ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهان
    ستاره دار (1)
    • Aug 2022
    • 1765

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
    حاج اقا شاهان
    یه مشت سهام معرفی کردی که به قول حاج گالیله نونش داده
    تو تلگرام یه مشت بچه الکی نشستن سهم بی خودی معرفی میکنن شما و منو بدبخت کنن اهرم موج شتاب بورس فرابورس و... زدن بردن بالا که دو زار نمی ارزه الکی اند
    سهامی بخر 90 درصد منفی است
    مثال خصدرا-خاور-خگستر-اببین-اوان-ثباغ-ثاخت-ثمسکن-ثجوان- و1000 تا دیگه بلد نیستی بده همین حاج سراج خودمون بکشه ببینی کجایی
    خوب باشید سرهم کلاه نذارید نگذارید فحش و اه ونفرین پستتان باشه
    مشکل شما و افرادی چون شما ک ضررهای سنگین میدن و هر روز دارن ناله میکنن ک شاخص رشد کرده و کلی ضررم میدونی چیه ؟ من جوابت رو میدم
    ب قول خودت همین تلگرام و .....
    حال دلیل اصلی میدونی چیه ؟
    من بهت میگم . اینکه خود شخص علم کافی نداره ک میره پشت سر کانال یا حرف باقی معامله میکنه و این افراد قطعا اخرش ضرر میکنن

خداروشکر من با تحلیل خودم جلو میرم و تحلیل شخصی میکنم . حال اینکه من از ی سری سهم تحلیل کردم دلیل بر این نیست ک با چاقو بیفتم دنبال شما و باقی ک بگم بیاید بخرید و هر کسی برای خودش مختار هست .
    اصل اول حفظ پول و سرمایه در بورس خرید سهم بنیادی و آینده دار هست . واگرنه اینکه بگیم چون فلان سهم 90 درصد ریخته و حتما ارزنده هست و باید خرید رو باید دلایلش رو جستجو کرد

ب هر حال من ن سر کسی کلاه گذاشتم ن چنین قصدی دارم . چون اکثرا در این تالار اگر سرمایشون ب نفری 1 میلیارد برسه ک بیشتر شبیه جک هست ک بگیم من قصد تبلیغ دارم ک سهم خودم رو باد کنم .
    پول ماها ن قراره سهمی رو بالا ببره ن پایین

هر کسی اتفاقا پشت دست من حرکت کرد ، سود خیلی خوبی هم برد و فقط تنها سهم بد پرتفوم شمواد بود ک اونم دلایل خودش رو داره

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 2057

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
      مشکل شما و افرادی چون شما ک ضررهای سنگین میدن و هر روز دارن ناله میکنن ک شاخص رشد کرده و کلی ضررم میدونی چیه ؟ من جوابت رو میدم
      ب قول خودت همین تلگرام و .....
      حال دلیل اصلی میدونی چیه ؟
      من بهت میگم . اینکه خود شخص علم کافی نداره ک میره پشت سر کانال یا حرف باقی معامله میکنه و این افراد قطعا اخرش ضرر میکنن

خداروشکر من با تحلیل خودم جلو میرم و تحلیل شخصی میکنم . حال اینکه من از ی سری سهم تحلیل کردم دلیل بر این نیست ک با چاقو بیفتم دنبال شما و باقی ک بگم بیاید بخرید و هر کسی برای خودش مختار هست .
      اصل اول حفظ پول و سرمایه در بورس خرید سهم بنیادی و آینده دار هست . واگرنه اینکه بگیم چون فلان سهم 90 درصد ریخته و حتما ارزنده هست و باید خرید رو باید دلایلش رو جستجو کرد

ب هر حال من ن سر کسی کلاه گذاشتم ن چنین قصدی دارم . چون اکثرا در این تالار اگر سرمایشون ب نفری 1 میلیارد برسه ک بیشتر شبیه جک هست ک بگیم من قصد تبلیغ دارم ک سهم خودم رو باد کنم .
      پول ماها ن قراره سهمی رو بالا ببره ن پایین

هر کسی اتفاقا پشت دست من حرکت کرد ، سود خیلی خوبی هم برد و فقط تنها سهم بد پرتفوم شمواد بود ک اونم دلایل خودش رو داره
      دستت درد نکنه من کی گفتم شما کلاه بردارید. من منظورم سبدگردونا است که دم دقیقه تبلیغ میکنن این بخرید بعد نگاه میکنی سهم نونش داده 60 درصد سود داده حالا تو سقف میخواهند برای 7 درصد دیگه بندازن به ما

