گروه بانــــکي
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postبانک پاسارگاد رفت برا تعدیل..... میگن مثبته الله اعلم
دوست عزيز
با امور سهام صحبت كردم و گفتند حدود 30 درصد تعديل مثبت داشته اند. حدودا 43 تومان امروز اعلام شده. ببينيم كي تو كدال ميشينهخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
بانکهايي که مازاد ارزي دارند مثل ملت-تجارت-سينا-پارسيان-و........شايد اگر ارزشون را با دلار اتاق بازرگاني تسعير کنند تعديل وحشتناک خواهند داد.
................................................
فعلا اينها بايد بيايند بالا تا پي به اي 10
گردش و جابجايي ارز از طريق بانک ملت لندن يعني کنار رفتن قسمتي ازتحريم بانکها
نظر
-
-
اگه تعدیل مثبت باشه حقوقی بانک پاسارگاد رو باید پرستید. تو این دوره زمونه از این حقوقی ها کم پیدا میشه
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postبانکهايي که مازاد ارزي دارند مثل ملت-تجارت-سينا-پارسيان-و........شايد اگر ارزشون را با دلار اتاق بازرگاني تسعير کنند تعديل وحشتناک خواهند داد.
................................................
فعلا اينها بايد بيايند بالا تا پي به اي 10
گردش و جابجايي ارز از طريق بانک ملت لندن يعني کنار رفتن قسمتي ازتحريم بانکها"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postبیشترین تبادل ارزی رو قبلا بانک تجارت انجام میداد حالا رو نمیدونم
شعبه ملت ميشه مرکز تبادلات ايران با اروپا و چهار راه تمام واردات و صادرات به اروپا و .....خواهد شد.
حيف که بانک ملت را در پرتفوي ضعيف دارم.امروز هم بهم نرسيد.
.................................................. ....................................
قبلا بانک ملت 4ميليارد دلار مازااد ارزي داشت که اگر بخواهد ان را در سال 92 با دلار 2450تومان تسعير کند 125تومان ميتونه تعديل مثبت دهد.
بانک تجارت هم 800ميليون دلار مازاد ارزي دارد که اون هم 45تومان تعديل مثبت خواهد داد.
بانک سينا هم.........
بانک پارسيان...........
من بيشتر بانک تجارت دارم.
اگر تعديل مثبت بانک پاسارگاد از محل تسعير ارز باشه.ديگه بانک ملت و تجارت و سينا و..... را نميشه کمتر از يکماه 300تومان خريد
حتمالا اگر بانک پاسارگاد 43تومان اعلام کنه.پي به اي 6ان 260تومان بالاي خط مقاومت تاريخي اش باز خواهد شد و ادامه..........
.................................................. .........
خانه و ملک و دلار و سکه و لوازم خانگي بين 30الي 50درصد کاهش خواهد يافت.
فعلا به همه بگوييد نخرند.
.................................................. ..........
فعلا اقاي روحاني شاه کليد را نشون داده اند واي به روزي که ان را داخل قفل مشکلات بکنند.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postبانک ملت بيشترين تبادلات ارزي را دارد.با برداشتن تحريم بانک ملت از سوي انگليس کل تبادلات ارزي بايد از طريق بانک ملت شعبه لندن صورت پذيرد.
شعبه ملت ميشه مرکز تبادلات ايران با اروپا و چهار راه تمام واردات و صادرات به اروپا و .....خواهد شد.
حيف که بانک ملت را در پرتفوي ضعيف دارم.امروز هم بهم نرسيد.
.................................................. ....................................
قبلا بانک ملت 4ميليارد دلار مازااد ارزي داشت که اگر بخواهد ان را در سال 92 با دلار 2450تومان تسعير کند 125تومان ميتونه تعديل مثبت دهد.
بانک تجارت هم 800ميليون دلار مازاد ارزي دارد که اون هم 45تومان تعديل مثبت خواهد داد.
بانک سينا هم.........
بانک پارسيان...........
من بيشتر بانک تجارت دارم.
اگر تعديل مثبت بانک پاسارگاد از محل تسعير ارز باشه.ديگه بانک ملت و تجارت و سينا و..... را نميشه کمتر از يکماه 300تومان خريد
حتمالا اگر بانک پاسارگاد 43تومان اعلام کنه.پي به اي 6ان 260تومان بالاي خط مقاومت تاريخي اش باز خواهد شد و ادامه..........
.................................................. .........
خانه و ملک و دلار و سکه و لوازم خانگي بين 30الي 50درصد کاهش خواهد يافت.
فعلا به همه بگوييد نخرند.
.................................................. ..........
فعلا اقاي روحاني شاه کليد را نشون داده اند واي به روزي که ان را داخل قفل مشکلات بکنند.
اقا من شنیدم که بواسطه انتقال دلار برای دانشجویان خارج از کشور مازاد ارزی خیلی خوبی داره. کیانوش جان بعد از فولای وچند تا سهم دیگه خوشحالم همسنگریم در بانک تجارت با شما و اریو و اقا سجاد عزیز
نه اینکه خدای نکرده بانکهای دیگه مشکلی داشته باشن ولی من فکر میکنم با توجه به افزایش سرمایه از محل انباشته و تجدید ارزیابی داراییها میتونه روند مستمرتری داشته باشه...البته من وپارس و وبملت هم دارم یه وقت سوئ تفاهم نشه"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
بانک ملت و سينا مقاومت اينجاشون را شکوندند.
.................................................. .................
دوستان تعديل مثبت پاسارگاد از چه محلي هست.؟
اگر خبر گرفتيد بگيد تا صف کنيم.
.................................................. ...............
بانکهايي که مازاد ارزي دارند .اون بالا زدم.ممکنه با يک باز و بسته شدن وحشتناک به ما نون برسونند.مثل ملت-تجارت-سينا-پارسيان-و...........
نظر
نظر