گروه بانــــکي

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hadi4415
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 28

اطلاعيه مهم

قابل توجه سهامداران محترم بانك دي
    (شركت سهامي عام)

پيرو آگهی پذیره نویسی افزایش سرمایه منتشره در روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد مورخ 1390/3/29 به اطلاع سهامداران محترم بانك دي مي رساند، به موجب مجوز شماره 121/150102مورخ 1390/5/25سازمان بورس و اوراق بهادار و به منظور تأمین کامل حقوق سهامداران محترم، مهلت پذیره نویسی تا پایان وقت اداری روز 1390/6/5تمدید گردید.

نظر

• فرزاد
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 83

فک می کنم حقش بهتر باشه.
      چارلز

در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید.

اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندازد ولی دردناک است.

نظر

• باربد
        Banned
        • Aug 2025
        • 3256

من 300000 تا حقش را خریدم

نظر

• فرزاد
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 83

علی صحرایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی فارس، در برابر این سئوال که چرا میزان حجم مبنای سهام بانک پاسارگاد به جای 8 میلیون و 177 هزار و 400 سهم ، 6 میلیون و 930 هزار سهم محاسبه شده پاسخ داد: این میزان حجم مبنا با درنظر گرفتن سرمایه قبلی یعنی 2.31 هزار میلیارد تومان محاسبه شده است.
          وی ادامه داد: بنابراین محاسبه حجم مبنای این بانک با سرمایه جدید و بیش 2 هزار و 725 میلیارد تومانی بعد از اتمام فروش سهام حق تقدم و ثبت سرمایه اعلام خواهد شد که در این معادل 8 میلیون و 177 هزار و 400 سهم است.
          به گزارش فارس، براساس ضوابط شرکت بورس،حجم مبنای سهام شرکت های بورسی درحالی از ضریب 000.8 و تعداد سهام شرکت ها محاسبه می شود که به منظور افزایش نقد شوندگی سهام شرکت های بزرگ و براساس آیین نامه معاملات، حجم مبنای سهام شرکت هایی با سرمایه اسمی بیش از هزارمیلیارد تومان، با در نظر گرفتن 000.3 تعیین می شود.
          حجم مبنا اهرمی است که با هدف کنترل معاملات و جلوگیری از نوسانهای کاذب و افت و خیز بیمورد قیمت سهام با معامله تنها چند سهم شرکت از سال 82 در بورس تهران به کار گرفته شد. براین اساس روزانه باید تعداد سهام مشخصی از شرکت ها داد و ستد شود تا قیمت نهایی سهام در پایان معاملات و در محدوده 3 درصد مثبت و منفی مشخص شود.
          چارلز

در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید.

اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندازد ولی دردناک است.

نظر

• تیزبین
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 87

سلام به همه اساتید
            نظرتون درباره وپست چیه؟
            من فکر میکنم تا 600 تومن میره بالا و اگه بتونه 600 رو رد کنه تا 650 تومن هم میره البته تو مسیرش یک مقاومت روی 560 تومن داره
            شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5095

در اصل توسط تیزبین پست شده است View Post
              سلام به همه اساتید
              نظرتون درباره وپست چیه؟
              من فکر میکنم تا 600 تومن میره بالا و اگه بتونه 600 رو رد کنه تا 650 تومن هم میره البته تو مسیرش یک مقاومت روی 560 تومن داره
              من که نه استاد هستم نه تحلیلگر فقط میدونم این بانک اوضاعش اصلا خوب نیست و زیر فشار بانک مرکزی قرار گرفته جهت افزایش سرمایه چون در غیر اینصورت درجه بانک به موسسه تنزل پیدا میکنه!

من که قبل از بحرانی شدنش سهمشو رد کردم رفت و فعلا هم هوس نمی کنم برم طرفش ، حالا ببینیم اساتید چی میگن.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Moradad
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 355

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                من 300000 تا حقش را خریدم
                باربد خان ممنون از همراهی شما در فروم ، لطفا در مورد زمان و محدوده احتمالی فروش هم اطلاع رسانی کنید
                با تشکر

