ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahidm62
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 136

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
    عرض ادب

خیلیها خیلی چیزها میگویند .

اما بر اساس این گفته ها نمیشود معامله کرد .

کار خرابی را سازمان کرد که فقط و فقط با رشد سهمها بجز سهام منظور مخالف است.

این فساد آشکار است .

با اینحال این کسانی که با تغییر دامنه می فروشند لابد با آگهی مجمع میخرند.

با اینکه امروز خیلی گند زد ٬اما من هنوز امید وارم .

ارادت
    ۰جناب تکنیکالر در علم الیقین شما مرتبه اراده سازمان کجاست ? بالای تکنیکال و فوندامنتال !!!!!!

نظر

• bolinger
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 459

در اصل توسط vahidm62 پست شده است View Post
      ۰جناب تکنیکالر در علم الیقین شما مرتبه اراده سازمان کجاست ? بالای تکنیکال و فوندامنتال !!!!!!
      عرض ادب
      بحز تاثیرات کوتاه مدت مقطعی تاثیر دیگری ندارد.

من قبلا عرض کردم که بازار مکانیسم تصحیح کنندگی دارد ٬ هر نوع دستکاری بعدا اصلاح میشود .

یک نمونه دستکاری ۶ هفته ای را روی نمودار صدرا هم نشان داده بودم.

در هر صورت اگر یک شکست سختی هم روی پتایر بخورم که تقریبا غیر ممکن است ٬ نهایتا باید به این نتیجه رسید که سوادم کم بوده و نتوانسته ام سخن نمودار را در هیاهوی بازار بشنوم.

اگر اراده سازمان موثر بود که مجبور نمی شد استفراغ را دوباره سر بکشد و آیین نامه بازار گردانی تصحیح کند و جلوی رشد سهم را می‌گرفت .

از وقتی بازارگردان گذاشتند زمگسا سه برابر شد ، پتایر هم ۲/۲ برابر .

یعنی اینکه اراده ی سازمان کشک است را با چشم دیدیم و مرتبه یقینش از علم الیقین به عین الیقین ارتقا پیدا کرد .

حالا فردا روز هفتم است و یک تحرکاتی باید بشود .

ارادت
      آخرین ویرایش توسط bolinger؛ 2020/12/26, 22:35.
      به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
      چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• پایش سهام
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 77

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
        عرض ادب
        بحز تاثیرات کوتاه مدت مقطعی تاثیر دیگری ندارد.

من قبلا عرض کردم که بازار مکانیسم تصحیح کنندگی دارد ٬ هر نوع دستکاری بعدا اصلاح میشود .

یک نمونه دستکاری ۶ هفته ای را روی نمودار صدرا هم نشان داده بودم.

در هر صورت اگر یک شکست سختی هم روی پتایر بخورم که تقریبا غیر ممکن است ٬ نهایتا باید به این نتیجه رسید که سوادم کم بوده و نتوانسته ام سخن نمودار را در هیاهوی بازار بشنوم.

اگر اراده سازمان موثر بود که مجبور نمی شد استفراغ را دوباره سر بکشد و آیین نامه بازار گردانی تصحیح کند و جلوی رشد سهم را می‌گرفت .

از وقتی بازارگردان گذاشتند زمگسا سه برابر شد ، پتایر هم ۲/۲ برابر .

یعنی اینکه اراده ی سازمان کشک است را با چشم دیدیم و مرتبه یقینش از علم الیقین به عین الیقین ارتقا پیدا کرد .

حالا فردا روز هفتم است و یک تحرکاتی باید بشود .

ارادت

درودتکنیکی جان،تحرکات انجام شد.نظرت برای ادامش چیه؟بیشتر از 20%افت کرده:.thumbsdownsmileyan

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

گکوثربعد19روزبازگشایی شد20درصدمثبت تازه زیانده است پتایرجای خوددارد
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
            گکوثربعد19روزبازگشایی شد20درصدمثبت تازه زیانده است پتایرجای خوددارد
            دقیقا درست می گویید. هر دو سهم سهام بنیاد است ولی تفاوت در زیانده بودن گکوثر و سود بیش از هزار تومانی پتایر و طرح توسعه جذاب آن است. پتایر پس از افزایش حداقل 700 باز می شود یعنی 24 هزار تومان فعلی یا به عبارتی سود 40 تا 50 درصدی از قیمت فعلی.

