امروز ارز تک نرخی شد. ولی واقعا نمی دونم این قضیه مازاد ارزی صحت داره یا نه؟؟
گروه بانــــکي
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط karamkhosh پست شده است View Postامروز ارز تک نرخی شد. ولی واقعا نمی دونم این قضیه مازاد ارزی صحت داره یا نه؟؟
الان اون شبکه کدال ميلياردها تومان ارزش دارد و متاسفانه کسي قدرش را نمي داند.
امروزه دسترسي اسان به صورتهاي مالي و گزارشات شرکتها مثل اب خوردن شده است.از بررسي صورتهاي مالي بانکها خصوصا ملت و تجارت و سينا از پاييز متوجه مازاد ارزي انها شدم و کلي هم تو همين تايپيک بانکها مطلب زدم و بعضي از دوستان انتقاداتي بر من کردند و من اون روزها مدعي شدم بعضي از بانکها داراي دارايي ارزي مازاد هستند و رسيدن بانک ملت تا مجمع به قيمت حداقل 200تومان را نويد دادم.
حالا پس از 6ماه بان ملت گزارش شسته و رفته داده است که 2ميليارد و 800ميليون دلار مازاد ارزي دارد.
برو تو کدال و گزارش 5تير بانک ملت را ص65 را بخون.
صورتهاي مالي تلفيقي بانک ملت منتهي به 30 12 1391 را
رفقاي اشنا عکس صفحه اخر را بندازن تو اينجا همه ببينند.
2825818538دلار معادل ريالي 34644535ميليون ريال يعني هر دلار 1226تومان
.................................................. ........................................
شايد من تنها کسي بودم که بانکها را از اين زاويه مازاد ارزي مورد بررسي قرار دادم.هنوز هم بازار دوريالي اش نيفتاده است.ياد روزهايي افتادم که هي جيغ و داد ميزدم سر شبندر و شصفها ووو........ جديدا هم فولاي
بانک ملت و تجارت و سينا ممکنه با يک باز و بسته شدن و تعديل يک حال اساسي به ما بدند.
شايد هم فردا صبح اصلا معامله نشوند و ببندند براي ................
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postدوست عزيز الان ديگه روزگار دسترسي اسان همه به اطلاعات هست.
الان اون شبکه کدال ميلياردها تومان ارزش دارد و متاسفانه کسي قدرش را نمي داند.
امروزه دسترسي اسان به صورتهاي مالي و گزارشات شرکتها مثل اب خوردن شده است.از بررسي صورتهاي مالي بانکها خصوصا ملت و تجارت و سينا از پاييز متوجه مازاد ارزي انها شدم و کلي هم تو همين تايپيک بانکها مطلب زدم و بعضي از دوستان انتقاداتي بر من کردند و من اون روزها مدعي شدم بعضي از بانکها داراي دارايي ارزي مازاد هستند و رسيدن بانک ملت تا مجمع به قيمت حداقل 200تومان را نويد دادم.
حالا پس از 6ماه بان ملت گزارش شسته و رفته داده است که 2ميليارد و 800ميليون دلار مازاد ارزي دارد.
برو تو کدال و گزارش 5تير بانک ملت را ص65 را بخون.
صورتهاي مالي تلفيقي بانک ملت منتهي به 30 12 1391 را
رفقاي اشنا عکس صفحه اخر را بندازن تو اينجا همه ببينند.
2825818538دلار معادل ريالي 34644535ميليون ريال يعني هر دلار 1226تومان
.................................................. ........................................
شايد من تنها کسي بودم که بانکها را از اين زاويه مازاد ارزي مورد بررسي قرار دادم.هنوز هم بازار دوريالي اش نيفتاده است.ياد روزهايي افتادم که هي جيغ و داد ميزدم سر شبندر و شصفها ووو........ جديدا هم فولاي
بانک ملت و تجارت و سينا ممکنه با يک باز و بسته شدن و تعديل يک حال اساسي به ما بدند.
شايد هم فردا صبح اصلا معامله نشوند و ببندند براي ................
نظر
-
تك نرخي شدن نرخ ارز به شدت به نفع بانك هاست زيرا بانك ها موظف بودن با دلار 1226 توماني تبديلات ارزي را انجام دهند ولي امروز بانك هايي مثل ملت،پاسارگاد،سينا و ... كه ذخيره ارزي دارند تسعير ارز دلار با دوبرابر شدن تعديلات بسيار مثبتي درپي خواهد داشت .
بزودي با يك بازو بسته شدن 50درصد افزايش قيمت ميگيرند.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postتك نرخي شدن نرخ ارز به شدت به نفع بانك هاست زيرا بانك ها موظف بودن با دلار 1226 توماني تبديلات ارزي را انجام دهند ولي امروز بانك هايي مثل ملت،پاسارگاد،سينا و ... كه ذخيره ارزي دارند تسعير ارز دلار با دوبرابر شدن تعديلات بسيار مثبتي درپي خواهد داشت .
بزودي با يك بازو بسته شدن 50درصد افزايش قيمت ميگيرند.
نظر
-
تك نرخي شدن ارز يعني 2477 تومان ميتونه صنايعي كه بواسطه دلار گران از بازار عقب افتاده بودند نيز بشدت متاثر گردند از جمله گروه خودرويي و دارويي كه هر دلار برايشان 1000تومان ارزانتر خواهد شد و با افزايش قيمتي هم كه در خصوص فروش محصولاتشون داشتند به نظر مياد يه تعديل 100درصدي در پيش رو داشته باشند.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
-
اگر قت كرده باشيد حجم بازار بالاي 400 ميليارد تومان بود . تو چند روز گذشته هم بالاي 300 ميليارد حجم داشتيم. اين يعني تزريق پول به بازار و افزايش تقاضا. افزايش تقاضا هم يعني افزايش قيمت.
تا اطلاع ثانوي هر منفي در قيمتها صرفا و صرفا فرصت خريد ميباشد.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
بسته شدن تاپیک گروه بانکی
با سلام
با توجه به اینکه برای انسجام بیشتر مطالب هر سهم و نظم و دسترسی بهتر به تحلیل های مربوط به سهمی خاص, سیاست سایت بورسی ایجاد تاپیک اختصاصی برای هر سهم میباشد تاپیک گروه بانکی بسته شده و با جداسازی برخی پستهای اختصاصی مربوط به سهام هر بانک تاپیک هایی برای بانک های مختلف ایجاد شده است.
هر چند در وابستگی حرکت سهام هر گروه و صنعت و وجود اخبار مرتبط به کل گروه شکی نیست اما امیدواریم برای دستیابی به نظم بهتر با درج مطالب و تحلیل های خود در تاپیک اختصاصی هر سهم بانکی به دستیابی به این هدف کمک کنید.
سعی ما این خواهد بود که با جداسازی سایر پستهای اختصاصی مربوط به هر بانک و انتقال به تاپیک های ایجاد شده سایر مطالب درج شده در این تاپیک نیز در موضوع مربوطه قرار داده شود.
با تشکر
نظر
نظر