یه تحلیل از آذرآب می زنید اگه ممکنه؟
فاندمنتال & تکنیکال
Collapse
X
-
-
در اصل توسط dashfarzin پست شده است View Postیه تحلیل از آذرآب می زنید اگه ممکنه؟
1- در اندیکاتور مووینگ اوریج میبینیم جایی نگرانی برای سهم نیست و همچنان روند صعودی که در صورت برخورد متحرک ها روند عوض خواهد شد
2- در بولینگر هم همچنان در اصلاح قیمتی هستیم که برای سهم بسیار مفید هست.
3- اندیکاتور ار اس ای هم نشان دهنده روند میباشد.
نظر
-
موضوع بسیار ارزنده ای را انتخاب فرمودید. به نوبه خود تشکر می کنم. دو سوال داشتم خدمتتون. اول این که موینک اوریج کند و سریع را در چه دوره هایی در نطر می گیرید معمولا؟ و دوم این که حمایت را معمولا به حز فیبو با چه اندیکاتوری مشخص می نمائید؟ ایا حمایت را چشمی و با قرار دادن خطی در کف قیمتی کندل های قبلی مشخص می نمائید؟ با تشکربعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط dr.boursi پست شده است View Postموضوع بسیار ارزنده ای را انتخاب فرمودید. به نوبه خود تشکر می کنم. دو سوال داشتم خدمتتون. اول این که موینک اوریج کند و سریع را در چه دوره هایی در نطر می گیرید معمولا؟ و دوم این که حمایت را معمولا به حز فیبو با چه اندیکاتوری مشخص می نمائید؟ ایا حمایت را چشمی و با قرار دادن خطی در کف قیمتی کندل های قبلی مشخص می نمائید؟ با تشکر
در خصوص مووینگ من معمولا با میانگین متحرک بلند مدت (دوره های بالا) کار میکنم که خطای اون کمتره .در خصوص دوره ها عرض کنم بستگی به تایم فریمتون داره !
نقاط حمایت و مقاومت رو به قول شما چشمی میزنم :d
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمثلا به نظزتون برای تایم فرم 4 ساعته دوره 14 روزه برای کوتاه مدت و 30 روزه برای بلند مدت مناسبه؟ شما خودتون جه عددی را در نطر می گیرید؟
بنده معمولا از 2 تایم : 1 ساعته و روزانه استفاده میکنم
که در تایم 1 ساعته از دوره 14 و 26
و در تایم روزانه از دوره 50 و 100
نظر
-
-
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postسلام شب بخیر اگه زحمتی نیست لطف کنید یک نمودار درباره شدوص بزارید ممنون میشم
با سپاس فراوان
سلام
1- در مورد این سهم تقریبا ایده ای ندارم و دیتای این سهم برام نامفهومه ! روند این سهم رو 80% فاندمنتال مشخص کرده و میکنه !
2- باید دید فردا در برابر حمایت 23.6 فیبو چه واکنشی نشون میده !
3- اندیکاتور استوکاستیک جهت فقط و فقط نوسان سیگنال خرید صادر کرده .
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
نظر
-
سلام و خسته نباشید آقا شبندر به کجا میره به نظرتون؟ آیا مقاومت 380 رو میتونه رد کنه یه فعلا روند نزولی خواهد داشت؟
نظر
-
در اصل توسط behrooz_as پست شده است View Postسلام و خسته نباشید آقا شبندر به کجا میره به نظرتون؟ آیا مقاومت 380 رو میتونه رد کنه یه فعلا روند نزولی خواهد داشت؟
1- یه مقاومت ریز تو تایم فریم 1ساعته رو نقطه 380 میبینم و یه حمایت تو نقطه 367 تا 370 میبینم که خیلی مهم هستند.
2- اندیکاتور مووینگ هنوز دستور فروش رو صادر نکرده.
3- تو ترید لاین که زده شده هنوز برخوردی صورت نگرفته.
4- سیگنال قطعی هنوز مشخص نیست.
نظر
-
خوب دیتاها هم پرید :D
مشکلی نیست پر قدرت ادامه خواهیم داد !
و اما تحلیلی از شاراک
1- شاراک در منطقه خوبی قرار گرفته مقاومت 5 ساله خودش حوالی (8600) رو نتونست بشکنه ! و اما نکته بسیار مهم نقطه حمایتی سهم یعنی حوالی 7260 بسیار واکنش زیبا نشون داد و همونطور که میبینید حمایت 38.2 فیبوناچی رو نتونست بشکنه و دوباره به بالا پرتاب شد.
2- اندیکاتور استوکاستیک هم داره موج خودش رو تکمیل میکنه ، ار اس ای هم در منطقه تقریبا بی خطری قرار گرفته .
باید دید ایا در روزهای آیینده میتونه با مقاومت 5 سال بجنگه !
بنده با توجه به جو پتروشیمی امیدوار به شکست این روند هستم.
نظر
-
تحلیل تکنیکال ذوب
1- چند وقتیست در چنگال اندرو قرار گرفته و نکاتی بسیار مهم در سهم قرار گرفته ، کف چنگال رو برای فردا عدد 2820 میبینم که اگر حمایت نشه وضعیت ذوب خطرناک خواهد شد،شنبه و یکشنبه رو روز بسیار مهمی برای ذوب میبینم، باید دید ایا مورد حمایت قرار خواهد گرفت یا خیر ؟!
2- استوکاستیک هنوز به منطقه 80 نرسیده!
3- خط مقاومت 3070 بسیار بسیار مهم میباشد.
نظر
نظر