ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

در اصل توسط afshin75 پست شده است View Post
    دوستان بنظرتان تعدیل مثبت بوده یا منفی؟
    وااااااااا....تعدیل منفی کجا بود.تعدیل مثبت هستش.بالای 20 درصد.

نظر

• afshin75
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 26

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
      وااااااااا....تعدیل منفی کجا بود.تعدیل مثبت هستش.بالای 20 درصد.
      آخه تا آخرین لحظه داشت تو منفی کامل معامله میشد. برای همین تعجب کردم..

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

در اصل توسط afshin75 پست شده است View Post
        آخه تا آخرین لحظه داشت تو منفی کامل معامله میشد. برای همین تعجب کردم..
        سود تحلیلی سهم 140 الی 150 برای سال مالی 92 و برای 93 پیشبینی میشه 80 درصد پکویر بتونه سود اعلام بکنه.بهر حال اونچه از تحلیلها بر می اید.تعدیل مثبت هستش.حالا دیگه نمیدونم.....من خودم امروز منفیش را خریدم...از قبل هم داشتم.

نظر

• afshin75
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 26

سود تحلیلی سهم 140 الی 150 برای سال مالی 92 و برای 93 پیشبینی میشه 80 درصد پکویر بتونه سود اعلام بکنه.بهر حال اونچه از تحلیلها بر می اید.تعدیل مثبت هستش.حالا دیگه نمیدونم.....من خودم امروز منفیش را خریدم...از قبل هم داشتم.
          اگر پتایر واقعا تو شش ماهه اول به تعدیل مثبت رسیده باشه تو شش ماه دوم کولاک میکنه..

نظر

• عالیجناب
            کاربر ویژه بورسی
            • Jun 2013
            • 170

کسی خبری از این سهم نداره؟ البته خوبه تو این بازار بستس وگرنه کلی منفی میخورد.

همه بدنبال پالایشی و پترو ها هستند و بقیه سهماشونو دور میریزن و حراجش کردن!!!
            [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
            [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
            [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
            [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

در اصل توسط عالیجناب پست شده است View Post
              کسی خبری از این سهم نداره؟ البته خوبه تو این بازار بستس وگرنه کلی منفی میخورد.

همه بدنبال پالایشی و پترو ها هستند و بقیه سهماشونو دور میریزن و حراجش کردن!!!
              بهتر تو این بازار باز نشه...جو گروهش خوب نیست.ولی در کل برای نگهداری در یک بازه زمانی 6 تا 9 ماه...جزو بهترین سهمهای بازاره.

نظر

• einstein
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 360

یکی از هزینه های قابل توجه پتایر هزینه مالی است که به ازای هر سهم عددی نزدیک به 500 ریال از سود هر سهم می کاهد،این به این معنی است در سالهای آتی و با تسویه این بدهی سود هر سهم پتانسیل رشدی معادل 500 ریال دارد ،البته این جدای از طرح های توسعه یا سایر عوامل افزاینده سود هر سهم است.بب این حال با مقایسه ای که بین سه شرکت لاستیکی (پکرمان،پتایر و پکویر )داشتم ،نهاد های تولید در پتایر و پکویر کمتر از قیمت واقعی براورد شده است،که این موضوع می تواند اثر تعدیلی منفی داشته باشد یا حداقل اثر تعدیلی مثبت سایر عوامل را خنثی نماید.

