کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
✅ پتایر در سال مالی ۹۷، حدود 34 میلیارد تومان معادل 118 تومان به ازای هر سهم سود خالص شناسایی کرده است که نسبت به سال مالی گذشته رشد 31 برابری را تجربه کرده است.
✅ حاشیه سود ناخالص شرکت در فصل زمستان 27 درصد گزارش شده است. این موضوع در حالی است که این عدد در بهار 14 درصد و در تابستان حدود 17 درصد و در پاییز 16 درصد بوده است.
✅افزایش 78 درصدی فروش زمستان شرکت و رسیدن به حدود 132 میلیارد تومان نسبت به پاییز ناشی از افزایش مقدار فروش تایررادیال سیمی و تایر بایاس حدود 50 درصد و افزایش نرخ 50 درصدی تایر بایاس نسبت به فصل پاییز است
درود ، بنده نظر خودم رو میگم به عنوان تجربه نه تحلیلگر
بنظرم اکثر کالا های مصرفی مثل تایر در سه ماه آخر بیشتر تقاضا دارد هم مصرف کننده ها و هم بنکداران و....
اما مهم حاشیه سود سه ماه آخره که خیلی خوب بوده ، اگه همین حاشیه سود حفظ بشه بنظرم خیلی مهم تر از حجم فروشه در سه ماه اول 98،که احتمالا باید حفظ بشه یا حتی با افزایش قیمتی که قراره تایر سازان بگیرن احتمال یک تلرانس کم هم میره
در هر صورت عالی بود ، فکر کنم دوستانی که با تحلیل های جناب می و احسان عزیز ورود کردن به سهم حدود 400 ورود کردن و خداروشکر همه در سود بالای 150 درصد هستیم حال هر چه بالاتر بهتر
پتایر سهمی نیست که در این شرایط بنیادی اخیر در صف فروش در این قیمت ها(1265 تومن) باشه.
این سهم مشکل اصلاح زمانی داره نه اصلاح قیمتی.
اینایی هم که در صف فروش هستند نوسانگیرها یا سهامدار جز خسته هستند.
حمایت قویی در 1050 تا 1150 تومن داره منتظر واکنش ها به این حمایت ها باشید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درود بر دوستان عزیز
بنده بنا به دلایلی(اجباری ) در 1370 خروج کردم ولی خدایی الان که خبر افزایش نرخ رو شنیدم خوشحال شدم
سود خیلی خوبی داد امیدوارم دوستانی که دارن باز هم به سودشان افزوده بشه اخیرا اخبار خوبی از صنعت تایر نمیرسید اعم از واردات و مخالفت با افزایش نرخ ولی امروز موافقت شده افزایش نرخ 22 درصدی . جو گروه تغییر میکنه و دوباره رو به بالا
از اساتید عزیز که این سهم رو معرفی کردن دوباره تشکر میکنم
دوستان من خودم فرصت محاسبه دقیق سود پتایر با شرایط جدید را پیدا نکردم ولی یکی از دوستان با فرض واردات با دلار ۱۰ هزار تومن و فروش لاستیک ۲۴۰۰ تومن به سود ۴۰۰ تومن برای ۱۲ ماه رسیده .از صحت محاسبات اطمینان ندارم ولی اگر چنین باشد پی به ای حداقل ۷ بگیره قیمت ۲۸۰۰ باید بشود
سهم خیلی ارزشمندیه.هرچقدر بیاد پایین اونقدر خریدار زیادتر میشه.نگرانی نداره.
سهامداران این سهم باید سهامداری کنند.احتمالا وارد موج 4 شده.
بهر روی حماین محدوده 1050 تا 1150 تومن نتونست مانع این اصلاح بشه.
باید دید تا کجا میریزه ولی زیر 900 تومن بیاد یه شکار ارزشمنده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر