*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    بهنام جان با سلام.می دونم شما در این روزها هم توصیه به صبر می کنید.ولی کسانی مثل من که بخشی از سرمایه شون باید تایک ماه دیگه به دلیل قرضی بودن برگشت داده بشه تکلیفشون چیه؟ واقعا دیگه هیچ سودی نموند و از شنبه اصل سرمایه بخطر می افته.شما چه پیشنهاد می کنید
    درود

در این مورد باید قبل از خرید مشورت میکردین
    اشتباه شما در تعریف زمان سرمایه گذاریه

وقتی پولی رو قرض میگیرین،باید با طرف مقابل جوری طی کنید که ریسک سرمایه گذاری به حداقل ممکن برسه ( خرید با دیدگاه 1 ساله )

حالا شما سه راه دارین که این مشکل رو حل کنین

1 - سعی کنید چند ماه زمان بگیرین

2 - از شخص دیگه ای قرض کنید تا بتونین سهام خودتون رو نگه دارین

3 - سهام ضعیف تر رو بفروشین و تسویه حساب کنید

برای مثال شما میتونین سهم ایکس رو که خودتون دارین حتی با زیان بفروشین،ولی فاذری رو که با پول قرضی خریدین حفظ کنید

البته اینم بگم که تا یه ماه دیگه شرایط بازار با امروز بسیار متفاوت خواهد بود

همیشه جوری حرکت کنید که در شرایط سخت زیر فشار روحی نباشین
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• hadi1258
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 40

استاد بهنام عزیز
      صحبتهای شما رو که میبنم خیلی خیلی روحیه و انرژی میگیرم/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
      همچنین تاریخ عضویت شما مشخص هست که همه این عوامل گویای این هستند که شما بسیار با تجربه هستید و جای شکر و تقدیر داره که از حضور شما در این سایت بهره مندیم.
      الان برای من تازه کار یه سوال مطرح هستش که منفی هایی که در حال حاضر شاهدش هستیم ( در اکثر سهم ها و شاخص کل ) در مدت زمانی که شما در این بازار فعالیت دارید مشابهش یا بدتر هم بوده یا نه ؟؟؟
      همه ما را از جریان بورس سال 82 ( فکر کنم ) می ترسانند که خیلی ها اون زمان ضررهای شدیدی دیدند.
      ممنون میشم نظر خودتون رو بگید
      سپاس بی کران

نظر

• صولت الدوله قشقایی
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 839

درود بر بهنام عزیز
        ماکه توبازار نبودیم ولی از ابراز احساسات دوستان همه چی مشخصه!
        از تلویزیون شنیدم که گفت شاخص بورس بازم سقوط کرد!!!!!!!
        گفتم سری به تاپیک بهنام خان بزنم ببینم چجور دارن دوستان عزیزمو دلداری میدن!:.thumbsupsmileyanim
        این نیز بگذرد.......
        دوستان عزیز آخر هفته رو یه تفریح و استراحت خوبی داشته باشین حتما
        گوربابای بورس!!!! همیشه که نمیتونه قرمز باشه چن روز نگاش نکنی اهمیت ندی مجبور میشه سبز بشه:D:D
        خوشا شیراز و وضع بی‌مثالش خداوندا نگه دار از زوالش
        ما که از هوای آلوده تهران نجات یافتیم و فرصت را غنیمت شمردیم که تعطیلات بین ترم رو در آب و هوای ناب شیراز سپری کنیم:.thumbsupsmileyanim
        اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را
        دعاگوی همه دوستان عزیز به خصوص بهنام خان که واقعا با صبوری به همه عزیزان کمک میکنند
        امیدوارم روزهای سرسبزی در زندگیتان داشته باشید/:.Heart.:/
        روزهای قرمز بازارم گذرا است و بهتره که غصشو نخورین/:.tonguesmiley:./

