*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    تحلیلگری که با تعصب تحلیل کنه و فقط یک جهته باشه کارش به شکست میرسه
    تو همونی هستی که میخواستی وپترو رو با چندر غاز سود بفروشی و هر روز کاسه چه کنم چه کنم دستت بود
    روی دی 155 تومنی نگران بودی و هر روز میپرسیدی چکار کنم ؟

حالا که بازار منفیه و نقد کردی واسه من دوربرداشتی ؟
    اگه وجود داری بگو بازار تا کجا میاد پایین
    تارگت بده

آذراب تا 5 ماه دیگه تارگتش چقدره ؟

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• Arash007
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 541

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      تو همونی هستی که میخواستی وپترو رو با چندر غاز سود بفروشی و هر روز کاسه چه کنم چه کنم دستت بود

تارگت بده

آقا بهنام بیخیال اعصابتو خراب نکن بقول شما معما چون حل شود آسان شود.ما که میدونیم بازار برمیگرده.

نظر

• mosenof
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 39

درود بهنام خان، تبریک برای ارتقا به کاربر ویژه بورسی، هرچند میدونم که برای شما اهمیتی نداره.
        فرآور 6101 خرید شد.
        موفق باشید.

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

آقای بهنام خان من ادعای تحلیلگریم نمیشه خیلی ولی روانشناسی بازارو ترسی که تو دل مردم افتاده این بازاری رو که تا شاخص 90000 رشد کرده به سوی شاخص 71000 هم میرسونه.
          تارگت فاذر هم تا 5 ماه دیگه زیر 200 تومن است. سهمی که 10 برابر رشد داشته چطور انتظار داریم بازم تو کوتاه مدت یا میان مدت رشد خوبی بکنه؟!
          سهام خودرویی هم رشدشون روکردن و همین خکاوه که من هنوز دارمش و متاسفانه موفق به فروشش نشدم زیانشون بیشتر از قیمت سهم شده. کاش واقعیت های بنیادی سهم ها رو هم در نظر میگرفتیم. همین آذراب هرچی سود ساخته از سال قبل بوده امسال کار جدیدی نگرفته و مطمئنا تحریم ها و نبود پروزه های نفتی و گازی کمر این شرکتها رو هم میشکنه. خیلی از کارها تو صنایع مختلف خوابیده . بازاری که پتروشیمی ممسنی 100 درصد توش رشد میکنه نباید ازش بیشتر از این انتظار داشت.
          غرور بیجا باعث شکست یک سهامدار میشه. من خودم میتونیستم آذراب رو 370 بفروشم ولی طمع و تعصب روی سهم باعث شد با ضرر خارج بشم. امیدوارم دوستان خواننده ناراحت نشن و واقعیت رو بپذیرن. به نظرم هر مثبت بازار روی هر سهمی فقط فرصت خروج هست تا عید . بعد از عید ممکنه بازار بهتر بشه اونم به خاطر جذاب شدن قیمتها
          روز خوش

تارگت بده

تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            آقای بهنام خان من ادعای تحلیلگریم نمیشه خیلی ولی روانشناسی بازارو ترسی که تو دل مردم افتاده این بازاری رو که تا شاخص 90000 رشد کرده به سوی شاخص 71000 هم میرسونه.
            تارگت فاذر هم تا 5 ماه دیگه زیر 200 تومن است. سهمی که 10 برابر رشد داشته چطور انتظار داریم بازم تو کوتاه مدت یا میان مدت رشد خوبی بکنه؟!
            سهام خودرویی هم رشدشون روکردن و همین خکاوه که من هنوز دارمش و متاسفانه موفق به فروشش نشدم زیانشون بیشتر از قیمت سهم شده. کاش واقعیت های بنیادی سهم ها رو هم در نظر میگرفتیم. همین آذراب هرچی سود ساخته از سال قبل بوده امسال کار جدیدی نگرفته و مطمئنا تحریم ها و نبود پروزه های نفتی و گازی کمر این شرکتها رو هم میشکنه. خیلی از کارها تو صنایع مختلف خوابیده . بازاری که پتروشیمی ممسنی 100 درصد توش رشد میکنه نباید ازش بیشتر از این انتظار داشت.
            غرور بیجا باعث شکست یک سهامدار میشه. من خودم میتونیستم آذراب رو 370 بفروشم ولی طمع و تعصب روی سهم باعث شد با ضرر خارج بشم. امیدوارم دوستان خواننده ناراحت نشن و واقعیت رو بپذیرن. به نظرم هر مثبت بازار روی هر سهمی فقط فرصت خروج هست تا عید . بعد از عید ممکنه بازار بهتر بشه اونم به خاطر جذاب شدن قیمتها
            روز خوش
            من نیازی ندارم که یکی مثل تو بخواد بگه چه کار کنم یا نه
            تو میگی آذراب تا 5 ماه دیگه زیر 200 تومنه

