کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثابت شده در این بازار هر غیرممکنی محتمل هست ...!!
بازار ها اشتباه می کنند , اما همیشه اشتباه نخواهند کرد ...
درود
بهرام خان! خاطرتان باشد، لسرما چند ماه اخیر یکبار حد زیان من را زد ...
ولی این هفته تقریبا دو برابر حجم قبلی خریدم با متوسط 1940 تومان!
دفعه قبلی هم خرید و فروشم را در این نماد عرض کرده بودم. یک ضرر مختصر 4-5درصدی روی دستمان گذاشت!
ولی سودش این است که دوبرابر حجم بیشتر از قبل، با بیست سی درصد ارزان تر خریده ام! پس بدیهی است خروجم بموقع و درست بوده! با اینکه ضرر هم کردم! خرید اون موقع اشتباه بوده ولی خروج به موقع کار درستی بوده!
ببینیم این دست چه خواهد شد! لسرما میخواد یکبار دیگه حد ضرر من رو بزنه؟
فکر نمیکنم! بعیده! به نظر میاد موقعیت خوبی گرفته باشم ولی هیچ چیز قطعی نیست! ضرر مال مرده :D
دقیقا نحوه معاملاتم با تاریخ و قیمت در این لسرما را اینجا اعلام میکنم! شاید هم به درد کسی بجز خودم نخورد ولی بیان یک مصداق عملی از معاملاتم برای خودم مفید است. بهتر خودم رو ارزیابی میکنم.
ماجراهای من و لسرما!
ولی به هر روی بهرام خان که این سهم را معرفی کردند خدا هم خیرشان دهد
ولی من لسرما را با مسئولیت خودم دارم خرید و فروش میکنم!
ببینیم کارنامه معاملاتی آنلاین من در نماد لسرما چه سرنوشتی پیدا میکنه!
ضمنا من معمولا به دیدگاه میان مدت معامله میکنم! در شش ماه گذشته در روی لسرما فقط دو معامله انجام داده ام! تازه اگر موج صعودی اش شروع شود دیگه هفته ها و ماه ها و سال! باهاش کاری نداریم!
نوسانگیری که بلد نیستم! هرچند همین الان بفروشم علاوه بر جبران زیان قبلی میتونم با یک سود مختصر بیام بیرون!
ولی در موج صعودی هستیم! چه کاریه نوسانگیری!
الان وقت نوسانگیری نیست!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
لسرما در زمستان حدود57 میلیارد تومان فروش داشته و 23 میلیارد تومان سود خالص(حاشیه سود خالص هم حدود40%)!!
فروردین 9.6 و اردیبهشت 19.3 میلیارد تومان فروش داشته:D
قیمت امروز سهم 20.060 ریاله و این در حالیه که قیمت سهم در 98/12/10 ،20.705 ریال بوده/:.negaran.:/
لسرما در زمستان حدود57 میلیارد تومان فروش داشته و 23 میلیارد تومان سود خالص(حاشیه سود خالص هم حدود40%)!!
فروردین 9.6 و اردیبهشت 19.3 میلیارد تومان فروش داشته:D
قیمت امروز سهم 20.060 ریاله و این در حالیه که قیمت سهم در 98/12/10 ،20.705 ریال بوده/:.negaran.:/
چی کشیدن سهام داران این شرکت!!!
یک مقایسه جالب تر ...
تکشا 3200 تومانی 2 ماهه 10 میلیارد فروخته ...
لسرما 2000 تومانی 30 میلیارد فروخته ...
یعنی لسرما تا همین اردیبهشت 3 برابر تکشا فروخته ( سرمایه تقریبا برابر )
تنها سهم کوچک سرمایه و سودسازی بود که قیمت های نجومی را ندید ( مثل بکاب و خنصیر و زنگان و غدام وآذر و .... دهها سهم دیگر)
حسابرس سود تلفیق را به 195 تومان افزایش داد ...
فروش 3 ماهه ی اول هم خوب بوده و به نظرم سود امسال می تواند عددی غافلگیرکننده نسبت به سهام هم وزن خودش باشد ...
محدوده 1900 کف قیمتی اش هست . پایین تر از این خریدار زیاد داره فعلا.
مساله اصلی این هست که در صعود اخیر شاخص، خیلی سهام کوچک مدنظر قرار نگرفتند. فوکوس روی شاخص سازها بود.
ولی شایعاتی که دست بردن دولت جدید در سهام دلاری اخیرا به بازار مخابره شده شاید باعث استقبال از سهام کوچک بشه.
بالاخره دولت جدید هم که میخواد فقط داخلی کار کنه!
صبر میکنیم ببینیم چی میشه:D
بره زیر 1800 برای دومین بار حدضرر من رو فعال میکنه! که تا حالا همچین سابقه ای نداشتم:D ولی همه چیز ممکنه:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر