ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

سلام، ظهر آدينه دوستان بخير،

گزارش تحليل بنيادي شركت ايران تاير (پتاير) در لينك زير آمده است. اميد است، كه مفيد واقع شود.

پتایر.pdf - 1.1 MB

با تشكر.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

سلام، وقت بخیر،

گزارش خوب و بد پتایر!!!

خیلی ها منتظر شکار این سهم ناب بازار هستند، سهمی که تا 3 ماه دیگر، تولید به 7500 حلقه در روز خواهد رسید و از ابتدای تابستان 94 به 9000 حلقه می رسد. سهمی با سود سازی بین 150 تا 200 تومان.

گزارش کاملا مضحک و خنده دار هست، والبته با یک دو دو تا چهارتای معمولی کامل وضع شرکت مشخص است. شرکت 3600 تن تایر رادیال سیمی تولید کرده و بهای تمام شده آن را در گزارش شش ماهه آورده، در حالیکه 3000 تن را فروخته و 600 تن معادل یک ماه تولید را در انبار قرار داده تا سود شناسایی نشود. اگر 600 تن را در مبلغ فروش هر کیلو یعنی 13800 ضرب کنیم، مبلغ فروش به 8.28 میلیارد تومان اضافه می شود. و در واقع در شش ماه توانایی ساختن 7 تومان سود را داشت، نه ساختن زیان!!
      یعنی حاشیه سود 31% معادل پکویر و پکرمان، که الان با این اعلام و فروش خواسته بازار را گمراه کنند.

البته بازار در مورد هر سهمی اشتباه کند، پتایر رو خوب می شناسد.

فردا قیمت را بالا نبرید دوستان، هرچند خریدارها از همه بازار طالب سهم هستند.

موفق باشید.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط .احسان.";571253][B]سلام، وقت بخیر،

[COLOR="#008000
        پست شده است
        گزارش خوب و بد پتایر!!! [/COLOR]

خیلی ها منتظر شکار این سهم ناب بازار هستند، سهمی که تا 3 ماه دیگر، تولید به 7500 حلقه در روز خواهد رسید و از ابتدای تابستان 94 به 9000 حلقه می رسد. سهمی با سود سازی بین 150 تا 200 تومان.

گزارش کاملا مضحک و خنده دار هست، والبته با یک دو دو تا چهارتای معمولی کامل وضع شرکت مشخص است. شرکت 3600 تن تایر رادیال سیمی تولید کرده و بهای تمام شده آن را در گزارش شش ماهه آورده، در حالیکه 3000 تن را فروخته و 600 تن معادل یک ماه تولید را در انبار قرار داده تا سود شناسایی نشود. اگر 600 تن را در مبلغ فروش هر کیلو یعنی 13800 ضرب کنیم، مبلغ فروش به 8.28 میلیارد تومان اضافه می شود. و در واقع در شش ماه توانایی ساختن 7 تومان سود را داشت، نه ساختن زیان!!
        یعنی حاشیه سود 31% معادل پکویر و پکرمان، که الان با این اعلام و فروش خواسته بازار را گمراه کنند.

البته بازار در مورد هر سهمی اشتباه کند، پتایر رو خوب می شناسد.

فردا قیمت را بالا نبرید دوستان، هرچند خریدارها از همه بازار طالب سهم هستند.

موفق باشید.[/B]
        به وضوح مشخص بود که گزارشی بد خواهد داد

خط تولید داره عوض میشه...انتظار سود نباید داشت

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
          حواس ها جمع

گزارش خوبی نخواهد بود...
          در تاریخ 25/8 این پست رو زدم و متاسفانه در خصوصی بهم خورده گرفتند که چرا دروغ میگی

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

سناریو رو میشد حدس زد....
            اول گزارش تعدیل منفی...
            بعدش حق تقدم استفاده نشده....
            بعدش پرواز سهم...

منو باش میرم سهم های عجیب رو برای سه سال اتی تحلیل می کنم...
            همین الان یه سهمی جلوی رومه که برای سال اتی توی اسفند باید حداقل 170 تومن سود اعلام کنه

بازار این سهم رو بار ها گفتم برای امسال و سو امسالش نمی خره....شبندر یادتونه....
            ببینیم این سهمو روی چند حراج می کنن....

منم هستم ... توی منفی و هر چه کمتر بهتر ....
            سهم که هیچی.... ولی چه حراجی بکنن حق تقدم ها رو....

بریم برای 50% سبد..../:.ph34r-smiley.:/
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
              سناریو رو میشد حدس زد....
              اول گزارش تعدیل منفی...
              بعدش حق تقدم استفاده نشده....
              بعدش پرواز سهم...