من میگم تا 5 ماه دیگه تارگتش 600 تومن

این بازار هم تا ابد منفی نمیمونه و برمیگرده

این پست میمونه تا 5 ماه دیگه که بالا بیاد و معلوم بشه یه من ماست چقدر کره داره

در ضمن چهار روز دیگه که بازار مثبت شد باز اینجا پیدات نشه

قرار من با تو 5 ماه دیگه
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• هوای آفتابی
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 184

آقا بهنام گل / امروز بالاخره بعد از مدتها با خلوص نیت کامل البرز خریدم

میشه در مورد شاوان هم نظرتون رو بدید بنظر آینده دار می رسه !؟

راستی بنظر من امروز پایان درد و رنج این چند وقته ، بازار برمیگرده !!!
              [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Post
                آقا بهنام گل / امروز بالاخره بعد از مدتها با خلوص نیت کامل البرز خریدم

میشه در مورد شاوان هم نظرتون رو بدید بنظر آینده دار می رسه !؟

راستی بنظر من امروز پایان درد و رنج این چند وقته ، بازار برمیگرده !!!
                بازار که روندش در میان مدت و بلند مدت صعودیه و جای هیچ گونه نگرانی نداره

البرز هم بعد از دانا گزینه مناسبیه ( البته با دیدگاه حداقل میان مدتی )

باز هم میگم که روی سهام پالایشگاهی سرمایه گذاری نکنید
                اگرم سهم پالایشگاهی دارین شیفت کنید روی سهام تجهیزاتی یا خودرویی
                (کوروش بزرگ)

نظر

• Thorffins
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 24

سلام و عرض ارادت خدمت بهنام عزیز
                  بهنام جان من عاشق روزهای منفی بورسم !
                  احوالات کوتاه مدتی ها ........... خنده داره

نظر

• امیر حمزه
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 48

با سلام و درود خدمت اقا بهنام دوست داشتنی
                    ممنون از محبت و بزرگواری شما عزیز .ما که با راهنمایی شما چند بار سود عالی نصیب ما شده .دوستان باید کسی نصیبشون بشه که هر روزشون بادیروزشون فرق کنه تا قدر شما رو بهتر بدونن.امروز میگن اوه اوه این سهم میترکونه و 3 روز بعد میگن ما خروج کردیم و نظری روش نداریم .شما بهتر میدونین که بنده چه چیزی رو خدمت شما عرض کردم .شما و همه دوستان موفق باشین

نظر

• Thorffins
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 24

فاذر زیر 200 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا 2000
                      چه تعصبی برادر من !!!!!! مگه شاخص باعث میشه تسعیر ارز و بقیه پتانسیل های سهم دود بشه بره ...... ؟؟؟؟؟؟

نظر

• mazraeemam
                        عضو جدید
                        • Jan 2014
                        • 11

درود

سهم جالبی نیست

روی سهام تاپ سرمایه گذاری کنید
                        استاد ببخشيد من تازه كارم ممنون ميشم بيشتر توضيح فرماييد. نگه ما از خريد سهم دنبال سود نيستيم . دليلتون براي جالب نبودن چيه؟

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط mazraeemam پست شده است View Post
                          استاد ببخشيد من تازه كارم ممنون ميشم بيشتر توضيح فرماييد. نگه ما از خريد سهم دنبال سود نيستيم . دليلتون براي جالب نبودن چيه؟
                          توی این بازار باید روی صنایعی سرمایه گذاری کرد که دارای رتبه بالا و چشم انداز روشن هستند
                          در مورد صنایع پیشرو و سهام تاپ هم نوشتم

دیگه تصمیم با خودتون
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• engmohsen
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 59

با سلام
                            جناب بهنام ارتقای شما به عنوان کاربر ویژه ی بورسی رو تبریک میگم.
                            بنده معمولا خیلی دوست ندارم مطلب بنویسم ولی از آنجایی که در رصد مطالب شما همیشه وقار ، ادب و اعتماد به نفس رو می بینم خواستم یه خدا قوتی بگم.
                            در ضمن در کامنت مربوط به دوست خوبمون "اراک" دیدم یه کم شما رو آزرده خاطر کرده ، باید بگم که اگه بخوام منصفانه قضاوت کنم وقتی مطالب ایشون رو دنبال می کردم نوعی نگرانی ، هیجان و عدم اعتماد به نفس مشاهده کردم که انشاا.. ایشون در این زمینه خودشون رو بیشتر تقویت کنن.(البته اگه حرف بنده رو قبول داشته باشند) و شما هم همچون همیشه سرافراز و پیروز باشید.

نظر

• Thorffins
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 24

بهنام جان درباره روند سودآوری خزر و تکنو تحلیلتون رو میفرمایید؟
                              بنظرتون رشد شارپ اخیر خزر متناسب با شرایط بنیادیش بوده یا نه ؟!

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط barca.omid پست شده است View Post
                                بهنام جان درباره روند سودآوری خزر و تکنو تحلیلتون رو میفرمایید؟
                                بنظرتون رشد شارپ اخیر خزر متناسب با شرایط بنیادیش بوده یا نه ؟!
                                به جای خزر یک سهم تاپ و کمتر رشد کرده خودرویی بخرید

اما تکنو با دیدگاه بلند مدتی عالیه
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X