ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود گرگانی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 973

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

در اصل توسط farhadi1971 پست شده است View Post
    تولید لاستیک رادیال سیمی را 7825 تن انجام داده ولی مقدار فروش را 5764 تن ثبت کرده است که مبلغ فروش برابر با 765339 میلیون ریال شده است.
    یعنی 2061 تن از تولید لاستیک رادیال سیمی را در هزینه ها لحاظ کرده ولی در فروش نیاورده است و در انبار ثبت کرده.
    اگر فروش 5764 تن لاستیک رادیال سیمی، مبلغ 765339 میلیون ریال است، پس فروش 2061 تن لاستیک باقیمانده، برابر با 273657 میلیون ریال خواهد شد.
    اگر این مبلغ 273657 میلیون ریال را به مقدار کل فروش (776187) اضافه کنیم و بهای تمام شده و هزینه های مالی و اداری و ... را کم کنیم، در نهایت به جای 393 ریال زیان ساخته شده به 562 ریال سود خواهیم رسید.

متاسفانه انگار مدیران پتایر همه را مثل خودشان فرض میکنند

محاسبات شما اشتباست.
    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• farhadi1971
      عضو عادی
      • Oct 2014
      • 36

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
      محاسبات شما اشتباست.
      با عرض پوزش از شما
      اگر دلیلی برای اشتباه محاسباتی دارید، بهتر است بیان کنید و پسندیده نیست اینطوری با کلی گویی فقط مخالفت کنید
      من آمار فروش واقعی پتایر در 9 ماهه رو اینجا قرار میدم
      در گزارش حسابرسی شده شرکت در 9 ماهه مقدار 5342 تن لاستیک رادیال سیمی فروخته است. چطور امکان دارد در مدت 3 ماه بعد، این شرکت فقط و فقط 422 تن فروخته باشه؟

نظر

• محمود گرگانی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 973

در اصل توسط farhadi1971 پست شده است View Post
        با عرض پوزش از شما
        اگر دلیلی برای اشتباه محاسباتی دارید، بهتر است بیان کنید و پسندیده نیست اینطوری با کلی گویی فقط مخالفت کنید
        من آمار فروش واقعی پتایر در 9 ماهه رو اینجا قرار میدم
        در گزارش حسابرسی شده شرکت در 9 ماهه مقدار 5342 تن لاستیک رادیال سیمی فروخته است. چطور امکان دارد در مدت 3 ماه بعد، این شرکت فقط و فقط 422 تن فروخته باشه؟

[ATTACH=CONFIG]3561[/ATTACH]
        فرض محال شرکت فروش واقعی را کمتر اعلام کنه. باید بدانید ان موجودی لاستیک هم در صورت فروش بهای تمام شده فروش رفته و هزین های توزیع و فروش دارد اما شما در محاسبات خود اینها را حساب نمیکنید.
        بس عمارت که بود خانهٔ رنج
        بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

دوستان توجه داشته باشید که بهای تمام شده ای که در صورتهای مالی منظور و محاسبه می شود، "بهای تمام شده فروش" هست ، یعنی بهای تمام شده کالای فروش رفته ! نه بهای تمام شده کالای تولید شده !

نظر

• hose
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 44

ورود امروزبه پتایر رو چند ارزنده است؟ممنون

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
              دو ساله به شدت صنعت لاستیک رو دنبال میکنم
              اخر سال 94وقت خریدشه
              210ورود بعدی
              با تشکر
              با دیدی که از کارخونه پیدا کردم نظر من اینه که حدود 6 - 7 ماه دیگه ظرفیت طرح 100% خواهد بود... ولی نکات مثبت بسیار قبل از اون وجود داره که حتما نظر بازار رو به خودش جلب می کنه...
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

شیرین کاری دیگر از حقوقی و فروش با رنج منفی....

نظر

• amir183
                  عضو جدید
                  • Aug 2012
                  • 7

درود بر همه دوستان

دیروز به آقای امینی در امور سهام زنگ زدم. گفت احتمالا حق تقدم ها تا آخر هفته تمام می شوند و کار های آنهایی که 100 تومان واریز کرده اند انجام شده است.

اما این حقوقیش واقعا عو..ی. امروز به صف فروش کشوندش. (این حمید هم نیست حال اینا رو بگیره)

شاید می خواد تا 250 یا 230 ببره پایین. با آمدن حق تقدمها باز فشار فروش بیشتر میشود؟

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

در اصل توسط amir183 پست شده است View Post
                    درود بر همه دوستان

دیروز به آقای امینی در امور سهام زنگ زدم. گفت احتمالا حق تقدم ها تا آخر هفته تمام می شوند و کار های آنهایی که 100 تومان واریز کرده اند انجام شده است.

اما این حقوقیش واقعا عو..ی. امروز به صف فروش کشوندش. (این حمید هم نیست حال اینا رو بگیره)

شاید می خواد تا 250 یا 230 ببره پایین. با آمدن حق تقدمها باز فشار فروش بیشتر میشود؟
                    سلام

سهم و بازاری که بخواد با حمید و حمیده جا به جا بشه مفت گرونه

ایران تایر هم نمیدونم چرا عده ای تخیلی فکر می کنند دوست عزیز

بابا این سهم یک سال دیگه کار داره تا اون پروژه اش راه بی افته

تقی به توقی میخوره ملت جو گیر میشن که اره استارت زد برای مثبت شدن

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                      بازدید نیم روزه ای از کارخونه انجام شد....