منو باش میرم سهم های عجیب رو برای سه سال اتی تحلیل می کنم...
              همین الان یه سهمی جلوی رومه که برای سال اتی توی اسفند باید حداقل 170 تومن سود اعلام کنه

بازار این سهم رو بار ها گفتم برای امسال و سو امسالش نمی خره....شبندر یادتونه....
              ببینیم این سهمو روی چند حراج می کنن....

منم هستم ... توی منفی و هر چه کمتر بهتر ....
              سهم که هیچی.... ولی چه حراجی بکنن حق تقدم ها رو....

بریم برای 50% سبد..../:.ph34r-smiley.:/
              دکتر جان شما که واریز کردید؟ برای استفاده نشده نرفتید که؟ به نظر میرسه نقشه دارند:D

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                دکتر جان شما که واریز کردید؟ برای استفاده نشده نرفتید که؟ به نظر میرسه نقشه دارند:D
                نه من واریز کردم...من و میثم جفتمون واریز کردیم ولی دوست خوبمون جناب احسان گذاشت برای استفاده نشده....
                خداییش من ادم دائی جان ناپلونی نیستم که بگم دسیسه ای در کاره ولی...اینار کار کار اینگلیساست.....

حق تقدم استفاده نشده فکر کنم همون روز اول تموم بشه....

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35710

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 1393/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 58 درصد کاهش
                  2- سود ناخالص : 20 درصد افزایش

3- شناسایی زیان عملیاتی !
                  4- زیان خالص : 69 درصد افزایش !

5- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 221 ریال

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ايران تاير طی نامه شماره مورخ 1393/09/25 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 286,468 میلیون ریال مبلغ 39 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل منفی 92 درصدی پیش بینی سود سالیانه و شناسایی 221 ریال زیان برای هرسهم در 6 ماهه

سایر اطلاعات:
                    1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 92 را در تاريخ 01/12/91 به مبلغ 1،370 ريال، در تاريخ 09/02/92 (حسابرسي شده) به مبلغ 730 ريال، در تاريخ 30/07/92 به مبلغ 261 ريال و در تاريخ هاي 29/10/92 و 09/11/92 (حسابرسي شده) مبلغ 294 ريال و در تاريخ هاي 21/12/92 و 10/12/92 مبلغ 88 ريال سود به ازاي هر سهم و در تاريخ 17/12/92 مبلغ (136) ريال زيان اعلام نموده بود که بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ (160) ريال زيان و بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي شده به مبلغ (297) ريال زيان به ازاي هر سهم تحقق يافته است.

(2) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 93 را با سرمايه 143,234 ميليون ريال در تاريخ 10/12/92 به مبلغ 484 ريال، در تاريخ 27/02/93 (حسابرسي شده) به مبلغ 980 ريال و با سرمايه 286,469 ميليون ريال در تاريخ 02/06/93 به مبلغ 482 ريال و مطابق اطلاعات حاضر به مبلغ 39 ريال اعلام نموده است.
                    شرکت درخصوص دلايل تعديل اخير اعلام نموده است: "با توجه به پيشبرد طرح توسعه اي توليد تايرهاي سيمي و موانع مرتبط با راه اندازي ماشين آلات مرتبط و همچنين جايگزيني ماشين آلات توليد تاير سيمي با ماشين آلات توليد تاير باياس و ايضا تعطيلات ابتداي سال 93، مقادير توليد محصول در سه ماهه اول نسبت به پيش بيني انجام شده کاهش داشته است لکن برنامه ريزي لازم جهت جبران کسري توليد در ماههاي آتي صورت پذيرفته است."

ميانگين نرخ فروش هر کيلو در بودجه اوليه 320،138 ريال به ازاي هر کيلو براي فروش 10834 تن محصول پيش بيني شده است ، با توجه به مصوبه شماره370/93/28879 مورخ1393/08/07 انجمن صنفي صنعت تاير در خصوص افزايش 8 درصدي نرخ فروش از تاريخ1393/08/01شرکت افزايش تدريجي نرخ فروش محصولات را در بودجه تعديلي با ميانگين نرخ هر کيلو 228،138 ريال پيش بيني نموده است. مفروضات بودجه تعديلي عبارتست از:

1-الف) عدم نصب کامل ماشين آلات طرح توليد تايرهاي راديال سيمي به ميزان 10800 تن و تغييير برنامه توليد سالجاري بر اساس ظرفيت عملي ماشين آلات نصب شده 9000 تن به ميزان 8600 تن و پيش بيني فروش 8600 تن در سال جاري .
                    ب)شايان ذکر است که ظرفيت واقعي مورد انتظار پس از نصب کامل ماشين آلات و بهره برداري موثر 20 هزار تن در سال مي باشد.

