش پيدا ميكنه و تاثير محسوسي در سودآوري شركت نميذاره
            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
              دوست عزيز
              بنده از مشتريهاي مرقام هستم
              من از صورتهاي ماليش هيچ اطلاعي ندارم. چون تخصصي در اين زمينه ندارم
              فقط اينو ميدونم كه درصد سود مرقام ثابته. يعني هرچقدر افزايش نرخ ارز باعث افزايش بهاي تمام شده بشه ازون طرف قيمت محصولات و خدماتش افزايش پيدا ميكنه و تاثير محسوسي در سودآوري شركت نميذاره
              [B]دوست عزیزم باید ببینیم نه تنها مرقام بلکه سایر گروه ها در مقابل این اتفاق و افزایش نرخ ارز چه میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مانند دارویی ها و برخی از تک سهمای خوبش که مورد علاقه من هم بودن ... مثل مرقام که دوس داشتنی بود ...گروه روغنی ها که واقعا وارد زیان دهی میشن مثل غمارگ و. ...
              باید بشینیم و عکس العمل بازار رو ببینیم

اینکه عکس العمل بازار با کمی فکر کرن در تعطیلات آخر هفته چیه[/B]

نظر

• نيما آزادي
                عضو عادی
                • Oct 2010
                • 24

منطقی و علمی نیست در کلیه صنایع تنها افزایش نرخ ارز رو در بهای تمام شده لحاظ کنیم و فرض کنیم قیمت محصولات ثابت می ماند .یک مثال ساده همین فولاد مبارکه تا قیمت دلار رفت بالا ورق عرضه نکرد کذاشت هفته بعد ببره بالاتر .......

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط نيما آزادي پست شده است View Post
                  منطقی و علمی نیست در کلیه صنایع تنها افزایش نرخ ارز رو در بهای تمام شده لحاظ کنیم و فرض کنیم قیمت محصولات ثابت می ماند .یک مثال ساده همین فولاد مبارکه تا قیمت دلار رفت بالا ورق عرضه نکرد کذاشت هفته بعد ببره بالاتر .......
                  دوست عزیزم نیما جان...استاد عزیزم حرفات کاملا منطقی و علمیه ..... اگه دوستان در برخی از تاپیک ها فقط به مسائل مربوط به نرخ ارز پرداختن این به این معنی نیست که تنها عامل اثر گذار برسود همین یه فاکتوره
                  به این علته که این فاکتور الان اومده جلوی چشم و قطعی شده ... بازم تکرار میکنم اگه فردا رئیس جمهور نیاد بگه نه نرخ دلار همون قبلیه ...

مثلا خود من سهامدار بموتو هستم
                  اومدم افزایش نرخ فروش محصولاتشو دیدم ... میزان تولیدشو دیدم و... قرار داداشو دیدم ... معامله بلوک احتمالی شو .....گفتم این سهم برای 90 میتونه 70 تا 75 تومن سود بسازه ... و سهمو خریدم
                  ولی الان نرخ ارز داره ازیتش میکنه از همین الان قطعی شده و همه دارن میبینن...از همین الان 15 تومن پرید
                  اما افزایش نرخ فروش یا مقدار تولید خودشو تو گزارش های میان دوره ای نشون میده

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

مرقام تعدیل مثبت داد
                    پیشبینی سود 696ریالی را به 850ریال افزایش داد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

دوست عزیزم نیما جان...استاد عزیزم حرفات کاملا منطقی و علمیه ..... اگه دوستان در برخی از تاپیک ها فقط به مسائل مربوط به نرخ ارز پرداختن این به این معنی نیست که تنها عامل اثر گذار برسود همین یه فاکتوره
                      به این علته که این فاکتور الان اومده جلوی چشم و قطعی شده ... بازم تکرار میکنم اگه فردا رئیس جمهور نیاد بگه نه نرخ دلار همون قبلیه ...