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                  یکی از هزینه های قابل توجه پتایر هزینه مالی است که به ازای هر سهم عددی نزدیک به 500 ریال از سود هر سهم می کاهد،این به این معنی است در سالهای آتی و با تسویه این بدهی سود هر سهم پتانسیل رشدی معادل 500 ریال دارد ،البته این جدای از طرح های توسعه یا سایر عوامل افزاینده سود هر سهم است.بب این حال با مقایسه ای که بین سه شرکت لاستیکی (پکرمان،پتایر و پکویر )داشتم ،نهاد های تولید در پتایر و پکویر کمتر از قیمت واقعی براورد شده است،که این موضوع می تواند اثر تعدیلی منفی داشته باشد یا حداقل اثر تعدیلی مثبت سایر عوامل را خنثی نماید.
                  حالا من دقیق صحبت شما را متوجه نشدم...اما در کل باید بگم:
                  پتایر بدهی ارزی نداره
                  پتایر به ازای هر سهم 46 تومان بدهی ریالی داره که امسال بدهیها را تسویه میکنه
                  پتایر ظرفیت تولید 26000 تن لاستیک داره در سال .تقریبا به اندازه پکویر.ولی از پارسال تولید شرکت متحول شده.یعنی از تولید تایر بایاس داره شیفت میکنه بسمت تولید رادیال سیمی که حاشیه سود بمراتب بالاتری نسبت به بایاس داره.واین طرح توسعه که از نوع جایگزینی هست تا سال 93 ادامه داره و سال 93 به 20000 تن میرسه.یعنی چیزی به اندازه ظرفیت تولید رادیال پکویر.
                  پتایر امسال باید 64 تومن به ازای هر سهم خرج طرح توسعه بکنه تا طبق برنامه جلو بره.
                  پتایر کمبود نقدینگی داره....در کل ریال و ارز کمی شرکت داره برای راه اندازی خطوط تولید جدید.پس افزایش سرمایه قطعیه...کمااینکه تو گزارشات قبلی هم بهش اشاره شده.
                  صنعت لاستیک اینده درخشانی داره....اگر طرحهای توسعه لاستیک سازها افتتاح نشه....دولت مجبور میشه لاستیک وارد بکنه...حالا دیگه دوباره بر میخوره به کیفیت بد لاستیکهای چینی و هندی و خروج ارز از کشور و یا قیمت بالای لاستیکسازهای دیگر کشورها.مثلا میتونه از ارمنستان وارد کنه ولی باید به ازای هر تن 6000 دلار هزینه بکنه.با دلار مبادلاتی میشه هر کیلو 15000 هزار تومن .حالا هزینه حمل و نقل و خروج ارز از کشور هم بکنار.
                  نقطه قوت این سهم طرح توسعه و افزایش سرمایه شرکت هستش....اگر افزایش سرمایه از اورده بده و طرح توسعه اش را تکمیل بکنه.حداقل قیمتش تا 6 ماه اینده 80 درصد پکویر خواهد بود.چون ظرفیت تولید تقریبا یکسانی دارند.یعنی با پکویر 1500 تومان الان قیمتش باید بشه 1200 تومن.

نظر

• einstein
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 360

حالا من دقیق صحبت شما را متوجه نشدم...اما در کل باید بگم:
                    پتایر بدهی ارزی نداره
                    پتایر به ازای هر سهم 46 تومان بدهی ریالی داره که امسال بدهیها را تسویه میکنه
                    پتایر ظرفیت تولید 26000 تن لاستیک داره در سال .تقریبا به اندازه پکویر.ولی از پارسال تولید شرکت متحول شده.یعنی از تولید تایر بایاس داره شیفت میکنه بسمت تولید رادیال سیمی که حاشیه سود بمراتب بالاتری نسبت به بایاس داره.واین طرح توسعه که از نوع جایگزینی هست تا سال 93 ادامه داره و سال 93 به 20000 تن میرسه.یعنی چیزی به اندازه ظرفیت تولید رادیال پکویر.
                    پتایر امسال باید 64 تومن به ازای هر سهم خرج طرح توسعه بکنه تا طبق برنامه جلو بره.
                    پتایر کمبود نقدینگی داره....در کل ریال و ارز کمی شرکت داره برای راه اندازی خطوط تولید جدید.پس افزایش سرمایه قطعیه...کمااینکه تو گزارشات قبلی هم بهش اشاره شده.
                    صنعت لاستیک اینده درخشانی داره....اگر طرحهای توسعه لاستیک سازها افتتاح نشه....دولت مجبور میشه لاستیک وارد بکنه...حالا دیگه دوباره بر میخوره به کیفیت بد لاستیکهای چینی و هندی و خروج ارز از کشور و یا قیمت بالای لاستیکسازهای دیگر کشورها.مثلا میتونه از ارمنستان وارد کنه ولی باید به ازای هر تن 6000 دلار هزینه بکنه.با دلار مبادلاتی میشه هر کیلو 15000 هزار تومن .حالا هزینه حمل و نقل و خروج ارز از کشور هم بکنار.
                    نقطه قوت این سهم طرح توسعه و افزایش سرمایه شرکت هستش....اگر افزایش سرمایه از اورده بده و طرح توسعه اش را تکمیل بکنه.حداقل قیمتش تا 6 ماه اینده 80 درصد پکویر خواهد بود.چون ظرفیت تولید تقریبا یکسانی دارند.یعنی با پکویر 1500 تومان الان قیمتش باید بشه 1200 تومن.
                    علیرضا جان
                    صحبت من این بود که پتایر تسهیلات بانکی دارد که با تسویه آن به ازای هر سهم 500 ریال یه سود هر سهم اضافه می شود (این از نقاط مثبت شرکت)
                    وقتی شما به پیش بینی سود شرکت مراجعه کنید و از تقسیم هزینه براوردی مثلاٌ "دوده"بر مقدار بودجه شده ،نرخ براوردی هر تن دوده را محاسبه کنید ،نرخ محاسبه شده به مراتب کمتر از نرخ محاسبه توسط پکرمان و یا حتی نرخی است که خود شکربن در براورد درامدش مبنا محاسبه قرار داد.(نکته منفی در مورد شرکت)