2-کاهش مبلغ خريد مواد عمدتاً ناشي از کاهش نرخ و مقدار خريد مواد و همچنين متاثر از تغيير طبقه بندي مواد کمکي مصرفي در توليد از بخش مواد مستقيم به سربار توليد ميباشد.

3- افزايش هزينه دستمزد مستقيم ناشي از تغيير طبقه بندي هزينه و دستمزد پرسنل پيمانکار که از بخش سربار به هزينه هاي دستمزد ميباشد، همچنين کاهش هزينه سربار به دليل تغيير طبقه بندي مذکور مي باشد
                    4-افزايش هزينه دستمزد اداري و عمومي و فروش ناشي از عدم کاهش پرسنل به تعداد پيش بيني شده در بودجه بوده ليکن کاهش ميزان اضافه کاري منجر به کاهش نرخ دستمزد گرديده است.

5-کاهش هزينه سربار اداري ، عمومي و فروش عمدتاً ناشي از صرفه جويي در هزينه ها ميباشد.

6-افزايش خالص ساير درآمدو هزينه هاي عملياتي ناشي از افزايش ميزان فروش ضايعات توليد ميباشد.

7-کاهش ساير هزينه ها و درآمدهاي غير عملياتي ناشي از کاهش ميزان درآمد حاصل از فعاليتهاي غير عملياتي شرکت ميباشد.

8- کاهش هزينه هاي مالي ناشي از برنامه ريزي جهت کاهش بدهي ها و پرداخت اقساط بانکها و تسويه حساب برخي قراردادهاي سلف ميباشد.

(3) به استحضار سهامداران محترم شرکت مي رساند مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده پايان سال مالي 92، زيان انباشته شرکت مبلغ (116،262) ميليون ريال (معادل (811) ريال به ازاي هر سهم) مي باشد و لذا شرکت مشمول مفاد ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت مي باشد.

(4) شرکت طرح افزايش ظرفيت توليد تايرهاي راديال سيمي را با برآورد هزينه سرمايه گذاري 207 ميليارد ريال در دست اجرا دارد که تاکنون مبلغ 149 ميليارد ريال هزينه در اين زمينه انجام داده است و ساير توضيحات پيشرفت طرح به شرح ذيل مي باشد:
                    1- سفارشات ساخت ماشين آلات مرتبط با پروژه که ساخت داخل مي باشند صورت پذيرفته و 75درصد آنها تکميل و به شرکت منتقل شده است.
                    2- ماشين آلات خارجي به گمرکات کشور وارد و در حال ترخيص مي باشد.
                    3- همزمان با پيشرفت پروژه و تحويل هر يک از ماشين آلات، پس از نصب و راه اندازي آنها مورد بهره برداري قرار گرفته اند و موجب افزايش توليد تايرهاي راديال سيمي گرديده است.

4- پروژه توسعه جاري شرکت براي افزايش ظرفيت توليد تايرهاي راديال سيمي تا ميزان 20 هزار تن در سال (معادل 8500 تا 9000 حلقه تاير در روز با توجه به ترکيب توليد)برنامه ريزي گرديده است.اين پروژه به گونه اي طراحي و برنامه ريزي شده که به تدريج در چها فاز با تامين ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز ، ميزان توليد تايرهاي راديال سيمي افزايش يابد.
                    "لذا پيش بيني مي شود تا پايان سال جاري ظرفيت توليد تايرهاي راديال سيمي به حدود 7500 حلقه در روز برسد و در پايان فصل اول سال بعد ظرفيت نهايي پروژه محقق گردد."

5- با توجه به پيشبرد طرح توسعه اي توليد تايرهاي سيمي و موانع مرتبط با راه اندازي ماشين آلات مرتبط و همچنين جايگزيني ماشين آلات توليد تاير سيمي با ماشين آلات توليد تاير باياس و ايضا تعطيلات ابنداي سال ، مقادير توليد محصول در سه ماهه اول نسبت به پيش بيني انجام شده کاهش داشته است لکن برنامه ريزي لازم جهت جبران کسري توليد در ماههاي آتي صورت پذيرفته است .

(5) افزايش سرمايه شرکت در جلسه مجمع عمومي فوق العاده مورخ 01/06/93 به ميزان 143،234 ميليون ريال معادل 100 درصد از محل مطالبات و آورده نقدي سهامداران به تصويب رسيده است.

نظر

• orkideh
                      عضو عادی
                      • Aug 2014
                      • 180

تعدیل منفی91 درصدی در این نماد به گزارش خبرنگار بورس نیوز، شرکت ايران تاير با سرمایه 286 میلیارد و468 میلیون ريال در پیش بینی عملکرد شش ماهه حسابرسی نشده سال مالی منتهی به 1393.12.29 سود هر سهم خود را 39 ريال اعلام نموده است.

