دانسته های دکتر بورسی!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

[QUOTE=Dr.boursi;242568]برای شروع من همیشه در کنار بورس نماد گاو و خرس رو می دیدم! از بچگی برام سوال بود که این یعنی چی؟ (از بچگی اسم این نماد ها رو اونایی که توی بورس بودن به کار می بردن!) تا همین چند وقت اخیر که جایی این مطلب رو دیدم. نوشته بود این مفاهیم مفاهیم غربی هستن و برای بورس ایران چندان کاربردی نداره. به طور خلاصه گام با سری پایین به بالا شاخ میزنه و نمایانگر بازار صعودیه و چون خرس از بالا به پایین حمله میکنه نمایانگر بازار نزولیه!! جالب بود برای خودم!

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

کانال ها:

از اتصال نقاط قیمتی در سقف و نقاط قیمتی در کف(رسم حمایت و مقاومت در یک روند) به صورت موازی کانال ها شکل می گیرد.
      کانال ها انواع مختلفی دارند و می توانند سعودی، نزولی و یا افقی باشند.

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

در ادامه به بررسی p/e می پردازم.
        p از واژه قیمت و e از واژه در امد برگرفته شده است. در واقع منظور از قیمت قیمت پایانی و درامد هم به پیش بینی درامد سال جاری اشاره دارد. به اصطلاح ساده تر ما چقدر حاضریم پول دهیم تا چقدر پول در ایند هکسب کنیم؟ به عنوان مقال سهمی که 1000 تومن سود دارد را ما چند خریداریم؟ در ایران سود بانکی رقمی بین 20 تا 25% می باشد. دادن p برای e در حدود 4 تا 5 همتراز با سود بانکی است(البته به شرطی که تمام سود را بین سهام داران تقسیم نمایند). میزان سود نقدی که از سود هر سهم(یا همان eps) بین سهامداران تقسیم می شود، را DPS گویند.

نظر

• سوفیا
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 122

باعرض سلام من تحلیل بنیادی کار میکنم ولی برام خسته کننده شده ومیخوام بدون اینکه به کلاس برم تکنیکال کارکنم بهترین کتاب یا سایت یا نرم افزار در این مورد چیه

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

با سلام
            منابعی که برای من مفید بودن و در این تاپیک استفاده می کنم به شرح زیر است:
            اطلاعات بنیادی بورس: سایت سازمان بورس و کتاب هایی که اونجا هستش
            تکنیکال: کتاب مورفی، و سایت های گوناگون خارجی و داخلی(کافی توی گوگل سرچ کنید( technical analysis) براتون دنیایی از اطلاعات رو میاره. بهترین نرم افزار ها به ترتیب به نظر من meta trader و بعدش ami broker هستن.
            بنیادی: از اطلاعات خانمم!!! در ضمن ((سوفیا)) اگه اطلاعات بنیادی دارید ازتون تقاضا دارم این اطلاعاتو در اخیار دوستان قرار دهید.

نظر

• سوفیا
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 122

باعرض سلام وتشکر بسیار فراوان من مدت محدودی که کار میکنم ضمن این که بیشتر ازتحلیل بنیادی از حسم استفاده میکنم که فکر میکنم تو این بازار بیشتر از هرچیز جواب میده

نظر

• سوفیا
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 122

باسلام وتشکر فراوان مشتاقانه مطالب تحلیل تکنیکال رو دنبال میکنم درصورتی که فرصت دارید مطالب بیشتری در اختیارمون بگذارید

نظر

• omid_7sin
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 131

دکتر جون من که به شخصه یه اردات خاصی بهت دارم چرا شو نمیدونم اما فکر میکنم بخاطر شباهت زندگیامون و شکست هایی که داشتیم توش .... بالاخره داره میگذره البته خیلی خیلی سخت....تو وبلاگ حمید جان هم که هستی.در هر حال ما هم مثل شما مجردی داریم گذران زندگی میکنم و با خاطرات.
                  مشتاق دیدار دکتر جان....
                  >:D<

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

خوب توی این مدت که از بورس دور هستیم و قصد خروج از بازار رو داریم بهتره به مسائل اموزشی بپردازیم و سطح آگاهی خودمو افزایش بدم.
                    توی این مدت فک می کنم به بخشی که جفا شده تحلیل بنیادی بوده. که در ادامه استارتشو خواهیم زد.

تحلیل بنیادی همون طور که از اسمش مشخصه بنیاد و وضعیت مالی شرکت رو بررسی می کنه که فلان شرکت چه ارزشی داره. قبل از ورود به این بخش سعی می کنم موارد پایه اون رو ابتلا با هم بررسی کنیم.

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

سود و زیانی که متو جه سهامدار است؟

سودی که سهامدار از داشتن سهام به دست می اورد عبارتنند از:

1- افزایش قیمت سهام(اصطلاحا سود سرمایه گویند). سود سومایه به دو علت عموما حاصل میشه اول اینکه شرکت سود خودشو افزایش بده و دوم اینکه شرکت بگه سود سال اینده ما بیشتر خواهد شد(به واسطه طرح هایی که ایجاد خواهد کرد).

2- دریافت سود سهام و سایر مزایا.

مهمترین ریسک داشتن سهم خطر ورشکستگی هستش و از اون مهمتر کاهش قیمت سهام و یا کاهش سود سرمایه است.

