گروه بانــــکي

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

اختصاصی فارس
    شورای پول و اعتبار نرخ سود سپردههای بانکی را به بیش از ۲۰ درصد افزایش داد
    خبرگزاری فارس: با تصویب شورای پول و اعتبار نرخ سود سپردههای بانکی از هفته آینده به بیش از ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.

سیدکاظم دلخوش در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره مصوبات جلسه امشب شورای پول و اعتبار اظهار داشت: امشب در جلسه شورای پول و اعتبار قوانین مربوط به السی ریالی بازبینی شد و مصوبات خوبی نیز در این خصوص به تصویب رسید.

وی با اشاره به اینکه شورای پول و اعتبار تصمیم گرفت نرخ سود سپردههای بانکی را مطابق با نرخ تورم برای ادامه سال تغییر دهد، افزود: از آنجایی که هماکنون نرخ تورم ۲۰.۶درصد است شورای پول و اعتبار تصمیم گرفت نرخ سود سپردههای بانکی بالاتر از نرخ تورم تعیین شود.

این عضو ناظر بر شورای پول و اعتبار ادامه داد: مصوبات جلسه امشب شورای پول و اعتبار هفته آینده توسط بانک مرکزی به بانکهای عامل ابلاغ خواهد شد.

دلخوش درباره شایعات مربوط به استعفای رئیس کل بانک مرکزی نیز گفت: آقای بهمنی سفت و محکم سر جای خود نشسته و حرفی از استعفای وی در سیستم بانکی و بانک مرکزی مطرح نیست.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      اختصاصی فارس
      شورای پول و اعتبار نرخ سود سپردههای بانکی را به بیش از ۲۰ درصد افزایش داد
      خبرگزاری فارس: با تصویب شورای پول و اعتبار نرخ سود سپردههای بانکی از هفته آینده به بیش از ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.

سیدکاظم دلخوش در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره مصوبات جلسه امشب شورای پول و اعتبار اظهار داشت: امشب در جلسه شورای پول و اعتبار قوانین مربوط به السی ریالی بازبینی شد و مصوبات خوبی نیز در این خصوص به تصویب رسید.

وی با اشاره به اینکه شورای پول و اعتبار تصمیم گرفت نرخ سود سپردههای بانکی را مطابق با نرخ تورم برای ادامه سال تغییر دهد، افزود: از آنجایی که هماکنون نرخ تورم ۲۰.۶درصد است شورای پول و اعتبار تصمیم گرفت نرخ سود سپردههای بانکی بالاتر از نرخ تورم تعیین شود.

این عضو ناظر بر شورای پول و اعتبار ادامه داد: مصوبات جلسه امشب شورای پول و اعتبار هفته آینده توسط بانک مرکزی به بانکهای عامل ابلاغ خواهد شد.

دلخوش درباره شایعات مربوط به استعفای رئیس کل بانک مرکزی نیز گفت: آقای بهمنی سفت و محکم سر جای خود نشسته و حرفی از استعفای وی در سیستم بانکی و بانک مرکزی مطرح نیست.
      نههههههههههه!!! باورم نمیشه !!!
      20 درصد !؟؟!؟!
      چه غیر منتظره !!!!
      فردا صف بانکی ها رو بگوووو!!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        20 درصد !؟؟!؟!
        چه غیر منتظره !!!!
        به خیالشون این اقدام دلارو به قیمتای پارسال میرسونه!
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

یعنی میشه که رو دلار تک سهم بشیم :x

20 درصد !؟؟!؟!
          چه غیر منتظره !!!!
          تحلیلت از صف خرید بانکیا چطوریه کیوان جان ؟؟؟
          اثر این افزایش نرخ چطوریه؟؟؟
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

خیلی از بانکیها در دوران خنثی این چند روزه نشان دادند حامیان خودشان را دارند
            خوب بدیهی است وقتی بازار به سمت این گروه شیفت کند
            در کنار حمایت همان سهامداران
            روند برخی از انها می تواند دیدنی باشد

مثلا وقتی انصار را در هر حالتی به بالا رنج میکردند
            وقتی دی را میلیونی بلوک میزدند
            وقتی زمین را به سمت بالا میخریدند

وقتی سمایه به راحتی صف می شود
            وقتی ونوین اصلا انگیزه برای منفی ندارد
            وقتی وبملت داره به تاریخ افزایش سرمایه نزدیک میشه
            وقتی سینا و پارسیان کمترین پی بر ای را دارند

خوب یک تلنگر نیاز داشت تا اینها دوباره به کانون توجهات بر گردند
            البته این روند به هیچ عنوان بلند مدت نیست
            اما در کوتاه مدت شاید این گروه دوباره یک رالی را تجربه کنند

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              یعنی میشه که رو دلار تک سهم بشیم :x

تحلیلت از صف خرید بانکیا چطوریه کیوان جان ؟؟؟
              اثر این افزایش نرخ چطوریه؟؟؟
              اگر واقعا نرخ 20% سود سپرده ها به بانکها ابلاغ بشه! اینو مطمئن هستم که حجم زیادی از نقدینگی سرگردان به سمت بانکها برمیگرده. در بازار پولهای کلانی هست که فقط برای نیم درصد بالا و پایینتر از جایی به جای دیگر میروند!...در حال حاضر بالاترین نرخ سود بانکی 15% هست و نرخ پارسال 17% بود. شورای پول طی امسال چندین بار جلسات ناموفقی برای افزایش نرخ بانکی به نرخ 17% پارسال را داشت و بازار سرمایه به صرف شایعه احتمال آن افزایش برای کوتاه مدتی بانکی ها را با صفهای خرید مواجه میکرد. حالا با قطعی شدن افزایش نرخ انهم تا 20 یا بیشتر ...! من کلا کمی شوکه شدم! چون شخصا مطلع و آگاه از مسائل اخیر بودم اما این نتیجه گیری چگونه و کی انجام شد که ما اطلاع نداشتیم. یک جای کار ایراد دارد!! با داده های من جور در نمی آید...اصلا چنین قراری نبود!!! فردا از قضیه سر در میاورم!

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

آریو جان من تک سهم شدن روی سکه رو بیشتر میپسندم;)

چون به رغم رشد شتاب زده دلار، یه مدتی روی 600 تا 620 کله زد و تازه شروع به رشد کرده
                با این فرآیند تقویت یورو طی این چند روز و متعاقبا افت دلار، طلای جهانی باید بازم رشد کنه

البته از نظر من این افزایش و کاهش سپرده ها روی سود بانکی تاثیر چندانی نمیذارن چون در حقیقت ، اون ما به التفاوت سپرده و وام هست که سود بانکی رو تغییر میده ...

و البته با توجه به بازدهی انتظاری افراد در بازارهای ارز و سکه ، نقدینگی چندانی به سمت بانکها برنمیگرده...

مشکل اینه که سیاست گزارای ما ، اقتصاد رو یک سیستم ایستا فرض میکنن که بشه درونش یک سیاست رو دو طرفه انجام داد . مثلا با برگردوندن سود بانکی به میزان قبلی ، نقدینگی روان در جامعه رو به سطوح قبلی کاهش داد!
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• Yusef_sbm12
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 311

دوستان عزیز :

جهت اطلاع عرض میکنم که این تغییر نرخ شامل نرخ سپرده های مردم میشود و نه
                  نرخ تسهیلات بانکی که اثر مستقیم و سریعی بتواند بر سود سهام بانکی بگذارد.

همانطور که مصطفی عزیز اشاره کردند با توجه به بازده و سود دلار و سکه ...
                  مخصوصا سکه و انتظار سود مناسب برای بعد از عید نمیتوان به سرازیر شدن نقدینگی به سمت بانکها ...
                  در کوتاه مدت امیدوار بود.

و از طرفی هم این امر در صورت تحقق رقیبی برای بازار سهام و بورس خواهد شد ... و باعث خروج مقداری از سرمایه ها از بازار سرمایه
                  به سمت بانک ها خواهد شد.
                  زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                  که با رنگهای بدیع ؛
                  و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                  خیال انگیز ؛
                  و پر شور ساخته است .

