ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Trader7
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 940

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

یکسری از دوستان وقتی خرید می کنند تارگت های عجیب و نجومی میدن و وقتی فروختند غیب میشن!
    ما سهامدار این سهم هستیم چون بهش اعتقاد داریم
    با سهم و حقش می مونیم و مثل یه مشت منفعت طلب هر روز نظرمون تغییر نمی کنه...
    آخرین ویرایش توسط Trader7؛ 2014/09/20, 08:55.

نظر

• Trader7
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 940

داره در پتایر تحرکاتی دیده میشه...شاید حقوقی عزم صف خرید رو داشته باشه...هر چی که هست مشخصه که دارند خوب می خرند

نظر

• agahi
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 218

يك نكته در خصوص پتاير ، شناور پتاير توسط حقوقي هاي زيادي در حال جمع آوري است ، در اين قيمت ها اگر آمار دو هفته اي حجم را از tse مشاهده كنيد سهم فروشنده اي ندارد و فقط حق تقدم ها جلوي رشد سهم را گرفته ، اين سهم سهامداران صبور دارد كه به سهم و آينده آن اعتقاد دارند و روند سود سازي شركت هم براي آنها روشن است ، گزارش نه ماهه به بعد اين شركت خيره كننده است چرا كه بدليل كوچك بودن سرمايه سود شركت جهشي خوبي خواهد داشت ، فعلاً منتظر مي مانيم تا كمي از حق ها هم دست به دست شود تا رالي بعدي سهم هم شروع گردد.

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

مجوز افزایش نرخ فروش تایر صادر شد
          مجوز افزایش 8 درصدی نرخ فروش تایر با توجه به درخواست انجمن صنفی صنعت تایر و همچنین پیگیری های سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان دریافت شد و از نیمه دوم سال جاری در قیمتها اعمال می گردد.

در همین راستا،سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ضمن بیان مطالب فوق اظهار داشت: با توجه به درخواست انجمن صنفی صنعت تایر و همچنین پیگیری های سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان سر انجام مجوز افزایش 8 درصد نرخ فروش تایر دریافت شد.

مصطفی تنها در ادامه افزود: افزایش 8 در صدی نرخ فروش تایر از نیمه دوم سال جاری در دستور کار تولیدکننده تایر قرار خواهد گرفت و حاشیه سود خوبی را برای شرکت های تولیدکنندگان ایجاد می نماید.

وی در خصوص میزان واردات تایر به داخل کشور گفت: تولیدکنندگان تایر، تعامل مناسبی را با دولت انجام می دهند و در مقابل سیاستهای دولت نیز بایستی به گونه ای باشد که نظارت بیشتری بر مقوله واردات و تحقق وعده های داده شده انجام گیرد.در سال جاری به طور مجدد با افزایش واردات تایر به داخل کشور نسبت به مدت مشابه در سال گذشته مواجه شدیم.

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

پتایر نتونستم بخرم ولی خریدمو توی پتایر ح تکمیل کردم....
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

تبریک میگم بخاطر افزایش نرخ لاستیک به سهامداران صنعت لاستیک به خصوص پکویر و پکرمان و البته پتایر

​ما منفعت طلب نیستیم...فقط با کسانی که نمک میخورن و نمکدان می شکنند صحبتی نداریم

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11252

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              همانطور که عرض کردم فعلا تا پایان این ماه روند این سهم نوسانی است

امروز هم تا مرز صف خرید رفت وبعد اخروقت پایین امد!

تقریبا وزن اصلی سبد را به این سهم اختصاص دادیم وازاین پس تنها نظاره گر خواهم بود

این تاپیک هم به نظرمیاد فعلا علاقه مندی نداره هر چند روزی .........

شب خوش

افزایش نرخ هم امد تازه به قیمت خریده ما رسیده

عرض کردم بزودی این تاپیک علاقه مند زیادی پیدا میکنه

ارام ارام بازیگران سهم درحال خشک کردن سهم هستند امروز حجم اندکی معامله شد

دیدتان را بلند مدت قرار دهید این سهم جز 5سهم پربازده بازار طی1سال اتی خواهد بود

تاپیک هم در اختیار دوستان باشه هر از گاهی به این جا سری می زنیم

بدرود

نظر

• Trader7
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 940

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                تبریک میگم بخاطر افزایش نرخ لاستیک به سهامداران صنعت لاستیک به خصوص پکویر و پکرمان و البته پتایر

​ما منفعت طلب نیستیم...فقط با کسانی که نمک میخورن و نمکدان می شکنند صحبتی نداریم
                اولا چرا به خودت می گیری
                ثانیا ما تا حالا نمک شما رو نخوردیم که بخوایم نمکدونتون رو بشکونیم
                در کل بگم که ناراحت نشو منظورم شما نبودی
                آخرین ویرایش توسط Trader7؛ 2014/09/22, 11:29.

نظر

• Trader7
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 940

پتایر داره عالی معامله میشه!

نظر

• Trader7
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 940

پتایر دو روز عالی معامله شد بعد یکدفعه امروز خراب کرد
                    یک عده عالی می خرند در نقطه مقابل عده ای هم تا می تونند می فروشند
                    نظرتون چیه دوستان؟
                    می دونید این گروه فروشنده و خریدار کی هستند و چه هدفی دارند؟

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                      پتایر دو روز عالی معامله شد بعد یکدفعه امروز خراب کرد
                      یک عده عالی می خرند در نقطه مقابل عده ای هم تا می تونند می فروشند
                      نظرتون چیه دوستان؟
                      می دونید این گروه فروشنده و خریدار کی هستند و چه هدفی دارند؟

پتایر خط تولید سنگینی نداره که عزیزان از افزایش نرخ لاستیک خوشحال شدن و سهم رو هیجانی بالا بردند اونم در حالی که حق هنوز هست و ارزان تر

چون خط تولید داره عوض میشه و تولید کمه...