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

سازمان های تجاری

سه نوع مختلف سازمان تجاری وجود دارند که عبارتند از:

1- مالکیت انفرادی: مالک یک فرد است و تمام مسئولیت ها به عهده اوست. بستانکار متعهد است که علاوه بر اموال شرکت بیاد اموال فرد رو هم برای پرداخت بدهی به جای طلبش بر داره

2- مالکیت تضامنی: مسئولیت این شرکت ها محدوده. در صورتی که شرکت ورشکسته بشه بستانکاران و یا همون طلبکارا در مطالبه خود علاوه بر اموال شرکت نسبت به اموال شخصی شرکا نیز می توانند ادعا داشته باشند. سود میان شرکا به نسبت توافقی تقسیم میشه.

3- شرکت های سهامی: این شرکت ها شخصیت حقوقی دارند. سهام ان ها به تعدادی سهام مساوی تقسیم شده و شخصیت ان ها متمایز از شخصیت مالکیت سهام است. اگر شرکتی ورشکسته بشه بستانکاران تنها به اموال شرکت میتونن ادعا داشته باشند و به امو ال خصوصی مدیرانش نمی تونه ادعا داشته باشه. سود به تعداد سهام تقسیم شده و هر سهامدار متناسب با تعداد سهام سود دریافت میکنه.
                        آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/01/29, 09:23.

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

چگونه می توان ریسک سرمایه گذاری شرکت ها را کاهش داد؟

شرکت های سهامی می توانند با سرمایه گذاری یا ادغام در شرکت هایی که در صنایع غیر همگون فعالیت می کنند ریسک سرمایه گذاری را کاهش دهند. زیرا اگر در شرایط ناگوار اقتصادی@ یک صنعت نتایج نامطلوبی داشته باشد و صنعت دیگر بازده مطلوب داشته باشدمی تواند عملکرد مامطلوب شرکت اول را جبران نماید.

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

دارایی مالی

دارایی عبارت است از انچه که در اختیار کسی است و ارزش مبادله دارد. می توان دارایی را به دو گروه تقسیم بندی کرد.

1- دارایی های مشهود: داراریی است که ارزش ان در خود داررایی است و به خصوصیات مادی آن وابستگی دارد(مانند کالا و ماشین الات)

2-- دارایی نامشهود. داراریی است که در اینده می تواند منفعتی را در پی داشته باشد مانند سهام، اوراق قرضه و بدهی
                            آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/01/29, 09:24.

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

تفاوت اوراق مشاركت و اوراق قرضه چيست؟

اوراق قرضه اسنادي است كه طبق آن صادركننده اوراق به خريدار بدهكار مي شود. اين اسناد داراي سررسيد بوده و مبلغ آن در زمان سررسيد بوسيله صادركننده پرداخت مي شود. اين اوراق داراي برگۀ بهره بوده و بهره آن در فواصل زماني معين بوسيله بانكي كه نمايندگي صدور اوراق را دارد، پرداخت مي شود. اين اوراق را مي توان به صورت بي نام يا با نام و بدون وثيقه يا با وثيقه منتشر كرد.

مهمترين عيب اوراق قرضه، هم براي صادر كننده و هم براي خريدار، خطر ورشكستگي بنگاه ، به دليل ناتواني در بازپرداخت اصل و بهره قرض است. در برخي كشورهاي اسلامي ، مخصوصاً ايران كه در آن قانون بانكداري بدون ربا اعمال مي شود، مشكل ديگري نيز براي اوراق قرضه وجود دارد كه كل ماهيت و عملكرد اوراق قرضه را زير سؤال برده و آن را به طور كلي نفي مي كند.

اوراق مشاركت همان اوراق قرضه است كه بر اساس قانون بانكداري اسلامي منتشر مي شود. ماهيت حقوقي اوراق مشاركت بر پايۀ عقد مشاركت مدني قابل تحليل است. در نظام مشاركت كه انواعي دارد، صاحب پس انداز به جاي دادن قرض و گرفتن بهره، كل يا بخشي از سرماية مورد نياز مؤسسة اقتصادي را تأمين ميكند و بر اساس توافق با كارفرما، در سود و زيان آن شريك ميشود و در پايان هر دورة مالي، پس از كسر هزينه ها، سود به دست آمده بر حسب نسبت هايي كه در قرارداد توافق شده، بين صاحب سرمايه و عامل اقتصادي(كارفرما) تقسيم ميشود.

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

صکوک چیست؟

اصطلاح صکوک در اصل برگرفته از واژه عربی صک به معنای چک ، نوشته بدهکار ، سفته و یا قبض بدهی است اما در یک معنای کلی گواهی سرمایه گذاری اسلامی بهترین معنا برای آن است .صکوک جمع صک است. در لغت نامه دهخدا در شرح کلمه صک آنرا نبشتن چک دانسته است. صک در حقیقت معرَّب کلمه چک است. کلمه چک در حقیقت فارسی بوده و به همین صورت به زبان انگلیسی رفته است.

از آنجایی که استفاده از اوراق قرضه رایج- به دلیل ببهرهای که به سرمایه گذاران در این اوراق داده میشود-برای مسلمانان مجاز نیست در حال حاضر صکوک به جای پرداخت بهره ،سهمی از درآمدهای حاصل از سرمایه گذاری در یک داد و ستد ریسک آمیز را ارائه میدهد که بر مبنای شریعت اسلام استفاده از آن بلا مانع میباشد.
                                آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/01/29, 09:20.

نظر

در حال کار...
                                X