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط hadi1258 پست شده است View Post
          استاد بهنام عزیز
          صحبتهای شما رو که میبنم خیلی خیلی روحیه و انرژی میگیرم/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
          همچنین تاریخ عضویت شما مشخص هست که همه این عوامل گویای این هستند که شما بسیار با تجربه هستید و جای شکر و تقدیر داره که از حضور شما در این سایت بهره مندیم.
          الان برای من تازه کار یه سوال مطرح هستش که منفی هایی که در حال حاضر شاهدش هستیم ( در اکثر سهم ها و شاخص کل ) در مدت زمانی که شما در این بازار فعالیت دارید مشابهش یا بدتر هم بوده یا نه ؟؟؟
          همه ما را از جریان بورس سال 82 ( فکر کنم ) می ترسانند که خیلی ها اون زمان ضررهای شدیدی دیدند.
          ممنون میشم نظر خودتون رو بگید
          سپاس بی کران
          درود
          خواهش میکنم،شما لطف دارین

بله دوست عزیز،بنده بازار بدتر از این رو هم دیدم

البته در سال 82 روند بازار به طور کامل صعودی بود

در پاییز سال 84 شاخص رسید به زیر 8000 واحد و خیلی از سهم ها در کف قیمتی خودشون بودن
          اون موقع بهترین گزینه،شرکتهای تولید کننده سرب و روی بودند

در فاصله پاییز84 تا پاییز 85،کاما از 500 رسید به 7800
          فرآور از 850 رسید به 7500 + 500 تومن سود مجمع
          کروی از 350 رسید به 1270 + 85 تومن سود مجمع و ...

باز در اواخر سال 86 نزول سنگین بازار رو داشتیم
          فروردین 87 همون فرآور رسید به 98 تومن
          کاما تا زیر 200 افت کرد
          کروی رسید به 120 تومن
          البته یه بخشی از این افت با افزایش سرمایه بود

و خب با گذر زمان همون فرآور 98 تومنی دوباره رسید به 600 تومن
          و ...

این چند سهم رو مثال زدم چون روندشون بهتر در ذهنم بود
          وگرنه سهم زیاده
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• مهدی999
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 189

جناب بهنام سلام و خسته نباشی
            یادش بخیر اون زمان که فرمودید کاما را به عنوان لنگر طلائی بورس میشناختند و موارد دیگر که شما به خوبی عنوان کردید.
            البته به مواردی که فرمودید این نکته را هم باید اضافه کرد که اون موقع تحلیلگر منصف و قاطعی همچون شما را کسی نمیشناخت تا در بازار منفی باعث دلگرمی و امتنان خاطر دیگران بشه و هیچگاه از تحلیلهای خودش پا پس نکشه .پس با اطمینان خاطر صبر میکنیم تا سبدهامون به تارگت مورد نظر برسه چرا که تمامی پیشنهادات جنابعالی حداقل میان مدتیه و تا پایان این زمان مدت زیادی باقی مونده>:D</:.grlim:./
            در اصل توسط behnam پست شده است View Post
            درود
            خواهش میکنم،شما لطف دارین

بله دوست عزیز،بنده بازار بدتر از این رو هم دیدم

البته در سال 82 روند بازار به طور کامل صعودی بود

در پاییز سال 84 شاخص رسید به زیر 8000 واحد و خیلی از سهم ها در کف قیمتی خودشون بودن
            اون موقع بهترین گزینه،شرکتهای تولید کننده سرب و روی بودند

در فاصله پاییز84 تا پاییز 85،کاما از 500 رسید به 7800
            فرآور از 850 رسید به 7500 + 500 تومن سود مجمع
            کروی از 350 رسید به 1270 + 85 تومن سود مجمع و ...

باز در اواخر سال 86 نزول سنگین بازار رو داشتیم
            فروردین 87 همون فرآور رسید به 98 تومن
            کاما تا زیر 200 افت کرد
            کروی رسید به 120 تومن
            البته یه بخشی از این افت با افزایش سرمایه بود

و خب با گذر زمان همون فرآور 98 تومنی دوباره رسید به 600 تومن
            و ...