شرح کامل را دوست خوبمان جناب احسان بیان خواهند نمود....

بازدید شامل سر فصل های زیر می باشد:
                      - صحبت با مدیر منابع انسانی
                      - بازدید از خط 4 تولید و گفتگو های انجام شده با سرپرست واحد
                      - گفتگو با مسئول امور سهام
                      - گفتگو با مسئولین مالی شرکت

بازدید از کارخانه و دیدن مدیر و این و اون به شما نمیگه کی بخر کی بفروش

کمی منطقی تر نگاه کنید به قضیه...

و لطفا یک بار در عمرتون کار اجرایی و پروژه انجام بدید ببینید چقدر سخت و زمان بر است اون وقت می فهمید پروژه پتایر یعنی چی

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

بازدید از کارخانه و دیدن مدیر و این و اون به شما نمیگه کی بخر کی بفروش

کمی منطقی تر نگاه کنید به قضیه...

و لطفا یک بار در عمرتون کار اجرایی و پروژه انجام بدید ببینید چقدر سخت و زمان بر است اون وقت می فهمید پروژه پتایر یعنی چی

درود بر حناب بهرامی عزیز که بار ها و بارها از تحلیل هاتون شخصا بسیار لذت بردم...

من به خودم شک کردم!!

نطرات قبلی رو هم گشتم...

جایی رو پیدا نکردم که به کسی گفته باشم کی بخره و کی بفروشه!!

محض اطلاع بنده در حال اجرایی کردن کارخونه ای با 4 برابر ظرفیت غدام در شرق کشور هستم...

به هر حال تشکر می کنم از بابت کامنت های خیر خواهانه شما...

همان طور که قبلا هم اثبات فرمودید...و کسی در این تالار به نیت خیر خواهانه شما شکی نداره...

ولی قبول بفرمائید هر کسی استراتژی خاص خودشو داره...

توی این بازار متاسفانه استراتژی کمی ناصحیح منجر به جذف ادم از بازار میشه....

به هر حال من شخصا برای معدود موارد اقدام به تک سهم شدن کردم... و گذشت زمان است که حرف های ما را اثبات خواهد نمود...

با تشکر

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

10 میلیون سهم از 16 میلیون سهم مونده...
                          طی دو روز معاملاتی...

نظر

• elyas_i
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 63

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

درود بر حناب بهرامی عزیز که بار ها و بارها از تحلیل هاتون شخصا بسیار لذت بردم...

من به خودم شک کردم!!

نطرات قبلی رو هم گشتم...

جایی رو پیدا نکردم که به کسی گفته باشم کی بخره و کی بفروشه!!

محض اطلاع بنده در حال اجرایی کردن کارخونه ای با 4 برابر ظرفیت غدام در شرق کشور هستم...

به هر حال تشکر می کنم از بابت کامنت های خیر خواهانه شما...

همان طور که قبلا هم اثبات فرمودید...و کسی در این تالار به نیت خیر خواهانه شما شکی نداره...

ولی قبول بفرمائید هر کسی استراتژی خاص خودشو داره...

توی این بازار متاسفانه استراتژی کمی ناصحیح منجر به جذف ادم از بازار میشه....

به هر حال من شخصا برای معدود موارد اقدام به تک سهم شدن کردم... و گذشت زمان است که حرف های ما را اثبات خواهد نمود...

با تشکر
                            سلام دکتر جان
                            من با استراتژی شما موافق نیستیم.چون متاسفانه با جوگیری از مطالب تاپیک تو شهریور 93 وارد حق تقدم شدم.تا الان 50% ضرر کردم بعلاوه 9 ماه خواب سرمایه
                            امیر درست میگه.زمان و قیمت ورود خیلی مهمه.اگه پتایر اون پتانسیل هایی که شما میگین آزاد بشه ما تازه بعد از یکسال خواب پول.به اصل پول خودمون میرسیم.من تعصبی رو سهامم ندارم و میگم اشتباه کردم اون زمان وارد سهم شدم.خواهد داشت ها مهم نیست.دارم ها مهمه

نظر

• amir183
                              عضو جدید
                              • Aug 2012
                              • 7

[QUOTE=امیر بهرامی;615048]سلام

سهم و بازاری که بخواد با حمید و حمیده جا به جا بشه مفت گرونه

ایران تایر هم نمیدونم چرا عده ای تخیلی فکر می کنند دوست عزیز

بابا این سهم یک سال دیگه کار داره تا اون پروژه اش راه بی افته

تقی به توقی میخوره ملت جو گیر میشن که اره استارت زد برای مثبت شدن
                              [/QUOT

درود جناب بهرامی

فرمایش شما کاملا صحیح است. زود وارد پتایر شدیم که البته بر می گردد به دید ناکافی ما از این صنعت و تغییراتی که زمان می برد.

بخصوص حقوقی که کلا نادرست است و این بازیها هم سر حق تقدمها است.

نظر

• safaei
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 93

نظر

در حال کار...
                                X