دیروز که سرمایه گذاری ملی حجم را داد گفتم فردا کل صف را میده عجب حمایتی داره میکنه خاک بر سرX-(
ایران تایر ( پتایر )
Collapse
X
-
فروشنده هاش عجله کنن
خریدار داره ته میکشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!
1جوری میفروشن آدم میترسه سریع نفروشه احتمالش هس باز ازینم بیاد پایین و کسی پیدا نشه بخره سهمو.
با 1 ترفند کوچولو جم میکنن ! آخه انصافا پتانسیل و فلان و بیخیال چرا باید با 20 یا 30 % ضرر فروخت؟؟؟؟؟؟؟؟
از 490 پله ای خریدم و بدون سود خوب نمیفروشماگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
-
در اصل توسط tplnoor پست شده است View Postدلیل نزول قیمت دوباره پتایر چیه؟
من خریدم.به شدت ضرر دادم.چه پیشبینی برای آینده دارین؟
ظاهرا" بازی دارن باهاش.
اگر متعادل بشه سنگین خرید خواهم کرد در حال حاضر ارزنده ترین لاستیکیه.
کائوچو با ارز مبادله ای 7500 تومنه نه 13000 تومن و از طرفی با افزایش تعرفه لاستیک هتل میشه.
نظر
-
در اصل توسط hosyn پست شده است View Postمشکل شرکت شناسایی زیان در گزارش و تعدیل منفی بود حالا هم نسبت به گروه p/e بالایی داره یا باید اونا بیان بالا یا این بره پایین
یعنی از نظر شما این باید تا 1400 ریال سقوط کنه./:.nono.:/
نظر
-
در اصل توسط hosyn پست شده است View Postمشکل شرکت شناسایی زیان در گزارش و تعدیل منفی بود حالا هم نسبت به گروه p/e بالایی داره یا باید اونا بیان بالا یا این بره پایین
گزارش 9 ماهه مشخص میکنه
نظر
-
در اصل توسط hosyn پست شده است View Postمن همون موقع گفتم که شرکت قیمت مواد اولیه را بالا گرفته و باید تا گزارش بعدی منتظر بمونیم در مورد p/e شرکت من اون چیزی که در سایت هست را بیان کردم وقصد دیگری هم ندارم
اون وقت میرم شرکت سراغ مدیرعامل.
نظر
نظر