سهم سهامداری 7 8 ماهه رو می طلبه و این یعنی نوسانات شدید و آه و ناله های فراوان در این دوره

مثل ونفت مثل شمواد

این وسط هم یک سری تند تند نوسان می گیرند

یادمون نره از نوع گزارش دادن سهم هم باید ترسید که اهل گزارش خوب دادن نیست مگر در آخرین لحظات

با عرض معذرت پتایر امروز گروه رو کاملا قهوه ای کرد...حجم میخوره و پول می بره اما مثبت نمی کنه که گروه هم حرکتی کنه...

در راستی حمایت از صحبت های قبلی ام درباره سهم که نگن فروخت رفت...

نظر

• arash tahlil
                        عضو عادی
                        • Mar 2014
                        • 36

شنبه روزی سبزخواهدبوداگرسهمهای این 33نفرتموم شده باشندوالبته نوسانگیرهم نباشد؟؟؟تواین دوروزپوست اندازی خوبی صورت گرفته امروزواردشدم به مقدارزیادانشالله که پاقدم مابرای دوستان خیرباشدبه امیدروزهای سبزوخوش.البته یه نفراینجامنتظر4000هست امیدوارم به این دوست عزیزمون که خیلی هم به خودش میباله برسه اگه رسیدماهم خریداریم روزخوش

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

حقش امروز خرید شد ....البته مقدار کمی ..بقیش هم تا پایان پذیره نویسی...چقدر سهم به خاطر بز خری پرید....:D انشالا پله های بعدی رو بشه زیر 300 خرید:D
                          ///

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11252

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            حقش امروز خرید شد ....البته مقدار کمی ..بقیش هم تا پایان پذیره نویسی...چقدر سهم به خاطر بز خری پرید....:D انشالا پله های بعدی رو بشه زیر 300 خرید:D

میثم جان از اخرین تحلیلی که قرار دادی خیلی گذشته

ما هم20 روز پیش سوار این سهم شدیم وتقریبا سنگین خریدیم و فقط برخی روزها معاملات را رصد می کنم

به قول یکی از کاربران برا20-30تومان چونه نزن وحقش را بخر

افزایش نرخ قراره از اواخر هفته بعد اجرایی بشه و ان وقت این گروه دیدنی می شود

پتایرح 320 برای بلندمدت گزینه ایده الی است

ان هایی که می خرند حداقل تا خرداد94 وحداکثر تا خرداد95 با سهم بمانند سود خوبی خواهند داشت

اگر تولید 20.000تن طبق وعده مدیرعامل تا اخر سال تحقق یابد سال 94این سهم نصف قیمت فعلی میتونه سود بسازه هر چند برا امسال هم 70-80 میتونه بسازه

سال 95 هم اگر بتونه بالای20.000 تن تولید کنه به نظرم راه پکویر را خواهد رقت

این سهم فقط سهامداری بادید بلندمدت را میطلبه

قیمت امروز پتایر 445 یادگاری این جا باشه تا روزی باهم مرور کنیم

بدرود

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

دوستان انگار پس لرزه های اون دوستمون که بالای یک درصد قبل افزایش سرمایه بود تمومی نداره....

دو روز قبل و دیروز که خوب فروخته....
                              ببینیم چند تا داره؟؟... به نظرم حقش میاد تا محدوده 300...(اگر بشه چی میشه...)...
                              من خودم سهم و حقشو دارم و امیدوارم بیاد پایین تر من هم مثه دوستان سنگین شم روش....

بعضا می بینم که دوستان می گن 33 نفر فروختن ولی خبر رسیده فقط یک نفر با کد های مختلف فروخته و همونی بوده که قصد خروج داشته و از بالای یک درصد پایین اومده و این هم ته مونده های اونه....
                              انشالله هر سهمی که می خره اون هم پر سود باشه....

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

دوستان این سعادت نصیب بنده شده که چند خطی رو همراه با غلط های فراوان در خدمت شما باشم....
                                قبل از این قلم فرسایی از دوستان عزیزم همچون اقا میثم عذر خواهی می کنم که در حضور ایشون جسارت می کنم...

امروز می خواستم بدونم که افزایش 8% قیمت ها چگونه میتونه رود سود سازی پتایر تاثیر گذار باشه....
                                فرض های من شامل:
                                1- عدم تغییر بهای تمام شده محصولات در سال 93 است (که همه می دانیم روند قیمتی کائوچو روندی کاهش داشته و از همین محل میتونه تعدیل خوبی رو نصیب شرکت نماید)
                                2- با فرض تولیدات مشابه سه ماهه اول سال 93 تولیدات و فروش رو برای سه ماهه دوم همون مقدار تصور کردم.
                                3- تولید خط رادیال رو همون محدوده اعلامی شرکت یعنی 10000 تن در نطر گرفتم.

برای باقی مانده محصولات افزایش 8% رو در نظر گرفتم....

همان طور که می بینیم قیمت تحلیلی سهم با پی به ایی 5 حدود 400 خواهد بود ...
                                اگر چه می دونیم که سهم سال اتی ظرفیتش به دو برابر افزایش خواهد یافت و این یعنی جهش سود اوری در سال 94....
                                که با توجه به به قیمت کنونی سهم بسیار ارزنده می باشد...

نظر

در حال کار...
                                X