لازم به ذکر است که شرکت سود هر سهم خود را نسبت به گزارش قبلی با تعدیل منفی 91 درصدی برآورد نموده است

عمده دلایل این تغییر به شرح زیر می باشد:

با توجه به پيشبرد طرح توسعه اي توليد تايرهاي سيمي و موانع مرتبط با راه اندازي ماشين آلات مرتبط و همچنين جايگزيني ماشين آلات توليد تاير سيمي با ماشين آلات توليد تاير باياس و ايضا تعطيلات ابتداي سال 93،باعث کاهش تولید شرکت شده است.

ميانگين نرخ فروش هر کيلو در بودجه اوليه 320،138 ريال به ازاي هر کيلو محصول پيش بيني شده است ، با توجه به مصوبه انجمن صنفي صنعت تاير در خصوص افزايش 8 درصدي نرخ فروش از تاريخ 1393.08.01شرکت افزايش تدريجي نرخ فروش محصولات را در بودجه تعديلي با ميانگين نرخ هر کيلو 228،138 ريال پيش بيني نموده است

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

روی سخنم با شما دوستان جو گیر است....
                        روی سخنم با شما عزیزانی است که سهم را زیر 400 فروشنده اید...

دوست من... خواهر و برادر من....
                        چرا اجازه می دید دست های پشت پرده حرام خوار بر شما مستولی شوند....

دوست من...خواهر و برادر من...
                        کارخونه ای که فروشنده ای سال اتی 20 هزار تن تولید لاستیک رادیال داره....
                        شرکت توی شش ماهه منحرفی! که داده بازار 22% حاشیه سود ناخالص داره...
                        بگذار با هم حساب سر انگشتی کنیم و بد ترین حالت ممکنه رو هم تصور کنیم....

تاير راديال سيمي رو خود شرکت توی پیش بینیش 14.2 پیش بینی کرده....
                        بگذار با همون نرخ بدبینانه شرکت حساب کنیم که توی شش ماهه فروخته یعنی کیلویی 13.8 ...
                        (یعنی اون افزایش 8% رو که توی مهر ماه گرفتن رو لحاظ نکنیم)
                        (یعنی کاهش قیمت جهانی کائوچو رو محاسبه نکنیم)
                        ...

خوب ببین 20 هزار تن از قرار کیلویی 13.8 میشه چند؟

برات نوشتم...

ببین پی بی ایی 5 دادم و نه بیشتر سهمت تا سه ماه دیگه 600 تومن ارزش داره....
                        اگر حالا اینو دیدی و دوست داشتی کمتر از سه ماه بیش از حداقل 100% ضرر کنی سهمتو بفروش...

متاسفانه برای تصاحب 20 میلیون حق تقدم استفاده نشده(میزان دقیقشو نمی دونم) این فریب کاری ها رو میده تو چرا گول میخوری...
                        عزیز من همین شش ماهه افتضاح شرکت با یک هفتم ظرفیت کار کرده 7 تومن میتونست اعلام کنه(بخشیشو تو انبار گذاشته)...
                        الان اومده این تعدیل منفی رو داده...

حالا برو توی سایت ها بخون برخی ملت رو تشویق به فروش می کنن..
                        خداوند به تو عقل و شعور داده بشین خودت محاسبه کن اگر قانع شدی که بفروشی به من هم بگو شاید من رو هم قانع کردی...
                        موفق باشید...

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

مقایسه حاشیه سود ناخالص شرکت های تایر ساز در بورس

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

دوستان بنده برای کم کردن میانگین خرید محدوده 320 تا 350 را طلایی می بینم...

اگر چه نمودار پتایر همیشه نشون داده دو روز بعد از افت ناشی از گپ قیمتی سریع رشد می کنه...
                            اینار ولی بازیگران سهم برای حق تقدم استفاده نشده برنامه ها دارند سعی می کنند تا پایان حق تقدم ها قیمت سهم را کنترل کنند...
                            در ضمن خرید حق تقدم استفاده نشده بسیار جذاب تر از سهم خواهد بود.

با تشکر

نظر

• بنده خدا
                              عضو عادی
                              • Aug 2014
                              • 66

پتایر سهم خوبی است
                              ولی رسیدن به ظرفیت 20000تن لاستیک رادیال برای سال آینده بعید است...شاید تا تابستان به فول ظرفیت برسد
                              هرچند این مسئله دلیل بازار فعلی سهم نیست
                              ان الانسان لفی خسر@};-

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

مقایسه حاشیه سود ناخالص شرکت های تایر ساز در بورس

دکتر جان مسلما شرکتی که داره خط تولید رو عوض می کنه تعدیل منفی سنگینم باید بده

و این سهم برج 6 سال بعد تازه استارت برنامه اش خواهد بود

نگرانی نداره

نظر

در حال کار...
                                X