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  من چون خارزمی زیاد داشتم دیگه طرف پاسارگاد نرفتم این خارزمی همه رو متعجب میکنه میگین نه پس ببینین!!
                  روح جان برای ارزش گذاری خارزم....قیمت پاسارگاد رو چند در نظر گرفتین ؟؟؟
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
                    باربد خان ممنون از همراهی شما در فروم ، لطفا در مورد زمان و محدوده احتمالی فروش هم اطلاع رسانی کنید
                    با تشکر
                    دوست عزیز سلام
                    تقریبا دیگه همه میدونند که من حق تقدم سهمها را از خود سهمها بیشتر دوست دارم
                    پاسار گاد در نگاه اول یک چیز را به سهامدارش نشون میده و اونم نحوه مدیریت بازار سهمه
                    یعنی وقتی بازار تا 150 هم حق را میخرید
                    شرکت روی 113 عرضه کرد تا روند سهم را تحکیم کند
                    الان وقتی به قیمت سهم نگاه کنید دقیقا از دو برابر قیمت حق بالا تره
                    و این یعنی با هر 4 درصد مثبت خوردن سهم
                    حق به راحتی بی هیچ مشکلی 8 درصد مثبت میخوره
                    حالا نکته دوم اینکه این حق با 8 درصد پایینتر همچنان اختلاف خود را حفظ میکنه
                    و نکته سوم اینکه این حق تنها 18 درصد شناور نسبت به خود سهم داره

با جمیع فاکتور های بالا میشه این نتیجه را گرفت که تا وقتی صف خرید خود سهم بر قرار باشه حق براحتی صعود میکنه
                    و هرگاه بر روی سهم تعداد عرضه فزونی یابد به دلیل اون 18 درصد تعداد عرضه حق کمتر است و این میتواند نقد شوندگی حق را نیز بالا ببرد
                    در کل فکر نمیکنم تا اخر این هفته به فروش فکر کنم مگر اتفاق خاصی بیوفتد
                    حداقل تارگت حق را 25 درصد در مرحله اول میدانم
                    تارگتهای بعدی 40 و 60 درصد هستند

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

رييس كانون بانكهاي خصوصي خواستار شد:
                      بـازگشـت نـرخ سود بانكي به رقمهاي سـال گذشته

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
                      سرويس: اقتصاد

رييس كانون هماهنگي بانكهاي خصوصي كشور با هشدار درباره نقدينگي سرگردان خواستار بازگشت نرخ سود بانكي به رقمهاي سال گذشته شد.

مجيد قاسمي در گفتوگو با خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه نظر كارشناسي بانك مركزي با كاهش نرخ سود مخالف بوده است، اظهار كرد: شوراي پول و اعتبار بايد به عنوان ركن اساسي استقلال بانك مركزي به تقويت اين نظر كارشناسي بپردازد.

مدير عامل بانك پاسارگاد خواستار حضور نماينده بانكهاي خصوصي در شوراي پول و اعتبار شد و گفت: بانكهاي خصوصي نقش مهمي در پيشبرد صنعت بانكداري كشور داشتهاند وبايد نمايندهاي در اين شورا داشته باشند.

قاسمي بخش مهمي از سرگرداني نقدينگي در كشور و نوسان نرخ طلا و ارز را ناشي از كاهش نرخ سود سپردههاي بانكي دانست و گفت: اعضاي شوراي پول و اعتبار قسم ياد كردهاند تا به اهداف اقتصاد ملي پايبند باشند. بنابراين انتظار ميرود نسبت به اصلاح بسته سياستي نظارتي سال 90 اقدام كنند.

به گفته وي اگر اين بسته اصلاح نشود بايد منتظر انتقال نقدينگي سرگردان به بخشهاي ديگر اقتصاد هم باشيم.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

حضور در فرابورس مقدمه ای برای ورود به بورس

رییس هیات مدیره بانک گردشگری گفت : حضور بانک ها و موسسات مالی در فرابورس مقدمه ای برای حضور گسترده آنها در بورس است .
                        خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر اخبار فوری شبکه خبرسیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی اخبار حوادث لیگ فوتبال قیمت ارز بورس خودرو سکه دانشگاه هنر فيلم عکس و استان ها
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

با توجه به جو بازار و همچنين عرضه زياد در نماد بانك پاسارگاد و همچنين معامله حدود 82 ميل از سهم از دوستان كسي خبر داره چرا صف خريد حق تقدم بانك پاسارگاد عرضه نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟ ومن ا...التوفيق

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

دوستان گرامي از بين سهام بانكي (( پاسارگاد - ارين - دي - گردشگري )) كداميك بيشتر و زودتر قابليت رشد قيمتي را دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ومن ا...التوفيق

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                              دوستان گرامي از بين سهام بانكي (( پاسارگاد - ارين - دي - گردشگري )) كداميك بيشتر و زودتر قابليت رشد قيمتي را دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ومن ا...التوفيق
                              بنظرم دی مستعد تر از بقیه باشه
                              البته کمی باید صبر کنید تا به محدوده پایین 130 برسه
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                                بنظرم دی مستعد تر از بقیه باشه
                                البته کمی باید صبر کنید تا به محدوده پایین 130 برسه
                                من دی و آرین رو ترجیح می دم. آرین هم فکر می کنم چند درصدی بدهکاره;)
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X