این چند سهم رو مثال زدم چون روندشون بهتر در ذهنم بود
            وگرنه سهم زیاده
            [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• Arash007
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 541

کسانی که خواستن بفروشن دیگه تا الان فروختن به عقیده بنده باید سهامداری کرد تا رستگار شد.

نظر

• behhzadd
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 36

آقا بهنام

من سهم های ضعیف مثل ساراب و فزرین رو تبدیل به وساپا و خرامیا کردم.متاسفانه چون وساخت بسته بود نتونسم ردش کنم و 16 درصد منفی خورد.الان فکر کنم شیفت از وساخت به خکاوه بهترین کار باشه چون خکاوه هم 19 درصد منفی داشته.اگه نظرتون به سهم بهتری هست بفرمایید

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط behhzadd پست شده است View Post
                  آقا بهنام

من سهم های ضعیف مثل ساراب و فزرین رو تبدیل به وساپا و خرامیا کردم.متاسفانه چون وساخت بسته بود نتونسم ردش کنم و 16 درصد منفی خورد.الان فکر کنم شیفت از وساخت به خکاوه بهترین کار باشه چون خکاوه هم 19 درصد منفی داشته.اگه نظرتون به سهم بهتری هست بفرمایید
                  البته ساراب و فزرین ضعیف نیستن،ولی تاپ هم نیستن
                  خریدهای خوبی انجام دادین

شیفت از وساخت به خکاوه هم حرکت بسیار خوبیه
                  آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/01/22, 15:02.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• mo30
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 41

اقا بهنام سلام
                    من قبلا سبدم رو به شما معرفی کردم (خگستر ونفت قشیر وسینا ساراب وسینا ) شما گفتید به غیر از خگستر بقیه رو عوض کنم خپحالا بماند که با اوضاع بازار همه سهام ها قرمز شدن
                    سوال من درباره بازه زمانی هست
                    می خواستم نظرتون رو درباره اوضاع بازار بورس با توجه به نزدیک شدن به دم عید و بعد از عید بدونم . در واقع این فاصله سه ماه بهمن تا اخر فروردین
                    نظرتون چیه اوصولا ایا بازار هرساله یه جور خاص بوده و یا نمی توان صرف به نزدیک شدن به عید گفت که بازار خوب و یا خراب هست ؟
                    یعنی با توجه به نزدیک شدن ایا سهامداری را پیشنهاد میکنید با دید این سه ماه و یا نقد بودن رو تزجیح میدهید و یا بازار دیگر ....؟
                    نظرتون درباره سبدم من چیه ایا همان نظر قبلی مبنی بر داشتن فاذر خگستر ؟؟
                    با تشکر و از شما

نظر

• reza2011
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 64

بعد از یکی دو روز مثبت، دوباره ریزش، بنابرین مثبت= فرصت فروش

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط mo30 پست شده است View Post
                        اقا بهنام سلام
                        من قبلا سبدم رو به شما معرفی کردم (خگستر ونفت قشیر وسینا ساراب وسینا ) شما گفتید به غیر از خگستر بقیه رو عوض کنم خپحالا بماند که با اوضاع بازار همه سهام ها قرمز شدن
                        سوال من درباره بازه زمانی هست
                        می خواستم نظرتون رو درباره اوضاع بازار بورس با توجه به نزدیک شدن به دم عید و بعد از عید بدونم . در واقع این فاصله سه ماه بهمن تا اخر فروردین
                        نظرتون چیه اوصولا ایا بازار هرساله یه جور خاص بوده و یا نمی توان صرف به نزدیک شدن به عید گفت که بازار خوب و یا خراب هست ؟
                        یعنی با توجه به نزدیک شدن ایا سهامداری را پیشنهاد میکنید با دید این سه ماه و یا نقد بودن رو تزجیح میدهید و یا بازار دیگر ....؟
                        نظرتون درباره سبدم من چیه ایا همان نظر قبلی مبنی بر داشتن فاذر خگستر ؟؟
                        با تشکر و از شما
                        درود