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده:
              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11252

با قیمت فعلی تئوریک 470تومنه تقریبا....

نظر

• vahidm62
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 136

فکر کنم این اگهی بتونه روند سهم رو بر گردونه ! با قیمت تئوریک 470 ارزش شرکت در مجمع رو داره ! مخصوصا با روند افزایش سرمایه گکوثر که دیدیم شرکت در مجمع میتونه بازدهی خوبی داشته باشه
                  از اون طرف هم تو بازار خبری نیست که حیف مون بیاد بازار رو از دست بدیم!

نظر

• bolinger
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 459

در اصل توسط پایش سهام پست شده است View Post
                    [/B][/COLOR]درودتکنیکی جان،تحرکات انجام شد.نظرت برای ادامش چیه؟بیشتر از 20%افت کرده:.thumbsdownsmileyan

عرض ادب

آگهی مجمع آمد .(تحرک اصلی این بود )

با اینحال من بدلیل اینکه از ریل قبلی ام خارج شده همزمان با صعود، رمل و اسطرلاب را به کار می‌اندازم که عندالزوم خروج قهرمانانه کنم .

اوصیکم سهامداران پتایر به تقوی و صبر .

به نظرم زیر بیست تومن فروختن حماقت محض است (تا این لحظه البته ).

ارادت

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

بازار مینگرد که گکوثر زیان ده بعد از 21درصد مثبت که دیروز بازگشایی شد امروز بالای 100میلیون صف خرید است
                      بخاطر همین قدر پتایر را بیشتر میداند و صف خرید میشود
                      البته انتشار اگهی مجمع هم بی تاثیر نبود.

همچنان بدون توجه به افت و خیزهای مقطعی سهامداری با دید مجمع
                      هیچ توصیه ای هم نیست...
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

تشکرازجنابzorbaسلامت باشید

کدال

آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت توليدي ايران تاير - نماد: پتاير

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                        با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-99A-141 مورخ 1399/09/01 از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز یکشنبه مورخ 1399/10/21 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس کيلومتر 5 بزرگراه شهيد لشگري (جاده مخصوص کرج) شرکت توليدي ايران تاير (سهامي عام) برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
                        تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
                        سایر موارد
                        توضیحات:
                        اصلاح ماده 5 اساسنامه در خصوص سرمايه شرکت

ج-نحوه دریافت برگ حضور در جلسه :
                        از سهامداران محترم دعوت مي‌شود به منظور اخذ برگ ورود به جلسه، با در دست داشتن اصل ورقه سهام، کارت ملي و کپي کارت ملي براي اشخاص حقيقي، وکالتنامه رسمي براي نمايندگان سهامداران حقيقي و همچنين معرفي نامه موثق و معتبر کتبي براي نمايندگان سهامداران حقوقي در همان روز مجمع (1399/10/21) به امور سهام شرکت واقع در تهران کيلومتر 5 جاده مخصوص کرج – شرکت توليدي ايران تاير مراجعه نمايند. تاکيد ميگردد داشتن اصل کارت ملي براي افراد حقيقي و معرفي نامه معتبر و اصل کارت ملي براي نمايندگان افراد حقوقي در روز مجمع الزامي ميباشد.

دعوت کننده از مجمع: هيأت مديره شرکت توليدي ايران تاير (سهامي عام)
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

یکی از ارزنده ترین فرصتهای سرمایه گزاری در بازار
                          سهم اگر با قیمت ۲۱ هم به مجمع بره قیمت صفر تئوریک بازگشایی حدود ۶۰۰ تومان خواهد بود که قیمت بسیار جذابیه برای یک سهم بنیادی سودساز و دارای طرح توسعه با یک افزایش سرمایه دیگر از آورده و تقریبا بلافاصله
                          قبل از بازگشایی هم شرکت دو گزارش خواهد داشت ( گزارش عملکرد ماهیانه دی و گزارش عملکرد ۹ ماهه) که از الان به راحتی میشه حدس زد گزارشات فوق العاده ای خواهد بود
                          در مورد زمان توقف نماد هم خوشبختانه میبینیم اخیرا مراحل ثبت افزایش سرمایه و بازگشایی حداکثر ۲۰-۲۵ روزه انجام میشه بنابراین خیلی بهتره باخیال راحت در مجمع شرکت کرد و حداقل تا عید با پتایر سهامداری کرد خصوصا که میبینیم در بازار و دیگر سهام هم فعلا خبر خاصی نیست و همچنان شاهد نوسانگیری دولت و دولتی‌ها در سهام بزرگ و شاخص ساز هستیم
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• bolinger
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 459