ما که سواد درست حسابی نداریم اموزشم دیدیم خدا تومن پول ازمون کندن هیچی یاد نگرفتیم 80-90 درصد ضرریم
      شاخص از 2 اومد 3 میلیون 70 درصد به سوگلی خودشون داد فرابورس اهرم و....
      1300 تا شرکت بی درکجا
      اینطور که شما میفرمایید شما خیلی استادید از سقف99 ضرر نکردید
      یعنی این 20 روز پیش که سوگلی ها 70 درصد داد ثامان 113 درصد زفجر 90 درصد سود گرفتند
      شما و سهامتون غیر شمواد بقیه بالای 70 درصد گرفتید باریک الله خیلی قوی و حرفه ای هستید اگر امکان داره
      چند تا سهم اینجوری که 20 روزه 70 درصد سود بده معرفی کن دست 7 تا بدبخت رو بگیر ثواب داره دعات میکنیم
      خیلی مخلصیم ارادتمندیم
      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• شاهان
        ستاره دار (1)
        • Aug 2022
        • 1765

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
        دستت درد نکنه من کی گفتم شما کلاه بردارید. من منظورم سبدگردونا است که دم دقیقه تبلیغ میکنن این بخرید بعد نگاه میکنی سهم نونش داده 60 درصد سود داده حالا تو سقف میخواهند برای 7 درصد دیگه بندازن به ما

ما که سواد درست حسابی نداریم اموزشم دیدیم خدا تومن پول ازمون کندن هیچی یاد نگرفتیم 80-90 درصد ضرریم
        شاخص از 2 اومد 3 میلیون 70 درصد به سوگلی خودشون داد فرابورس اهرم و....
        1300 تا شرکت بی درکجا
        اینطور که شما میفرمایید شما خیلی استادید از سقف99 ضرر نکردید
        یعنی این 20 روز پیش که سوگلی ها 70 درصد داد ثامان 113 درصد زفجر 90 درصد سود گرفتند
        شما و سهامتون غیر شمواد بقیه بالای 70 درصد گرفتید باریک الله خیلی قوی و حرفه ای هستید اگر امکان داره
        چند تا سهم اینجوری که 20 روزه 70 درصد سود بده معرفی کن دست 7 تا بدبخت رو بگیر ثواب داره دعات میکنیم
        خیلی مخلصیم ارادتمندیم
        سهام های پیشنهادی من 20 روزه بازدهی خاصی نداشتن و چندین ماه طول کشیده
        اون سهام های خاص مثل موج و اهرم و .... همش کار دولته و نیاز ب رانت داره و خودتو درگیرش نکن

سهم بنیادی خوب بخر و صبر کن
        چند روزی صبر کن تا گزارش های 9 ماهه بیاد و کف بازار هم مشخص بشه ک اینجاست یا پایین تر

نظر

• شاهان
          ستاره دار (1)
          • Aug 2022
          • 1765

سهم اصلاحش داره عمیق میشه
          از 300 ب 248 رسیده !!!
          فعلا سر عدم افزایش نرخ و گرون شدن مواد اولیه اینا ب ضررشون هست
          ولی قرار نیست اینطور بمونه

نظر

• کمبوجیه
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 496

طرح توسعه قرار بود دهه فجر راه اندازی بشه ولی گویا نتوانستند

نظر

• شاهان
              ستاره دار (1)
              • Aug 2022
              • 1765

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
              طرح توسعه قرار بود دهه فجر راه اندازی بشه ولی گویا نتوانستند
              سهم 9 ماهه 42 ساخته
              با رشد هزینه مواد اولیه بازم بگیم 8 تومن بسازه میشه 50 برای امسال
              پی بر ای 5
              قطعا برای سال بعدم افزایش نرخ میاد
              مشکل بازار بی تحلیلی هست

نظر

• abed
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 427

واین بی تحلیلی موقته، همیشه بیشترین گینها را بازار بورس زمانهایی میدهد که بازار فرصت میدهد و اغراق میکند و بازیگران و یا پارامترهای موقت بازار موفق به ناامید کردن سهمادار و فروش سهمش در نازلترین قیمت کند.

این فرصتها در برخی موارد بسیار اغراق امیز بوده (اصطلاحا بازار اشتباه میکند) و فرصت عالی است و در بعضی دیگر موارد فرصت فقط فرصت گوچکتری است. تحلیل گر با سابقه میتواند تا حدودی مشخص کند با چه فرصتی روبروست.

این نشان میده که بازارها همیشه با رفتارشون به شما نشان میدهند که خرید یا فروش چه زمانی باید انجام گردد ولی با در نظر گرفتن اینکه نمیشه هم در پایینترین نقطه بخری و در بالاترین نقطه بفروشی.

نظر

در حال کار...
                X