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

20 درصد !؟؟!؟!
                    چه غیر منتظره !!!!
                    اگر واقعا نرخ 20% سود سپرده ها به بانکها ابلاغ بشه! اینو مطمئن هستم که حجم زیادی از نقدینگی سرگردان به سمت بانکها برمیگرده. در بازار پولهای کلانی هست که فقط برای نیم درصد بالا و پایینتر از جایی به جای دیگر میروند!...در حال حاضر بالاترین نرخ سود بانکی 15% هست و نرخ پارسال 17% بود. شورای پول طی امسال چندین بار جلسات ناموفقی برای افزایش نرخ بانکی به نرخ 17% پارسال را داشت و بازار سرمایه به صرف شایعه احتمال آن افزایش برای کوتاه مدتی بانکی ها را با صفهای خرید مواجه میکرد. حالا با قطعی شدن افزایش نرخ انهم تا 20 یا بیشتر ...! من کلا کمی شوکه شدم! چون شخصا مطلع و آگاه از مسائل اخیر بودم اما این نتیجه گیری چگونه و کی انجام شد که ما اطلاع نداشتیم. یک جای کار ایراد دارد!! با داده های من جور در نمی آید...اصلا چنین قراری نبود!!! فردا از قضیه سر در میاورم
                    !

مرسی کیوان جان ..ممنون

آریو جان من تک سهم شدن روی سکه رو بیشتر میپسندم;)

چون به رغم رشد شتاب زده دلار، یه مدتی روی 600 تا 620 کله زد و تازه شروع به رشد کرده
                    با این فرآیند تقویت یورو طی این چند روز و متعاقبا افت دلار، طلای جهانی باید بازم رشد کنه

البته از نظر من این افزایش و کاهش سپرده ها روی سود بانکی تاثیر چندانی نمیذارن چون در حقیقت ، اون ما به التفاوت سپرده و وام هست که سود بانکی رو تغییر میده ...

و البته با توجه به بازدهی انتظاری افراد در بازارهای ارز و سکه ، نقدینگی چندانی به سمت بانکها برنمیگرده...

مشکل اینه که سیاست گزارای ما ، اقتصاد رو یک سیستم ایستا فرض میکنن که بشه درونش یک سیاست رو دو طرفه انجام داد . مثلا با برگردوندن سود بانکی به میزان قبلی ، نقدینگی روان در جامعه رو به سطوح قبلی کاهش داد!

درسته مصطفی جان باهات موافقم ...سکه ;)

مشکل جاهای دیگه است

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
                      دوستان عزیز :

جهت اطلاع عرض میکنم که این تغییر نرخ شامل نرخ سپرده های مردم میشود و نه
                      نرخ تسهیلات بانکی که اثر مستقیم و سریعی بتواند بر سود سهام بانکی بگذارد.

همانطور که مصطفی عزیز اشاره کردند با توجه به بازده و سود دلار و سکه ...
                      مخصوصا سکه و انتظار سود مناسب برای بعد از عید نمیتوان به سرازیر شدن نقدینگی به سمت بانکها ...
                      در کوتاه مدت امیدوار بود.

و از طرفی هم این امر در صورت تحقق رقیبی برای بازار سهام و بورس خواهد شد ... و باعث خروج مقداری از سرمایه ها از بازار سرمایه
                      به سمت بانک ها خواهد شد.

یوسف جان من دو هفته پیش وام گرفتم با یه نرخ بهره معادل x و باید از آخر هفته شروع به قصد دادن کنم ...آیا تغییری در شرایط وام من ایجاد میکنن؟؟؟

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

یوسف جان من دو هفته پیش وام گرفتم با یه نرخ بهره معادل x و باید از آخر هفته شروع به قصد دادن کنم ...آیا تغییری در شرایط وام من ایجاد میکنن؟؟؟
                        آریو جان وقتی وامی مصوب و قسط بندی میشه تا پایان مدت قرار داد با نرخ تصویب شده باید پرداخت کنی و عطف به ماسبق وجود ندارد.
                        این قانون در مورد سپرده گذاری مردم نیز وجود دارد و با فرض افزایش نرخ سود ، سپرده های به تاریخ قبل تا پایان قرارداد همچنان با همان نرخ پیشین پرداخت میشوند مگر انکه قرارداد فسخ شده و مججد سپرده جدید با نرخ جدید افتتاح گردد.