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                            یکی از ارزنده ترین فرصتهای سرمایه گزاری در بازار
                            سهم اگر با قیمت ۲۱ هم به مجمع بره قیمت صفر تئوریک بازگشایی حدود ۶۰۰ تومان خواهد بود که قیمت بسیار جذابیه برای یک سهم بنیادی سودساز و دارای طرح توسعه با یک افزایش سرمایه دیگر از آورده و تقریبا بلافاصله
                            قبل از بازگشایی هم شرکت دو گزارش خواهد داشت ( گزارش عملکرد ماهیانه دی و گزارش عملکرد ۹ ماهه) که از الان به راحتی میشه حدس زد گزارشات فوق العاده ای خواهد بود
                            در مورد زمان توقف نماد هم خوشبختانه میبینیم اخیرا مراحل ثبت افزایش سرمایه و بازگشایی حداکثر ۲۰-۲۵ روزه انجام میشه بنابراین خیلی بهتره باخیال راحت در مجمع شرکت کرد و حداقل تا عید با پتایر سهامداری کرد خصوصا که میبینیم در بازار و دیگر سهام هم فعلا خبر خاصی نیست و همچنان شاهد نوسانگیری دولت و دولتی‌ها در سهام بزرگ و شاخص ساز هستیم
                            عرض ادب

امروز شاخص یک تحرکاتی کرد .

به نظرم بر گشته بالا .

ارادت

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

اینطور که از خلوتی تاپیک و معاملات بسیار کم حجم دیروز و خصوصا امروز مشخصه خیلی‌ها را از سهم پیاده کردند
                              سهمی که روزانه ۶-۷ و تا بالای ۱۲ میلیون سهم معامله میشد امروز کمتر از ۷۰۰ هزار سهم در صف خرید فروشنده داشت که ۴۰ درصد اون هم توسط بازارگردان به نوعی اجباراً عرضه شد
                              حالا چیزی که روند صعودی روزهای آینده را به نوعی تضمین و تقویت می‌کنه اینه که با هوشمندی بازار و سهامداران و عدم عرضه و نبود فرصت خرید در این دو روز به نوعی نوسانگیری در سهم وجود ندارد و شرایط برای رشد سهم مناسب تر از همیشه است و مشکل خاصی برای شکستن سقف قبلی ۲۰۹۰۰ تومنی طی معاملات هفته آینده وجود نخواهد داشت
                              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• bolinger
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 459

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                                اینطور که از خلوتی تاپیک و معاملات بسیار کم حجم دیروز و خصوصا امروز مشخصه خیلی‌ها را از سهم پیاده کردند
                                سهمی که روزانه ۶-۷ و تا بالای ۱۲ میلیون سهم معامله میشد امروز کمتر از ۷۰۰ هزار سهم در صف خرید فروشنده داشت که ۴۰ درصد اون هم توسط بازارگردان به نوعی اجباراً عرضه شد
                                حالا چیزی که روند صعودی روزهای آینده را به نوعی تضمین و تقویت می‌کنه اینه که با هوشمندی بازار و سهامداران و عدم عرضه و نبود فرصت خرید در این دو روز به نوعی نوسانگیری در سهم وجود ندارد و شرایط برای رشد سهم مناسب تر از همیشه است و مشکل خاصی برای شکستن سقف قبلی ۲۰۹۰۰ تومنی طی معاملات هفته آینده وجود نخواهد داشت
                                دودو من حفاری رو فروختم ۱۳۳۰ ، پریروز ۱۶۳۶۰ از صف فروش تک سهم شدم .

خیلی ریسک کردم اما پتایر دوستداشتنی بقول منیب سودش حلال است .

شما دوتا ۵ درصد زدید ، من یک منفی ۷ درصد هم توی حفاری سود کردم .

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X