کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقا بهنام عزیز
روزتان بخیر
سپاس فراوان از راهنمایی های گرانقیمتتان
یکی از دوستان من خودرویی داشت که حدود 100 میلیون تومان فروخت و در حال حاضر قصد دارد پول ان را وارد بازار سهام کند با توجه به اینکه هیچ گونه اطلاعاتی از بورس ندارد لطف کنید در مورد خرید یک سبد راهنمایی فرمایید
با تشکر فراوان
سلام آقا بهنام عزیز
روزتان بخیر
سپاس فراوان از راهنمایی های گرانقیمتتان
یکی از دوستان من خودرویی داشت که حدود 100 میلیون تومان فروخت و در حال حاضر قصد دارد پول ان را وارد بازار سهام کند با توجه به اینکه هیچ گونه اطلاعاتی از بورس ندارد لطف کنید در مورد خرید یک سبد راهنمایی فرمایید
با تشکر فراوان
درود بر شما
یک سبد با سه سهم به شما معرفی میکنم
1 - فاذر 50 تومن ( حداقل میان مدت : 6 - 3 ماهه )
2 - ولغدر 20 تومن ( حداقل میان مدت : 6 - 3 ماهه )
3 - وبصادر 30 تومن ( بلند مدت : 12 - 6 ماهه )
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
و سوالی دیگر اقا بهنام عزیز
به نظرتان فاذر با دید خردادماه سال 93 به چه قیمتی خواهد رسید؟
بنده حدود دوسال قبل این سهم را داشتم ولی ضرر سنگینی به من زد
ممنون
و سوالی دیگر اقا بهنام عزیز
به نظرتان فاذر با دید خردادماه سال 93 به چه قیمتی خواهد رسید؟
بنده حدود دوسال قبل این سهم را داشتم ولی ضرر سنگینی به من زد
ممنون
درود
در مورد فلوله نظری ندارم و هیچ پیشنهادی هم برای خریدش ندارم
اما فاذر تارگت میان مدتش 600 تومن هست که میشه 6 - 3 ماهه ( یعنی نهایت تا پایان بهار 93 )
بلند مدتش هم 1080 تومن
فاذر امروز با فاذر 2 سال پیش قابل مقایسه نیست
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
بهنام جان یادمه یه موقعی پستهای روانشناسی بازارت در این تاپیک زیادتر بود و خوب خودنمایی میکرد.. میخواستم بگم این تیپ پستهات مشتریهای زیادی داره /:.rolleyessmileyani .. استفاده میبریم از این تیپ پستهای مفیدت. @};-
چند خطی در مورد از این شاخه به اون شاخه پریدن در بورس ...
دوستان عزیز
بازار بورس یک بازار متنوع و بسیار بزرگ هست
من و شمای حقیقی،سرمایه محدودی داریم
حالا یکی بیشتر،یکی کمتر
این محدودیت باعث میشه که گاهی وقتها افسوس بخوریم و از اینکه چرا نتونستیم فلان سهم رو بخریم،ناراحت بشیم
اما ...
اگر نتونیم بر این احساس ناخوشایند غلبه کنیم و تحت تاثیر جو بازار قرار بگیریم،شکست ما در بازار بورس حتمیست
ببینید دوستان،این همون روانشناسی بازار هست
یک مثال واقعی و روشن میزنم
من شبندر ندارم
این چند وقت هم خوب رشد کرده،نوش جون سهامدارانش
در مقابل من صدرا دارم با فاذر و البته یه تعدادی هم وپترو و وبصادر که وزنی توی سبد ندارن
پس می بینید که دو سهم من بسته هست
اون دو سهمی هم که باز هستن،رشدی نداشتن
خب حالا عقل و منطق میگه که با سهمت بمون و به تحلیلت پایبند باش ( البته تحلیل باید پایه اش درست باشه)
ولی احساس میگه که زودباش،بدو،از بقیه عقب موندی
زود هر چی داری بفروش و شبندر بخر
همه دارن شبندر میخرن،فقط تو نخریدی ( همون از این شاخه به اون شاخه پریدن)
دنبال کردن احساس در بورس،به شکست ختم میشه
روانشناسی بازار میگه که اسیر احساسات و هیجانهای بازار نشو و درست تصمیم بگیر
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
سلام بهنام عزیز
با عرض تسلیت اربعین حسینی
سوالی دارم راجع به دو گروه متفاوت بازار سرمایه.
آیا نسبت به خرید کچاد در قیمت کمتر از 1050 تومان با دید رشد سی درصدی در بازه سه ماهه موافقید؟
راجع به ورنا و خرید آن در قیمت 175 تا 180 چه نظری دارید؟
با سپاس
بهنام جان یادمه یه موقعی پستهای روانشناسی بازارت در این تاپیک زیادتر بود و خوب خودنمایی میکرد.. میخواستم بگم این تیپ پستهات مشتریهای زیادی داره /:.rolleyessmileyani .. استفاده میبریم از این تیپ پستهای مفیدت. @};-
موفق باشی..
سپاسگزارم
لطف داری
اگه فرصتی دست بده و شرایطش باشه،مطمئن باش باز هم به این موارد خواهم پرداخت
شاد باشی
(کوروش بزرگ)
نظر