در مورد تاثیر بر روی سود سهام بانکی ها در توضیحاتم به "کوتاه مدت" اشاره داشتم وگرنه از دید سود سهام اتفاقا شاید کمتر هم بشود و در بلندمدت باید حتما در نرخ تسهیلات هم تغیراتی به وجود آید. من صرفا از هیجان کوتاه مدت صف خریدی بانکی ها گفتم .
                        و در مورد طلا و دلار....طلا در بلند مدت همیشه برنده بوده است اما با این اوصاف بانکها به رقیبی برای طلا و بازار سرمایه تبدیل خواهند شد!
                        ولی ترجیح میدهم قضاوتهای بلند مدت نکنم و صرفا به تاثیرات کوتاه مدت ان نظاره گر باشم چراکه میدانم در اصول چنین تصمیم گیری هایی مطالعه انجام نشده و صرفا برای فرونشاندن التهابات است و این قصه را در بلند مدت چندان پایدار نمی بینم!

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

اين وسط برد با كسايي هست كه حق تقدم استفاده نشده بانك دي دارن چه قيمتي معامله بشه طي تماسي كه با شركت داشتم ميگفت كه اگهي فروش فردا مياد و هفته بعد معامله ميشه
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابااتی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 314

من نمی فهمم چرا مردم اینقدر جو گیر شدند واقعا جای تعجب داره همه از لیدری گروه بانک می گویند و صف های گسترده فردا

شاید بازار جو گیر بشه و فردا صبح صف بچینه ولی بالا رفتن نرخ سود سپرده ها که به ظرر بانکها است هزینه تمام شده را بالا میبره

من خودم چند روز پیش روی پاکسا جوگیر شدم با یک خبر که نرخ پودر قرار بره بالا و دیگه به واردات شوینده ها ارز دولتی نمی دهند رفتم پاکسان خریدم بی اونکه صورت های مالی را بخوانم کلی ضرر کردم به نظرم به هر خبر باید با دید کارشناسی نگاه کرد و اسیر صف و صف بازی نشد .

به نظر من این خبر اصالتا و تا این حد به ضرر بانکی ها است مگر اینکه نرخ تسهیلات هم افزایش پیدا کنه
                            در ضمن دوستان چی فکر می کنند مگر مردم ایران همه دارند هر لحظه خبر پیگیری می کنند که مثلا سود بانکی رفت بالا حالا سکه و دلار نابود بشه نه آقا تازه بدتر میشه چون طرف میگه اگه پولمو می گذاشتم بانک که 20% می داد پس حالا که ریسک کردم باید خیلی بیشتر گیرم بیاد

نظر

• oplus
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 252

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
                              من نمی فهمم چرا مردم اینقدر جو گیر شدند واقعا جای تعجب داره همه از لیدری گروه بانک می گویند و صف های گسترده فردا

شاید بازار جو گیر بشه و فردا صبح صف بچینه ولی بالا رفتن نرخ سود سپرده ها که به ظرر بانکها است هزینه تمام شده را بالا میبره

من خودم چند روز پیش روی پاکسا جوگیر شدم با یک خبر که نرخ پودر قرار بره بالا و دیگه به واردات شوینده ها ارز دولتی نمی دهند رفتم پاکسان خریدم بی اونکه صورت های مالی را بخوانم کلی ضرر کردم به نظرم به هر خبر باید با دید کارشناسی نگاه کرد و اسیر صف و صف بازی نشد .

به نظر من این خبر اصالتا و تا این حد به ضرر بانکی ها است مگر اینکه نرخ تسهیلات هم افزایش پیدا کنه
                              در ضمن دوستان چی فکر می کنند مگر مردم ایران همه دارند هر لحظه خبر پیگیری می کنند که مثلا سود بانکی رفت بالا حالا سکه و دلار نابود بشه نه آقا تازه بدتر میشه چون طرف میگه اگه پولمو می گذاشتم بانک که 20% می داد پس حالا که ریسک کردم باید خیلی بیشتر گیرم بیاد
                              منتها کیه که بفهمه

نظر

• Yusef_sbm12
                                كاربر فعال
                                • Dec 2011
                                • 311

نه آریو جان همانطور که دوستان هم گفتن ربطی به سود تسهیلات نداره فعلا و اگر هم داشت عطف به ماسبق نمیشد...
                                زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                                که با رنگهای بدیع ؛
                                و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                                خیال انگیز ؛
                                و پر شور ساخته است .

نظر

در حال کار...
                                X