مثلا خود من سهامدار بموتو هستم
                      اومدم افزایش نرخ فروش محصولاتشو دیدم ... میزان تولیدشو دیدم و... قرار داداشو دیدم ... معامله بلوک احتمالی شو .....گفتم این سهم برای 90 میتونه 70 تا 75 تومن سود بسازه ... و سهمو خریدم
                      ولی الان نرخ ارز داره ازیتش میکنه از همین الان قطعی شده و همه دارن میبینن...از همین الان 15 تومن پرید
                      اما افزایش نرخ فروش یا مقدار تولید خودشو تو گزارش های میان دوره ای نشون میده
                      دوست عزيز
                      يه سر برو بازار ببين محصولات موتوژن چه تغيير قيمتي وحشتناكي پيدا كردن
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• AIDIN90
                        ستاره‌دار (21)
                        • May 2011
                        • 1069

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        مرقام تعدیل مثبت داد
                        دوست عزيز ايا با اين تعديل فردا ميبنده يا خير؟

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
                          دوست عزيز ايا با اين تعديل فردا ميبنده يا خير؟
                          قانونا باید ببنده ولی دربازار گاها سلیقه ای برخورد میشه و باید نظر اقایون ببینیم چی هست
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            مرقام تعدیل مثبت داد
                            تبریک و نوش جون سهامداراش ....تحولات نرخ ارز رو هم باید دنبال کرد ... درصد پوشش 6 ماهه و...معاملات چند روز آینده شو حسابی باید دنبال کرد که نکته خاصی توش نباشه

نظر

• dirit
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 25

اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ايران ارقام طی نامه شماره مورخ 1390/03/18 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1390/06/31 با سرمایه 150,000 میلیون ریال مبلغ 850 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

وقتی افزایش سرمایه هم اگهیش بیاد چه شود مرقام

بیخود نیست که که حقوقی ها دارن سنگین میخرند

نظر

• civilengineer68
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 7

تحلیل تکنیکال ایران ارقام

اریخ موضوع دوشنبه 23 خرداد 1390 تحلیل از علی صابریان
                                نظرشما (0)

ایران ارقام (مرقام) و سر و شانه سقف

سلام

در تحلیل تکنیکال ایران ارقام موارد زیر دیده شده است....

در الگو سر وشانه شکل گرفته حجم معاملات سر از شانه چپ کمتر و حجم معاملات شانه راست نیز از سر و شانه چپ کمتر است.که اخطار زود هنگام مبنی بر کاهش فشار خرید نسبت به قبل تلقی می گردد.
                                هدف این سرو شانه تقریبا در محدوده ی 380 تومان می باشد.که البته افت تا این حد دور از انتظار بوده و احتمال می رود که حمایت های جدی در مسیر وجود داشته باشد.
                                البته در زمان شکست خط گردن حجم معملات زیاد شده و در یک حرکت برگشتی با حجم معاملات کمتر به خط گردن برخورد کرده و سپس ریزش اصلی الگو سر و شانه شروع می گردد.
                                شیب خط گردن نیز ملایم و رو به بالاست که دلیلی بر درست بودن الگو سر و شانه است.
                                در RSI سهم هم واگرایی های منفی دیده می شود که نشانه نزول آینده سهم است.
                                امکان دارد سهم در ناحیه خط گردن مدتی نوسان داشته باشد.
                                در موج شماری الیوت نیز سهم در موج c است.
                                در تحلیل های بعدی رفتار این سهم مورد برسی قرار می گیرد.

نتیجه: پیشنهاد فروش سهم و وارد شدن به سهام هایی نظیر:
                                چادرملو،گل گهر،فولاد مبارکه،فولاد خوزستان،ملی صنایع مس،پتروشیمی پردیس،پتروشیمی اصفهان،پتروشیمی خارک که فعلا مناسب میباشند.البته وارد شدن به این سهم ها باید در زمان مناسب و با تحلیل تکنیکال باشد.

موفق و پیروز باشید
                                علی صابریان

طبقه بندی: پیش بینی، تحلیل تکنیکال، سیگنال فروش،
                                برچسب ها: ایران ارقام، مرقام،

نظر

در حال کار...
                                X