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

علیرضا جان
                      صحبت من این بود که پتایر تسهیلات بانکی دارد که با تسویه آن به ازای هر سهم 500 ریال یه سود هر سهم اضافه می شود (این از نقاط مثبت شرکت)
                      وقتی شما به پیش بینی سود شرکت مراجعه کنید و از تقسیم هزینه براوردی مثلاٌ "دوده"بر مقدار بودجه شده ،نرخ براوردی هر تن دوده را محاسبه کنید ،نرخ محاسبه شده به مراتب کمتر از نرخ محاسبه توسط پکرمان و یا حتی نرخی است که خود شکربن در براورد درامدش مبنا محاسبه قرار داد.(نکته منفی در مورد شرکت)
                      بله...در مورد دوده درست میفرمایید.حق با شماست.هر کیلو دوده را دوده سازها دارند 4200 میفروشند و پتایر کمتر حساب کرده.اما کائوچوی طبیعی را یکم بالا گرفته.البته نه نسبت به پکرمان.اما نسبت به پکویر اگر اشتباه نکنم بالا گرفته....وتقریبا میشه گفت در مورد مواد اولیه تعدیل منفی نداره.ولی خود من تعدیل منفی از بابت دوده را هم حساب کردم.و در اخر به سود 140 تومنی برای این سهم رسیدم.پیشبینی نرخ فروشش را نگاه کنید.اصلا برای امسال نسبت به سه ماهه زمستان پارسال افزایش نرخی در نظر نگرفته.(در گزارش پیشبینی سود هم هر سهم ولی در گزارش سه ماهه در نظر گرفته)بهر حال گزارشش بیاد ببینیم چند چند هستیم با این سهم./:.rolleyessmileyani
                      موفق باشید.

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

درود دوستان خودتون را خسته نکنین بالای 110 در صد تعدیل مثبت دارد این سهم توی شش ماهه............
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                          درود دوستان خودتون را خسته نکنین بالای 110 در صد تعدیل مثبت دارد این سهم توی شش ماهه............
                          بنظر من هم باید تا اخر سال این میزان تعدیل را به بازار اعلام کنه.ولی بعید میدونم تو یک نوبت اینکار را بکنه.غیر از اینکه خبر و رانتی تو سهم باشه که من بی اطلاع هستم.

نظر

• einstein
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 360

بله...در مورد دوده درست میفرمایید.حق با شماست.هر کیلو دوده را دوده سازها دارند 4200 میفروشند و پتایر کمتر حساب کرده.اما کائوچوی طبیعی را یکم بالا گرفته.البته نه نسبت به پکرمان.اما نسبت به پکویر اگر اشتباه نکنم بالا گرفته....وتقریبا میشه گفت در مورد مواد اولیه تعدیل منفی نداره.ولی خود من تعدیل منفی از بابت دوده را هم حساب کردم.و در اخر به سود 140 تومنی برای این سهم رسیدم.پیشبینی نرخ فروشش را نگاه کنید.اصلا برای امسال نسبت به سه ماهه زمستان پارسال افزایش نرخی در نظر نگرفته.(در گزارش پیشبینی سود هم هر سهم ولی در گزارش سه ماهه در نظر گرفته)بهر حال گزارشش بیاد ببینیم چند چند هستیم با این سهم./:.rolleyessmileyani
                            موفق باشید.
                            دوست عزیز،مسابقه ای نذاشتیم که منتظر پایان مسابقه و نتیجه باشم.فقط تحلیلی از بهای تمام شده ارائه شد.همین
                            نتیجه مسابقه هم از همین حالا 3-0 پیشکش شما

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

دوست عزیز،مسابقه ای نذاشتیم که منتظر پایان مسابقه و نتیجه باشم.فقط تحلیلی از بهای تمام شده ارائه شد.همین
                              نتیجه مسابقه هم از همین حالا 3-0 پیشکش شما
                              داریم در مورد سهم حرف میزنیم و گزارشات گذشته و گزارشات اتی سهم...بنده هم تعصبی به این سهم ندارم.اصلا شاید من اشتباه میکنم.در کل 5 درصد سبد من پتایر هستش....علاقه ای هم به مسابقه گذاشتن با شما ندارم.ولی جالبه برام وقتی داریم صحبت میکنیم .شما حرف از مسابقه میزنی....پیشکشیت هم نگه دار برای خودت نیازت میشه.
                              خوش باشی گلم.

نظر

• ائلشن
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 993

چرا گزارشش نمیاد.؟

10 روزی هست بسته شده

نظر

در حال کار...
                                X