سبد شما نیاز به یک اصلاح اساسی داره
                        یعنی باید 4 یا نهایت 5 سهم تاپ رو جایگزین کنید ( البته به انتخاب خودتون )
                        تنها سهم تاپی که دارین فاذر هست و باید باهاش سهامداری کنید

در مورد خروج از بازار هم به طور کامل مخالفم
                        در حال حاضر باید یک سبد خوب تشکیل بدین و با دیدگاه حداقل میان مدتی سهامداری کنید ( 6 - 3 ماهه )
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• tvihn
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 312

مهم لطفا به اشتراک بگذارید دوست و همکار محترم من درود بر شما همان طور که میدانید طی روزهای گذشته عرضه های دستوری سنگین در بازار به اجرا گذاشته شده و بازار به این عرضه ها تن داده است. عوامل مختلفی برای کاهش روزهای اخیر شاخص مطرح شده که از حوصله بحث خارج است، اما مهم تنها یک مسئله است: روزهای سبز بازار برای آقایان بوده است، چرا قرمزی هایش را ما تحمل کنیم و این رنج را بر خویش بیشتر کنیم؟ صفوف فروش با حضور پر رنگ معامله گران آنلاین طویل و طویل تر میشوند، و آن هم در حالی که اولین نفر همان صف نیز میداند که در عملی اشتباه شریک است لذا از تو، دوست و همکار عزیز، خواستارم که در روز شنبه مورخ 5 بهمن ماه 1392 دست به فروش هیچ کدام از سهم های سبد خود نزده و با این کار اعتراض خود را به شرایط تحمیلی حاکم نشان دهید. بارها نفر صف خرید و فروش بوده ایم، این بار نفر اول صف ایستادگی باشیم. اگر منفی های پیآپی بازار شما را نیز آزرده است، میتوانید با به اشتراک گذاشتن این پیام و اطلاع رسانی پیوسته در این راه با ما شریک باشید. سپاس از شما شاد، سربلند و سلامت باشید — با ‏‎Kazem Naderali‎‏ و ‏‎‎100 others‎‎‏.

نظر

• mo30
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 41

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            درود

سبد شما نیاز به یک اصلاح اساسی داره
                            یعنی باید 4 یا نهایت 5 سهم تاپ رو جایگزین کنید ( البته به انتخاب خودتون )
                            تنها سهم تاپی که دارین فاذر هست و باید باهاش سهامداری کنید

در مورد خروج از بازار هم به طور کامل مخالفم
                            در حال حاضر باید یک سبد خوب تشکیل بدین و با دیدگاه حداقل میان مدتی سهامداری کنید ( 6 - 3 ماهه )
                            من هنوز سبدم همین 5 سهم هست می خواستم عوض کنم که شاهد هستید که بازار قرمز شد
                            میشه یه سبد به من با دید سه ماهه ( اخر فروردین) معرفی کنید
                            با تشکر

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

در اصل توسط mo30 پست شده است View Post
                              من هنوز سبدم همین 5 سهم هست می خواستم عوض کنم که شاهد هستید که بازار قرمز شد
                              میشه یه سبد به من با دید سه ماهه ( اخر فروردین) معرفی کنید
                              با تشکر
                              چند وقتی هست که به کسی سهم معرفی نمیکنم

ولی بازم میگم که در این بازار باید حداقل دیدتون میان مدتی باشه و روی سهام تاپ سرمایه گذاری کنید
                              انتخاب با خودتون
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• mo30
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 41

تشکر از شما
                                فاذر رو که همه می دونند گل سر سبد سهام شما هست اما اگر سهم معرفی نمی کنید حداقل گروه معرفی کنید مثلا بگید گروه تاپ تا 3 ماه اینده کدام اند نفتی ، قندی ، تجهیزاتی ، بانکی ، خودرویی و یا ..... ؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X