کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جنای میثم سلام...
یه سوال از کجا میشه فهمید که بقیه تایر سازها همچون پکرمان و پکویر نرخ لاستیک رادیال رو چگونه دیدن؟
صورت سه ماه و شش ماه شون رو به صورت تایر،تیوپ و فلپ بیان شده...
ممنون
در مورد پکویر و پکرمان
در مورد پتایر
برای امسال نباید انتظار تولید زیادی داشته باشید...گزارش 6 ماهه مهم است...بسته شدن این حق لعنتی پتایر که کل گروه رو خراب کرده مهم است
گزارش بعدی پتایر جالب و دیدنی است...برای امسال سود 70 80 تومنی رو انتظار دارم و برای برج 6 سال بعد سود 200 تومنی...
کویر تایر ارزان تر از ایران تایر می فروشد و شاید یکی دیگر از دلایل p/e پایین کویر تایر همین باشد...هر چند انتظار سود حداقل 450 تومنی رو برای این سهم صعودی دارم
دوستان لطفا فرض های زیر را در ذهن داشته باشیم...
1- سهم شش ماهه خوبی ندارد
2- سهم الان تنها حرکت نوسانی دارد
3- حرکت اصلی سهم به واسطه اعلام سود سال اتی است
4- در ابتدا ممکنه سود سال اتی رو پایین اعلام کنه
5- سهم رو باید خرید و انداخت کنار و تا اخر 94 به اون نباید نگاه کرد چون بازیگرای سهم برای جذب بیشترین سهم تلاش های بی شماری خواهند کرد...
با تشکر
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
بله حرف شماکاملادرست ولی کسی ازآینده نیومده که همه چیزوبدونه؟ازکجامعلوم که یه خبری بیادوسهمروبکشه بالایابرعکس خیلی بیاره پایین؟ عزیزم اگه قراربودکسی به هوای سال بعدوایسته که فلان وفلان میشه که دیگه فاتحه همه چیزخوندست این تحلیلتونوقبول ندارم الابختکی تحلیل نذاردیگه همه سهمهای بازارروبایدبزاری برای سال بعدنه تنهااین سهمرو.کف سهم 4200ومقاومتش 4800وتاوقتی که حقوقی باقدرت نیادتوهمین حول وحوش قرارداره مگه اینکه اتفاق خاصی بیوفته
بله حرف شماکاملادرست ولی کسی ازآینده نیومده که همه چیزوبدونه؟ازکجامعلوم که یه خبری بیادوسهمروبکشه بالایابرعکس خیلی بیاره پایین؟ عزیزم اگه قراربودکسی به هوای سال بعدوایسته که فلان وفلان میشه که دیگه فاتحه همه چیزخوندست این تحلیلتونوقبول ندارم الابختکی تحلیل نذاردیگه همه سهمهای بازارروبایدبزاری برای سال بعدنه تنهااین سهمرو.کف سهم 4200ومقاومتش 4800وتاوقتی که حقوقی باقدرت نیادتوهمین حول وحوش قرارداره مگه اینکه اتفاق خاصی بیوفته
بد رکبی خوردیم سر این سهم فکر نمی کردم این قدر بخواد اختلاف سهم و حقش زیاد بشه...
سهم رو روی 430 فیکس کردن و حقش رو با اختلاف بعضا 40 تومانی امروز فروش رفت....
تکنکالی حقش در کف قرار داره....
293 برای حقش بسیار عالی است بخوان زیر این عدد بازیش بدن شاید بایستی به خروج هم فکر کرد....
نظر