از اختلاف فروش پیشبینی و سه ماهه اول تعدیل خوبی میده.....اختلاف هزار تومنی تو هر کیلو لاستیک برای فروش....
ایران تایر ( پتایر )
Collapse
X
-
پتایر تو پیشبینی نرخ فروش را 10880 تومان به ازای هر کیلو گرفته و تو سه ماهه بهار داشته 11900 تومن میفروخته.....تو گزارش پیشبینی اصلا برای امسال افزایش نرخ نسبت به زمستان پارسال لحاظ نکرده.بلکه نسبت به متوسط فروش کل سال مالی قبل افزایش نرخ لحاظ کرده.....من فکر میکنم این سهم برای ساختن سود 140 و یا 150 تومنی که دوستان گفتند کار زیاد سختی نداشته باشه.
http://www.up.boursy.com/uploads/2013-10/Untitled1_001fd.png
http://www.up.boursy.com/uploads/201...tled_29988.pngآخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2013/10/06, 18:22.
نظر
-
در اصل توسط عالیجناب پست شده است View Postامروز خوب بود.
خریدارها بیشتر از فروشنده ها بودند.
فکر می کنم فردا و پس فردا روز مهمی برای تعیین روند سهمه.[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
درود دوستان از نظر موج شماری الیوت در تایم روزانه سهم در انتهای موج 5 خود قرار گرفته ........ومقاومت سهم...................احتمالا فردا روز پر عرضه ای میباشد ................... وهمچنین احتمالا حقوقی سهم صف خرید فردا را میدهد............موفق و پرسود باشیدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
این شرکت به احتمال زیاد افزایش سرمایه از اورده تا پایان سال خواهد داشت.بشدت به نقدینگی احتیاج داره.به ازای هر سهم برای طرح توسعه اش 64 تومن نیاز داره تا طبق برنامه پیش بره.
بنظر من با افزایش سرمایه و تکمیل طرح توسعه اش سزاوار این هست که قیمتش حداقل 80 درصد پکویر باشه.چون به ظرفیت نامی تولید خواهد رسید.
نظر
-
در اصل توسط عالیجناب پست شده است View Postخدا رو شکر که همونجوری که میخواستیم شد. امیدوارم برای همه خوب باشه. فکر کنم 5900 رو هم بخوبی رد کنه (نیمچه مقاومتش).[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
توقف نماد پتایر
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت ايران تاير با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازاردر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر